Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Wonderland

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Wonderland »

Αυτό που ζηταει ο κοσμος απο τον Ιβάν ειναι μια ορθολογική λειτουργεία της ΠΑΕ. Να γίνονται τα αυτονόητα. Να εχει τα σωστα και χρήσιμα πρόσωπα στις σωστές θέσεις. Δε ζητάει να παρουμε το Τσάμπιονς.
Η ανασφάλεια προκυπτει απο την ιδια τη ζωή, κανεις δε σου εγγυαται οτι θα χεις μεγιστανα προεδρο για παντα. Γι αυτο εχουμε και λιγο βιασυνη, να τα παρουμε ολα πριν μας φυγει φάση. Καπου λογικό ειναι, τοσα χρονια ειχαμε μαθει με τα λιγα να παμε για πολλά. Πηραμε ομως ε; Πηραμε 1 πρωταθλημα και 3 κυπελλα. Χωρια το αλλο το χαρτινο. Ημασταν κυριαρχοι για καιρο. Και αηττητοι. Μη τα ξεχναμε αυτα. Αλλα μη ξεχναμε την κατρακυλα της Ευρωπης και τα ρεζιλικια τα προσφατα με ολα τα εγχωρια λιμά.
Απο κει και περα, ο Ιβάν ειναι ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ και σαν τετοιος κρίνεται. Τα επιχερηματικα, πολιτικα και λοιπα θεματα ειναι αλλο κομματι, συνδεονται μεν αλλα ειναι διαφορετικα πραγματα.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Πάντως στην Αθήνα που είναι ο κολλητός μου φίλος κ είναι στα πολύ μέσα στα πράγματα του γκει μου έχει πει εδώ κ 6 μήνες ότι ο Σαββίδης θα φύγει από τον ΠΑΟΚ..κ ήταν απολύτως βέβαιος.. κ μην αρχίσετε για τρύπημα κ τέτοια γιατί μου το3 είπε πάνω σε κουβέντα. Του τι κουβεντιαζετε σε αυτούς τους χώρους. Εδώ που τα λέμε βέβαια Σαββίδη δεν έχω δει όχι 6 μήνες, αλλά πολύ περισσότερους. Το χειρότερο είναι η αδιαφορία που βγάζει
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τσιριγωτη το όνειρο των γαυρων αυτό είναι αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.
Ο Ιβάν σύντομα θα είναι ξανά μαζί μας και αυτή την φορά μες στο γήπεδο
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

τσιριγωτης έγραψε:Πάντως στην Αθήνα που είναι ο κολλητός μου φίλος κ είναι στα πολύ μέσα στα πράγματα του γκει μου έχει πει εδώ κ 6 μήνες ότι ο Σαββίδης θα φύγει από τον ΠΑΟΚ..κ ήταν απολύτως βέβαιος.. κ μην αρχίσετε για τρύπημα κ τέτοια γιατί μου το3 είπε πάνω σε κουβέντα. Του τι κουβεντιαζετε σε αυτούς τους χώρους. Εδώ που τα λέμε βέβαια Σαββίδη δεν έχω δει όχι 6 μήνες, αλλά πολύ περισσότερους. Το χειρότερο είναι η αδιαφορία που βγάζει
Φίλε σεβόμενος τον κάθε άνθρωπο που δεν γνωρίζω, όσο σκ#τόγ@βρος και να είναι....

Να τους πεις ότι η αλέπού περιμένοντας να πέσουν του κριαριού, τα αρχίδι@ για να τα φάει, ψόφησε (και δεν πρόλαβε).

Όταν λοιπόν θα φύγει ο Ιβάν και η οικογένειά του (έαν), αυτός (ο κολλητός) θα έχει αποδημήσει εις Κύριον και θα μας έχει αφήσει χρόνους...θα έχει γίνει αστρόσκονη.

Οπότε ας μην ματαιοπονεί με φρούδες ελπίδες.

Τους πονάει ο ΠΑΟΚ γιατί μόνο ο ΠΑΟΚ υπάρχει για να τους κοντράρει.

Οι υπόλοιποι είναι ανύπαρκτοι.

Ο ΠΑΟΚ θα τους τσούξει πολύ στα κ#λομέρια τους, και πάλι, μόλις συνέλθει και ανοίξουν τα γήπεδα.

Γιατί θα έχει και αυτόν τον ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΑΟ, τους ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ, πλάι του, πολύ σύντομα.

Ας χαίρεται τώρα που μπορεί.....γιατί έρχεται ΠΟΥΤΣ@! Σύντομα. :pano:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μετά τον Ιβαν τέφρα μάγκες ότι κ να λέμε.

Εκτός κ αν ένας άλλος λεφτας πόντιος ο Αριστοτελης Μυστακίδης είναι φόλα ΠΑΟΚ κ δεν το ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
arcos-4-

Δημοσίευση από arcos-4- »

διακαής πόθος των γαύρων να φύγει ο ΙΒΑΝ δηλαδή; βρε δεν πάνε να....
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Γιατί γαμώτο γιατί πρέπει η συζήτηση να πηγαίνει πάντα μα πάντα μα πάντα στο "να φύγει ο Σαββίδης";
Γιατί τόσο κόβει σε κάποιους ρε συ, γι αυτό.

Να σας δωσω μια απαντηση κατα την κριση μου.
Η κριτικη σαφως ειναι αναγκαια. Ομως με δεδομενη την ταση του ΠΑΟΚτση να υπερβαλλει ενιοτε στην κριτικη του και να γινεται ιδιαιτερα αιχμηρος, αλλα και με το φαινομενο της εποχης, πολλοι να αγονται και να φερονται απο αποψεις και "πληροφοριες" αρδ ή και πιθανων εχθρων της ομαδας, υπαρχει ο φοβος η κριτικη να γινει εντονη, ακομψη και ισως και αδικη και να προκαλεσει δυσαρεσκεια της οικογενειας που χωνει χρημα, αποτελεσμα δεν βλεπει (προφανως με μεγαλο μεριδιο ευθυνης δικο της) και τρωει και μπινελικι. Γι αυτο η κουβεντα παει στο "να φυγει ο Σαββιδης". Γιατι ο Σαββιδης μπορει οντως να κανει πολλα λαθη, αλλα αποδεδειγμενα εχει προσφερει πραγματα που ουτε ονειρευομασταν και δεν τον εχω μαλακα να ανεχτει να τον βριζουν κι απο πανω.

Θα μου πεις "και τι να κανουμε; τα δουλακια για να μη στραβωσει η οικογενεια";
θα σου πω "να μην ειμαστε αγενεις και αχαριστοι με καποιον που μας ευεργετησε με την καρδια του οπως φαινεται"
και οταν θυμαμαι τα βουητα της Τουμπας, με πιανει ενα αγχος μην κανουμε καμια χοντραδα αν αρχισουν τα μουρμουρητα (κατευθυνομενα ή μη) να πληθαινουν
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Καποιοι νομιζουν πως αν φυγει ο ιβαν θα ερθει αλλος.
Οπου φτωχος κ η μοιρα του μετα.
Ειτε λολιτες καποιου χοντρου ,ειτε χωρις στοχους , χωρις στον ηλιο μοιρα.
Αλλα κ περα απο το οικονομικο.Νομιζουν θα ερθει καποιος που θα δει τον ΠΑΟΚ σαν τμημα του εαυτου του κ της οικογενειας του.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ακριβως.. γι αυτο λεω για πραγματα που ουτε ονειρευομασταν. Γιατι ηταν και ο τροπος του που ταιριαξε στην ομαδα. Κιμπαρης, οχι λαμογιο να μην τηρει την τιμωρια του, με κινησεις για καθαρση, οχι για παραγκα και με συναισθημα για την ομαδα. Θεωρω οτι σε μεγαλο βαθμο ψυχραθηκε και απομακρυνθηκε λογω αντιδρασεων μας. Και τοτε που παιχτηκε χοντρο κραξιμο στον Γιωργη αλλα και καποιες επιθεσεις στον ιδιο. Ειναι απαραδεκτο να φτανει ο καθε τυχαρπαστος να επιτιθεται σε αυτον τον ανθρωπο.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας ΠΑΟΚτσής που να θέλει να φύγει ο ΙΒΑΝ.
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας ΠΑΟΚτσής που να μην ευγνωμονεί τον ΙΒΑΝ που ασχολήθηκε, βάζοντας εκατομμύρια, με τον ΠΑΟΚ μας, μέσα σε ένα περιβάλλον εχθρικό από το αθηναϊκό σάπιο κράτος ΤΟΥΣ (δικό μου πάντως δεν είναι)
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας ΠΑΟΚτσής που να μην θέλει το ΙΒΑΝ να ΗΓΗΘΕΙ της μεγάλης ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ που θα ξανάφερει τον ΠΑΟΚ μας στην κορυφή.
Όποιος αμφισβητεί τη θέση και το ρόλο του ΙΒΑΝ δεν είναι ΠΑΟΚτσής. Τέρμα. Άλλο να επισημαίνει κάποιος αστοχίες και λάθη και άλλο να απαξιώνει την προσφορά του ΙΒΑΝ που στο κάτω κάτω λόγω της εμπλοκής του στον ΠΑΟΚ έχει παρουσιαστεί από τα αιληνικά (της αθήνας τους) μέσα ως εγκληματίας και κακοποιός.
Μπορεί κάποιος να μας πει αν υπάρχει επιχειρηματίας με έστω το 1/3 του οικονομικού μεγέθους του ΙΒΑΝ που μπορεί αύριο να αναλάβει ??? Κ Α Ν Ε Ι Σ.
Συνεπώς, ο ΙΒΑΝ θα εγγυηθεί την αντεπίθεση. Μόνο αυτός.
Η απαξίωση είναι το λιγοτερο, ο χλευασμός δεν αντεχεται.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας ΠΑΟΚτσής που να θέλει να φύγει ο ΙΒΑΝ.
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας ΠΑΟΚτσής που να μην ευγνωμονεί τον ΙΒΑΝ που ασχολήθηκε, βάζοντας εκατομμύρια, με τον ΠΑΟΚ μας, μέσα σε ένα περιβάλλον εχθρικό από το αθηναϊκό σάπιο κράτος ΤΟΥΣ (δικό μου πάντως δεν είναι)
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας ΠΑΟΚτσής που να μην θέλει το ΙΒΑΝ να ΗΓΗΘΕΙ της μεγάλης ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ που θα ξανάφερει τον ΠΑΟΚ μας στην κορυφή.
Όποιος αμφισβητεί τη θέση και το ρόλο του ΙΒΑΝ δεν είναι ΠΑΟΚτσής. Τέρμα. Άλλο να επισημαίνει κάποιος αστοχίες και λάθη και άλλο να απαξιώνει την προσφορά του ΙΒΑΝ που στο κάτω κάτω λόγω της εμπλοκής του στον ΠΑΟΚ έχει παρουσιαστεί από τα αιληνικά (της αθήνας τους) μέσα ως εγκληματίας και κακοποιός.
Μπορεί κάποιος να μας πει αν υπάρχει επιχειρηματίας με έστω το 1/3 του οικονομικού μεγέθους του ΙΒΑΝ που μπορεί αύριο να αναλάβει ??? Κ Α Ν Ε Ι Σ.
Συνεπώς, ο ΙΒΑΝ θα εγγυηθεί την αντεπίθεση. Μόνο αυτός.
Η απαξίωση είναι το λιγοτερο, ο χλευασμός δεν αντεχεται.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

1 - Ο Ιβάν για τον κάθε ΠΑΟΚτζή πρέπει να είναι υποψήφιος άγιος.
2 - Δεν πρέπει να έχουμε απαίτηση να πετάει τα λεφτά του σε ένα σάπιο, προαποφασισμένον πρωτάθλημα με μια ελεεινή κυβέρνηση που τον πολεμάει κι αυτόν και τον ΠΑΟΚ. Καλά κάνει και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία.
3 - Ο Ιβάν είναι γάτος, όποιος τον περνάει για αγαθιάρη είναι μπουνταλάς ο ίδιος.
4 - Ξεχνάτε νταμπλ και πρωταθλήματα μέχρι να ξεκουμπιστούνε όλοι οι -άκηδες. Κανένα Κύπελλο κι αυτό αν κάτσει
5 - Το μόνο που μπορούμε να ζητήσουμε είναι ένα βασικά αξιόλογο ρόστερ που δεν θα μας κάνει ρεζίλι και έναν προπονητή που θα μπορεί να βγάζει το καλύτερο από αυτό το ρόστερ.

ΥΓ - Οι σύζυγες να το βουλώσουν και να αφήσουν τον ΠΑΟΚ ήσυχο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ναι ρε Κεν συμφωνουμε.Δεν υπαρχει αυριο χωρις το Βανια
Αλλα δε γινεται και να τρεμει το φιλοκαρδια μας αν θα βγουμε 6οι
απεναντι στον διαλυμενο βαζελο του αφραγκουζου,αυτη την κουλα
και το ασανσερ του ρουλη.Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη?
9 χρονια περασαν και φετος ειμαστε σε χειροτερη θεση απ οτι οταν ξεκινησαμε
και με χειροτερους αντιπαλους .
Τζαμπα τοσα εκατομμυρια αυτο λεμε.
Το χειροτερο ειναι οτι γκρεμιζουμε συνεχως (Ιβιτς,λου) οτι καλο παμε να κανουμε.
Κατι δε παει καλα στη λειτουργια του τμηματος
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ρε κατ, 9 χρονια περασαν αλλα κατι καναμε σ αυτα τα 9 χρονια
πηραμε οσους τιτλους δεν πηραμε, ολο και καλυτερα πηγαιναμε
2 χρονια τωρα ειμαστε σκατα οκ.. και δεν φαινεται και φως, πραγματι... κατι δεν παει καλα, συμφωνω μαζι σου. Αλλα ρε φιλε σορυ, δεν μπορω να διαμαρτυρηθω. Σε ποιον? Στον Σαββιδη? Αυτος δεν το καταλαβαινει οτι κατι δεν παει καλα λες; Με τοσα που εχει χωσει θα επρεπε να εχουμε ΟΜΑΔΑΡΑ. Περιμενω να δω τι θα κανει για να το λυσει. Κατι θα κανει, δεν μπορει. Δεν αρχιζω την μουρμουρα γιατι ξερω πολλους θερμοκεφαλους γυρω μου που την μουρμουρα θα την κανουν μπινελικι και το μπινελικι θα φτασει στα αυτια του Ιβαν και θα γινει και χτυπημα στο καπω του... ε γαμησε τα.. δεν θελω τετοια.. λιγο ηρεμια και να δουμε τι εχει σκοπο να κανει... και αν εχει σκοπο να μας γραψει στα παπαρια του και να απομακρυνθει ή να φυγει, οκ τοτε βλεπουμε τι θα κανουμε.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ιβάν κ μετά έρχονται όλοι οι υπόλοιποι σε μια ιστορία σχεδόν 100 χρόνων.

Επειδή ζούμε στο 2021, ξέρουμε ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ αρχίζει κ τελειώνει από τον Ιβάν.
Όσο εινσι ο Ιβάν θα είμαστε πάντα στη πρώτη σειρά και θα έχουμε την δυνατότητα να κλαίμε που δεν βγαίνουμε πρωταθλητές κ κύπελλουχοι.

Φεύγει ο Ιβάν, αναδρομή στο παρελθόν να θυμηθούμε τι θα συμβεί, χωρίς μοιρολατρία εννοείται.

Ιβάν είναι και θα είναι ένας και τρομερός.

Αν ξεκινήσει το γήπεδο, θα φύγουν και οι όποιες ανησυχιες έχουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”