65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ρε σεις αν είχε τελειώματα δεν θα παζαρεύαμε με την Ζάλτσμπουργκ για 12 ή 15Μ, αλλά με την Ντόρτμουντ για 20 ή 25. Θα τα φτιάξει, το θέμα είναι αν υπάρχει άνθρωπος στην ομάδα ικανός να τον βοηθήσει να τα βελτιώσει, γιατί δεν είναι ζήτημα του να κάτσει μετά την προπόνηση να κάνει 100 σουτ κι άιντε.
Μη μεγαλώσεις ποτέ Γιάννη! Ξέρω δεν γίνεται, έχεις 100 νοματαίους να σου λένε "κάνε αυτό, κάνε εκείνο". Ας πω κι εγώ το δικό μου:
Την επόμενη φορά που θα έρθει κάποιος παλιός να σου πάρει την μπάλα για το πέναλτυ, πρέπει να του πεις "δεν κατάλαβες, εγώ θα το βαρέσω". Κι ας το χάσεις.
Την επόμενη φορά που θα έρθει κάποιος παλιός να σου πάρει την μπάλα για το πέναλτυ, πρέπει να του πεις "δεν κατάλαβες, εγώ θα το βαρέσω". Κι ας το χάσεις.
-
-
Αυτό ο προπονητής πρέπει να το πει, ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα και είναι τιμή του Κωνσταντέλια που δεν το έκανε.Mailman_4 έγραψε:Μη μεγαλώσεις ποτέ Γιάννη! Ξέρω δεν γίνεται, έχεις 100 νοματαίους να σου λένε "κάνε αυτό, κάνε εκείνο". Ας πω κι εγώ το δικό μου:
Μόνος κέρδισε τη μπάλα, μόνος κέρδισε το πέναλτι, βάλτον να το χτυπήσει ρε ανοιωθε...
-
Ναι πρέπει να τον βάζει να τα εκτελεί αυτός. Πιστεύω θα τον βοηθήσει γενικά στα τελειώματά του.Jack_MeHoff έγραψε:Αυτό ο προπονητής πρέπει να το πει, ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα και είναι τιμή του Κωνσταντέλια που δεν το έκανε.Mailman_4 έγραψε:Μη μεγαλώσεις ποτέ Γιάννη! Ξέρω δεν γίνεται, έχεις 100 νοματαίους να σου λένε "κάνε αυτό, κάνε εκείνο". Ας πω κι εγώ το δικό μου:
Μόνος κέρδισε τη μπάλα, μόνος κέρδισε το πέναλτι, βάλτον να το χτυπήσει ρε ανοιωθε...
Συνελθετε ρε μάγκες
Η ομάδα έχει εκτελεστες, οι οποίοι προκύπτουν από τα ποσοστά στα πέναλτυ σε αγώνες και προπονήσεις, από τον χαρακτήρα και την πίεση κάθε παίκτη..
Τώρα δεν θα βάλουμε σε αμφίρροπο ζευγάρι που κάλιστα μπορείς να μείνεις εκτός Ευρώπης να βαρεσει πέναλτυ ο Ντελιας γιατί έτσι...
Και να πεις πως έχει τα τελειώματα του Τζολη, άντε είναι μια άποψη. Αν έχει μια αδυναμία ο Ντελιας είναι η εκτέλεση και το γκολ. Να τον βάλουμε σε do or die ματς να βαρεσει πέναλτυ για να βελτιωθεί;
Η ομάδα έχει εκτελεστες, οι οποίοι προκύπτουν από τα ποσοστά στα πέναλτυ σε αγώνες και προπονήσεις, από τον χαρακτήρα και την πίεση κάθε παίκτη..
Τώρα δεν θα βάλουμε σε αμφίρροπο ζευγάρι που κάλιστα μπορείς να μείνεις εκτός Ευρώπης να βαρεσει πέναλτυ ο Ντελιας γιατί έτσι...
Και να πεις πως έχει τα τελειώματα του Τζολη, άντε είναι μια άποψη. Αν έχει μια αδυναμία ο Ντελιας είναι η εκτέλεση και το γκολ. Να τον βάλουμε σε do or die ματς να βαρεσει πέναλτυ για να βελτιωθεί;
- navigator11
Και σήμερα σε μια φάση σε πολύ πλεονεκτική θέση από το αντίπαλο τέρμα κάνει ένα άχρωμο τελείως κάτι σαν τελείωμα. Στο 3-0; Ναι με το σκορ 3-0. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό το πράγμα.
Τελειωνε τις φασεις ρε Γιαννη, μην τους χαριζεις. Μπουμπουνισε το απο κει να γραψει. Επισης, σε μια φαση που ερχεται η μπαλα απο ψηλα αντι να σουταρεις με την μια εξω απο την περιοχη κανεις κοντρολ και την χανεις. Σουταρε!
- thomas Murg
Γιάνναρε, ελπίζω να μην μπαίνεις στο τόπικ να διαβάζεις τι γράφουμε. Εάν παρόλα αυτά το κάνεις μη δίνεις καμία σημασία. Όλοι άσχετοι είμαστε απλώς οι περισσότεροι νομίζουμε ότι το κατέχουμε και σου δίνουμε συμβουλές.
Άκου τον προπονητή και συνέχισε. Να χαρώ το χαμόγελό σου παλικάρι μου. Να είσαι πάντα γερός, δυνατός και να μας δίνεις μεγάλες χαρές.

Άκου τον προπονητή και συνέχισε. Να χαρώ το χαμόγελό σου παλικάρι μου. Να είσαι πάντα γερός, δυνατός και να μας δίνεις μεγάλες χαρές.

Παιχτουρα Γιαννη.Ευχαριστω που σε χαιρομαι στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας.Τρελανε τους ολους,το επομενο πρωταθλημα εσυ θα το σηκωσεις..
Πρέπει να δουλέψεις τη μυική σου δύναμη. Φτερό στον άνεμο είσαι με αντιπάλους που παίζουν δυνατά. Πολλά λάθη σήμερα και ατελείς ενέργειες.