Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Σημερινό αφιέρωμα στον Μπότο και τις μεταγραφές του...
(είναι ο λόγος που πρέπει να περιμένουμε με τις μεταγραφές και το τί ακριβώς θα βγάλουν στο γήπεδο)
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... mo-1703694
(είναι ο λόγος που πρέπει να περιμένουμε με τις μεταγραφές και το τί ακριβώς θα βγάλουν στο γήπεδο)
ο μιτριτα βαση ταλεντου και δυνατοτητων δεν βλεπει κανεναν, αλλα ηταν χεστης και δεν ολοκληρωνε ποτε φασεις.. επιπλεον εκανε πολλα ευκολα λαθη σε απλες πασες..Alastor έγραψε:Δεν χορτασαμε Μιτριτσα και τωρα παμε για δευτερο γυρο
Τελικα θα παρουμε τον Γεφερσον και ψαχνουμε και για δεκαρι; Θα παρουμε αυτον για δεκαρι; Εχω μπερδευτει.
Αν του βγει του μποτο μια καλή ευρωπαϊκή πορεία το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει της πώλησης το κάγκελο.DamoN έγραψε:Πάντως αν καταλαθος η ομάδα με όλους αυτούς παίζει μπαλαρα και χτιστεί ο κορμός για πρωταθλήματα τα επόμενα χρόνια στο επόμενο τοπικ Μεταγραφές χειμώνα πχ θα πρέπει να εχει τόσα ποστ όσες ανακοινώσεις μεταγραφών κάνουμε.
Γιατί θα έχουμε γίνει ρόμπες.
Θα έχει στην βιτρίνα 6-7 κατω των 24....
Υγ δεν το λέω για κακό.
-
Αν το πλάνο πάντως είναι να έχουμε μπροστά διαόλους το έχουμε επιτύχει.. Με Σολτέδο Τόμας Κουαλιάτα Ζίβκοβιτς Ρικάρντο Νάρει Κωνσταντέλια είμαστε γρήγοροι, τριπλαδόροι και με προσωπική ενέργεια. Αν βγει κι ο Κούτσιας γίναμε όντως. Δεν ξέρω τους στόχους αλλά μπαλάρα θα δούμε.
Υ.Γ. Αν φύγει ο Κούρτιτς εντέλει εγώ θέλω και το χαφ του Οbanebane ... τον Paulinho. Box to box , γρήγορος με προσωπική ενέργεια και πάσα. Μιλάμε θα παίζουμε δύο ταχύτητες πάνω.. Φέτος ο Κούτσιας και ο Ολιβέιρα θα βάλουν πάνω από 30 γκολ μαζί αν μοιραστούν τα παιχνίδια.
Υ.Γ. Αν φύγει ο Κούρτιτς εντέλει εγώ θέλω και το χαφ του Οbanebane ... τον Paulinho. Box to box , γρήγορος με προσωπική ενέργεια και πάσα. Μιλάμε θα παίζουμε δύο ταχύτητες πάνω.. Φέτος ο Κούτσιας και ο Ολιβέιρα θα βάλουν πάνω από 30 γκολ μαζί αν μοιραστούν τα παιχνίδια.
- Kabamaru11
Τον Μπραντον Τομας,πιστευω θα τον αξιοποιησουμε πιο πολυ πισω απο το φορ και αριστερα.Ειναι καλη περιπτωση,εργαλειο προπονητη,οπως και ο Ναρει.Χρειαζομαστε τετοιους σταθερους.Απο κει και περα θελουμε κ εναν ακομα συμπληρωματικο φορ,εστω κ σε μεγαλη ηλικια.Φοβαμαι μη καψουμε τον Κουτσια,θελει σωστη διαχειριση.
αρχισαν να τον λιγουρευονται οι ιταλοι ...Magpies4 έγραψε:Σημερινό αφιέρωμα στον Μπότο και τις μεταγραφές του...
- john4serres
Ολοι οι ξένοι της Shakhtar Donetsk βρίσκουν ομάδες. Είναι παίκτες με ποιότητα, σε καλές ηλικίες όλοι τους.Magpies4 έγραψε:Σημερινό αφιέρωμα στον Μπότο και τις μεταγραφές του...
Αν κάνει ο Μπότο ένα τρελό κόλπο και φέρει δανεικό Traoré (προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και ψάχνει δανεισμό) θα έχουμε τρομερό φορ μπροστά.
Με προβληματίζει πολύ η εξωγηπεδική ζωή του Σοτελδο.
Φαίνεται καλός παίκτης, μοιάζει αγωνιστικά με τον Μιτριτσα αλλά πιο εκρηκτικός, πιο δυναμικός, πιο τσαμπουκαλης.
Θεωρώ ωστόσο πως είναι τεράστιο ρίσκο να τον φέρεις ενώ έχεις στα αποδυτήρια τόσους πιτσιρικάδες και τόσους νέους παίκτες. Ειδικά με κανονικη μεταγραφή.
Φαίνεται καλός παίκτης, μοιάζει αγωνιστικά με τον Μιτριτσα αλλά πιο εκρηκτικός, πιο δυναμικός, πιο τσαμπουκαλης.
Θεωρώ ωστόσο πως είναι τεράστιο ρίσκο να τον φέρεις ενώ έχεις στα αποδυτήρια τόσους πιτσιρικάδες και τόσους νέους παίκτες. Ειδικά με κανονικη μεταγραφή.
αδερφια τι να εννοεί το πρωτοσελιδο της φορτσα που λεει δεν υπαρχει αποφαση για αποκτηση σεντερ φορ? δηλαδη θελουμε και αλλον εκτος απο νελσον,κουτσια και τομας?
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
-
Πραγματικά είναι τεράστια ευκαιρία με Μπότο τεχνικό διευθυντή και με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί να κάνει το μπαμ ο Κούτσιας. Μακάρι να μπορέσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα το ταλέντο του και ο ίδιος την ευκαιρία, θα έχουμε φορ για πολλά χρόνια και με μεγάλη χρηματιστηριακή αξία. Αν ο Τζόλης πουλήθηκε 11 εκ , ο Κούτσιας και ο Κωνσταντέλιας θα πρόσθετα που είναι ανώτερα ταλέντα θα πλησιάσουν τα 20.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Napoli4 έγραψε:Με προβληματίζει πολύ η εξωγηπεδική ζωή του Σοτελδο.
Εδω υπαρχει ενα θεμα αλλα πιστευω οτι το εχουν ψαξει Μποτο και σια.
Παντως αγωνιστικα ειναι παικταρας
Σε 60΄' λεπτα που τον ειδα με την Σαντος,πριν 2 χρονια,δεν εκανε ουτε ενα λαθος και τακτικα μου αρεσε πολυ(καμια μα καμια σχεση με Μιτριτσα,παροτι σε χαρακτηριστικα μοιαζουν,αλλα διαφερουν νοητικα) και εδινε πολλες βοηθειες στην αμυνα.
Επισης απο τα βιντεο που ειδα,καμια 15 λεπτα,παλι μου εδειξε στοχεια παικτη ,που δεν εχουμε και χρειαζονται,στο πλανο Λουτσε που θα παιζει φετος.
- Dark Knight
Φέτος νομίζω είναι η χρονιά που πρέπει να αναδειχθεί ο Κούτσιας, εφόσον βέβαια ανανεώσει και δουλέψει πολύ πιο σκληρά από όσο έχει κάνει μέχρι τώρα. Το κέρδος για τον ΠΑΟΚ θα είναι τεράστιο. Όσον αφορά τις μεταγραφές, δικαιολογημένοι όλοι οι προβληματισμοί, προσωπικά ακούω όλες τις απόψεις και δεν με κουράζει καμία επανάληψη, αρκεί να μην καταφεύγει κάποιος σε ύβρεις και προσβολές για οποιονδήποτε, είτε άνθρωπο της ομάδας είτε εδώ μέσα στο forum. Νομίζω αρκετός προβληματισμός δημιουργείται και από το γεγονός ότι δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς ποιό είναι το πλάνο με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών που έρχονται, γιατί σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πως παίζαμε τις προηγούμενες χρονιές. Αυτό όμως γεννάει και μία προσδοκία ευχάριστη να δούμε κάτι καινούργιο, ίσως πιο εντυπωσιακό, περισσότερο ή λιγότερο αποτελεσματικό, θα το δούμε.
-
Τι έγινε παιδιά? Διαλύθηκε η ομάδα ή όχι ακόμα? Να κλείσουμε τις άδειες για τις ευρωπαϊκές εκδρομές ή δεν θα κατεβάσουμε ομάδα φετο? Διάρκειας πήρατε?
Όχι τίποτα να ξέρουμε και εμείς που ζούμε στο εξωτερικό.
Όχι τίποτα να ξέρουμε και εμείς που ζούμε στο εξωτερικό.