ΠΑΟΚ Β'

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2021/22...
george188

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευση από george188 »

Мир έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προφανώς είναι εντολή του Luce για να ξεχάσει ο κόσμος τον PG. Κούνια που τον κούναγε!
Αν στραβώσει η δουλειά προς Οκτώβρη η κερκίδα θα φωνάζει ΠΑΟΚ, θρησκεία, τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Παμπλο τον Γκαρσία.
Οσο και μπουρδελο να στήσουν την Β ομαδα, αυτό δεν αλλάζει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Σόρρυ αν στο χαλάω η ομάδα έχει προπονητή, τον προπονητή του αήττητου πρωταθλήματος
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

BlackFriday έγραψε:Εντωμεταξυ σαν να έχουν ξεχάσει ότι έχουμε και β ομάδα πλέον. Καμία ενημέρωση. Ξεκίνησαν προετοιμασία? Από ποιους αποτελείται? Ούτε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπάρχει ο ΠΑΟΚ Β.
Από την ομάδα της Βέροια ανακοινώθηκε ότι το Σαββάτο έχει προγραμματισμένο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Κ23 που λογικά, αν δεν κατέβει πάλι η Κ19 όπως έγινε με Δράμα και Αλεξανδρούπολη που ανακοίνωναν ΠΑΟΚ β και βλέπαμε Κ19, θα δούμε εκεί και από ποιούς αποτελείται.

Ρόστερ σε μεγάλο ποσοστό έχει γραφτεί εδώ αναμένουμε ωστόσο να δούμε αν έχουμε εκπλήξεις με νέα ονόματα, παίκτες της α κλπ. Έβαλε τώρα και το τρανσφερ, εκτιμώ όμως ότι είναι ενδεικτικό από παίκτες που τους εμφάνιζε αναίτια στο ρόστερ της πρώτης ομάδας από επιστροφές δανεικών και παίκτες της Κ19 που δεν θα είχαν φέτος δικαίωμα συμμετοχής:
https://www.transfermarkt.de/paok-thess ... rein/91869
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο PG είναι ο προπονητής που γουστάρουμε το έχουμε ξαναπεί. Η πρόσληψη Luce ήταν λάθος και θα κάνουμε μόνιμα αντιπολίτευση.
Το λάθος του το κατάλαβε, έστω και αργά ο Ιβάν και δεν ενισχύει τον προπονητή με μεταγραφές. Περιμένει τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη για να τον διώξει. Όλα τα γεγονότα συγκλίνουν στην ερμηνεία αυτή, όπως έχω γράψει και στο τόπικ του Ιβάν, με πρώτο αυτό της κατάληψης της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

You're on fire!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο PG είναι ο προπονητής που γουστάρουμε το έχουμε ξαναπεί. Η πρόσληψη Luce ήταν λάθος και θα κάνουμε μόνιμα αντιπολίτευση.
Το λάθος του το κατάλαβε, έστω και αργά ο Ιβάν και δεν ενισχύει τον προπονητή με μεταγραφές. Περιμένει τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη για να τον διώξει. Όλα τα γεγονότα συγκλίνουν στην ερμηνεία αυτή, όπως έχω γράψει και στο τόπικ του Ιβάν, με πρώτο αυτό της κατάληψης της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν.
Σαν το κρασι εισαι, οσο παλιωνεις γινεσαι και καλυτερος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

I always do my best...
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

tzelas έγραψε:
BlackFriday έγραψε:Εντωμεταξυ σαν να έχουν ξεχάσει ότι έχουμε και β ομάδα πλέον. Καμία ενημέρωση. Ξεκίνησαν προετοιμασία? Από ποιους αποτελείται? Ούτε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπάρχει ο ΠΑΟΚ Β.
Από την ομάδα της Βέροια ανακοινώθηκε ότι το Σαββάτο έχει προγραμματισμένο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Κ23 που λογικά, αν δεν κατέβει πάλι η Κ19 όπως έγινε με Δράμα και Αλεξανδρούπολη που ανακοίνωναν ΠΑΟΚ β και βλέπαμε Κ19, θα δούμε εκεί και από ποιούς αποτελείται.

Ρόστερ σε μεγάλο ποσοστό έχει γραφτεί εδώ αναμένουμε ωστόσο να δούμε αν έχουμε εκπλήξεις με νέα ονόματα, παίκτες της α κλπ. Έβαλε τώρα και το τρανσφερ, εκτιμώ όμως ότι είναι ενδεικτικό από παίκτες που τους εμφάνιζε αναίτια στο ρόστερ της πρώτης ομάδας από επιστροφές δανεικών και παίκτες της Κ19 που δεν θα είχαν φέτος δικαίωμα συμμετοχής:
https://www.transfermarkt.de/paok-thess ... rein/91869
Ότι ενημέρωση έχουμε από σένα γίνεται. Μήπως να πιάσεις δουλειά στην ΠΑΕ? Θα κάνεις αυτό που κάνεις ως χόμπι παρακολουθώντας όλες τις ακαδημίες, θα πληρώνεσαι και θα είσαι και τύπου δημόσιος υπάλληλος γιατί στην ΠΑΕ λειτουργούν όλα με συνθήκες δημοσίου :lol:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Σε ευχαριστώ αλλά μου αρκεί ότι μαθαίνω να το μοιράζω εδώ ;)
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

tad έγραψε: ο Πάμπλο έμεινε στην Β και για να τελειώσει την εκπαίδευση του
Αυτό το δίπλωμα πότε το παίρνει ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ PABLO ΜΑΣ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ θέλω να δω Μπαλωμένο, Καλουτσικίδη, Τάχατο, Τσαούση, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Γιαξή, Γρόσδη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Bradonjic και φυσικά Γκορτεζιάνι.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θέλω να δω Μπαλωμένο, Καλουτσικίδη, Τάχατο, Τσαούση, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Γιαξή, Γρόσδη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Bradonjic και φυσικά Γκορτεζιάνι.
κι εγώ αδερφέ αλλά που; πως; πότε;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θέλω να δω Μπαλωμένο, Καλουτσικίδη, Τάχατο, Τσαούση, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Γιαξή, Γρόσδη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Bradonjic και φυσικά Γκορτεζιάνι.
+ Χατζηστραβό και τα αφρικανάκια!!!
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Αυτοι φουλ για Γ εθνικη ειναι.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αυτοί φουλ για Superleague 1 είναι, αλλά δεν γίνεται να ανέβει η ομάδα.

Κάποια από αυτά τα παιδιά είναι πάρα πολύ δυνατές περιπτώσεις και θα το αποδείξουν στο χορτάρι.

ΥΓ. Για τα επόμενα 3 χρόνια, δεν πέφτει καμία ομάδα Β' στη Football League.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2021-2022”