Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Tolaros »

Σε μερικούς εδώ μέσα δεν αξίζει ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Αντε βάλτε να ακούσετε Ζαγόρα και Ραπτόπουλο να γουστάρετε. Αντε υστερικές.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω εκανα μια ερωτηση κανεις δεν μου απαντησε.Την ξανακανω...Ποσοι παικτες με το βιογραφικο του Ολιβειρα ειναι ελευθεροι και διαθεσιμοι να ερθουν 30 Ιουνιου στην Ελλαδα?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

FreeWatcher έγραψε:Αποτι καταλαβαίνω λοιπόν η πλειοψηφία των συνοπαδών εδώ μέσα λόγω της αντιπάθειάς της προς τον Πριγιοβιτς θέλει για βασικό φορ της ομαδας την επόμενη χρονιά τον Ολιβέιρα. Μάλιστα...
Μονο που οι συμπάθειες κ αντιπαθειες ειναι προσκαιρες. Ως τον γενάρη μπορεί να τον έχετε αντιπαθήσει τον Ολιβειρα και να ψαχνουμε παλι που θα τον δανεισουμε κ αυτόν. Ο Πριγιοβιτς αν τον ήθελε ο Λουτσε θα ηταν ήδη Τουμπα. Επομένως τσαμπα τρελενεστε να αποδειξετε οτι το 2ο καλυτερο φορ που περασε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια (πισω απο Μαρτσιν) ειναι αχρηστος! Δεν προκειται να ερθει.

Ποτέ δεν ασχολουμαι με νουμερα απλα απαντησα σε κατι που ηταν ψεμα για τα στατιστικα των 2!Η μπαλα δεν ειναι μια διαίρεση οπως πολλοι την αντιλαμβανονται... Οποιος θελει να δει βλεπει, για τους υπόλοιπους δυσκολο...

Τελος οπως ξανάγραψα σημερα καλυτεροι παίκτες πρωταθληματος φετος ψηφιστηκαν
Ελ Αραμπί 48,71% και Α. Χασάν 34,74%
Κ ο νοών νοειτω... Αν θελεις να χτυπησεις πρωταθλημα θες κατι καλυτερο. Αλλιως κλαφτα. Το φορ επαιζε παιζει κ θα παιζει τον κυριο ρολο στον ελληνικο πρωταθλημα! Δυο χρονιες ειχες το καλυτερο φορ του πρωταθληματος (κατι που παραδεχοταν κ ζηλευαν ολοι πλην καποιων συνοπαδων μου) κ το σηκωσες!!!!

Κ θα ξαναρωτησω κατι:
ποιος παοκτσης εδω μεσα πριν 2 βδομάδες αμα τον ρωτουσες ποιο βασικο φορ θέλει στον ΠΑΟΚ κ του αρεσει θα ελεγε Ολιβειρα πριν αρχίσουν οι ΑΡΔ να βομβαρδιζουν με μλκιες???????????????
Ξαφνικα ο Ολιβειρα σε 2 μερες εγινε παιχταρα...
Πολυ εγκυρη ψηφοφορια, εβγαλε 3ο τον Λουκα Σασα οχι κανενα Ζιφκοβιτς πχ. Αν θες πιστευε τα.

ΥΓ: Για τον Τσολακ εδω μεσα λεγαμε φερτον να τιναξει τα διχτυα και βγηκε φλομπα. Για Πριγιο λεγαμε τζαμπα λεφτα γυρολογος και πηγε πολυ καλα. Ολοι στο γηπεδο θα φανουν, και εγω δεν ειμαι φαν του Ολιβειρα
Van Roy

Δημοσίευση από Van Roy »

Εγώ πάλι νομίζω ότι παίρνουν έναν μέτριο αλλά έτοιμο φορ για να μην έχουμε κάνα κάζο στο κονφερενς. Κ με φραγκακια που θα έρθουν μέσα στον Ιούλη + μεταγραφή Τζολη + μεταγραφή Σβαροφσκι θα σου φέρουν βαρβάτο παίχτη τέλος Αυγούστου
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Tolaros έγραψε:Σε μερικούς εδώ μέσα δεν αξίζει ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Εντάξει κάτσε να γράψω ότι ο Ολιβέιρα είναι παιχταρας:

Παιχταρας ο Ολιβέιρα.

Είμαι οκ τώρα? Πέρασα το τεστ? Αξίζω?

Συμπληρώνω για το Άριστα:
Ο Ολιβέιρα καλύτερος από τον Πριγιοβιτς, τον Μουσλίμοβιτς, το Μιετσελ και το Σαράφη.

Συμπληρώνω για το Άριστα με τόνο σε περίπτωση που κατά 1% έρθει ο Πριγιοβιτς και όχι ο Ολιβέιρα:
Άντε μπράβο άντε ρε Πριγιο παιχταρά ποιος Ολιβέιρα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 29 Ιουν 2021, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Εγω εκανα μια ερωτηση κανεις δεν μου απαντησε.Την ξανακανω...Ποσοι παικτες με το βιογραφικο του Ολιβειρα ειναι ελευθεροι και διαθεσιμοι να ερθουν 30 Ιουνιου στην Ελλαδα?
Αυτη ειναι η ερωτηση του εκατομμυριου. Μπορει και στην ΠΑΕ να μην καιγονται για Ολιβειρα σαν παικτη αλλα να λεμε παμε με τα σιγουρα τωρα που μπορει να ερθει. Γιατι μειωνεις το ρισκο οσο και να μιλαμε εμεις εδω και απο λεφτα (ειναι πολλα βεβαια τα 900 αλλα καλυτερα απο 3.5 Τσολακ). Εδω ο Σβι θα λειπει, γιατι να μην εχουμε αυτον (φανταζομαι λενε στην ΠΑΕ).
Και για να το κανουμε λιανα, εγω δεν ψηνομαι καθολουγια Ολιβειρα, αν δεν ηταν επιρρεπης στους τραυματισμους θα ημουν σιγουρα θετικος. Τωρα, αν δεν τον ειχα δει στην κουλα και πριν 2 χρονια εβλεπα το βιογραφικο του και ηταν να ερθει στον ΠΑΟΚ θα ελεγα ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ. Οποτε, καλως να ορισει αν οντως τον θελει ο Λουτσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 29 Ιουν 2021, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Η φαση ειναι σαν το ανεκδοτο με το γρυλλο.
Ξεκιναμε απο το οτι δεν γουσταρουμε τον ολιβειρα και καταληγουμε στα ακρα.
Παντα υπαρχει ενας που τον γουσταρει κ αυτο μας τρελαινει.Επιμενει αυτος που του αρεσει επιμενει κ αυτος που δεν του αρεσει.
Κ φτανουμε ο ενας να θελει να τον παντρευτει κ να του κανει παιδια κ ο αλλος να θελει να τον ξεκοιλιασει κ να κανει κοκορετσι με τη συκωταρια του.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Parolos έγραψε:

Παιχταρας ο Ολιβέιρα.

Ο Ολιβέιρα καλύτερος από τον Πριγιοβιτς, τον Μουσλίμοβιτς, το Μιετσελ και το Σαράφη.

Συμπληρώνω για το Άριστα με τόνο σε περίπτωση που κατά 1% έρθει ο Πριγιοβιτς και όχι ο Ολιβέιρα:

επισης να συμπληρωσω οτι ειναι τεραστιες μπαλαδοφατσες αυτοι που τον ξετρυπωσαν και ευτυχως τον εφεραν σε μας.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Parolos έγραψε:

Παιχταρας ο Ολιβέιρα.

Μονο 40 ποστ γκρίνιας έκανες σήμερα, δε νάιτ ιζ γιανγκ
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Τι σχέση έχει με την πραγματικότητα ποιον είχε ο καθένας μας ιδανικά στο μυαλό του σαν βασικό επιθετικό στον ΠΑΟΚ. Το ρεπορτάζ λέει Ολιβειρα κ σχολιάζουμε αυτόν ρε παιδιά.. Εννοείται κάνεις πριν ακουστεί δε σκεφτόταν, αντε να φέρουμε τον Ολιβέιρα. Ο Πριγιο έρχεται με τα λεφτά που φέρεται ότι έρχεται ο Ολιβειρα στον ΠΑΟΚ κ τίθεται η σύγκριση που γίνεται στις τελευταίες σελίδες; Έχουμε κάποια στοιχεία/πληροφοριες; Η' έτσι κάνουμε φαν κουίζ;
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Parolos έγραψε:
joshua έγραψε:Αρχικα οταν ηρθε ο Ολιβειρα ο Πριγιοβιτς ειχε φυγει.Τοτε βεβαια κοροιδευαμε τον Πονσε που τωρα καποιοι τρελαινονται για χαρη του.Τελος ακομα και τοτε υπηρχαν πολλοι που δεν τρελαινονταν με τον Πριγιοβιτς.Ο Πριγιοβιτς κερδισε τη καθολικη αναγνωριση μολις τον τριτο χρονο του οταν επιτελους εδωσε νικες σε ντερμπι.
Με το χέρι στην καρδιά πιστεύεις ότι με 900 χιλιάρικα δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή στο φορ?

Κάποτε αυτά τα λεφτά μας φαινόντουσαν άπειρα..

Παιδιά το ποσό είναι τεράστιο.. είναι για παίχτη που θα κάνει τη διαφορά.

Μα την αλήθεια καλύτερα να μου έλεγαν ότι πλακωνουμε στο γυμναστήριο τον Κουτσια και πάμε με βασικό αυτόν.
Σίγουρα υπάρχει καλύτερη επιλογή με 900 χιλιάρικα. Υπάρχουν όμως και πολλές επιλογές χειρότερες με τα ίδια 900 χιλιάρικα. Το πρόβλημα είναι πως πρώτα τα σκας και μετά βλέπεις αν σου κάνει ο παίκτης. Πρώτα δίνεις τα 3εκ για αγορά Τσόλακ ή τα 3,5εκ για Εσίτι και μετά διαπιστώνεις αν πιάνουν τόπο τα λεφτά σου.
Ο Ολιβέιρα ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Η χειρότερη πάντως, επίσης δεν είναι. Και αν είναι να πάρουμε λαχείο τύπου Πρίγιοβιτς ή Τσόλακ (μην ξεχνάμε πως και οι δύο ήρθαν με παρόμοια βιογραφικά και βλέπουμε την διαφορά τους στην ομάδα), καλύτερα να πάρουμε Ολιβέιρα.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

:lol:
barlow4 έγραψε:Η φαση ειναι σαν το ανεκδοτο με το γρυλλο.
Ξεκιναμε απο το οτι δεν γουσταρουμε τον ολιβειρα και καταληγουμε στα ακρα.
Παντα υπαρχει ενας που τον γουσταρει κ αυτο μας τρελαινει.Επιμενει αυτος που του αρεσει επιμενει κ αυτος που δεν του αρεσει.
Κ φτανουμε ο ενας να θελει να τον παντρευτει κ να του κανει παιδια κ ο αλλος να θελει να τον ξεκοιλιασει κ να κανει κοκορετσι με τη συκωταρια του.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Ο Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρος, με τις μεταγραφές θέλει να προσθέσει ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ στο ρόστερ που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Με τον Ολιβέϊρα, εάν έρθει τι χαρακτηριστικά παίρνουμε:

Δεν είναι γρήγορος, δεν είναι δηλαδή ο παίκτης που θα φύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Δεν είναι επίσης ο παίκτης-σκόρερ της μιας επαφής. Είναι όμως πάρα πολύ καλός για ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και υψηλής κατοχής, όπως θα είναι ο ΠΑΟΚ στα περισσότερα του ματς. Έχει σίγουρο κράτημα της μπάλας και υψηλά ποσοστά εύστοχων πασών και κινείται πολύ καλά έξω από την περιοχή. Του αρέσει να κινείται με πλάτη, να ζητά συχνά τη μπάλα εκτός περιοχής και κάνει πολλές και καλές κινήσεις προς τα πλάγια για να ελευθερώσει το παιχνίδι της ομάδας. Περισσότερο το στυλ του είναι να βοηθήσει στο χτίσιμο των επιθέσεων παρά να τελειώσει ο ίδιος τις φάσεις. Αυτό δείχνουν και τα νούμερα του, είναι φορ των 10 γκολ περίπου τη σεζόν. Η καλύτερη του σεζόν στο σκοράρισμα ήταν η πρώτη του στην αεχ με 16 γκολ. Δεν είναι ο σκόρερ τύπου Πρίγιο, αυτό ας το καταλάβουμε μια και καλή και ας μη συγκρίνουμε τους δύο αυτούς παίκτες. Έχει γνώση η ομάδα και κυρίως ο προπονητής ότι δεν αγοράζουν το σούπερ σκόρερ των 20+ γκολ αλλά όλα τ' άλλα χαρακτηριστικά του. Τώρα εάν η ομάδα ρολάρει καλά και του δώσει τη δυνατότητα να κάνει 15+ γκολ, μπορεί και να συμβεί και αυτό αλλά τα στάνταρντ του είναι για κάτω από 15 γκολ.

Αυτό που εγώ εικάζω για το λόγο της επιλογής του από Λούτσε, είναι ότι επειδή είναι πάρα πολύ καλός στο να παίζει με πλάτη και να λειτουργεί σαν μαξιλάρι για ν' ακουμπά η μπάλα επάνω του και να δίνει έτσι τη δυνατότητα στους συμπαίκτες του να κινούνται στο χώρο και να χτίζεται η επιθετική απειλή της ομάδας και να σκοράρουν περισσότερο οι μεσοεπιθετικοί. Φανταστείτε από πίσω του μια τριάδα μεσοεπιθετικών Τζόλης, Καγκάβα, Ζίφκο, που όλοι έχουν το γκολ (με την προϋπόθεση ότι ο Καγκάβα θα δείξει κάτι από τον αληθινό του εαυτό). Αυτοί χρειάζονται ένα τέτοιο φορ που να κάνει την κολώνα, να κρατάει πολύ καλά τη μπάλα με πλάτη και να μπορεί να πασάρει πάνω στην κίνηση τους ή ακόμη και με τις κινήσεις του στο πλάϊ να ανοίγει διαδρόμους. Αυτά είναι και τα πολύ δυνατά στοιχεία του Ολιβέϊρα και γι' αυτό τον επέλεξε ο Λουτσέσκου. Γιατί του δίνει αυτά τα χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στο ρόστερ. Ο Σφιντέρσι είναι τελείως άλλου στυλ. Είναι πιο πολύ μέσα στην περιοχή, της μιας επαφής, αν και έχει βελτιώσει αρκετά και το περιφερειακό του παιχνίδι. Ο Σβι, είναι φορ που μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει ο φορ των 20+ γκολ τη σεζόν. Ο Ράζβαν θέλει να τον κρατήσει και να τον εξελίξει και βλέπει ότι με Σβιντέρσκι Ολιβέίρα, έχει τελείως συμπληρωματικά χαρακτηριστικά που τα χρειάζεται η ομάδα.

Γι' αυτό το λόγο δεν είμαι αρνητικός στην επιλογή του Ολιβέϊρα και δεν τη θεωρώ κακή επιλογή γιατί ο Λουτσέσκου επιλέγει χαρακτηριστικά με βάσει αυτό που έχει στο μυαλό του να κάνει με την ομάδα, όπως αυτός θέλει να τη χτίσει.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Tolaros έγραψε: Μονο 40 ποστ γκρίνιας έκανες σήμερα, δε νάιτ ιζ γιανγκ
41 τώρα.
Κι ακόμη δεν κατάλαβες ότι το κυρίως θέμα μου είναι το οικονομικό, το μεγάλο συμβόλαιο δλδ.

Και η έλλειψη οργάνωσης του τμήματος scouting που δε μπορεί με αυτά τα λεφτά να προτείνει κάτι καλύτερο, παρά τον αναπληρωματικό της κουλας στο ίδιο πρωτάθλημα.
Μιλάμε ξενυχτουσαν τα παιδιά να τον παρακολουθούν στην άλλη άκρη της γης.

Κι ένας Ζήσης μόνος του στην έκανε αυτή τη μεταγραφή. Όχι 15 άτομα.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδια μεσα στο καλοκαιρι λογικα θα χρειαστει να κανουμε αγορα επιθετικου με ενα ποσο στα 2-3 μυρια.Οποιος νομιζει οτι με αυτα τα λεφτα παιρνεις σιγουρο παικταρα προφανως γελιεται,παιρνεις απλα ενα ενδιαφερον στοιχημα το οποιο μπορει να σου βγει Τσολακ,μπορει Πριγιοβιτς,αλλα θα ειναι στοιχημα.Αρα θες διπλα του εναν παικτη που ΔΕΝ θα ειναι στοιχημα και νομιζω πως οσο και αν θελει να γκρινιαζει καποιος συμφωνει πως σε μια καλοκουρδισμενη ομαδα οπως λογικα θα ειναι αυτη του Λουτσεσκου ο Ολιβειρα εχει για πλακα 10-15 γκολ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”