Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Δεν ειναι δυνατον να επιμενεις για τον Μπραντον...Δεν μπορει να εισαι ουτε τοσο φοβικος,ουτε τοσο κακος στην αξιολογηση παικτων.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν μπορω να καταλαβω τι προσδοκεί η διοίκηση από τον Ραζβάν τη νεα σεζόν.
Θα δέσει πιο πολύ το συνολο?
Θα αξιοποιήσει τους παικτες που φετος δεν χρησιμοποιησε τόσο?
Θα ανεβασει παικτες από τη Κ19 ή ΠΑΟΚ Β?
Για μενα δεν θα πετυχει τιποτα από τα παραπανω.
Και διακρίνω διαφωνιες με τις επιλογες του Μποτο, που δεν ξερω πως θα συμφωνησουν στις νεες επιλογες παικτων
Και διακρίνω διαφωνιες με τις επιλογες του Μποτο, που δεν ξερω πως θα συμφωνησουν στις νεες επιλογες παικτων
-
Εγω νομιζω προσδοκει να τελειωσει το συμβολαιο του
επειδη οι ρητρες (για αμφοτερες τις πλευρες) ειναι
αβασταχτα μεγαλες για να σπασουν με οποιον τροπο!
Ακομα μια χαμενη χρονια δηλαδη για τον ΠΑΟΚ μας!
#PAMEKIOPOUVGEI.-
ΥΓ. Μακαρι να βγω λαθος αν και δεν το πιστεύω.-
επειδη οι ρητρες (για αμφοτερες τις πλευρες) ειναι
αβασταχτα μεγαλες για να σπασουν με οποιον τροπο!
Ακομα μια χαμενη χρονια δηλαδη για τον ΠΑΟΚ μας!
#PAMEKIOPOUVGEI.-
ΥΓ. Μακαρι να βγω λαθος αν και δεν το πιστεύω.-
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Είναι ωραία η βάση του ερωτήματός σου. Και πάνω σε αυτό το ερώτημα θέλω να δώσω μια άλλη πτυχή.mbison έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω τι προσδοκεί η διοίκηση από τον Ραζβάν τη νεα σεζόν.
Τι πραγματικά περιμένει η διοίκηση από τον προπονητή;
Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε μόνο αν ακούσουμε πραγματικούς στόχους από τα χείλη της ίδιας της διοίκησης και όχι από ερμηνείες ή ρεπορτάζ δημοσιογράφων.
Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο και για μας. Γιατί ξέροντας τους στόχους αντίστοιχα θα κρίνουμε και τον προπονητή.
Για παράδειγμα πέρυσι το καλοκαίρι με τα αυτιά μου άκουσα σε ραδιόφωνο τον Κυρ Κυρ να λέει ότι στόχος είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό, να αναδείξουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και να φτιαχτεί βάση για την επόμενη χρονιά.
Με συγχωρείτε αλλά αφού αυτά ακούω από τα χείλη της διοίκησης δε μπορώ να πω ότι είναι αποτυχημένος ο προπονητής γιατί και τα 3 έγιναν.
Τον προπονητή θα τον κρίνω με βάση τους στόχους που τίθενται από την ίδια την διοίκηση και όχι από αυτό που εμείς ονειρευόμαστε.
Αν φέτος βγουν στόχος είναι το πρωτάθλημα (και όχι γενικά και αόριστα πρωταθλητισμός) αναλόγως θα κρίνω και τον προπονητή.
Υπάρχει όμως μία βασική παράμετρος. Το τι ρόστερ έχει στα χέρια του. Αν το ρόστερ που θα έχει στα χέρια του είναι για τέταρτη θέση, εγώ ως οπαδός θα τον χαρακτηρίσω αποτυχημένο αν βγει 5ος. Αν βγει τέταρτος δε θα μπορώ να του πω κάτι. Το πως θα τον κρίνει η διοίκηση αν του πει ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά του δώσει ρόστερ τέταρτου είναι θέμα της διοίκησης.
Εν κατακλείδι πολλές φορές πέφτουμε να σκίσουμε έναν προπονητή είτε βάζοντας δικούς μας φανταστικούς στόχους είτε παραγνωρίζοντας το πραγματικό ταβάνι του ρόστερ. Για να κρίνουμε δικαιότερα έναν προπονητή (όσο μπορούμε γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες του χώρου) οφείλουμε να ξέρουμε τους πραγματικούς στόχους που θέτει το κλάμπ και ταυτόχρονα να αναγνωρίζουμε τις πραγματικές δυνατότητες του ρόστερ.
Το βασικό δεν είναι τι θέλει η διοικηση απο το προπονητη , είναι τι θέλει απο την ομάδα.
Όταν το καθορίσει αυτό σαφώς ( αν δε το έχει κάνει ήδη) , τότε θα πρέπει να μπει σε λεπτομέρεια και να καθορίσει τι περιμένει από το κάθε στέλεχος περιξ της ομάδος.
Ο προπονητής είναι απλό γρανάζι από έναν οργανισμό που κάποιες φορές δείχνει να μη λειτουργεί συνολικά σωστά.
Όταν το καθορίσει αυτό σαφώς ( αν δε το έχει κάνει ήδη) , τότε θα πρέπει να μπει σε λεπτομέρεια και να καθορίσει τι περιμένει από το κάθε στέλεχος περιξ της ομάδος.
Ο προπονητής είναι απλό γρανάζι από έναν οργανισμό που κάποιες φορές δείχνει να μη λειτουργεί συνολικά σωστά.
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τους συνοπαδούς μου εδώ μέσα ένα πράγμα....Με αυτό το ρόστερ των 15 παιχτών ποιος προπονητής θα πήγαινε καλύτερα?
Δηλαδή εάν ήταν ο Γκαρσία, ο Δερμιτζάκης, ο Αμπέλ, ο Αλμέιδα, ο Γιοβανοβιτς ή ο Βαλβέρδε θα πήγαινε καλύτερα ο ΠΑΟΚ? Θα έπαιζε καλύτερο ποδόσφαιρο? Θα διεκδικούσε περισσότερα πράγματα?
Εγώ πιστεύω ότι όποιος και να ήταν το αποτέλεσμα θα ήταν παρόμοιο. Άντε να δώσω ότι δεν θα αποκλειόμασταν από τους Βούλγαρους.
Δηλαδή εάν ήταν ο Γκαρσία, ο Δερμιτζάκης, ο Αμπέλ, ο Αλμέιδα, ο Γιοβανοβιτς ή ο Βαλβέρδε θα πήγαινε καλύτερα ο ΠΑΟΚ? Θα έπαιζε καλύτερο ποδόσφαιρο? Θα διεκδικούσε περισσότερα πράγματα?
Εγώ πιστεύω ότι όποιος και να ήταν το αποτέλεσμα θα ήταν παρόμοιο. Άντε να δώσω ότι δεν θα αποκλειόμασταν από τους Βούλγαρους.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Είδες...... για όλα εσύ φταις....
Εσύ κράτησες όλους τους βετεράνους που φεύγουν σιγά σιγά..... αλλά για στάσου, εσύ δεν ήσουν, που τους ήθελες για φέτος.... πως σου φεύγουν σιγά σιγά.
Πωωω ρε μπερδεύτηκα....
Εσύ κράτησες όλους τους βετεράνους που φεύγουν σιγά σιγά..... αλλά για στάσου, εσύ δεν ήσουν, που τους ήθελες για φέτος.... πως σου φεύγουν σιγά σιγά.
Πωωω ρε μπερδεύτηκα....
Μάλλον απευθύνεσαι σε φίλους που ζητάνε την απομάκρυνση του.
Ωστόσο αναφέρεις, άστοχα προφανώς, για την ευρωπαϊκή αποτυχία.
Σκέφτηκες ότι αν δεν είχαμε μείνει εκτός από τον καφενέ θα είχαμε ενισχυθεί κάπως...?
Μικρή ή μεγάλη?
Σίγουρα θα έρχονταν κάποιος ή κάποιοι.
Ίσως να υπήρχε κάποια μικρη ευρωπαϊκή πορεία.
Ίσως να είχαμε καλύτερη εικόνα στα εγχώρια.
Ίσως ασφαλώς, απαντώντας με εικασίες στα δικά σου θεωρητικά, επίσης.
Ο λουτσε έχει κάνει πολλά λάθη.
Ο λουτσε έπρεπε να υποστηριχτεί.
Ο λουτσε θα πρέπει να εξαντλήσει την τριετία του.
Όλα τα παραπάνω προσωπικές απόψεις.
Ωστόσο αναφέρεις, άστοχα προφανώς, για την ευρωπαϊκή αποτυχία.
Σκέφτηκες ότι αν δεν είχαμε μείνει εκτός από τον καφενέ θα είχαμε ενισχυθεί κάπως...?
Μικρή ή μεγάλη?
Σίγουρα θα έρχονταν κάποιος ή κάποιοι.
Ίσως να υπήρχε κάποια μικρη ευρωπαϊκή πορεία.
Ίσως να είχαμε καλύτερη εικόνα στα εγχώρια.
Ίσως ασφαλώς, απαντώντας με εικασίες στα δικά σου θεωρητικά, επίσης.
Ο λουτσε έχει κάνει πολλά λάθη.
Ο λουτσε έπρεπε να υποστηριχτεί.
Ο λουτσε θα πρέπει να εξαντλήσει την τριετία του.
Όλα τα παραπάνω προσωπικές απόψεις.
To αντίστροφο και εύλογο ερώτημα είναι αφού ο καθείς από αυτούς δε θα τα πήγαινε χειρότερα, γιατί επιλέχθηκε και στηρίζεται ο Λουτσέσκου που φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να αξιοποιήσει και να εξελίξει τους νεαρούς παίκτες και κοστίζει και αρκετά με όλο το team του.Sardan έγραψε:Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τους συνοπαδούς μου εδώ μέσα ένα πράγμα....Με αυτό το ρόστερ των 15 παιχτών ποιος προπονητής θα πήγαινε καλύτερα?
Με υπογλώσσια τον έχουν σε μια πολυθρόνα και του κάνει αέρα ο Γιώργης κι η Μαρίαrenegade έγραψε:Μετά τα χθεσινά και τα σημερινά...ας ρίξει κανείς μια ματιά αν είναι καλα
- Mutasevic
Ελεύθερος ο Ουαρντα, γνωρίζεται κιολας με τον λουτσε αν θες νατον αποτελειωσεις χαχα
Είναι σα την φάση που λέει το ανέκδοτο η πεθερά μου νηστευει σαρακοστή και εγώ τηγανιζω μπριζόλες για να την αποτελειωσω
Άμα του φερουν καλούς κ γρήγορους παίκτες θα τα μαγειρέψει μια χαρά είναι καλός μάγειρας και τον κοβει
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι σα την φάση που λέει το ανέκδοτο η πεθερά μου νηστευει σαρακοστή και εγώ τηγανιζω μπριζόλες για να την αποτελειωσω
Άμα του φερουν καλούς κ γρήγορους παίκτες θα τα μαγειρέψει μια χαρά είναι καλός μάγειρας και τον κοβει
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk