47. Chuba Akpom
Re: 47. Chuba Akpom
Εσύ αγόρι μου γεννήθηκες ΠΑΟΚ και απλά το έμαθες αργά.
Κάλιο αργά παρά ποτέ βεβαια.
Βρείτε τρόπο να μείνει στην ομάδα, είναι υπεραπαραιτητος.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάλιο αργά παρά ποτέ βεβαια.
Βρείτε τρόπο να μείνει στην ομάδα, είναι υπεραπαραιτητος.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Για Ευρώπη το τανκς ειναι απαραίτητο!
Κι αν βρεις κάνα κανονικό εξτρεμ θα σαρώσει!
Κι αν βρεις κάνα κανονικό εξτρεμ θα σαρώσει!
- stravostomis
Βγαλμένος από πολεμικές ταινίες σε κάθε ματς ασταμάτητη προσπάθεια και μεγάλη ποιότητα
-
Στο πρώτο γκολ κρατάει τη φάση ζωντανή και στο δεύτερο κερδίζει το φάουλ. Απίστευτος, συγκινητικός. Δεν θα σταματάω να το λέω! Και δεν ξεχνάω επίσης τι έχει ακουστεί εδώ μέσα για εσένα! Όταν βάζεις γκολ λένε πως τα βάζεις κατά λάθος και όταν δεν βάζεις σε λένε άμπαλο.
Ναι, μπορεί να μη βάλεις ποτέ τα γκολ του Πρίγιοβιτς. Ναι μπορεί να μην γίνεις ποτέ αφίσα σε παιδικό δωμάτιο. Αλλά ρε φίλε Τσούμπι... Τί ψυχάρα είσαι; Ακόμα και αν δεν μείνεις το καλοκαίρι (που θα ήταν λάθος κατά τη γνώμη μου) εγώ δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!
Ο Φορ του αήττητου ντάμπλ.
Ναι, μπορεί να μη βάλεις ποτέ τα γκολ του Πρίγιοβιτς. Ναι μπορεί να μην γίνεις ποτέ αφίσα σε παιδικό δωμάτιο. Αλλά ρε φίλε Τσούμπι... Τί ψυχάρα είσαι; Ακόμα και αν δεν μείνεις το καλοκαίρι (που θα ήταν λάθος κατά τη γνώμη μου) εγώ δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!
Ο Φορ του αήττητου ντάμπλ.
-
Ακόμα ένα παιχνίδι που έδειξε τι μεγάλη ζημιά μας έκανε η αποχώρηση του πριν τα ματς με Κρασνοντάρ
- rade paprica
- iremidynami 4+
renegade έγραψε:Ακόμα ένα παιχνίδι που έδειξε τι μεγάλη ζημιά μας έκανε η αποχώρηση του πριν τα ματς με Κρασνοντάρ
- WeWillRockYou
Άκπομ: «Οι μεγαλύτεροι αγώνες της καριέρας μου είναι οι προημιτελικοί»
Ως την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του χαρακτήρισε ο Τσούμπα Άκπομ, τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:
Για την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Είναι για εμάς μεγάλο επίτευγμα. Ξέραμε ότι η Γάνδη είναι καλή ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλά, είχαμε φάσεις και για άλλα γκολ και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση».
Για τη δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα για το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρα του:
«Πλέον τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια στην καριέρα μου και αυτό θα είναι το μότο μας για τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Δεν μπορώ να διαλέξω κάποια ομάδα. Όλες θα είναι δύσκολες ομάδες για εμάς, όπως και εμείς για αυτούς. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο που όλα πλέον είναι δύσκολα για τους πάντες. Παίξαμε με καλές ομάδες όπως η Μίντιλαντ και η Γάνδη και δείξαμε ότι μπορούμε να περάσουμε και ομάδες καλύτερες από τους προηγούμενους αντιπάλους».
Εάν θα δει τον αγώνα της Νιγηρίας με την Γκάνα καθώς παίζει ο φίλος του Ιβόμπι:
«Ναι το ξέρω και συνήθως βλέπω όλους τους αγώνες της Νιγηρίας με τον πατέρα μου. Είναι σημαντικό παιχνίδι και μπορεί η Νιγηρία να κερδίσει».
Ως την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του χαρακτήρισε ο Τσούμπα Άκπομ, τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:
Για την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Είναι για εμάς μεγάλο επίτευγμα. Ξέραμε ότι η Γάνδη είναι καλή ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλά, είχαμε φάσεις και για άλλα γκολ και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση».
Για τη δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα για το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρα του:
«Πλέον τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια στην καριέρα μου και αυτό θα είναι το μότο μας για τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Δεν μπορώ να διαλέξω κάποια ομάδα. Όλες θα είναι δύσκολες ομάδες για εμάς, όπως και εμείς για αυτούς. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο που όλα πλέον είναι δύσκολα για τους πάντες. Παίξαμε με καλές ομάδες όπως η Μίντιλαντ και η Γάνδη και δείξαμε ότι μπορούμε να περάσουμε και ομάδες καλύτερες από τους προηγούμενους αντιπάλους».
Εάν θα δει τον αγώνα της Νιγηρίας με την Γκάνα καθώς παίζει ο φίλος του Ιβόμπι:
«Ναι το ξέρω και συνήθως βλέπω όλους τους αγώνες της Νιγηρίας με τον πατέρα μου. Είναι σημαντικό παιχνίδι και μπορεί η Νιγηρία να κερδίσει».
Μακάρι να μείνεις το καλοκαίρι και να κάνετε μια καλή τριάδα φορ με Ολιβέιρα και Κουτσια.
Μ@λακα αν δεν σε είχε τσιμπήσει μύγα τότε που ήθελες να φύγεις για Αγγλία θα είχαμε παίξει και Τσάμπιονς Λιγκ τώρα κι εμείς κι εσυ. Τώρα πρέπει να μείνεις εδώ μέχρι να ξανά πάρουνε πρωτάθλημα και να μπούμε ομίλους.
Μ@λακα αν δεν σε είχε τσιμπήσει μύγα τότε που ήθελες να φύγεις για Αγγλία θα είχαμε παίξει και Τσάμπιονς Λιγκ τώρα κι εμείς κι εσυ. Τώρα πρέπει να μείνεις εδώ μέχρι να ξανά πάρουνε πρωτάθλημα και να μπούμε ομίλους.
-
Ακόμα θυμάμαι την τριπλέτα Άκπομ Τζολη Ζιφκοβιτς, πραγματικά άξια ομίλων ΤσΛ. Αν ο Σέρβος καθαρίσει το μυαλό του και ξεκουραστεί λίγο και φέρουμε έναν αντίστοιχο παίκτη αριστερά, ο Άκπομ εννοείται πως είναι βασικός. Οι δουλειές που κάνει στο γήπεδο είναι ατελείωτες. Ούτε ο Φιρμινο είναι γκολτζης αλλά άμα τον πεις παλτό θα σε δαγκώσει ο Κλοπ.
Ποτέ δε κατάλαβα τον προβληματισμό κάποιων αν πρέπει να μείνει η όχι...
Σε ένα ρόστερ που όλοι, τόσα χρόνια οοοολοι φωνάζουμε για ταχύτητα, είναι με διαφορά ο πιο ταχυδυναμικος παίχτης, ακόμη και για βορειο-ευρωπαικες ομάδες.
Είναι ΚΑΙ ποιοτικός. Δεν αρκεί μόνο η ταχυ-δυναμη για να ξεμαρκαρεσαι έτσι, και να γίνεσαι τ στήριγμα για όλη το επιθετικό παιχνίδι. Και ο Τζόνι Αναστασιαδης ταχυδυναμικος ήταν αλλά...
Σε ένα ρόστερ που όλοι, τόσα χρόνια οοοολοι φωνάζουμε για ταχύτητα, είναι με διαφορά ο πιο ταχυδυναμικος παίχτης, ακόμη και για βορειο-ευρωπαικες ομάδες.
Είναι ΚΑΙ ποιοτικός. Δεν αρκεί μόνο η ταχυ-δυναμη για να ξεμαρκαρεσαι έτσι, και να γίνεσαι τ στήριγμα για όλη το επιθετικό παιχνίδι. Και ο Τζόνι Αναστασιαδης ταχυδυναμικος ήταν αλλά...