Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Ο καημένος ο άνθρωπος εξαιτίας μας την έπαθε την ζημιά. Με αυταπάρνηση για να σώσει το γκολ. Μήπως να τον πάρουμε για ΠΑΟΚ Β? 

-
Φετος οι αντιπαλοι ειναι παρε τον εναν και χτυπα τον αλλον. Δε χωνευεται οτι μας περναν αυτα τα ταγαρια
Για εμενα επρεπε ηδη να ειχε ερθει. Τοσους και τοσους πληρωσαμε δεκαδες εκατομυρια το παιδι αυτο θα αμς πειραξει. Φερτε τον και ας μην παιζει. Ας καθεται σε καποιον παγκο απο τις ομαδες μας. Δηστε του και κανα 150- 200αρι και ας μεινει οσο θελει.trouman έγραψε:Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μούσα Ουαγκέ, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την HNK Γκόριτσα.
Εγω αυτο θα ηθελα. Αλλα δεν ειναι δικα μου τα λεφτα ουτε οι αποφασεις.
- Shivaspace
δεν θα ήθελα με τίποτα να τον δω με φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας.
δεν νομίζω όμως να δυσκολευτεί και τόσο πολύ να βρεί ομάδα..στην Γκόριτσα, τελευταία στην Κροατία δεν είναι και το πιο εύκολο να παίξεις ή να θέλεις να συνεχίσεις
απ αυτούς δεν αγοράσαμε τον Κοτάρσκι ? πήραν τα εκατομμυριάκια και πάνε για φούντο
δεν νομίζω όμως να δυσκολευτεί και τόσο πολύ να βρεί ομάδα..στην Γκόριτσα, τελευταία στην Κροατία δεν είναι και το πιο εύκολο να παίξεις ή να θέλεις να συνεχίσεις
απ αυτούς δεν αγοράσαμε τον Κοτάρσκι ? πήραν τα εκατομμυριάκια και πάνε για φούντο

Διαβάζω πως η χάρτινη θα προσφύγει στο CAS, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα γιατί πάνω απ' όλα είναι θέμα ηθικής δικαίωσης. Και κάτι τέτοιες πίπες.
Την επόμενη φορά που θα κατέβει ο Τάϊγκερ να ζουλήξει αρχίδια κορακιού επειδή δεν του αρέσει το ο τρόπος που σφυρίζει καλό είναι να ακολουθήσει η ομάδα την ίδια οδό.
Δεν αντέχονται άλλο οι αδερφές, οι ψεύτες και οι υποκριτές.
Την επόμενη φορά που θα κατέβει ο Τάϊγκερ να ζουλήξει αρχίδια κορακιού επειδή δεν του αρέσει το ο τρόπος που σφυρίζει καλό είναι να ακολουθήσει η ομάδα την ίδια οδό.
Δεν αντέχονται άλλο οι αδερφές, οι ψεύτες και οι υποκριτές.
Totem_pk έγραψε:Για εμενα επρεπε ηδη να ειχε ερθει. Τοσους και τοσους πληρωσαμε δεκαδες εκατομυρια το παιδι αυτο θα αμς πειραξει. Φερτε τον και ας μην παιζει. Ας καθεται σε καποιον παγκο απο τις ομαδες μας. Δηστε του και κανα 150- 200αρι και ας μεινει οσο θελει.trouman έγραψε:Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μούσα Ουαγκέ, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την HNK Γκόριτσα.
Δεν το συζητάω ΚΑΝ. Επιβάλλεται!!!
Πιστεύω ότι θα γίνει, είναι ηθικό καθήκον της ομάδας. 'Ασε που πιστεύω ότι θα προσφέρει πολλά αγωνιστικά στο ΠΑΟΚ.
- V-olakiotis
Φέρτε τον Μουσά ρε!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
πως σας ακούγονται τα σενάρια περί πώλησης του ρούλη σε group Αμερικάνων;
Προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο που ένας επιχειρηματικός όμιλος θα ήθελα να επενδύσει σε ελληνική ομάδα,
αν δεν ήθελε να επενδύσει γενικά στην ελληνική οικονομία.
Παράλληλα, η λύσσα του κατεστημένου στην χώρα, και των φιλιπινέζων τους, είναι τέτοια που ενδεχομένως θα τάξουν λαγούς και πετραχήλια για να δημιουργήσουν εντός της πόλης του ΠΑΟΚ ένα αντίπαλο δέος.
Προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο που ένας επιχειρηματικός όμιλος θα ήθελα να επενδύσει σε ελληνική ομάδα,
Παράλληλα, η λύσσα του κατεστημένου στην χώρα, και των φιλιπινέζων τους, είναι τέτοια που ενδεχομένως θα τάξουν λαγούς και πετραχήλια για να δημιουργήσουν εντός της πόλης του ΠΑΟΚ ένα αντίπαλο δέος.
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, όπως πήραν τον Γριακλή ξένοι επιχειρηματίες, θα πάρουν τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ... ή όπως πήραν το Ρούλη κάτι Τούρκοι πρόπερσι..
Γιατι δεν δαγκωνει τον Μπουρλα που ειναι και δικος τους;
Όχι "ενδεχομένως".
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ πασχίζει η ΝΔ και το αφεντικό της να δημιουργήσουν εμπόδια στην προέλαση του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια.
Έφτασαν στο σημείο να αγκαλιάζει ο Γεραπετριτης δημόσια έναν υπόδικο, ύποπτο, εμπλεκόμενο σε θλιβερές υποθέσεις απλήρωτων υπαλλήλων, μόνο και μόνο για να δείξει πόσο στηρίζει τον ρουλη. Πέρα από το σκάνδαλο με το εμποριο μασκών για την πανδημία.
Ξέρω ξέρω όλοι ίδιοι είναι.
Βεβαίως συμφωνώ, όλοι οι συμμορίτες ίδιοι είναι.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ πασχίζει η ΝΔ και το αφεντικό της να δημιουργήσουν εμπόδια στην προέλαση του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια.
Έφτασαν στο σημείο να αγκαλιάζει ο Γεραπετριτης δημόσια έναν υπόδικο, ύποπτο, εμπλεκόμενο σε θλιβερές υποθέσεις απλήρωτων υπαλλήλων, μόνο και μόνο για να δείξει πόσο στηρίζει τον ρουλη. Πέρα από το σκάνδαλο με το εμποριο μασκών για την πανδημία.
Ξέρω ξέρω όλοι ίδιοι είναι.
Βεβαίως συμφωνώ, όλοι οι συμμορίτες ίδιοι είναι.
Για το ηθικό μέρος του θέματος συμφωνώ.Totem_pk έγραψε:Για εμενα επρεπε ηδη να ειχε ερθει. Τοσους και τοσους πληρωσαμε δεκαδες εκατομυρια το παιδι αυτο θα αμς πειραξει. Φερτε τον και ας μην παιζει. Ας καθεται σε καποιον παγκο απο τις ομαδες μας. Δηστε του και κανα 150- 200αρι και ας μεινει οσο θελει.trouman έγραψε:Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μούσα Ουαγκέ, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την HNK Γκόριτσα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αφού έχουν το καλύτερο ρόστερ φέτος και θα μας κοντραρουν.gpap έγραψε:πως σας ακούγονται τα σενάρια περί πώλησης του ρούλη σε group Αμερικάνων;
Γιατί να θέλει ο καρυ να τον πουλήσει;