29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Δεν τρελαίνομαι τόσο που χάνεις τη μία κλασική ευκαιρία πίσω από την άλλη
Τρελαίνομαι που ενώ έχεις επιλογή δίπλα σου για σίγουρο γκολ επιλέγεις συνέχεια να τελειώνεις μόνος σου και τις περισσότερες φορές ανεπιτυχώς
Μια μπάλα μόνος σου θες, άλλαξε μυαλά
Τρελαίνομαι που ενώ έχεις επιλογή δίπλα σου για σίγουρο γκολ επιλέγεις συνέχεια να τελειώνεις μόνος σου και τις περισσότερες φορές ανεπιτυχώς
Το ίδιο έκανε και ο πελκας δυο φορέςPa0ki έγραψε:Δεν τρελαίνομαι τόσο που χάνεις τη μία κλασική ευκαιρία πίσω από την άλλη
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Kostomanolis
Ημαρτον ρε Μακ...
Ειναι που ειναι χασογκολης μετα απο αυτα τα 2 ματς θα του δημιουργηθει κομπλεξ.
Επειγοντως ατομικο στα τελειωματα...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι που ειναι χασογκολης μετα απο αυτα τα 2 ματς θα του δημιουργηθει κομπλεξ.
Επειγοντως ατομικο στα τελειωματα...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν θελω ουτε να τον ξαναδω...ο πιο απατεωνας παιχτης που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ...
Χαχαχα καλό!!! Ίσως να μην έχεις κι άδικο...Sera4 έγραψε:δεν θελω ουτε να τον ξαναδω...ο πιο απατεωνας παιχτης που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ...
Σιγα ρε σεις!!!
Απλα ειναι πολυ μετριος.
Τακτικα ειναι μαλλον θετικος και δε κανει αμυντικες γκελες. Απλα ειναι μονοκοματος επιθετικα και τερμα ατεχνος.
Για ΑΛΛΑΓΗ ειναι μια χαρα.
Απλα ειναι πολυ μετριος.
Τακτικα ειναι μαλλον θετικος και δε κανει αμυντικες γκελες. Απλα ειναι μονοκοματος επιθετικα και τερμα ατεχνος.
Για ΑΛΛΑΓΗ ειναι μια χαρα.
- john4serres
- thanos-xanthi
Το πλασέ μετά την κάθετη Τζιόλη θυμάμαι, που αν και καλύτερη εκτέλεση από την αποτυχημένη ποδιά του Μακ, ήταν επίσης εκνευριστικόpilotos έγραψε:Το ίδιο έκανε και ο πελκας δυο φορέςPa0ki έγραψε:Δεν τρελαίνομαι τόσο που χάνεις τη μία κλασική ευκαιρία πίσω από την άλλη
Απλά ο Μακ έχει το πείσμα "εγώ θα βάλω γκολ σήμερα" χωρίς την απαραίτητη εκτελεστική δεινότητα με αποτέλεσμα να πετάει ευκαιρίες και να εκνευρίζεται και ο ίδιος(βλ. το ματς με το προηγούμενο χωριό που έστειλε τη μπάλα στα περιστέρια μέσα από την περιοχή επειδή δεν του την έσπασαν σε 1ο χρόνο)
- sourmenetes
- Moderator
Δε λεω τραγικες επιλογες και τελειωματα,αλλα ο παιχτης δεν ειναι επιθετικος...να μου πεις αμυντικο να εβαζα ενα γκολ θα εκανε..
Η θεση του εξτρεμ ειναι πιο ταιριαστη..
Ειναι πολυ βαρυ να λες παιχτη απατεωνα επειδη εχασε η χανει ευκαιριες σερα...αυτα που μπορει τα δινει.απατεωνες ειναι παιχτες που θελουν να σε ξεγελασουν.αυτος δε ξεγελασε κανεναν,απλα μαλλον δεν μπορει.
Η θεση του εξτρεμ ειναι πιο ταιριαστη..
Ειναι πολυ βαρυ να λες παιχτη απατεωνα επειδη εχασε η χανει ευκαιριες σερα...αυτα που μπορει τα δινει.απατεωνες ειναι παιχτες που θελουν να σε ξεγελασουν.αυτος δε ξεγελασε κανεναν,απλα μαλλον δεν μπορει.
Εχει φανερο προβλημα στον εγκέφαλο
Για μπάτσες και σημερα πραγματικά ο καλύτερος των σλοβακων στα 2 ματς
Για μπάτσες και σημερα πραγματικά ο καλύτερος των σλοβακων στα 2 ματς