giapas έγραψε:Εγώ θέλω δυνατή ΑΕΚ για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και Κούλη δυνατό για το καλό της χώρας.
giapas έγραψε:Εγώ θέλω δυνατή ΑΕΚ για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
αυτο που λες εχει να κανει με την προσωπικη βαθμολογια της ομαδας,που φυσικα ειναι σημαντικοτατη. Εγω μιλαω πιο πανω καθαρα για την βαθμολογια μας σαν πρωταθλημα. Απειρως σημαντικοτερη ειναι η προσωπικη βαθμολογια του ΠΑΟΚ,παρα του πρωταθληματος. Κοινως αν ο ΠΑΟΚ παιρνει το πρωταθλημα και ειναι σοβαρος στην Ευρωπη,δεν πα να παιζουμε και με μονο 2 ομαδες απτις 5 σε ομιλους.gika έγραψε:Διαφωνώ. Ναι ο γαύρος επι δεκαετίες μας "κατέστρεψε" στην Ευρώπη. Όχι ότι κι αλλιώς θα είμασταν πολύ καλύτερα, αλλά τεσπα.
Δυστυχώς κι εμείς τα τελευταία 2 χρόνια που είχαμε την καλύτερη ομάδα της σύγχρονης ιστορίας μας, τα σκατωσαμε στην Ευρώπη όσο δεν πάει. Και το πληρώνει και η χώρα, και εμείς που παίζουμε τώρα με Άγιαξ.
Τα να βγαίνει μονο μία ομάδα τσου λου είναι κάκιστο, πόσο μάλλον όταν αυτή θα έχει και δύο προκριματικούς. Θα κατρακυλίσουμε ακόμα πιο κάτω. Το να βγάζουμε 4 αντί για 5, θα σημαίνει ακόμα χειρότερο ελληνικό πρωτάθλημα κι ακόμα περισσότερες δικαιολογίες "δεν πήραμε καλούς παίκτες εγκαίρως γιατι δεν έρχονται Ελλάδα".
Κοινώς, έστω την ύστατη στιγμή ελπίζω να βρεθούμε με 5 ομάδες σε ευρωπαικούς ομίλους. Μακάρι οι δύο από αυτές να είναι στο τσουλου. Το έχουμε ανάγκη ακόμα και εγωιστικά να το δεις.