27.Γιάννης Μυστακίδης
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
χμ ναι τωρα ειδα οτι τελικα ισχυει μεχρι το 18 και οχι το 17 οπως πιστευα...τριετες ειχε υπογραψει αν θυμαμαι καλα επι αα αλλα περισυ επεκτινε ενα χρονο ακομα...
παλι ομως και αυτον και ο τσιμιροτ πρεπει να τους ανανεωσουμε γρηγορα...
παλι ομως και αυτον και ο τσιμιροτ πρεπει να τους ανανεωσουμε γρηγορα...
Τους Μεσι,Μαραντονα και Ζινταν ξεχασεςdimitrissss έγραψε:Ο Μυστακίδης είναι 21 στα 22.simba έγραψε:Μπα αδερφε, καμια πιεση κατ'εμε. Χτιζεται ο ποδοσφαιριστης.
Το 2010, σε ηλικία 22 ετών, ο Τσάβι, ο Πέδρο και ο Μάτα αναδείχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές με την Εθνική Ισπανίας.
Το 2006, σε ηλικία 23 ετών, ο Ντε Ρόσι αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ιταλίας.
Το 2002, σε ηλικία 22 ετών ο Ροναλντίνιο και σε ηλικία 20 ετών ο Κακά, αναδείχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές με την Εθνική Βραζιλίας.
Το 1998, σε ηλικία 22 ετών ο Βιεϊρά και σε ηλικία 21 ετών ο Ανρί, αναδείχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές με την Εθνική Γαλλίας.
Αυτή είναι μία από τις μεγάλες διαφορές με τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Σε ποια ηλικία ένας παίκτης ακόμα χτίζεται και σε ποια είναι πανέτοιμος για πολύ υψηλού επιπέδου αγωνιστική δραστηριότητα.

Ελα ρε φιλε, για ρεαλιστικη ποδοσφαιρικη κουβεντα τους ποσταρες ολους αυτους?
Ενα παγκοσμιο δεν κερδισε, στην πυρα τοτε ο λιγος

Περα απ'την πλακα, χτιζεται ειπα, οχι οτι ειναι ταλεντο..Ολοι οι παικτες χτιζονται μεχρι τα 25-27 τους..
Ποσο μαλλον σε μη προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες, χωρις σπουδαιους συμπαικτες και με αμφιβολες ποδοσφαιρικες βασεις απο μικρη ηλικια..
Mentally, physically και οσον αφορα τα ποιοτικα attributes τους.
Και στην τελικη τοσα παραδειγματα με late bloomers υπαρχουν..Χαρακτηριστικα
Ian wright, Zola, luca toni, di natale, drogba, miro klose, Forlan, Nolito, Gabi
Στα ρεαλιστικα παλι..
Δυστυχως, η προηγουμενη γενια των ακαδημιων εβγαλε παικτες που στα 20-21 τους σε πολλες πτυχες ηταν οπως τα 17χρονα των ξενων προηγμενων ακαδημιων.
Ελπιζω η καινουργια να δουλευει σε καλυτερες βασεις, πιο ολοκληρωμενα και τεχνοκρατικα, μπας και μειωθει το χασμα απο ισπανους, γερμανους, ολλανδους σε αντιστοιχες ηλικιες..
Αυτο ηταν μια παρενθεση για να ξερουμε τι παιζει πριν απαξιωνουμε στεγνα παικτες απ'τις ακαδημιες..Εκτος και αν προτεινετε να τις κλεισουμε, επειδη στα μολις 4-5 χρονια που λειτουργουν σοβαρα, ακομα απεχουν απ'τις ευρωπαικες..
Παντως, ευτυχως τα παραπανω δεν ισχυουν σε τοσο μεγαλο βαθμο με το Μυστα, γιατι πηρε τις βασεις και ανδρωθηκε ποδοσφαιρικα στη Γερμανια. Εξου και η διαφορα του με τα παιδια των ακαδημιων μας σε αρκετους τομεις..
Ακομα κ αυτος ομως, θελει υπομονη και εμπιστοσυνη μεσα απο ματς, οχι υπερβολικη πιεση και τρελες προσδοκιες..
Οπως ειπα
αυτο που μου αρκει ειναι η πιεση για προσωπικη βελτιωση που νιωθει ο ιδιος (κ εχει εκφρασει μεσα απο συνεντευξεις) και η προσωπικοτητα του. Τα υπολοιπα θα ερθουν
Drogba late bloomers? Ε εντάξει, στα 24 έκανε ήδη πολύ καλή χρονιά στη Γαλλία, καμία 20ρια γκολ με Γκινκαμπ, δε το λες και αργά (/οφφ)
Υπο την εννοια οτι δεν ελαμψε στα 20-21 του οπως λεει ο φιλος, και αρχισε να λαμπει στα 24 του..
Λέει πολλά ενδιαφέροντα... αλλά εγώ μένω σε ΑΥΤΟ!
Για τη σχέση του τον Μπερμπάτοφ:
"Μόνο που τον έβλεπα στα αποδυτήρια ένιωθα πολύ τυχερός που ήμουν δίπλα του. Έναν παίκτη που έπαιζα στο pro, τον είχα συμπαίκτη στην ομάδα μου και παίζαμε μαζί. Ήταν τιμή μου. Από αυτό τον παίκτη προσπαθούσα να πάρω σα σφουγγάρι κάθε συμβουλή που μου έδινε, παρότι ήταν δύσκολο να του πάρεις λέξη. Μας είχε εξηγήσει άλλωστε ότι ούτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε μιλάνε πολύ οι μεγάλοι παίκτες. Αυτό είναι κατανοητό. Προσπαθούσα να δω τον τρόπο που δούλευε στο γυμναστήριο, τον τρόπο που κινούνταν στο γήπεδο. Προσπαθούσα να μαθαίνω και να παίρνω τα θετικά του".
Για τη σχέση του τον Μπερμπάτοφ:
"Μόνο που τον έβλεπα στα αποδυτήρια ένιωθα πολύ τυχερός που ήμουν δίπλα του. Έναν παίκτη που έπαιζα στο pro, τον είχα συμπαίκτη στην ομάδα μου και παίζαμε μαζί. Ήταν τιμή μου. Από αυτό τον παίκτη προσπαθούσα να πάρω σα σφουγγάρι κάθε συμβουλή που μου έδινε, παρότι ήταν δύσκολο να του πάρεις λέξη. Μας είχε εξηγήσει άλλωστε ότι ούτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε μιλάνε πολύ οι μεγάλοι παίκτες. Αυτό είναι κατανοητό. Προσπαθούσα να δω τον τρόπο που δούλευε στο γυμναστήριο, τον τρόπο που κινούνταν στο γήπεδο. Προσπαθούσα να μαθαίνω και να παίρνω τα θετικά του".
- ΑποστόληςΑ
Το ελληνικό next big thing του Π.Α.Ο.Κ. αν συνεχίσει την καλή δουλειά και κρατήσει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 06 Ιούλ 2016, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
με Τζαλμα, Γκαρυ, Ζαϊρο (που δεν πιστευω να φύγει), Μακ (;), ακόμα και Μπίσεβαρ στα άκρα, θα πρέπει να μοχθήσει περισσότερο και να προσαρμοστεί σε ρόλο 2ου επιθετικού (που έχει το ταλέντο να το κάνει) γιατί δεν ξερω πόσο χρόνο συμμετοχής θα βρεί στα άκρα με όλους τους προαναφερθέντες...
Ουτε για αστειο,εμπλεξε με παιχταραδες στα ακρα ο Μικρος και θα τον φαει η μαρμαγκα.
Πρεπει να αλλαξει θεση.
Πρεπει να αλλαξει θεση.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι εξτρέμ. Περιφερειακός φορ είναι που κατ' ανάγκην αγωνίζεται στα άκρα. Κάτι σαν τον Μπακασέτα, ένα πράμα. Πάντως στην αρχή του σημερινού αγώνα, του κάνει μια ωραία σέντρα ο Τζαλμά κι αυτός από πολύ καλή θέση πιάνει αέρα! Δεν τον πήγε καθόλου το σημερινό ματς.
- Παλαιολόγος