Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Κορμο εχεις,εμπειριες πηρες,τιτλο σηκωσες. Την επομενη χρονια σε θελω μαεστρο σε εναρμονισμενη ορχηστρα.
- Sick Bastard
Χρόνια πολλά.
Μαεστρικό κοουτσάρισμα και προετοιμασίας ομάδας για τον τελικό από έναν ''άπειρο'' προπονητή.
Πολλά συγχαρητήρια και μπόλικη τύχη εύχομαι.
Έχουμε και τα po και του χρόνου το πρωτάθλημα που όλοι, μα όλοι, μας περιμένουν (κι εσένα μαζί) στη γωνία.
Μαεστρικό κοουτσάρισμα και προετοιμασίας ομάδας για τον τελικό από έναν ''άπειρο'' προπονητή.
Έχουμε και τα po και του χρόνου το πρωτάθλημα που όλοι, μα όλοι, μας περιμένουν (κι εσένα μαζί) στη γωνία.
+++Sick Bastard έγραψε:Χρόνια πολλά.

Εμπαινε Βλαντανε!
Υ.Γ. Πρεπει να προσπαθησει πολυ περισσοτερο να βαλει ενα χαλιναρι στα νευρα του Ματος ενοψει πλειοφ..
Δεν ξερω αν κ ποσο τον ειχε συμβουλευσει να τα προσεχει, αλλα με βαζελο κ κουλα, τη γλυτωσε πολυ πολυ φτηνα..
- Sick Bastard
Σίμπα, δεν μπαίνει χαλινάρι σε 30χρονο παίχτη.
Εγώ την έχω για σίγουρη την κόκκινη στον Μάτος σε κάποιο απ τα 6 ματς, λογικά θα το έχει κι ο Ίβιτς στο πίσω μέρος του μυαλού του. Είναι στοχοποιημένος απ όλους κι εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου (κυρίως γιατί είναι καλός παίχτης έτσι;) κι αν τη βγάλει καθαρή στην 6αδα αγώνων που έρχεται θα μου κάνει τρομερή εντύπωση (ή εκτός αν δουλέψει η παράγκα του Ιβάν-λολ)
Εγώ την έχω για σίγουρη την κόκκινη στον Μάτος σε κάποιο απ τα 6 ματς, λογικά θα το έχει κι ο Ίβιτς στο πίσω μέρος του μυαλού του. Είναι στοχοποιημένος απ όλους κι εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου (κυρίως γιατί είναι καλός παίχτης έτσι;) κι αν τη βγάλει καθαρή στην 6αδα αγώνων που έρχεται θα μου κάνει τρομερή εντύπωση (ή εκτός αν δουλέψει η παράγκα του Ιβάν-λολ)
Τα δείγματα ορθολογικής προπονητικής φάνηκαν από τον τρόπο που διαχειρίστηκες το υλικό φέτος.
Οι ευκαιρίες σε μερικούς και η προστασία σε παίκτες εκτός φόρμας είναι ένα ακόμα θετικό.
Σίγουρα κάνεις και λάθη εν ωρα αγώνα αλλά σε γενικό πλαίσιο για 1 χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο έχεις θετικό πρόσημο.
Οι ευκαιρίες σε μερικούς και η προστασία σε παίκτες εκτός φόρμας είναι ένα ακόμα θετικό.
Σίγουρα κάνεις και λάθη εν ωρα αγώνα αλλά σε γενικό πλαίσιο για 1 χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο έχεις θετικό πρόσημο.
- ΑποστόληςΑ
Συγχαρητήρια για το στήσιμο της ομάδας στον τελικό! Έμαθες από τα λάθη σου στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι αυτό με γεμίζει αισιοδοξία.
Ε, στο βαθμο που εγινε και με τον Παμπλο μωρε (αν και εκεινος προκαλουνταν απιστευτα κ αντιδρουσε, δεν επαιζε βρωμικα)Sick Bastard έγραψε:Σίμπα, δεν μπαίνει χαλινάρι σε 30χρονο παίχτη.
Κυριως φταιει η σωματικη-πνευματικη επιβαρυνση του παικτη, αλλα και το γεγονος οτι δεν την εχει πληρωσει ακομα για να συνετιστει...
Κριμα ειναι ρε γμτ να γινει η μλκια κ να τον χασουμε για 2-3 ματς.
Εχεις αστρο. Αυτο με κανει να κοιμαμαι ησυχος οτι ερχονται κι αλλοι τιτλοι. Επομενος στοχος, πρωταθλημα και ομιλοι τσου λου
Χασαμε μια χρονια ολοκληρη με τον γελωτοποιο Κροατη.
Βλαντο,ψησε τον Ιβαν να μας-σου κανει δωρο 2-3 παιχταραδες ακομα και θα παει η πουτσα συννεφο του χρονου.
Βλαντο,ψησε τον Ιβαν να μας-σου κανει δωρο 2-3 παιχταραδες ακομα και θα παει η πουτσα συννεφο του χρονου.
- PAOK_Antarctica
Τώρα δεν θα ξανακούσουμε και την φράση "ο τελευταίος προπονητής που μας έφερε τίτλο" για τον άλλον 

obanebane έγραψε:Χασαμε μια χρονια ολοκληρη με τον γελωτοποιο Κροατη.

Συγχαρητηρια για την επιλογη σου ως προπονητης της χρονιας.Παραλληλα με τον ΠΑΟΚ ακουγεσαι και εσυ.
-
- Mr Ξερόλας 2019