Τον αστεγο μαραντονα....μην κοροιδευεις..σε λιγο να δεις τι θα γινει εαν δεν κλεισουμε μεσο...eorptol1 έγραψε:Ποιον παιχταρά από όλουςDimitris_L4 έγραψε:Σε ποση ωρα θα σκασουν τα σεντονια για τον παιχταρα της αεκ και για την κακια ΠΑΕ ΠΑΟΚ...??![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Χειμώνα II
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Εντάξει καταντάει γελείο όλο αυτό....omerta76 έγραψε:O Τοσκιτσης στο twitter εγραψε για 1 απο τους Κουρμπελη Μαντσον και Μπεχαρανο του Παναιτωλικόυ
Ειδικά η επιμονή και η αναμονή για τον Κουρμπέλη (σιγά τον παικταρά) ενώ έχει προηγηθεί όλη η φαρσοκωμωδία με τον βάζελο στο θέμα Μολέδο είναι εκνευριστική....
Για τον ΠΑΟΚ από Ελλάδα 6αρο8αρια μόνο ο Οτζίτζα, ο Σιμόες, ο Γιόχανσον άντε και ο Μουνάχο της Τρίπολης μπορούν να σταθούν....
- desperando
- Επικοινωνία:
Εγω να δεις...Sick Bastard έγραψε:Θέλω να βρίσω τόσο πολύ που το μπαν που θα φάω θα είναι απ το internet oλάκερο όχι μόνο το paokmania
Χαλαρώστε ρε.
Ας φέρουν και Μπεχαράνο.
Εδώ που τα λέμε όλες τις χρονιές κάποιοι... ακατανόμαστοι προπονητές ζητούσαν ΜΙΚΡΑ ονόματα για να προσαρμοστούν εύκολα στην ομάδα, εμείς επιμέναμε να έρθουν... μεταγραφάρες και τρώγαμε τα μούτρα μας.
Ας φέρουν όποιον συμφωνήσει Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Τίποτα άλλο.
Ούτως ή άλλως όποιος και να έρθει, χειρότερα από τον Κάνιας που εδώ και 10 μήνες δε μπορεί να κάνει ούτε κοντρόλ σε συρτή πάσα, δεν πρόκειται να είναι.
Ας φέρουν και Μπεχαράνο.
Εδώ που τα λέμε όλες τις χρονιές κάποιοι... ακατανόμαστοι προπονητές ζητούσαν ΜΙΚΡΑ ονόματα για να προσαρμοστούν εύκολα στην ομάδα, εμείς επιμέναμε να έρθουν... μεταγραφάρες και τρώγαμε τα μούτρα μας.
Ας φέρουν όποιον συμφωνήσει Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Τίποτα άλλο.
Ούτως ή άλλως όποιος και να έρθει, χειρότερα από τον Κάνιας που εδώ και 10 μήνες δε μπορεί να κάνει ούτε κοντρόλ σε συρτή πάσα, δεν πρόκειται να είναι.
- WestBlock4
Και εκει που φωναζουμε για κουρμπεληδες κλπ κλπ ξφνικα μουλεν ...χαχα κλαιωω
- efthimis_paok
-
- Επικοινωνία:
Φίλε μου ιεροσυλία να συγκρίνεις Εμερσον με Μαντσον!Ο ενας επαιξε μεταξυ αλλων σε Πορτο,Ατλετικο,Μιντλεσμπρο και ο αλλος σε καποια...Κραιοβα!!!Dimitris_L4 έγραψε:Για να τα βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη..η καλυτερη λυση για μεταγραφη ιανουαριου ειναι να παρεις παιχτη που θα εχει αμεση προσαρμογή..ειτε να ξερει την ομαδα(βλεπε νατχο αλλα πολυ ακριβος) ειτε απο το ελληνικο πρωταθλημα..εγω ειμαι αυτης της αποψης...αρα σε εκεινη τη θεση εχουμε ως επιλογες τις εξης:κουρμπελη που προεκυψε λογω συνθηκων των βαζελων η μαντσον..και να σας πω και κατι στην τελικη...αυτοι οι 2 μαζι με σιμοες και μαουρισιο ειναι τα καλυτερα χαφ της λιγκας..
Εγω ευχομαι να πάρουμε κουρμπελη..εμενα προσωπικα μαρεσει παρα πολυ και μπορει να παιξει 2 θέσεις ανετα...στον βαζελο με τον ζεκα εκανε παπαδες...θυμηθειτε τον περσινο του 2ο γυρο...οχι τωρα που ειναι υπο διαλυση..
Αρκετα καλη γνωμη εχω και για μαντσον τον οποιο τον ειχα μπανισει στο αελ ατρομητος στο 0-0 απο κοντα και αναρωτηθηκα πως στον πουτσο εφερε τετοιο παιχτακι ο ατρομητος και εμεις παιζουμε με κανιας...
Θυμηθειτε οτι ενα γεναρη η αεκ ειχε παρει τον εμερσον απο την ξανθη και παραλιγο να παρει κουπα..σημασια εχει να παρεις παιχτη που αυριο το πρωι μπορει να παιξει...
- Dimitris_L4
λοιπον τσακαλια αναλαβετε το σκαουτινγκ του μουλεν....αντε αγορια μου...καποιος να τον εχει δει να μας αναλυσει τι ειναι??καλη ηλικια παντως...
Ειδικα εσεις οι δυο δεν εχετε καμια τετοια αναγκη. Την βαλδιδα αποσυμπιεσης την εχετε ανοιχτη και σταζετε δηλητηριο ολο το χρονο. Αντε με τις εξυπναδες.joshua έγραψε:Εγω να δεις...Sick Bastard έγραψε:Θέλω να βρίσω τόσο πολύ που το μπαν που θα φάω θα είναι απ το internet oλάκερο όχι μόνο το paokmania
- Petros1988
Όταν τι 10αρι σου θα παίζει με μάσκα θα πάρουμε Πρωτάθλημα! Έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο γιατί η νύχτα σήμερα θα είναι μεγάλη ας πούμε και καμιά μ@@@@@α.χαχαχαχα
http://inpaok.com/418704/πολύ-κοντά-σε-μουλέν-ο-παοκ/
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του INPAOK από την Πολωνία, ο Δικέφαλος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου μέσου Τιμπό Μουλέν.
Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει ήδη επαφές με τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά και τον ποδοσφαιριστή και έχουν σχεδόν συμφωνήσει και με τις δύο πλευρές.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να αγωνιστέι, τόσο ως δημιουργικός μέσος, όσο και ως κόφτης, κάτι που τον κάνει ένα… πολυεργαλείο στα χέρια του εκάστοτε προπονητή.
Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο Μουλέν θα ανταμώσει ξανά με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες μέχρι πέρυσι, στη Λέγκια Βαρσοβίας.
Οι εξελίξεις για τα μεταγραφικά τρέχουν, καθώς οι «ασπρόμαυροι» θέλουν το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης, να έχουν κλείσει οριστικά το κενό που άφησε ο Γκόικο Τσίμιροτ στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του INPAOK από την Πολωνία, ο Δικέφαλος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου μέσου Τιμπό Μουλέν.
Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει ήδη επαφές με τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά και τον ποδοσφαιριστή και έχουν σχεδόν συμφωνήσει και με τις δύο πλευρές.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να αγωνιστέι, τόσο ως δημιουργικός μέσος, όσο και ως κόφτης, κάτι που τον κάνει ένα… πολυεργαλείο στα χέρια του εκάστοτε προπονητή.
Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο Μουλέν θα ανταμώσει ξανά με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες μέχρι πέρυσι, στη Λέγκια Βαρσοβίας.
Οι εξελίξεις για τα μεταγραφικά τρέχουν, καθώς οι «ασπρόμαυροι» θέλουν το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης, να έχουν κλείσει οριστικά το κενό που άφησε ο Γκόικο Τσίμιροτ στον χώρο της μεσαίας γραμμής.