Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Η Guingamp τερμάτισε στην 8η θέση της Lique 1 μαζί με Ρεν και St Ettien. Δεν είναι τυχαία ομάδα. Έχει πάρει κι ένα κύπελλο Γαλλίας. Από την άλλη αριστεροπόδαρο ακραίο μπακ δεν έχουμε άλλο από τον Leovac και η χρονιά δεν βγαίνει με ένα μόνο αριστερό μπακ.
Δείχνει απο κάποια βιντεάκια επιθετικός μπακ. Ουτε κρύο ούτε ζέστη αλλωστε για μπακ απ θα ερθει, αν έρθει και σίγουρα τον παρακολούθησαν αρκετά για να τον φέρουν. Και ο Λέοβατς δεν είχε κάποιο σπουδαίο βιογραφικό οταν ήρθε.
- buffalobill4
σιμπαρε εισαι ο μεγαλυτερος παικτης εδω μεσα. αποδελτιωση is your middle name ρε φιλε. ευγε παικταρα μου
Simba ήθελα να στο γράψω εδώ και καιρό είσαι ο μάγος του βίντεο
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
fixedbuffalobill4 έγραψε:σιμπαρε εισαι ο μεγαλυτερος καμμενος εδω μεσα. ευγε παικταρα μου

Θα δεχθω το παικταρας γιατι μου πηρε 50 mins

Dimpatra, να'σαι καλα ρε μαν
- buffalobill4
εισαι και αυτοσαρκαστης.simba έγραψε:fixedbuffalobill4 έγραψε:σιμπαρε εισαι ο μεγαλυτερος καμμενος εδω μεσα. ευγε παικταρα μου![]()
Θα δεχθω το παικταρας γιατι μου πηρε 50 mins![]()
Dimpatra, να'σαι καλα ρε μαν

- buffalobill4
- Josey Wales
Αν έρθει και φτάσει στην κατάσταση που ήταν όταν παίξαμε με την Γκινγκάμπ (ήττα μέσα-έξω είχαμε), που ήταν από αυτούς που ξεχώριζαν μαζί με τον Μαρβό, τότε θα είναι πολύ πιθανό να γίνει αυτός ο βασικός. Ο τραυματισμός που είχε τον άφησε καιρό έξω όμως και δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να ξέρουμε που βρίσκεται τώρα. Πάντως όσο θυμάμαι, αμυντικά ήταν σαφώς καλύτερος του Λέοβατς και είχε και πολλά ανεβοκατεβάσματα στη γραμμή.
Μην κανεις απευθειας παραθεση ρε νουμπα!
Χεχ, μπορει να περασω καμια βολτα καποια στιγμη
Φιλια ρε!
Χεχ, μπορει να περασω καμια βολτα καποια στιγμη

Α. Μανιακε είσαι μεγάλος ΑΛΗΤΗΣ
Β. Αρχίσαμε μεταγραφές ; Γουστάρω Λουμπος
Γ. Τον παίκτη δεν τον ξέρω. Προτείνω όμως να εστιάσουμε στο ότι για πρώτη φορά στην ιστορία μας έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι η ομάδα κυριαρχεί επί του ρόστερ και όχι το αντίστροφο, όπως επίσης στο ότι επιτέλους τείνουμε να διαμορφώσουμε δύο ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ενδεκάδες για Ελλάδα, και τέλος στο ότι φέρνουμε παίκτη από ligue 1 για παγκιτη
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Β. Αρχίσαμε μεταγραφές ; Γουστάρω Λουμπος
Γ. Τον παίκτη δεν τον ξέρω. Προτείνω όμως να εστιάσουμε στο ότι για πρώτη φορά στην ιστορία μας έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι η ομάδα κυριαρχεί επί του ρόστερ και όχι το αντίστροφο, όπως επίσης στο ότι επιτέλους τείνουμε να διαμορφώσουμε δύο ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ενδεκάδες για Ελλάδα, και τέλος στο ότι φέρνουμε παίκτη από ligue 1 για παγκιτη
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Σιμπα εχω ετοιμη μεταγραφη.
Ιαπωνας με Κρητικες ριζες.....(απο Ηρακλειο).
Σιμπασακης
https://www.transfermarkt.com/gaku-shib ... ler/129693

Σιμπασακης

Ως ένα βαθμό η επιτυχία κάθε κίνησης για μένα συνδέεται με τις απολαβές του. Εξάλλου το είπε στις δηλώσεις του και ο Μίχελς, θεωρώντας τις πιο πετυχημένες του μεταγραφές, δηλ όπως είπε το value/money, ήταν του Μάτος και Σάκχωφ και θα συμφωνήσω μαζί του απόλυτα.
Ο Dorian Lévêque είναι παίκτης από πολύ αθλητική λίγκα και όταν αντιμετωπίσαμε την Γκιγκάμπ μας παιθάνανε με τα τρεξίματά τους. Προσωπικά δεν πιστεύω οτι χρειαζόμαστε αριστερό μπακ όταν καλύπτουν τη θέση οι Κίτσιου και Κωσταντινίδης. Η λογική λέει ότι αυτός ο παίκτης δεν είναι για πάνω από 300Κ μισθό. Έρχεται από μεγάλο τραυματισμό, ενώ ως 27 ετών παίκτης έχει 9000 αγωνιστικά λεπτά (3 σεζόν σαν να λέμε) αρκετά από αυτά στη Β εθνική Γαλλίας. Είδωμεν όμως - Δε θα εκπλαγώ καθόλου αν πάρει το συμβόλαιο ταρίφα του ΠΑΟΚ, δηλ 500-550Κ έτσι απλά...
Ο Dorian Lévêque είναι παίκτης από πολύ αθλητική λίγκα και όταν αντιμετωπίσαμε την Γκιγκάμπ μας παιθάνανε με τα τρεξίματά τους. Προσωπικά δεν πιστεύω οτι χρειαζόμαστε αριστερό μπακ όταν καλύπτουν τη θέση οι Κίτσιου και Κωσταντινίδης. Η λογική λέει ότι αυτός ο παίκτης δεν είναι για πάνω από 300Κ μισθό. Έρχεται από μεγάλο τραυματισμό, ενώ ως 27 ετών παίκτης έχει 9000 αγωνιστικά λεπτά (3 σεζόν σαν να λέμε) αρκετά από αυτά στη Β εθνική Γαλλίας. Είδωμεν όμως - Δε θα εκπλαγώ καθόλου αν πάρει το συμβόλαιο ταρίφα του ΠΑΟΚ, δηλ 500-550Κ έτσι απλά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 26 Μάιος 2017, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρήκε το σόι του στην ΤενερίφηBigBaby έγραψε:Σιμπα εχω ετοιμη μεταγραφη.
Σιμπασακης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SM-G935F