Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Προπονητής χωρίς προσωπικότητα στον ΠΑΟΚ; Δεν σου έφτανε ο Φερέιρα θέλεις και άλλες δοκιμές; Σκέφτηκες ότι άλλο ΠΑΣ και άλλο ΠΑΟΚ;dimitris88 έγραψε:μέχρι στιγμής αυτός και ο Γιαννίκης του Πας έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο Βόλος είναι πολύ καλά γυμνασμένος και με φουλ αγωνιστικότητα. Επίσης φαίνεται να έχει βρει και το κουμπί του Ουάρντα και αυτός παίζει μια χαρά, ομαδικά και πειθαρχημένα.Мир έγραψε:Μήπως να κοιτάξουμε και τον Λόπεθ του Βόλου;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα Γιάννινα επίσης παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, με σωστό χτίσιμο παιχνιδιού από πίσω, καμία σχέση με το στυλ Πετράκη, φουλ άμυνα και αντεπίθεση. Ο Γιαννίκης είναι Γερμανοθρεμμένος και παρά το νεαρό της ηλικίας του (40) έχει αρκετή εμπειρία στη δουλειά του προπονητή (συνολικά 16 χρόνια), τόσο σε αναπτυξιακές ομάδες της Γερμανίας όσο και σαν βοηθός ακόμη και Μπουντεσλίγκα (Ίγκλοστατ). Νομίζω αξίζει να τσεκαριστεί.
Olaf Rebbe
Re: Olaf Rebbe
- bersekeros
Δεν θα ψέξω τον πάρα πολύ καλό συμφορουμίτη Δημήτρη, για τη σκέψη του για το Γιαννίκη και θα παρακαλέσω να μην γίνεται από κανέναν αυτό, για ψύλλου πήδημα.
Αλλά όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.
Τελεία Παύλα. .-
Αλλά όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.
Τελεία Παύλα. .-
-
- Mr Ξερόλας 2019
Η θέση του πρέπει να καλυφτεί Από έναν πολύ σοβαρό Παοκτση προπονητή που να έχει το DNA του ΠΑΟΚ για να συνεχίσουμε να βγάζουμε ταλέντα ΈΤΟΙΜΑ για την Πρώτη ομαδα ΟΤΑΝ αποφασιστει να φυγει ο ΠΆΜΠΛΟ από την Κος στην 1η ομάδα.
Είναι πολύ σοβαρό το θέμα του προπονητή της έως ομάδας μας,το ποιος θα ερθει,,ουτς ώστε να συνεχίσουμε να μεταδίδουμε το DNA του μεγάλου ΠΑΟΚ μας.
Είναι πολύ σοβαρό το θέμα του προπονητή της έως ομάδας μας,το ποιος θα ερθει,,ουτς ώστε να συνεχίσουμε να μεταδίδουμε το DNA του μεγάλου ΠΑΟΚ μας.
Τώρα είναι κρίσιμο διάστημα ανανεώσεων για να μη δώσουμε κοψοχρονιά πάλι παίκτες το καλοκαίρι επειδή μπαίνουν στο τελευταίο έτος τους. Δεν ακούγεται ωστόσο κάτι και αντίθετα ο Γιαννούλης δήλωσε πριν το μάτς με την Ομόνοια για το συμβόλαιο του ότι δεν είναι η ώρα να το σκεφτεί.
Οταν βλεπεις τα φιλαρακια σου να πουλιουνται χωρις δευτερη σκεψη για ψιχουλα, και να καβατζωνουν συμβολαιαρες στις νεες ομαδες, σιγα μην ανανεωσεις με τον ΠΑΟΚ με 500.000!
Καναμε μαλακια π δεν τον δωσαμε το καλοκαιρι και τωρα θα τον δωσουμε αναγκαστικα με κανα 6αρι βαια τον Γεναρη...
Καναμε μαλακια π δεν τον δωσαμε το καλοκαιρι και τωρα θα τον δωσουμε αναγκαστικα με κανα 6αρι βαια τον Γεναρη...
-
- Επικοινωνία:
Μακάρι να τον δώσουμε κάνα 6αρι έτσι όπως τα κάναμε. Εγώ πάντως για κοψοχρονιά τον κόβω και αυτόν όπως Κουλούρη,Λημνιό, Akpom,Πέλκα,Mihojevic! Είμαστε από τα χειρότερα σωματεία στις πωλήσεις και από τα μεγαλύτερα θύματα στις αγορές παικτών και το κακό είναι πως μας έχουν πάρει όλοι πρέφα και μας γλεντάνε.Η μόνη αξιόλογη πώληση που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια είναι του Prijovic και αυτό με ερωτηματικό κατά πόσο πήραμε τα 10 χαρτιά
Εδω που φτασαμε ας ειμαστε ικανοποιημενοι π τα 10.μυρια γραφτηκαν λογιστικα κι ας μην τα πηραμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Salvador Allende
Τι αρνήθηκε ακριβώς ο Γιαννούλης? Να συζητήσει για ανανέωση ή την ανανέωση που του προτάθηκε?Taseos έγραψε:Αρνηθηκε ο γιαννουλης.
- bersekeros
Δεν ξέρω αν αρνήθηκε και αν δεν αρνήθηκε και τι, ο Γιαννούλης,
πάντως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει υπογράψει για ανανέωση του συμβολαίου του, με αύξηση ρήτρας και αποδοχών.
Μακάρι τον Γενάρη να έρθει πρόταση από τη Νάπολι νομίζω που ακούγεται στη ρήτρα που υπάρχει
(10 εκατομμύρια ευρώ) και να πάει στην ευχή του Θεού.
Διότι όταν τα φιλαράκια σου, παίρνει ετησίως, ο ένας 750Κ στην κολονία και ο άλλος 1.2Μ στη φενέρ και εσύ 200Κ και η Νάπολι σου προσφέρει 1,5Μ ετησίως (αν δεν κάνω λάθος), τότε άνθρωπος είσαι, θα επηρεαστείς.
Δυστυχώς όπως ειπώθηκε και παραπάνω, σαν ομάδα, έχουμε κάνει πολλά λάθη σε αυτόν τον τομέα.
Δυστυχώς άλλες ομάδες που τις σιχαινόμαστε, έχουν ένα τρόπο να "επιβάλλουν" στους παίκτες να κάνουν τα θέλω τους και όχι το αντίστροφο.
Και στο μυαλό μου είναι η ανανέωση ενός πρώην φυλακόβιου, αμυντικού, που ήθελε διακαώς, να φύγει οπωσδήποτε, από την Ελλάδα το καλοκαίρι. Τελικά όχι μόνο έμεινε, αλλά ανανέωσε και υπέγραψε αύξηση της ρήτρας (και των αποδοχών).
πάντως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει υπογράψει για ανανέωση του συμβολαίου του, με αύξηση ρήτρας και αποδοχών.
Μακάρι τον Γενάρη να έρθει πρόταση από τη Νάπολι νομίζω που ακούγεται στη ρήτρα που υπάρχει
(10 εκατομμύρια ευρώ) και να πάει στην ευχή του Θεού.
Διότι όταν τα φιλαράκια σου, παίρνει ετησίως, ο ένας 750Κ στην κολονία και ο άλλος 1.2Μ στη φενέρ και εσύ 200Κ και η Νάπολι σου προσφέρει 1,5Μ ετησίως (αν δεν κάνω λάθος), τότε άνθρωπος είσαι, θα επηρεαστείς.
Δυστυχώς όπως ειπώθηκε και παραπάνω, σαν ομάδα, έχουμε κάνει πολλά λάθη σε αυτόν τον τομέα.
Δυστυχώς άλλες ομάδες που τις σιχαινόμαστε, έχουν ένα τρόπο να "επιβάλλουν" στους παίκτες να κάνουν τα θέλω τους και όχι το αντίστροφο.
Και στο μυαλό μου είναι η ανανέωση ενός πρώην φυλακόβιου, αμυντικού, που ήθελε διακαώς, να φύγει οπωσδήποτε, από την Ελλάδα το καλοκαίρι. Τελικά όχι μόνο έμεινε, αλλά ανανέωσε και υπέγραψε αύξηση της ρήτρας (και των αποδοχών).
Ο φυλακόβιος έμεινε γιατί πήρε αυτά που θα έπαιρνε στην Μπενφίκα δλδ 1,2 συν μπόνους και φυσικά επειδή με τον γκέι θα παίξει ΤσουΛου ενώ με την Μπενφίκα όχι.
Απλά τα πράγματα.
Ο Γιαννούλης γιατί να μείνει?
Απλά τα πράγματα.
Ο Γιαννούλης γιατί να μείνει?
- bersekeros
Δίκιο έχεις και σωστά τα λες.
Εγώ θα ήθελα να υπογράψει, να πάρει 500Κ και να αυξηθεί λίγο η ρήτρα από τα 10Μ στα 15Μ για παράδειγμα.
Έτσι όμως όπως είναι η γενικότερη κατάσταση φέτος και τα 10Μ δεν θα είναι καθόλου άσχημα.
Από τώρα θα πρέπει η ομάδα ήδη να δουλεύει πάνω στο θέμα..."αντικαταστάτης" του Γιαννούλη για μετά το Γενάρη και με έτοιμο παίκτη και όχι project.
Αν και το project του Νίλσεν Περέιρα το πιστεύω πολύ. Όπως και τον Τσαούση επίσης.
Εγώ θα ήθελα να υπογράψει, να πάρει 500Κ και να αυξηθεί λίγο η ρήτρα από τα 10Μ στα 15Μ για παράδειγμα.
Έτσι όμως όπως είναι η γενικότερη κατάσταση φέτος και τα 10Μ δεν θα είναι καθόλου άσχημα.
Από τώρα θα πρέπει η ομάδα ήδη να δουλεύει πάνω στο θέμα..."αντικαταστάτης" του Γιαννούλη για μετά το Γενάρη και με έτοιμο παίκτη και όχι project.
Αν και το project του Νίλσεν Περέιρα το πιστεύω πολύ. Όπως και τον Τσαούση επίσης.
- Maximus
Το οτι πουλάνε τους ποδοσφαιριστες στο limit down τους και σχεδόν ποτέ στο limit up τους και κραζουμε την διοικηση για τους ερασιτεχνισμους της, μετά θα φταίμε εμείς και θα χαρακτηριστουμε παλι γκρινιάρηδες???
Και μην μου πειτε για Μπρανκο και Ξεμπράνκο. Το οτι αφηνουν αυτες τις κρίσιμες αποφάσεις σε τυχαρπαστους Πορτογαλλους και Γερμανους που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι,ποιος φταιει? Ενας μονιμος στην διοικηση που να εχει supervising role και μια άλφα ποδοσφαιρική γνώση γιατι δεν υπαρχει?
Και για να ερθω στο δια ταυτα,ο Γιαννούλης κατα την γνώμη μου επρεπε να πουληθει τωρα με 5-6 μυρια που ειχε πρόταση, αλλά και ο Σβαροφσκι με τα ιδια λεφτά (όπως ακούστηκε)...
Αμφιβάλλω αν αμφοτεροι ανεβάσουν αξία, ειδικά αν η ομάδα πηγαινει όπως πηγαίνει τώρα.
Και μην μου πειτε για Μπρανκο και Ξεμπράνκο. Το οτι αφηνουν αυτες τις κρίσιμες αποφάσεις σε τυχαρπαστους Πορτογαλλους και Γερμανους που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι,ποιος φταιει? Ενας μονιμος στην διοικηση που να εχει supervising role και μια άλφα ποδοσφαιρική γνώση γιατι δεν υπαρχει?
Και για να ερθω στο δια ταυτα,ο Γιαννούλης κατα την γνώμη μου επρεπε να πουληθει τωρα με 5-6 μυρια που ειχε πρόταση, αλλά και ο Σβαροφσκι με τα ιδια λεφτά (όπως ακούστηκε)...
Αμφιβάλλω αν αμφοτεροι ανεβάσουν αξία, ειδικά αν η ομάδα πηγαινει όπως πηγαίνει τώρα.
- bersekeros
Το συμβόλαιο του Γιαννούλη λήγει στις 30/6/22.
Λογικά θα πουληθεί το Γενάρη με ποσό κοντά στη ρήτρα ή με τη ρήτρα και όχι στα 5-6Μ που θα ήταν όντως πολύ λίγα.
Άρα Maximus δεν συμφωνούμε ότι το limit up του Γιαννούλη είναι τα 5-6Μ.
Εκτός και κρατήσεις ποσοστό μεταπώλησης 40-50%.
Λογικά θα πουληθεί το Γενάρη με ποσό κοντά στη ρήτρα ή με τη ρήτρα και όχι στα 5-6Μ που θα ήταν όντως πολύ λίγα.
Άρα Maximus δεν συμφωνούμε ότι το limit up του Γιαννούλη είναι τα 5-6Μ.
Εκτός και κρατήσεις ποσοστό μεταπώλησης 40-50%.
- Maximus
Δηλαδη κοντα στα 10 μυρια???
Μακαρι, αλλά πολύ αμφιβαλλω...
Λιγα τα 5-6 μυρια? Γιατι? Ποσους ποδοσφαιριστες έχεις πουλησει εσυ σαν ΠΑΟΚ 6 μυρια τα τελευταια χρονια?
Πλην Πριγιοβιτς στους αραβες (γιατι εχει και αυτο σημασία).
Ασε,μην κουραζομαστε.
Πανω απο 3- 3,5 μυρια κανείς.
Ρεαλιστικα το βλεπω το θεμα.
Μακαρι, αλλά πολύ αμφιβαλλω...
Λιγα τα 5-6 μυρια? Γιατι? Ποσους ποδοσφαιριστες έχεις πουλησει εσυ σαν ΠΑΟΚ 6 μυρια τα τελευταια χρονια?
Πλην Πριγιοβιτς στους αραβες (γιατι εχει και αυτο σημασία).
Ασε,μην κουραζομαστε.
Πανω απο 3- 3,5 μυρια κανείς.
Ρεαλιστικα το βλεπω το θεμα.