Δεν βάζω τίποτα. Ελπίζω να πάρουμε όμως.sourmenetes έγραψε:Ποσα βαζεις...;;;:lol::lol:8-)paokpantou έγραψε:Αν περνούσαμε θα περναμε εξτρεμ.
Τώρα όχι. Δεν θα πάρουμε κανέναν.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Το πρωταρχικό ζητούμενο πλέον, είναι να έρθει παίχτης/παίχτες ή να μην φύγει κάποιος βασικός/βασικοί?
Ρε παιδιά ειναι απλο σε σχεση με φερνάντο ζομπνιν ζουφι και τετοιου επιπέδου μέσους ο Mauricio ο κάνιας ο Wernbloom ειναι ίσου επιπέδου ισος και καλυτεροι για μένα.
Ή τελος πάντων μπορουν να τους κοντράρουν ομαδικά ατομικά πες το οπως θες.
Τωρα σε σχέση με PIZZI που πραγματικά ειναι ενα κεντρο μονος του.
Ε οκ υστερούν
Ο τρόπος για να εχεις τέτοιους ομως είναι να βγάλεις τον δικο σου Gedson Fernandes πχ.
Να τον φτιάξεις οπως ηταν ο πιτσιρικάς χθες.
Γιατι εμεις αμα είχαμε τον φεισα πχ παλι αμπαλο θα τον βγάζαμε.
Pizzi στα 25 θα μπορείς να παρεις σε μια 10ετία η ισως και ποτε.
Ή τελος πάντων μπορουν να τους κοντράρουν ομαδικά ατομικά πες το οπως θες.
Τωρα σε σχέση με PIZZI που πραγματικά ειναι ενα κεντρο μονος του.
Ε οκ υστερούν
Ο τρόπος για να εχεις τέτοιους ομως είναι να βγάλεις τον δικο σου Gedson Fernandes πχ.
Να τον φτιάξεις οπως ηταν ο πιτσιρικάς χθες.
Γιατι εμεις αμα είχαμε τον φεισα πχ παλι αμπαλο θα τον βγάζαμε.
Pizzi στα 25 θα μπορείς να παρεις σε μια 10ετία η ισως και ποτε.
Δεν ξέρω αν θα πάρουμε Μάρκοβιτς, δεν ξέρω καν αν όντως ενδιαφερόμαστε μετά το χθεσινό "δεν περιμένω κάτι άλλο" του Λουτσέσκου.
Αν όμως όντως ενδιαφερόμαστε, θέλω να πιστεύω ότι η λογική της απόκτησης του, είναι ότι ο Ελ Καντουρί θα υπολογίζεται πλέον σαν 8αρι όπου εκεί είναι και η φυσική του θέση καθώς σαν τέτοιος έπαιζε στην Ιταλία.
Ας δοκιμαστεί επιτέλους εκεί καθώς μόνο με τον Μαουρίσιο η χρονιά δεν βγαίνει.
Εξτρέμ Καντουρί υπήρχε μόνο για παιχνίδια με τους μεγάλους της Ευρώπης, στην Ελλάδα και ειδικά με τους μικρομεσαίους αυτό δεν έχει λογική.
Αν όμως όντως ενδιαφερόμαστε, θέλω να πιστεύω ότι η λογική της απόκτησης του, είναι ότι ο Ελ Καντουρί θα υπολογίζεται πλέον σαν 8αρι όπου εκεί είναι και η φυσική του θέση καθώς σαν τέτοιος έπαιζε στην Ιταλία.
Ας δοκιμαστεί επιτέλους εκεί καθώς μόνο με τον Μαουρίσιο η χρονιά δεν βγαίνει.
Εξτρέμ Καντουρί υπήρχε μόνο για παιχνίδια με τους μεγάλους της Ευρώπης, στην Ελλάδα και ειδικά με τους μικρομεσαίους αυτό δεν έχει λογική.
Πλακα κάνεις; Ο Ζομπνιν ήταν όνειρο ειδικά στον επαναληπτικό. Μου άρεσε πιο πολύ από τον Pizzi. Μία ομάδα μονος του.
Πάντως ότι σε όλα τα παιχνίδια, οι "καλύτεροι" παίκτες των αντιπάλων, αυτοί που ξεχώρισαν, ήταν χαφ πρέπει να μας προβληματίσει.
Πάντως ότι σε όλα τα παιχνίδια, οι "καλύτεροι" παίκτες των αντιπάλων, αυτοί που ξεχώρισαν, ήταν χαφ πρέπει να μας προβληματίσει.
Καλα κανουν και κοιτανε εξτρεμ γιατι δεν ξερω αν ποσοτικα ειμαστε ενταξει αλλα ποιοτικα σιγουρα δεν ειμαστε.Αλλα ελπιζω να μην ισχυει για Μαρκοβιτς που ειναι βετερανος γυρολογος απο τα 24 του και εχει να παιξει μπαλα της προκοπης 4 χρονια.
- Metagrafakias
Η ομαδα πρεπει σιγα σιγα να αναβαθμιστει στα χαφ για να ανεβει ακομα ενα επιπεδο....θελεις παικτες με τεχνικη,αντοχη και γρηγορη σκεψη....αυτη τη στιγμη ο μονος που το εχει αυτο ειναι ο μαουριτσιο αλλα οχι και σε τοπ επιπεδο...σαχοφ και κανιας δεν πρεπει να ανανεωθουν αν θελουμε να αλλαξουμε επιπεδο!!!
Εγώ να δεχτώ ότι ο Σαχοφ αρέσει στον προπονητή γιατί δίνει νούμερα σε γκολ κάτι χρήσιμο για ένα χαφ που συνήθως έρχεται από τον πάγκο.Τον Κανιας για ποιο λόγο να τον ανανεωσουμε; Σε έναν αξονα ηλικίας άνω των 30 γιατί να μην προσθέσουμε ένα χαφ άλλα Ακπομ η Ζαμπα που θα μπει σταδιακά στην ομάδα και τον Γενάρη θα στείλει τον Ισπανό στην πατρίδα του;
H oμαδα οντως πρεπει να επενδυσει και στη μεσεα γραμμη σε παικτες νεους και πολυ ποιο αθλητικους οπως εχουμε στην επιθεση.
Αφού πήρα το μπλουμ για βασικό , γιατί να πάρω κι άλλο 6αρι;
Συμβόλαιο δεν έχει άλλο ένα χρόνο ο Κάνιας ;
Να πάρω 3ο 6αρι ως αναπληρωματικό του Μπλουμ και ο Κάνιας επειδή είναι τελευταία σεζον να τον έχω για το δίτερμα στη προπόνηση ; Με 6 κατοστάρια μισθό;
Η λογική η δική μου λέει , ότι έχεις το μπλουμ βασικό.
Κάνιας συμπληρώνει ματς
Και την άνοιξη αξιολογείς τις επιλογές σου , έχοντας ήδη κάνει προεργασία για 6αρια.
Συμβόλαιο δεν έχει άλλο ένα χρόνο ο Κάνιας ;
Να πάρω 3ο 6αρι ως αναπληρωματικό του Μπλουμ και ο Κάνιας επειδή είναι τελευταία σεζον να τον έχω για το δίτερμα στη προπόνηση ; Με 6 κατοστάρια μισθό;
Η λογική η δική μου λέει , ότι έχεις το μπλουμ βασικό.
Κάνιας συμπληρώνει ματς
Και την άνοιξη αξιολογείς τις επιλογές σου , έχοντας ήδη κάνει προεργασία για 6αρια.
Πρεπει να καταλάβουμε πως στο επίπεδο που είναι η ομαδα, για να βελτιωθεί θέλει παίκτες απο το πανω ράφι. Τέτοιοι έρχονται πολύ δύσκολα. Εδώ ο Βερνμπλουμ στα 32 και μας εψησε το ψάρι στα χείλη.
Συμφωνώ πως θέλουμε 8αρι καλυτερο του Μαουρίσιο. Πιστεύω ομως πως ο Βραζιλιάνος είναι ίσως το καλυτερο 8αρι που ειχαμε την τελευταια 10ετια. Οποτε για να πάρεις καλυτερο θα πρεπει να κανεις τεραστια υπέρβαση.
Συμφωνώ πως θέλουμε 8αρι καλυτερο του Μαουρίσιο. Πιστεύω ομως πως ο Βραζιλιάνος είναι ίσως το καλυτερο 8αρι που ειχαμε την τελευταια 10ετια. Οποτε για να πάρεις καλυτερο θα πρεπει να κανεις τεραστια υπέρβαση.
-
Αρκεί να υπάρχει κάτι πραγματικά καλό.
Ούτε Τουρέ στα 36 ούτε Μαρκοβιτς στυλ που έχει να παίξει,μπάλα 4 χρόνια.
Έναν ακόμα Μαουριτσιο.
Ούτε Τουρέ στα 36 ούτε Μαρκοβιτς στυλ που έχει να παίξει,μπάλα 4 χρόνια.
Έναν ακόμα Μαουριτσιο.