Βόλλεϋ 2014-2015
-
Re: Βόλλεϋ 2014-2015
Πραγματικά δε μ νοιάζει τι θα γίνει στην μπάλα, ζω για το αυριανό αγώνα, θέλω πουτσα
Αύριο η ομάδα θα δείξει το γνωστό μαχητικό της πνεύμα. Αν είναι λίγο προσεκτική στις λεπτομέρειες και δεν παρουσιάσει απότομα σκαμπανεβάσματα απόδοσης, θα πετύχει τον σκοπό της. Ελπίζω να έχουμε πάλι αντικείμενα και μπούκα από τους κλαψιάρηδες αλλά με τη νίκη ανά χείρας και όχι με το παιχνίδι να κρέμεται.
Καλό είναι να μην προβάλλεται η μιζέρια και κακομοιριά που νιώθει κάποιος -λόγω ποδοσφαίρου;- στο βόλλεύ.
Καλό είναι να μην προβάλλεται η μιζέρια και κακομοιριά που νιώθει κάποιος -λόγω ποδοσφαίρου;- στο βόλλεύ.
Αρκετά ασχοληθήκατε με ό,τι έγινε.
Αφήστε τις κλάψες, μπείτε μέσα, παίξτε και πάρτε τη νίκη.
Αφήστε τις κλάψες, μπείτε μέσα, παίξτε και πάρτε τη νίκη.
-
Επειδή αυτό πάει για μένα, να σου πω ότι δε διαφωνώ κ πολύ απλά μου αρέσει η εικόνα που βγάζει όλη η ατμόσφαιρα στην ομάδα βόλεϊ εν αντιθέσει με αυτήν του ποδοσφαίρου που σε κάνει κ αηδιαζειςΤρικυμίας έγραψε:Αύριο η ομάδα θα δείξει το γνωστό μαχητικό της πνεύμα. Αν είναι λίγο προσεκτική στις λεπτομέρειες και δεν παρουσιάσει απότομα σκαμπανεβάσματα απόδοσης, θα πετύχει τον σκοπό της. Ελπίζω να έχουμε πάλι αντικείμενα και μπούκα από τους κλαψιάρηδες αλλά με τη νίκη ανά χείρας και όχι με το παιχνίδι να κρέμεται.
-
Όχι, απλά έτυχε να είσαι στην προηγούμενη δημοσίευση. Δεν κάνω προσωπικές επιθέσεις. Το κλίμα ηττοπάθειας είναι διάχυτο κι επηρεάζει λίγο ως πολύ κι εμένα και όλους μας. Ελπίζω μόνο ότι δε θα επηρεάσει την ομάδα. Ήδη στο προηγούμενο παιχνίδι έδειξαν ότι ξέρουν να αντιδρούν.τσιριγώτης έγραψε:Επειδή αυτό πάει για μένα
Το ΤΑΠ ζήτησε αστυνομία και προειδοποίησε ότι με το παραμικρό θα αποχωρήσει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Είπαμε, είναι το άθλημα τέτοιο, καμία σχέση με τον ποδοσφαιρικό κανιβαλισμό - φαντάζεστε παρουσιάσεις διαιτητών στο ποδόσφαιρο; -, αλλά και το ΤΑΠ μας ασυνήθιστο σε παρόμοιες καταστάσεις. Φυσικά, επειδή οι περισσότερες κρίσεις γίνονται ''εκ του αποτελέσματος'', σε περίπτωση νίκης όλοι θα λέμε για την παροιμιώδη ψυχραιμία του ΤΑΠ και σε περίπτωση μη νίκης για τους κακούς χειρισμούς και τη ζημιά που είχε γίνει ήδη στο τρίτο παιχνίδι.
Η σειρά θα πάει σε πέμπτο παιχνίδι.
Αν δεν έχουν την κωλοφαρδία που είχαν σε4 αγώνες...
0 3 είναι το ματσάκι.
Πάμε ρε ΠΑΟΚ!!!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
0 3 είναι το ματσάκι.
Πάμε ρε ΠΑΟΚ!!!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Παίζει κανα link?
edit: http://firstrowgr.eu/watch/338364/1/wat ... oniki.html
10-14 πάμε γερά ομάδα
edit: http://firstrowgr.eu/watch/338364/1/wat ... oniki.html
10-14 πάμε γερά ομάδα