Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Δεν υφίστανται δεσμευτικές προτάσεις εξαγοράς ή/και κανόνες υποχρεωτικής εκχώρησης των μετοχών
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

4.9.1 Χρονοδιάγραμμα Διάθεσης των Αντληθέντων Κεφαλαίων

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα, η Εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια από την αύξηση
του μετοχικού κεφαλαίου της, μετά την αφαίρεση των εξόδων της αύξησης, σε διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

1.Μείωση Τραπεζικού δανεισμού 1.997.000
2. Κάλυψη Πληρωτέων Επιταγών 482.000
3. Ποσά χρωστούμενα σε ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν
αποχωρήσει 630.000
4.Κατασκευή προπονητικού κέντρου 3.000.000
5. Ε.Π.Ο. 728.000
6. Προμηθευτές-Πιστωτές 1.950.000
7. Ρυθμισμένες Φορολογικές Υποχρεώσεις 2.020.000
8. Κεφάλαιο Κίνησης 11.543.000
ΣΥΝΟΛΟ 22.350.000

Σε περίπτωση που δεν καλυφθεί πλήρως η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου τα κεφάλαια που θα αντληθούν θα
κατευθυνθούν αναλογικά:

• Στη μείωση του δανεισμού,
• Στη κάλυψη πληρωτέων επιταγών,
Τα χρωστούμενα προς ποδοσφαιριστές και προπονητές,
• Στη κάλυψη φορολογικών και συμβατικών υποχρεώσεων της Π.Α.Ε. και
• Τα χρωστούμενα προς προμηθευτές.

Η Π.Α.Ε. δεσμεύεται να ενημερώνει την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας σχετικά με τη διάθεση των

4.11 ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

Εφάπαξ τέλος υπέρ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την εξέταση του

Ενημερωτικού Δελτίου 8.192,00
Επιτροπή Ανταγωνισμού 22.500,00
Φόρος Συγκέντρωσης Κεφαλαίου 225.000,00*
- Αμοιβή Συμβούλου Έκδοσης 35.000,00
- Αμοιβές Τρίτων 20.000,00
- Αμοιβή Δικτύου Καταστημάτων Τράπεζας 40.000,00
- Εκτυπώσεις Ενημερωτικού Δελτίου, Ανακοινώσεις, Λοιπές Δαπάνες 19.308,00
Σύνολο 370.000,00
* Στην περίπτωση της πλήρους
αντληθέντων κεφαλαίων
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

υπάρχει και ένα κομμάτι για το μπατατούδη όπως και για το γούμενο . δυστυχώς το acrobat παίζει παιχνιδάκια και δε με άφηνε να το κάνω copy εξολοκλήρου. οποτε νόημα δε θα έβγαινε . οποτε το δε το έβαλα

για τον ίδιο λόγο δεν ανέφερα τα ερωτήματα που δημιουργεί και η σύμβαση που υπέγραψε ο γούμενος με τι stadium ltd (με το αστρονομικό ποσο τον 100 χιλ. euro) που έχει τα δικαιώματα τον ευρωπαϊκών αγώνων για 4 περιόδους που βγαίνουμε ευρώπη. υποθέτω ότι δε υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων σε περίπτωση που βγούμε CL , ομίλους όυεφα κτλ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αυτιά, με συγκίνησες βραδιάτικα.. την τρέλα σου..
Ετσι πρέπει να είμαστε ρε αλανάκια!!

Πολλά μπράβο στην ΠΑΕ για τις λεπτομέρειες, που για πολλούς φαίνονται ασήμαντες, αλλά όλες έχουν το λόγο ύπαρξης τους..
Άβαταρ μέλους
Johnys

Re: Συγκίνηση

Δημοσίευση από Johnys »

Aytias έγραψε:Χθες το βράδυ βρήκα το δώρο της γυναίκας μου στο δέντρο. (Η γυναίκα μου είναι Αθηναία και εντελώς άσχετη με τα δικά μας, απλώς «ανεκτική»)
Ηταν ένας φάκελος. Τον ανοίγω και μέσα είχε χρήματα. Και διαβάζω στο σημείωμα, μεταξύ άλλων: «Για δώρο αποφάσισα να σου χαρίσω ένα ποσό που πρέπει να επενδυθεί σε μετοχές του ΠΑΟΚ. Για να στηρίξουμε την ομάδα που τόσο αγαπάμε και οι δύο, γιατί όταν ο ΠΑΟΚ πάει καλά εσύ είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος.»
Και εγώ έβαλα τα κλάματα. Μπορεί να φαίνεται μελό, αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Τέτοιες γυναίκες θα θέλαμε όλοι καρντάση. :)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ - Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Πηγή: www.exedrasports.gr
Να σας πω τι έχω πάθει; Θέλω να πάω να πάρω μετοχές του ΠΑΟΚ. Ξέρω πως οι μισοί θα με κατηγορήσετε για λαϊκισμό και πως παλεύω να πουλήσουμε κανά φυλλαράκι παραπάνω στη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι μπορεί να κάνετε τη χαρακτηριστική κίνηση που υποδηλώνει πως δεν σας ενδιαφέρει το θέμα. ...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

H αληθεια ειναι οτι αν βαζανε χρηματα στην ΑΜΚ οσοι μεχρι τωρα ειπανε οτι θα το κανουν,θα ειχαμε μαζεψει 2 τουλαχιστον εκατομμυρια.....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σρεκ. δε νομίζω ότι από την ΠΑΕ να είναι διατεθειμένοι κάθε βδομάδα να λένε πως πάει η κίνηση..
Και όταν με το καλό φτάσουμε τον αριθμό που πρέπει, τι θα γίνει αν μαθευτεί??
Θα σταματήσει ο κόσμος να αγοράζει μετοχές??

Πάμε όσο μπορούμε ψηλότερα..
Και όταν θα έρθει η στιγμή θα μας πει η ΠΑΕ αν πάμε καλά ή όχι..

Ξέρουν τα παιδιά εκεί!
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

Johnys έγραψε:
Aytias έγραψε:Χθες το βράδυ βρήκα το δώρο της γυναίκας μου στο δέντρο. (Η γυναίκα μου είναι Αθηναία και εντελώς άσχετη με τα δικά μας, απλώς «ανεκτική»)
Ηταν ένας φάκελος. Τον ανοίγω και μέσα είχε χρήματα. Και διαβάζω στο σημείωμα, μεταξύ άλλων: «Για δώρο αποφάσισα να σου χαρίσω ένα ποσό που πρέπει να επενδυθεί σε μετοχές του ΠΑΟΚ. Για να στηρίξουμε την ομάδα που τόσο αγαπάμε και οι δύο, γιατί όταν ο ΠΑΟΚ πάει καλά εσύ είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος.»
Και εγώ έβαλα τα κλάματα. Μπορεί να φαίνεται μελό, αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Τέτοιες γυναίκες θα θέλαμε όλοι καρντάση. :)
ναι ρε φιλε εμανα με ελεγε παντα παλι με τον παοκ εμεις δεν εχουμε δικαιομα μια κυριακι και αντε ψυστηρη και ψηστηρη αλλα το παιτηχαινα μπραβο ρε μαγκα εισαι τυχερος σαν οπαδος :P
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Falegkos έγραψε:ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ - Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Πηγή: www.exedrasports.gr
Να σας πω τι έχω πάθει; Θέλω να πάω να πάρω μετοχές του ΠΑΟΚ. Ξέρω πως οι μισοί θα με κατηγορήσετε για λαϊκισμό και πως παλεύω να πουλήσουμε κανά φυλλαράκι παραπάνω στη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι μπορεί να κάνετε τη χαρακτηριστική κίνηση που υποδηλώνει πως δεν σας ενδιαφέρει το θέμα. ...
Αυτο το αρθρο το διαβασα κι εγω Φαλεγκο και σκεφτομουν να το αναδημοσιευσω εδω...λεει και αλλα καλα στο κειμενο αυτο...κατι αλλαζει και καταλαβαινουν και οι μη ΠΑΟΚτσηδες τι σημαινει ΠΑΟΚ και λαος του ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Αυτιά μου ... έπαθα πλάκα αδελφέ μου, ... ΕΧΕΙ ΑΔΕΛΦΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ?
:?
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Επειδη ο Ελληνας ειναι ανθρωπος της λεζαντας αλλα και οχι μονο γι'αυτο,θα επρεπε η ΠΑΕ να ανακοινωνει καθημερινα απο το επισημο site της τα ονοματα των καταθετων...Να βλεπουμε ποιοι απο τους επωνυμους κατεθεσαν χρηματα και ποιοι οχι....
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Κάνατε τα κουμάντα σας να πάρετε μετοχές ή όλοι πετάτε(με) χαρταετό;
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Τι εννοείς kos;
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »