Σόρρυ αν στο χαλάω η ομάδα έχει προπονητή, τον προπονητή του αήττητου πρωταθλήματοςМир έγραψε:Αν στραβώσει η δουλειά προς Οκτώβρη η κερκίδα θα φωνάζει ΠΑΟΚ, θρησκεία, τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Παμπλο τον Γκαρσία.ΑποστόληςΑ έγραψε:Προφανώς είναι εντολή του Luce για να ξεχάσει ο κόσμος τον PG. Κούνια που τον κούναγε!
Οσο και μπουρδελο να στήσουν την Β ομαδα, αυτό δεν αλλάζει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΠΑΟΚ Β'
Re: ΠΑΟΚ Β'
Από την ομάδα της Βέροια ανακοινώθηκε ότι το Σαββάτο έχει προγραμματισμένο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Κ23 που λογικά, αν δεν κατέβει πάλι η Κ19 όπως έγινε με Δράμα και Αλεξανδρούπολη που ανακοίνωναν ΠΑΟΚ β και βλέπαμε Κ19, θα δούμε εκεί και από ποιούς αποτελείται.BlackFriday έγραψε:Εντωμεταξυ σαν να έχουν ξεχάσει ότι έχουμε και β ομάδα πλέον. Καμία ενημέρωση. Ξεκίνησαν προετοιμασία? Από ποιους αποτελείται? Ούτε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπάρχει ο ΠΑΟΚ Β.
Ρόστερ σε μεγάλο ποσοστό έχει γραφτεί εδώ αναμένουμε ωστόσο να δούμε αν έχουμε εκπλήξεις με νέα ονόματα, παίκτες της α κλπ. Έβαλε τώρα και το τρανσφερ, εκτιμώ όμως ότι είναι ενδεικτικό από παίκτες που τους εμφάνιζε αναίτια στο ρόστερ της πρώτης ομάδας από επιστροφές δανεικών και παίκτες της Κ19 που δεν θα είχαν φέτος δικαίωμα συμμετοχής:
https://www.transfermarkt.de/paok-thess ... rein/91869
- ΑποστόληςΑ
Ο PG είναι ο προπονητής που γουστάρουμε το έχουμε ξαναπεί. Η πρόσληψη Luce ήταν λάθος και θα κάνουμε μόνιμα αντιπολίτευση.
Το λάθος του το κατάλαβε, έστω και αργά ο Ιβάν και δεν ενισχύει τον προπονητή με μεταγραφές. Περιμένει τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη για να τον διώξει. Όλα τα γεγονότα συγκλίνουν στην ερμηνεία αυτή, όπως έχω γράψει και στο τόπικ του Ιβάν, με πρώτο αυτό της κατάληψης της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν.
Το λάθος του το κατάλαβε, έστω και αργά ο Ιβάν και δεν ενισχύει τον προπονητή με μεταγραφές. Περιμένει τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη για να τον διώξει. Όλα τα γεγονότα συγκλίνουν στην ερμηνεία αυτή, όπως έχω γράψει και στο τόπικ του Ιβάν, με πρώτο αυτό της κατάληψης της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν.
Σαν το κρασι εισαι, οσο παλιωνεις γινεσαι και καλυτεροςΑποστόληςΑ έγραψε:Ο PG είναι ο προπονητής που γουστάρουμε το έχουμε ξαναπεί. Η πρόσληψη Luce ήταν λάθος και θα κάνουμε μόνιμα αντιπολίτευση.
- ΑποστόληςΑ
-
Ότι ενημέρωση έχουμε από σένα γίνεται. Μήπως να πιάσεις δουλειά στην ΠΑΕ? Θα κάνεις αυτό που κάνεις ως χόμπι παρακολουθώντας όλες τις ακαδημίες, θα πληρώνεσαι και θα είσαι και τύπου δημόσιος υπάλληλος γιατί στην ΠΑΕ λειτουργούν όλα με συνθήκες δημοσίουtzelas έγραψε:Από την ομάδα της Βέροια ανακοινώθηκε ότι το Σαββάτο έχει προγραμματισμένο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Κ23 που λογικά, αν δεν κατέβει πάλι η Κ19 όπως έγινε με Δράμα και Αλεξανδρούπολη που ανακοίνωναν ΠΑΟΚ β και βλέπαμε Κ19, θα δούμε εκεί και από ποιούς αποτελείται.BlackFriday έγραψε:Εντωμεταξυ σαν να έχουν ξεχάσει ότι έχουμε και β ομάδα πλέον. Καμία ενημέρωση. Ξεκίνησαν προετοιμασία? Από ποιους αποτελείται? Ούτε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπάρχει ο ΠΑΟΚ Β.
Ρόστερ σε μεγάλο ποσοστό έχει γραφτεί εδώ αναμένουμε ωστόσο να δούμε αν έχουμε εκπλήξεις με νέα ονόματα, παίκτες της α κλπ. Έβαλε τώρα και το τρανσφερ, εκτιμώ όμως ότι είναι ενδεικτικό από παίκτες που τους εμφάνιζε αναίτια στο ρόστερ της πρώτης ομάδας από επιστροφές δανεικών και παίκτες της Κ19 που δεν θα είχαν φέτος δικαίωμα συμμετοχής:
https://www.transfermarkt.de/paok-thess ... rein/91869

Αυτό το δίπλωμα πότε το παίρνει ?tad έγραψε: ο Πάμπλο έμεινε στην Β και για να τελειώσει την εκπαίδευση του
- ΑποστόληςΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ PABLO ΜΑΣ!
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θέλω να δω Μπαλωμένο, Καλουτσικίδη, Τάχατο, Τσαούση, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Γιαξή, Γρόσδη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Bradonjic και φυσικά Γκορτεζιάνι.
κι εγώ αδερφέ αλλά που; πως; πότε;ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θέλω να δω Μπαλωμένο, Καλουτσικίδη, Τάχατο, Τσαούση, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Γιαξή, Γρόσδη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Bradonjic και φυσικά Γκορτεζιάνι.
+ Χατζηστραβό και τα αφρικανάκια!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θέλω να δω Μπαλωμένο, Καλουτσικίδη, Τάχατο, Τσαούση, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Γιαξή, Γρόσδη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Bradonjic και φυσικά Γκορτεζιάνι.
Αυτοι φουλ για Γ εθνικη ειναι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θέλω να δω Μπαλωμένο, Καλουτσικίδη, Τάχατο, Τσαούση, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Γιαξή, Γρόσδη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Bradonjic και φυσικά Γκορτεζιάνι.
- bersekeros
Αυτοί φουλ για Superleague 1 είναι, αλλά δεν γίνεται να ανέβει η ομάδα.
Κάποια από αυτά τα παιδιά είναι πάρα πολύ δυνατές περιπτώσεις και θα το αποδείξουν στο χορτάρι.
ΥΓ. Για τα επόμενα 3 χρόνια, δεν πέφτει καμία ομάδα Β' στη Football League.
Κάποια από αυτά τα παιδιά είναι πάρα πολύ δυνατές περιπτώσεις και θα το αποδείξουν στο χορτάρι.
ΥΓ. Για τα επόμενα 3 χρόνια, δεν πέφτει καμία ομάδα Β' στη Football League.