Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Περιπτερος έγραψε:Ηθελα να ζητήσω συγγνώμη για τα πολλά και μακροσκελή ποστ, αλλά με πρόλαβε ο Joshua.
Χρόνο δεν έχω, αλλά έχω μεράκι να σκέφτομαι για την ομάδα.
Σήμερα, όπως και χθες, είμαι στο πόδι και εργάζομαι από τις 6 το πρωί. Αλλά η αρρώστια με την ομάδα, είναι ανίατη.
:lol: Μεχρι κι ο simba τρομαξε και την εκανε.Πριν μερικες μερες ,δε θυμαμαι σε ποιο τοπικ , πρεπει να ταν ενα που επιανε σχεδον ολη τη σελιδα.Φοβος και τρομος λεμε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στα δικαστήρια Σαββίδης-Ολυμπιακός! Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για την επίθεση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ!
PAOK24
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ετσι,εμπαινε να βγαλουμε και κανενα παρα απο αυτους.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εξώδικο Σαββίδη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε εξώδικο στον Ολυμπιακό με αφορμή τους πρόσφατους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του.
Εξώδικο προς τον Ολυμπιακό απέστειλε ο Ιβάν Σαββίδης με αφορμή τους πρόσφατους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του («κλόουν» και «φιλοξενούμενος»), πετώντας ξανά το μπαλάκι στην «ερυθρόλευκη» πλευρά. Αναλυτικά το εξώδικο που απέστειλε έχει ως εξής:

«Με οργή και αγανάκτηση διάβασα τις πρόσφατες τοποθετήσεις διά του Τύπου της “ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”, οι οποίες αναφέρονται στο πρόσωπό μου άλλοτε με τον υβριστικό χαρακτηρισμό “κλόουν”, άλλοτε με τον ρατσιστικό χρωματισμό “ο Ρωσοπόντιος”, πάντοτε όμως με τη λίαν απαξιωτική φράση ότι είμαι “φιλοξενούμενος” στη χώρα μου.

Αναφορικώς με τον πρώτο χαρακτηρισμό περί κλόουν, απαξιώ ακόμη και να τον σχολιάσω, διό και σας τον επιστρέφω αυτούσιο και απαράλλακτο.

Ως προς τα όσα αισχρά αναφέρετε περί “φιλοξενίας” μου στην Ελλάδα, μόνο γέλιο και θυμηδία προκαλούν. Εύχομαι, μόνον, να μην αντικατοπτρίζουν ενδόμυχες εθνικιστικές σκέψεις των εμπνευστών των τοποθετήσεων.

Κανείς δεν φιλοξενείται εκεί όπου ανήκει. Είμαι Έλληνας ομογενής εκ γεννήσεως και η ελληνική υπηκοότητα μου απονεμήθηκε με Προεδρικό Διάταγμα της 31ης Δεκεμβρίου του 2012, και με την τιμητική αιτιολογία ότι “προσέφερα εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς προώθησα τη διατήρηση της ελληνικής συνείδησης και του ελληνικού ιδεώδους στο χώρο των Ελλήνων ομογενών στη Ρωσία και τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συνέβαλα στην ενδυνάμωση της απανταχού ορθοδοξίας και επέδειξα πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο και ενεργό συμμετοχή και συνδρομή στη ζωή της σύγχρονης Ελλάδας”.

Ανταποδίδοντας την ύψιστη αυτή τιμή της Ελληνικής Πολιτείας προς το πρόσωπό μου, εδώ και τέσσερα χρόνια επενδύω εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώ νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και εκπληρώνω στο ακέραιο όλες τις νόμιμες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις στο Ελληνικό Δημόσιο, ενισχύοντας με τις διάφορες επιχειρήσεις μου -όσο μπορώ- τις προσπάθειες για την ανάκαμψη της οικονομίας της.

Η πορεία της ζωής μου και της επιχειρηματικότητάς μου δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητεί την ελληνικότητα της ψυχής μου και της σκέψης μου.

Ευχόμενος να αισθανθείτε κάποια στιγμή εξίσου ή και περισσότερο Έλληνες από εμένα,

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντονότατα για τις προαναφερθείσες χλευαστικές τοποθετήσεις σας δια του Τύπου.

Σας ΚΑΛΩ άμα τη λήψει της παρούσης να τις ανακαλέσετε δημοσίως.

Άλλως, σας ΔΗΛΩΝΩ ότι στην περίπτωση μη συμμορφώσεώς σας, θα λάβω όλα τα ενδεικνυόμενα από το νόμο μέτρα εναντίον σας για την προάσπιση και διασφάλιση των νομίμων δικαιωμάτων μου.

Με τη ρητή επιφύλαξη και κάθε άλλου νομίμου δικαιώματός μου αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις έννομες συνέπειες.»

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... olympiakos
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τους το είπε στην σύσκεψη.
Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Τηρεί τον λόγο του

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σ αυτό ευτυχώς πιλότε...

Μακάρι να το πάει ως το τέρμα και να δικαιωθεί, μαζί φυσικά με το για 45 χρόνια καταδυναστευόμενο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!

Μαζί σου Ιβάν!!! Όσα λάθη κι αν κάνεις, δείχνεις έμπρακτα ότι θέλεις το καλό της Ελλάδας και του Π.Α.Ο.Κ.!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 11 Μαρ 2016, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Σκιστους πάρε και τα σωβρακα τους
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Από ειδησεογραφικο σαιτ

Ποιοι τέσσερις θα διεκδικήσουν τις τηλεοπτικές άδειες;

Τέσσερις νέοι μνηστήρες ετοιμάζονται να μπουν δυναμικά στην «μιντιακή αρένα» της χώρας διεκδικώντας τις ακριβοθώρητεςτηλεοπτικές άδειες.

Το πρώτο όνομα που παίζει και μάλιστα πολύ δυνατά είναι αυτό του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη.

Είχαμε γράψει ένα μήνα πριν για την δυναμική διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας του Ιβάν Σαββίδη, ισχυρού άνδρα του ΠΑΟκ, ο οποίος «μπαίνει στα γεμάτα» με προσφορά που εκτιμάται πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Το δεύτερο όνομα είναι αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη που σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΦ.ΣΥΝ προτίθεται να διεκδικήσει μία τηλεοπτική άδεια.

Εδώ είναι σημαντικό να ειπωθεί πως κατά μια έννοια δικαιολογείται η χοντρή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύΣαββίδη–Μαρινάκη που πλέον ξεπερνά τα ποδοσφαιρικά όρια μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού καθώς φαίνεται να οξύνεται ο ανταγωνισμός των δύο ανδρών για τιςτηλεοπτικές άδειες.

Τρίτος μνηστήρας των τηλεοπτικώναδειών είναι η Nova ( Forthnet) που εκτός από την συνδρομητική τηλεόραση θέλει να επεκταθεί και στα «ελεύθερα» κανάλια.

Τέταρτος δυνατός παίκτης είναι σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ένα κονσόρτιουμ αποτελούμενο από ξένους επιχειρηματίες των ΜΜΕ.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μακάρι να την πάρει γιατί δεν αντέχονται άλλο οι προπαγανδιστές του πουστόγ@υρου και του υπολοίπου του πάλαι ποτέ ΠΟΚ... :twisted:

Αρκεί, αν γίνει αυτό να μην την στελεχώσει με "χαϊδεμένα παιδιά" που θα του υποδείξουν τα μέλη της "συντροφιάς του δαχτυλιδιού" (γιατί τότε θα έχουμε την "Νόβα-σπορτς 2") αλλά με άξια παλικαράκια-Π.Α.Ο.Κ.τσάκια απ αυτά που κάνουν την εκπομπή των συνδέσμων π.χ.!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Χωρίς χορηγό είναι καταδικασμένη σε αποτυχία η διοργάνωση πρωταθλήματος. Ο οπαπ μέσω μελισανιδη, τελειώνει από χορηγός.
Αν σπάσουμε το συμβόλαιο της νοβα, όπως είχε κάνει παλιά ο gay και η Ξάνθη, τελείωσε η σουπερλιγδα .
Εκεί πατάει ο Ιβάν και λέει για πληρωμή των διαιτητών.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μαζί του ό,τι κι αν αποφασίσει αρκεί να το πάει μέχρι τέλους και να καθαρίσει την σαπίλα!!! :pano: είσαι!!!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:Μαζί του ό,τι κι αν αποφασίσει αρκεί να το πάει μέχρι τέλους και να καθαρίσει την σαπίλα!!! :pano: είσαι!!!
:nairepaok:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Σφίξε κάτι δημοσιογραφικά κwλ@ράκια που λένε/γράφουν για τιμωρία με -6, άντε με το κάθε τσουτσέκι που γράφει ό,τι του καπνίσει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Βρε και -9 να φάμε...έχουμε οπαδούς εμείς λλλέέέμμμεεε... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ξέρουν τι τους γίνεται...επακριβώς...αφού... :opaokara: :opaokara: :opaokara: ... :nairepaok: είσαι... :P
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

paok87 έγραψε:Σφίξε κάτι δημοσιογραφικά κwλ@ράκια που λένε/γράφουν για τιμωρία με -6, άντε με το κάθε τσουτσέκι που γράφει ό,τι του καπνίσει.
Φοβαμαι οτι για να μη δείξουν οτι εχουμε δίκιο καινδυςαρεςρηςουν τους γαβρος ιςως μας ρίξουν -6

Skickat från min iPhone med Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”