Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Δημοσίευση από MANIAKOS »

desperando έγραψε:Δεν μπορω να πιστέψω ότι ο άνθρωπος που έδωσε δύο μύρια για επιθετικό και ενάμιση για τ.δ ότι τσιγκουνευτηκε για να φέρει παίκτη στην πιο κομβική θέση

Πιστεύω δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι ο αρνεσεν στο θέμα επιθετος και δεκαρι τα έκανε μαντάρα

Εφόσον δεν υπαρχει προκαθορισμένο Μπατζετ οτι κ να λεμε λαθος ειναι ...εγω πιστευω οτι ο ιβαν το Δεκέμβρη πολλα λεφτα δεν ήθελε να βαλει τωρα απο τσιγκουνιά ειναι η απο οτι δεν τους εμπιστεύοτανε πλεον δεν εχει σημασία

Εγω για τις μετεγγραφες δεν εχω ξετρελαθεί με κανενα που έφερε πχ αλλα ξαναλέω μισή μετεγγραφική περίοδο ειχε δεν θα τον κρεμάσω
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

όπως και να έχει, είτε έκανε είτε δεν έκανε ο Άρνεσεν και ο Τούντορ, το γεγονός ότι εδώ τους βγάλανε ακόμα και ..μπεκρήδες, προκειμένου να τους διώξουν, λέει πολλά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε: Κανένας επικριτής του Άρνεσεν δεν αναφέρει όμως τα capital controls πέρυσι το καλοκαίρι που η χώρα μας είχε γίνει βούκινο ότι πτωχεύει, οπότε ποιος λογικός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα ερχόταν εκτός από κάποιους εξελίξιμους και ποιος λογικός ατζέντης θα του έδινε το Ο.Κ. γι αυτό σε ένα φτασμένο όνομα με μέλλον; :geek:

Όσο για επιθετικό, έφερε τον Ρούντνεβς που ήταν όπως τον ήθελε-ζητούσε ο Τούντορ για δεύτερο σέντερ φορ με τον Κλάους παρέα κι αυτός "την έκανε με ελαφρά" για τους λόγους που ο ίδιος μόνο ξέρει!!! :roll:

Τον αντικαταστάτη του Λούκας που ζητούσε ο Τούντορ απ τον Αύγουστο που έφυγε ο Ισπανός του τον έφερε κανένας; :?

Για τέτοιου τύπου όμως παίχτη μάλλον χρειαζόταν πολύ "μπακίρι" το οποίο ο Ιβάν ίσως προτίμησε να το "ρίξει" στο όνομα Μπερμπάτοφ, γράφοντας στα @@ του προπονητή και Τ.Δ. για το χατίρι του γιου του!!! :shock:

Όσο για τα πολλά χαφ, στην πλέον νευραλγική θέση μιας ομάδας που θέλει να παίξει 3-5-2 και με τα "στοιχήματα" που μπορούσε να βρει ο Άρνεσεν λόγω των ιδιαιτέρων οικονομικών συνθηκών που αναφέρθηκαν πιο πάνω, ήταν πολύ παραπάνω του κανονικού και ταυτόχρονα ρίσκου οι Τσίμιροτ και Άντονις; Γιατί ο Σάμπο μάλλον επιλέχθηκε ως εναλλακτικό 8αρο10άρι κι οι Κάτσε, Τζιόλης, Γκολάσα, Χαρίσης νομίζω προϋπήρχαν, δίχως όμως ο Άρνεσεν κι ο Τούντορ να τους έχουν δει ποτέ να αγωνίζονται σε σύστημα 3-5-2...Μετά τα πρώτα 4 ευρωπαϊκά ματς έγιναν αυτές οι μεταγραφές, όπως και δόθηκε παραπάνω σημασία-εμπιστοσύνη στον Πέλκα σαν 10άρι στο 3-5-2 με την τότε απόδοση του που έβγαζε μάτια, μην τα ξεχνάμε αυτά!!! ;)

Προσωπικά εκτιμώ ότι ο Άρνεσεν ούτε υποστηριχτές χρειάζεται ούτε κάθεται να κλαίει που έφυγε απ τον Π.Α.Ο.Κ. μετά από περίπου 30 χρόνια λαμπρή καριέρα στην σημερινή δουλειά του!!! :oops:

Εμείς όμως, μπορεί κάποια στιγμή..." Άρνεσεν να λέμε και να κλαίμε"... :o
Γκοραν σ ωραιος αλλα χαλας το παραμυθι.Αφου αμπαλος ηταν κι ο Αρνεσεν αφου. :shock:
Δε μαμεις το μαγαζακι να δουλευει.

ΥΓ Καμια φορα πισω απ τα πολλα emoticon μπορει να κρυβεται η ορθολογικη σκεψη.Μη πυροβολειτε τον πιανιστα πρωτου τον ακουσετε να παιζει.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εντάξει τώρα, ο Τούντορ το ακουγε όλο το χρόνο για τις επιλογές του σε συστήματα, θέσεις παικτών κλπ, και ο Αρνεσεν που έκανε τις επιλογές ήταν στο απυρόβλητο εκτός 1-2 κριτικών...γιατι με την ΠΑΟΚτσίδικη λογική ότι φταίνε πάντα οι προπονητές οι παίκτες που έφερε ο Αρνεσεν είναι ταλεντάρες και παικταράδες που δεν μπορούν να αποδώσουν γιατί τους "χαλάει" ο προπονητής.
Τις ίδιες μπούρδες θα διαβάζουμε και με τους καινούργιους που θα έρχονται και όταν θα φεύγουν θα λέμε "ε τελικά δεν ήταν και τόσο καλός". Τοσα χρόνια συνηθήσαμε στην συνταγή, μην την χαλάσουμε τώρα. Ο προπονητής φταίει που δεν έχει πλάνο.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

desperando έγραψε:Ούτε το δεκάρι ήρθε, ούτε ηγέτες ποδοσφαιριστές έφερε,ούτε ορθολογική κάλυψη των θέσεων έγινε (με δέκα αμ. Χαφ και μισό επί η. Χαφ)
Έφερε ένα τσούρμο παιδαρελια ''που πολλά απ αυτά έδειξαν ότι δεν αντέχουν την πίεση μιας ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ '' για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό μαζί με έναν τελείως άπειρο προπονητή όπου νόμιζε ότι είναι ο κοντε .

Αν τα φετινά τα έκανε κανένας Βρυζας για παράδειγμα θα του είχαμε απαγάγει την οικογένεια ως αντίποινα για τις επιλογές του.

Αλλά για τον ευρωπαίο ούτε κουβέντα και βρίσκομαι και δικαιολογίες για να τον καλύψουμε
Kατα την αποψή μου (για να προσεχουμε και τι λεμε) μιλας σωστα. Τωρα πως καταληξαμε οτι παλεψες με τον Πανιωνιο για μια θεση στα Play off και δεν εχει ευθυνη ουτε ο Τ.Δ. ουτε ο προπονητης αλλα ο προεδρος που δεν εδωσε πιστωση χρονου τι να πεις. Λογικα με ξενα χρηματα ειναι πιο ευκολο να κανεις υποδειξεις. Αν βαζαμε τα λεφτακια μας ολοι εμεις θα τους στελναμε την 10 αγωνιστικη πακετο. Καλα για τον Βρύζα δεν το συζηταω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

" Άλλα αντ' άλλα...της Παρασκευής το γάλα" Σπυρέτο μου, αν αυτό κατάλαβες ότι εννόησα... :roll:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ε αφου το παμε αμπαλος ηταν ο Φρανκ.Παρακαλουσαν οι παικταραδες να ερθουν σε μια χωρα υπο πτωχευση κι αυτος τους εδιωχνε.Ευτυχως γλιτωσαμε.

ΥΓ Τζαμπα γραφεις Γκοραν .
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πιθανός νέος προπονητής το τόπικ
για τα capital controls μιλάτε
Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

shogoon έγραψε:
desperando έγραψε:Ούτε το δεκάρι ήρθε, ούτε ηγέτες ποδοσφαιριστές έφερε,ούτε ορθολογική κάλυψη των θέσεων έγινε (με δέκα αμ. Χαφ και μισό επί η. Χαφ)
Έφερε ένα τσούρμο παιδαρελια ''που πολλά απ αυτά έδειξαν ότι δεν αντέχουν την πίεση μιας ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ '' για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό μαζί με έναν τελείως άπειρο προπονητή όπου νόμιζε ότι είναι ο κοντε .

Αν τα φετινά τα έκανε κανένας Βρυζας για παράδειγμα θα του είχαμε απαγάγει την οικογένεια ως αντίποινα για τις επιλογές του.

Αλλά για τον ευρωπαίο ούτε κουβέντα και βρίσκομαι και δικαιολογίες για να τον καλύψουμε
Kατα την αποψή μου (για να προσεχουμε και τι λεμε) μιλας σωστα. Τωρα πως καταληξαμε οτι παλεψες με τον Πανιωνιο για μια θεση στα Play off και δεν εχει ευθυνη ουτε ο Τ.Δ. ουτε ο προπονητης αλλα ο προεδρος που δεν εδωσε πιστωση χρονου τι να πεις. Λογικα με ξενα χρηματα ειναι πιο ευκολο να κανεις υποδειξεις. Αν βαζαμε τα λεφτακια μας ολοι εμεις θα τους στελναμε την 10 αγωνιστικη πακετο. Καλα για τον Βρύζα δεν το συζηταω.
Όταν ξεκινάς να "χτίσεις" ομάδα απ τα αποκαΐδια της προηγούμενης χρονιάς (ας μην ξεχνάμε το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα του περυσινού ρόστερ μετά την πλήρη αποτυχία και της περυσινής χρονιάς και το "κλάμα" που ρίχναμε όλοι μας λέγοντας "που να περάσουμε ρε παιδιά στους ομίλους του E.L. με τέτοια ομάδα παίζοντας απ τα μέσα Ιούλη) και σου στραβώσουν στην διάρκεια 3-4 αποτελέσματα, είναι κάπου φυσιολογικό να κοντράρεσαι με τον Πανιώνιο για την 5η θέση (βλέπεις αυτός δεν έφαγε και -3 βαθμούς που φάγαμε εμείς) και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι "πετάς τα λεφτά σου σε βαρέλι δίχως πάτο", κάτι για το οποίο φάνηκε ότι έπεισαν τον Ιβάν οι "καλοπροαίρετοι ποδοσφαιροπαντογνώστες" με το "βαρύ σαν Ιστορία" D.N.A., συνεπικουρούμενοι απ τα τσατσάκια τους τους π@υστοΑΡΔ που ξεκίνησαν να κάνουν πάρτι κατά των Άρνεσεν-Τούντορ αμέσως μετά την ήττα εδώ μέσα απ τους πουστόγ@υρους αδερφέ μου!!!

Ίσα ίσα που με 2-3 διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη, οι οποίες δεν έγιναν ποτέ όμως (γιατί άραγε;), η ομάδα ίσως είχε αφήσει τον Πανιώνιο και 8-10 βαθμούς πίσω και έβγαινε και 2η άνετα!!!

Δεν θα το μάθουμε ποτέ όμως αυτό, οπότε έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις ότι η άποψη σου είναι η σωστή και δεν σε κατηγορώ γι αυτό φυσικά... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 09 Μάιος 2016, 10:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

κρουση σαντος και απορριψη
ας βγουν να το πουν
αν φερουν αλλον και δεν εχουν κανει προταση στον σαντος να παμε να...δουμε βολευ
Άβαταρ μέλους
goran 64

:lol: :lol:
:lol: :lol:

Ή Φερνάντου ή τα ΤΑΝΚΣ !!! :roll:

Έτσι κι αλλιώς (ΚΑΙ) βόλεϊ θα πηγαίνουμε να βλέπουμε στα σίγουρα πλέον!!! ;)

Υ.Γ. Προσωπικά για τον εαυτό μου μιλάω βέβαια, για άλλους δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά, θα δείξει απ το πόσα διαρκείας θα πουληθούν!!! :? Με κάτω από 4.000 θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν "λαός"!!! 8-)
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

goran 64 έγραψε:" Άλλα αντ' άλλα...της Παρασκευής το γάλα" Σπυρέτο μου, αν αυτό κατάλαβες ότι εννόησα... :roll:
Ούτε καν διαβασα τι έγραψες, θα πρεπε goran μου;

Απλα παίρνοντας αφορμή από τη συζήτηση ανέπτυξα την αποψή μου για όλα αυτά τα εκνευριστικά - μην πω τίποτα χειρότερο - που εκτυλλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν σε σχέση με την κριτική στο αγωνιστικό τμήμα.
Εξυπνα παιδιά είστε, σίγουρα καταλαβαίνει κανείς πότε κάτι γράφεται κατά κόρον εσκεμμένα για να τραβήξει την επιρροή προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, έτσι δεν είναι;

Και μετά για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια κατηγορούμε και τον γραφων ότι είναι αυτός που έχει ατζέντα κι όχι αυτός που κατηγορεί.
Παλιά και χιλιοπαιγμένα σκετσάκια. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν προχωράει ούτε πρόκειται να προχωρήσει με τέτοιες νοοτροπίες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Προσωπικά πάλι Σπυρέτο μου, διάβασα μονάχα την πρώτη σου πρόταση και αμέσως εκτίμησα ότι αν διάβαζα και παρακάτω θα έχανα τζάμπα τον χρόνο μου!!!

Αυτιά...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

:o :o :o :o :o :o
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

goran 64 έγραψε:Όταν ξεκινάς να "χτίσεις" ομάδα απ τα αποκαΐδια της προηγούμενης χρονιάς (ας μην ξεχνάμε το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα του περυσινού ρόστερ μετά την πλήρη αποτυχία και της περυσινής χρονιάς και το "κλάμα" που ρίχναμε όλοι μας λέγοντας "που να περάσουμε ρε παιδιά στους ομίλους του E.L. με τέτοια ομάδα παίζοντας απ τα μέσα Ιούλη) και σου στραβώσουν στην διάρκεια 3-4 αποτελέσματα, είναι κάπου φυσιολογικό να κοντράρεσαι με τον Πανιώνιο για την 5η θέση (βλέπεις αυτός δεν έφαγε και -3 βαθμούς που φάγαμε εμείς) και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι "πετάς τα λεφτά σου σε βαρέλι δίχως πάτο", κάτι για το οποίο φάνηκε ότι έπεισαν τον Ιβάν οι "καλοπροαίρετοι ποδοσφαιροπαντογνώστες" με το "βαρύ σαν Ιστορία" D.N.A., συνεπικουρούμενοι απ τα τσατσάκια τους τους π@υστοΑΡΔ που ξεκίνησαν να κάνουν πάρτι κατά των Άρνεσεν-Τούντορ αμέσως μετά την ήττα εδώ μέσα απ τους πουστόγ@υρους αδερφέ μου!!!

Ίσα ίσα που με 2-3 διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη, οι οποίες δεν έγιναν ποτέ όμως (γιατί άραγε;), η ομάδα ίσως είχε αφήσει τον Πανιώνιο και 8-10 βαθμούς πίσω και έβγαινε και 2η άνετα!!!

Δεν θα το μάθουμε ποτέ όμως αυτό, οπότε έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις ότι η άποψη σου είναι η σωστή και δεν σε κατηγορώ γι αυτό φυσικά... ;)
Με πολλά άλλα διαφωνώ, με αυτό συμφωνώ. Αλλά επειδή συνηθίζω να προχωρώ, έχω την περιέργεια να δω πως ο Μίχελ θα το παει το πράμα, που σίγουρα έχει τις προτάσεις/προτροπές και απο Άρνεσεν και Αγγελίδη άρα και μια τάση "συνέχειας" και όχι εκ νέου γκρεμίσματος/χτισίματος του ροστερ. :roll:
Sick Bastard έγραψε:Πιθανός νέος προπονητής το τόπικ
για τα capital controls μιλάτε
Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά.
Γιατί δηλαδή; εσύ θεωρείς απίθανο να έχουμε εκ νέου/αυστηρότερα καπιταλ κοντρολς το καλοκαίρι αυτό; :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”