PAOK TV & PAOK New Media
-
- GiorgosAtha
Re: PAOK TV
Με πρόλαβε ο Νίκος...
Να ετοιμάζουμε και τον browser μόλις δούμε πειρατικό steam κατευθείαν καταγγελία στην ΠΑΕ! Όσοι μπορούν να το κάνουν!
Να ετοιμάζουμε και τον browser μόλις δούμε πειρατικό steam κατευθείαν καταγγελία στην ΠΑΕ! Όσοι μπορούν να το κάνουν!
-
Εκανα και εγω την αγορα του Αγωνα. Βλεπω να φτανουν τις 32.000 οι αγορες. Μακαρι να φτασουν ποιο ψηλα. Θα ηθελα να ηξερα ποια ειναι τα νουμερα που ηλπιζε να δει η ΠΑΕ για αυτο το εγχειρημα στο πρωτο αγωνα με Παναιτωλικο. Νομιζω ειναι αρκετα καλο νουμερο.
teod1980 έγραψε:Pa0ki έγραψε:Banksy έγραψε:
μήπως μπαίνεις από δεύτερη συσκευή χωρίς να έχεις κάνει log out στην πρώτη;
Όχι, απλά έχει σκαλώσει για κάποιον περίεργο λόγο
Θα στείλω mail στην ΠΑΕ
Ζήτα απλά νέο password και θα ακυρωθούν όλα τα session και θα μπεις κανονικα
Ωραίος, δούλεψε
Τώρα υπάρχει άλλο πρόβλημα, η πληρωμή είναι ακόμη pending

- hasio_john
Μόλις το έκανα δοκιμή στην Tv του πατέρα μου (Φετινό μοντέλο της Philips, αλλά του 400ευρου) κατευθείαν από τον ενσωματωμένο περιηγητή, έκανα login κανονικά αλλά όταν έβαλα ένα ματσάκι που έχει στο μενού έφαγε τρελό κόλλημα η τηλεόραση. Με λίγα λόγια, καλύτερα να βάλετε ένα λαπτοπ δίπλα στην tv σας και με ένα καλώδιο HDMI να κάνετε την δουλειά σας. Έτσι του το σύνδεσα και δείχνει τέλεια! Θα πρέπει να βγάλει η παε ένα App ξεχωριστό για τις τηλεοράσεις (όπως το youtube κάτι ή το νετφλιξ) για να είναι όλα κομπλέ.
Πάμε να συνεχίσουμε το σερί μας με το PAOK TV, όσα ματς έχω δει μέχρι τώρα (vpn) ήταν όλα νίκες!
Ξεκινήσαμε με Stanojevic, συνεχίσαμε με Lucescu, πάμε τώρα και με τον πορτογάλο να δουμε!

Ξεκινήσαμε με Stanojevic, συνεχίσαμε με Lucescu, πάμε τώρα και με τον πορτογάλο να δουμε!

- paoki_sweden
NIKOS_PAOK04 έγραψε:Ερώτηση
Ξέρουμε εάν έχει pre game και εάν ναι τι ώρα ξεκινάει ?
Γιατί στο site η αντίστροφή μέτρηση είναι για την ώρα του Αγώνα
Νομίζω στις 19:20 αρχίζει το pre-game
- Μπαρκαρούτσος
- giwrgos04dex
- fiorentinos
Το αγόρασα και εγώ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μέσω PayPal. Ανυπομονώ για να δω το επίπεδο της παραγωγής!
- paok re niamou
paoki_sweden έγραψε:Exo kani ametrites prospathies kai den ginete i sinalagi
Είχα το ίδιο θέμα χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Νομίζω ότι το θέμα ήταν της τράπεζας μου και όχι της παε. Βασικά της ΠΑΕ δεν ήταν σίγουρα. Η η Πειραιώς τον ήπιε με την οποία συνεργάζεται η παε, η η alpha που έχω εγώ. Δοκίμασε λίγο πιο μετά με άλλη κάρτα αν είναι δυνατόν.