Φανέλα ΠΑΟΚ
- Sick Bastard
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Εμένα με αρέσει λιγότερο από άλλες. Προφανώς η βασική μας πρέπει να είναι πάντα η ασπρόμαυρη ριγέ, η δεύτερη σκέτο μαύρο χωρίς γραμμή τίποτε και η τρίτη ένα άλλο χρώμα εκτός από κίτρινο, κόκκινο ή πράσινο. Ακόμη και πορτοκαλί γουστάρω ως τρίτη γιατί είναι αναφορά στο οπαδικό κίνημα τού ΠΑΟΚ. Αλλά ας αλλάζει όπως το κάνουν.painkiller4 έγραψε:
Για μένα η ωραιότερη μαυρόασπρη ριγέ, που έχουμε φορέσει, ever, είναι αυτή που φοράει ο Καμπς.....
Το σορτσάκι τής βασικής καλύτερα μαύρο. Εμένα πάντα με άρεσαν οι παλιές στολές τής Νιουκαστλ, την βλέπω και ανεβαίνει το παοκτζιλίκι μέσα μου γι αυτό και την υποστηρίζω στην Αγγλία. Πιο παοκτζήδικες οι στολές τους από τής Γιουβέντους για μένα.
Νοσταλγιακά έχω καψούρα με Ουμπρο και Αντίντας. Ειδικά την Ούμπρο που κατέβαινε ο ρόμβος από τον ώμο στο χέρι, δεν βρίσκω και φωτό να σας δείξω.
Σας δείχνω όμωβς αυτή, απλότητα και στυλ¨

Επίσης μου αρέσουν τα νούμερα πίσω σε κόκκινο, δεν ξέρω γιατί, πρέπει να τα φοροιύσε έτσι ο ΠΑΟΚ τού 70 όταν ήμουνα πιτσιρικάς και μου κολλήσε νοσταλγικά.
Το παρακάτω μόνο για το κόκκινο νούμερο.

Rexaris έγραψε: Νοσταλγιακά έχω καψούρα με Ουμπρο και Αντίντας. Ειδικά την Ούμπρο που κατέβαινε ο ρόμβος από τον ώμο στο χέρι, δεν βρίσκω και φωτό να σας δείξω.

- pirate_salonica
Οι καλύτερες ριγέ του ΠΑΟΚ είναι αυτές που είναι σαν της Νιουκάστλ, δηλαδή κυρίως μαύρες (με μαύρο σορτσάκι). Οι "ασπρουλιάρες" σαν κι αυτή που έχουμε φέτος με θυμίζουν... ΟΦΗ η Δόξα Δράμας 

αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω μολις την ειδα. Θα μπορουσαμε πχ να εχουμε την δυνατοτητα να πληρωνουμε κατι εξτρα και να την παιρνουμε χωρις τον χορηγο επανω της;;Sick Bastard έγραψε:Καταπληκτική.
Με χαλάει η διαφήμιση, αλλά τι να κάνουμε το επιτάσσουν οι καιροί.

και στο σημα μας εγω ετσι θα ηθελα να ειναι γραμμενο ΠΑΟΚ

- Μπαρκαρούτσος
- Sick Bastard
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
στο καταστατικο της ομαδας και γενικα στην ιστορια μας ,η εμφανιση ειναι ριγε φανελα ασπρο σορτς και ασπρη καλτσα!απλα φαινεται τοσο πολυ το ασπρο λογω που πισω δεν εχει ριγα και ειναι κατασπρη η ριγε φανελα!pirate_salonica έγραψε:Οι καλύτερες ριγέ του ΠΑΟΚ είναι αυτές που είναι σαν της Νιουκάστλ, δηλαδή κυρίως μαύρες (με μαύρο σορτσάκι). Οι "ασπρουλιάρες" σαν κι αυτή που έχουμε φέτος με θυμίζουν... ΟΦΗ η Δόξα Δράμας
Αδερφε στείλε ενα fb να συνεννοηθούμεopaloka έγραψε:Ενδιαφερεσαι για ανταλλαγη;andone_iv έγραψε:Γειά χαρα!
Ψάνχω κάποιες παλιές φανέλες, αυτές στη φωτό.
Ενδιαφέρεται κανεις να πουλήσει;
Αν ναι πες μου ποιες εχεις (οχι ρεπλικες, αλλα παικτων)
Ευαριστω για την απαντηση
- giwrgos04dex
Eλπίζω να δούμε τώρα και live τη νέα φανέλα της Τούμπας, άλλωστε τα 60 χρόνια συμπληρώθηκαν τον Σεπτέμβρη.
Ψιλοάσχετο αλλά η φανέλα του βόλεϊ ωραία...από την μικρή ιταλική acerbis...''καταλόγου'' αλλά ωραία...

Ψιλοάσχετο αλλά η φανέλα του βόλεϊ ωραία...από την μικρή ιταλική acerbis...''καταλόγου'' αλλά ωραία...

Καλημέρα, ξέρει κάποιος πως μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα εδώ μεσα;
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk