Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
kosths BXL
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
συμφωνω και εγω οτι κινουμαστε καλα....και τον τζοβινκο πιστευω οτι θα παρουμε και καλο αριστερο μπακ θα παρουμε...εγω και με ρεμποτσο ειμαι ευχαριστημενος αλλα αν παρουν κατι ακομα καλυτερο τοτε ειμαστε μπομπα...η μονη θεση που με προβληματιζει ειναι το δεξι μπακ γτ δεν βλεπω ακρη...εμενα ο τειλορ μου αρεσε στο στα 2 πρωτα φιλικα με βολο και psv οσο επαιξε...τα αλλα δυο τα μισοεβλεπα οποτε δεν εχω αποψη αλλα απο αυτα που λετε ολοι και απο οτι βγαινει ο λουτσε μαλλον δεν τον εμπιστευεται ακομα....και ο ροντριγκο ειναι ο γνωστος ροντριγκο, ουτε καλος ουτε κακος οποτε σταθερα δεν μπορει να γινει....αρα απο αυτους που εχουμε τωρα μενει ο αρχηγος ο οποιος ειναι ο μονος αξιοπιστος που μπορει να παιξει αυτη τη θεση τωρα....οποτε εκει πιστευω θελουμε μια καλη κινηση που για να γινει πρεπει να φυγει ο ροντριγκο
- Kabamaru11
Βλεπω κ ξαναβλεπω τον Ουεντραογκο,ρε τι παιχτρονι ειναι αυτο?Τρελα ο μικρος,με κοβω πιο πολυ να βλεπω ΠΑΟΚ Β,τα ταλεντακια μας,παρα την πρωτη ομαδα.Μαγκες,μην αγχωνεστε για την πρωτη ομαδα πολυ πολυ,ο Λουτσος πραγματικα μου βγαζει μια σιγουρια,θα ξαναγινουμε ομαδα προπονητη,ολοι οι παικτες ακομα κ οι αμπαλοι,θα παιζουν κ θα προσφερουν το 100%.Ειμαι τρομερα αισιοδοξος.ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
H αποδέσμευση του Giovinco νομίζω ότι έχει να κάνει με το αν και πότε η Hilal θα κάνει μεταγραφή.
Το παλεύει με τον δολαριομάχο Alex Teixeira, ο οποίος είναι στο Dubai και συζητά τις προτάσεις με τον μάνατζέρ του (Besiktas, Al Hila & Sharjah), αλλά και με τον Matheus Pereira αλλά οι Άγγλοι δεν πέφτουν από τη 15άρα που ζητάνε.
Στη Σαουδική Αραβία οι Ομάδες μπορεί να έχουν μέχρι 7 ξένους με τη Χιλάλ αυτή τη στιγμή να έχει ακριβώς 7.
Φυσικά για να γίνει μία από αυτές τις μεταγραφές θα πρέπει ο Ιταλός να αδειάσει χώρο και στο μπάτζετ και στις θέσεις των ξένων.
Το παλεύει με τον δολαριομάχο Alex Teixeira, ο οποίος είναι στο Dubai και συζητά τις προτάσεις με τον μάνατζέρ του (Besiktas, Al Hila & Sharjah), αλλά και με τον Matheus Pereira αλλά οι Άγγλοι δεν πέφτουν από τη 15άρα που ζητάνε.
Στη Σαουδική Αραβία οι Ομάδες μπορεί να έχουν μέχρι 7 ξένους με τη Χιλάλ αυτή τη στιγμή να έχει ακριβώς 7.
Φυσικά για να γίνει μία από αυτές τις μεταγραφές θα πρέπει ο Ιταλός να αδειάσει χώρο και στο μπάτζετ και στις θέσεις των ξένων.
- paokovios1974
Έλα επιτέλους πιάσαμε 400 σελίδες,όλα τα μπαμ μπουμ έχουν γίνει σε αυτή την εκατοσταδα.
- Dark Knight
Ωραίο όνομα για παίκτη! Μπαμ μπουμ. Φέρνει και σε αφρικάνικο που τελευταία φαίνεται να είναι το φόρτε μαςpaokovios1974 έγραψε:Έλα επιτέλους πιάσαμε 400 σελίδες,όλα τα μπαμ μπουμ έχουν γίνει σε αυτή την εκατοσταδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ακόμα δεν μπήκε Αύγουστος και σε λίγο θα θέλουμε και 3ο topic
Πάμε για ρεκόρ φέτος
Πάμε για ρεκόρ φέτος
Οποιος πλεον πιστευει οτι η ομαδα δεν κινειται-λειτουργει σωστα ως προς τον σχεδιασμο της,σιγουρα εχει εμπαθεια η προβλημα εκτιμησης της καταστασης.
Υπομονη σε ολους,θα υπαρξουν αρκετες ανακαταταξεις ακομα,ολοι ξερουμε τι γινεται τελευταιες μερες με ανακαταταξεις-καραμπολες ροστερ.προσωπικα πιστευω πως οποιες και να ειναι αυτες,σιγουρα θα μας βρουν ακομα πιο ισχυρους αγωνιστικα!οι παντες θα βρουν και θα αποδεχτουν τον ρολο τους στην ομαδα και επιτέλους θα ξαναδουμε μια καλοκουρδισμενη μηχανη που θα παιζει σαν πραγματικος πρωταθλητης.
Κατανοηστε οι πάντες και καντε το ψυχωση σας,οτι το νταμπλ ηδη παιρνει την ανηφορα για την Τουμπαρα.
Κριτικη καλοπροαιρετη,παντα επιβαλλεται για ΠΑΟΚ μιλαμε..Αλλα καπου ρε παιδια ο αρνητισμος ας ελαττωθεί.
Ο κοντοπουτανος μακαρι να ερθει,με τον ψηλο μπροστα που δειχνει οτι κραταει με πλατη πολυ καλα την μπαλα κ πασάρει σωστα,θα κανει μεγαλα παρτι
Υπομονη σε ολους,θα υπαρξουν αρκετες ανακαταταξεις ακομα,ολοι ξερουμε τι γινεται τελευταιες μερες με ανακαταταξεις-καραμπολες ροστερ.προσωπικα πιστευω πως οποιες και να ειναι αυτες,σιγουρα θα μας βρουν ακομα πιο ισχυρους αγωνιστικα!οι παντες θα βρουν και θα αποδεχτουν τον ρολο τους στην ομαδα και επιτέλους θα ξαναδουμε μια καλοκουρδισμενη μηχανη που θα παιζει σαν πραγματικος πρωταθλητης.
Κατανοηστε οι πάντες και καντε το ψυχωση σας,οτι το νταμπλ ηδη παιρνει την ανηφορα για την Τουμπαρα.
Κριτικη καλοπροαιρετη,παντα επιβαλλεται για ΠΑΟΚ μιλαμε..Αλλα καπου ρε παιδια ο αρνητισμος ας ελαττωθεί.
Ο κοντοπουτανος μακαρι να ερθει,με τον ψηλο μπροστα που δειχνει οτι κραταει με πλατη πολυ καλα την μπαλα κ πασάρει σωστα,θα κανει μεγαλα παρτι
Κάτσε να κλείσει ο τζιοβινκο , το εξτρέμ και το "κερασακι" μπορεί και 4 να ανοίξειMitsospaoki4 έγραψε:Ακόμα δεν μπήκε Αύγουστος και σε λίγο θα θέλουμε και 3ο topic
Πάμε για ρεκόρ φέτος
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έγραψε ένας κάτω από το post του Τοσκιτση για αριστερό μπακ, ότι πρώτος στόχος είναι Βραζιλιάνος από Sporting.
Αυτός που λογικά εννοεί είναι ο Matheus Reis που ενδιαφέρθηκαμε και τον Χειμώνα και πλέον η Σπόρτινγκ λογικά θα κοιτάει να τον ξεφορτωθεί αφού έχει μαζέψει 4 αριστερά μπακ.
Καθόλου απίθανο σενάριο
Αυτός που λογικά εννοεί είναι ο Matheus Reis που ενδιαφέρθηκαμε και τον Χειμώνα και πλέον η Σπόρτινγκ λογικά θα κοιτάει να τον ξεφορτωθεί αφού έχει μαζέψει 4 αριστερά μπακ.
Καθόλου απίθανο σενάριο
- Kabamaru11
ο Matheus Reis που ηθελε κ ο γαυρος?ειναι κ μη κοινοτικος.....οχι οχι οχι κ παλι οχι,ισως η χειροτερη επιλογη απο αυτες που ακουστηκαν,υπερεκτιμημενος παικτης.Μακρια μας.....
- john4serres
Και ο Σίλβα της Λεγανές θα μπορούσε να είναι εφικτός στόχος.
Είναι και κοινοτικός.
Είναι και κοινοτικός.
Αυτό το κερασάκι στο οποίο αναφέρεσαι ποιο είναι;laska4 έγραψε:Κάτσε να κλείσει ο τζιοβινκο , το εξτρέμ και το "κερασακι" μπορεί και 4 να ανοίξειMitsospaoki4 έγραψε:Ακόμα δεν μπήκε Αύγουστος και σε λίγο θα θέλουμε και 3ο topic
Πάμε για ρεκόρ φέτος
Αν εννοείς κάτι που ανέφερα εγώ, τότε το εξτρέμ είναι το κερασακι.
Δεν χωράει κανείς άλλος και ίσα ίσα πρέπει να φύγει κοσμος
Όχι καλό σουλούπι για τη θέση - ξάδερφος του Χατζηισαία παίζει να είναι.....seaman έγραψε:Στη νέα ψηφιακή sportime γράφουν ότι μας προτάθηκε ο 25χρονος Αιγύπτιος αριστερός μπακ
https://www.transfermarkt.com/karim-haf ... ler/333004 ο οποίος είχε μια εξαιρετική χρονιά με την Τούρκικη Malatyaspor. Αν μας προτάθηκε, φυσικά αυτό θα έγινε από τον πανούργο μάνατζέρ του τον William D’Avila. Δεδομένου ότι μάλλον τον διευκολύνουμε με την παραμονή του Esiti και με τη διαμορφωμένη κατάσταση με τον Warda μη μας πιάσει αδιάβαστους καμία τράμπα λέω εγώ στα διαβατήρια και στις θέσεις.
H αρχή έγινε με τον μπουρκινοφασιανό που τους αρπάξαμε. Αριστερό καλό μπακ μόλις πήρανε (τον Τυνήσιο Oussama Haddadi) και ψάχνονται για άμεση μεσοεπιθετική ενίσχυση, καθώς είναι εντελώς άδειοι εκεί.
[youtube]zhooAWiztdI[/youtube]
Νομίζω κάποιος είχε αναφέρει για χαφ , αν θυμάμαι καλά...rainmaker έγραψε:Αυτό το κερασάκι στο οποίο αναφέρεσαι ποιο είναι;laska4 έγραψε:Κάτσε να κλείσει ο τζιοβινκο , το εξτρέμ και το "κερασακι" μπορεί και 4 να ανοίξειMitsospaoki4 έγραψε:Ακόμα δεν μπήκε Αύγουστος και σε λίγο θα θέλουμε και 3ο topic
Πάμε για ρεκόρ φέτος
Αν εννοείς κάτι που ανέφερα εγώ, τότε το εξτρέμ είναι το κερασακι.
Δεν χωράει κανείς άλλος και ίσα ίσα πρέπει να φύγει κοσμος
Χαφ για να έρθει πρέπει να φύγει και ο εσιτι και ο Ντουγκλας. ΜΑΛΛΟΝ.
Κάτι το οποίο δεν φαίνεται στον οριζοντα
Κάτι το οποίο δεν φαίνεται στον οριζοντα