23. Željko Brkić
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Re: 23. Željko Brkić
Ο ορισμός της αποτυχημένης μεταγραφής.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Κοντράρεται στα ίσα με τον Μάρκο της λίμνης... 

Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
- teo4giannitsa
Από έναν παίκτη επιπέδου διαγαλαξιακου, καταφέραμε να πάρουμε το απόλυτο τίποτα. Και μετά φταίει ο παίκτης ε;
Τζαλμόσκυλο

ενταξει, ηρθε με καλυτερες περγαμηνες απο οτι τελικα εδειξε οτι κατεχει...
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
- hasio_john
- Has thanked: 2 times
- painkiller4
teo4giannitsa έγραψε:Από έναν παίκτη επιπέδου διαγαλαξιακου, καταφέραμε να πάρουμε το απόλυτο τίποτα. Και μετά φταίει ο παίκτης ε;
Που τον θυμήθηκες μωρέ τώρα κι εσύ τον Μπερμπάτοφ?

Ο Ζέλικο πάντως, εύκολα μπορεί να μπει σε έναν τεράστιο, σχεδόν διηπειρωτικό ανταγωνισμό...

Αν πάει στην Κέρκυρα για να ανταγωνίζεται με τον Μάρκο της λίμνης...

Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
- Sick Bastard
Άντε ρε βαριδίο, ξεκουμπήσου φύγε επιτέλους.
Χαραμοφάη.
Χαραμοφάη.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Να τον δώσουμε δανεικό στον ρουλη....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Έλα μωρέ σιγά.
Μόνο 3.200.000€ θα μας κοστίσει το 3ετες του.
Μόνο 3.200.000€ θα μας κοστίσει το 3ετες του.
SHOW 'ISRAEL' THE RED CARD
Πωωωωω κοιτα την βλακοφατσα ρε. Κονομησε απ τον ΠΑΟΚ κανοντας προπονησεις.. Γιατι οταν παιζει εχει λουμπαγκο και δε σκυβει..Σαν να σε λεει μη με βαζεις. Ζωαρα κανω κι απ τον παγκο
Και το ανησυχητικο ειναι οτι τα παθηματα δε μας γινονται μαθηματα! Πολλη προσοχη στους ορους του συμβολαιου θελει. Το βασικο συμβολαιο να ειναι μικρο και να αυξανεται αρκετα με μπονους συμμετοχων και επιτευξης στοχων (ατομικων και ομαδικων). Επισης οταν δεν εισαι σιγουρος για την αξια ενος παικτη για το Θεο μη του κανεις κλειστο τριετες!! Καντου 1+2 πχ . Δλδ ποσα ακομα πεταμενα λεφτα;
Και το ανησυχητικο ειναι οτι τα παθηματα δε μας γινονται μαθηματα! Πολλη προσοχη στους ορους του συμβολαιου θελει. Το βασικο συμβολαιο να ειναι μικρο και να αυξανεται αρκετα με μπονους συμμετοχων και επιτευξης στοχων (ατομικων και ομαδικων). Επισης οταν δεν εισαι σιγουρος για την αξια ενος παικτη για το Θεο μη του κανεις κλειστο τριετες!! Καντου 1+2 πχ . Δλδ ποσα ακομα πεταμενα λεφτα;
- Kostomanolis
Με την διαφορα οτι λιγοι παικτες δεχονται τετοιους ορους, εκτος αν ειναι πολυ σιγουροι για την ικανοτητα τους και εχουν και προφορικες εγγυησεις απο τον προπονητη τους. Οι παικτες κοιτανε τα στανταρ χρηματα και μετα τα μπονους (οπως και καθε εργαζομενος).
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ἐν ὰρχή ὴν ὸ ΠΑΟΚ...
-
Πράγματικα κρίμα και λόγο σωματικής διάπλασης πίστεψα πως βρήκαμε ένα βουνό αλλα αυτός ειδικά στα πλέι οφ μας έκανε να φαινόμαστε ανοίξαμε και σας περιμένουμε κρίμα που θα γίνει μαζί με άλλους παίχτες το ταβάνι τους ο ΠΑΟΚ και θα κάτσουν πάγκο να τρώνε τα λευτα απο το μπατζετ έχουμε για δυο χρόνια τουλάχιστον πολλά παλτά να πληρώνουμε δυστηχως
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- john4serres
500.000€ ετησίως για να είσαι ο 5ος τερματοφύλακας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Easiest job on earth !
Easiest job on earth !
SHOW 'ISRAEL' THE RED CARD
- back in black
Τί γίνεται αυτή η ψυχή; Ούτε ζωγραφιστό δεν τον βλέπουμε πλεον
The game is about glory