Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.
- ΑποστόληςΑ
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ
Δαβάζω στο inpaok ότι ο Μακ θα πάρει το νούμερο 11 τελικά και ο Μελίσσας το Νο 15. Για τον δεύτερο έχω αμφιβολίες, αφού το 15 το έχει ο Βίτορ.
Πρώτον δεν αναφερόμουν σε εσενα,δεύτερον γράφω ότι τα φιλικά αυτά ειναι αξιολόγησης σπο τον Άγγελο όπως ακριβώς γράφεις κ εσύ.Δεν καταλαβαίνω τις διαφωνίες σου.Ο καθένας δικαιούται την άποψη του κ όπως επιλέγετε όλοι να είστε απαισιόδοξοι,έτσι κ εγω πιστεύω πως η ομάδα θα σας διαψεύσει.Sick Bastard έγραψε:Τι χαζομάρες ρε μάστορα και ποιά ισοπέδωση;
Ο ίδιος ο αρχηγός σου το είπε, δημόσια. Δεν πιστεύω ότι το είπε για κακό, αλλά είπε ο άνθρωπος ότι ώρε ώρες νιώθει σαν να κάνει προετοιμασία με την Κ20, απολύτως λογικό είναι.
Άντε γιατί το χετε πάρει σκοινί κορδόνι ορισμένοι.
Δεν μιλάμε για το χθεσινό ματς μόνο, μιλάμε για το σύνολο της προετοιμασίας. Σε καμία περίπτωση μέσα στη χρονιά δεν θα παίξουν οι 11αδες που εμφανίστηκαν μέχρι τώρα στα ματς που έγιναν. Αυτό το αμφισβητείς; Προφανώς και όχι. Άρα δεν είναι δέσιμο ομάδας, είναι αξιολόγηση της Κ20 σε ένα μεγάλο βαθμό.
Πάμε παρακάτω. 21/8 είναι το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό ματς, λιγότερο από μήνας.
Στην ομάδα πρέπει να ενσωματοθούν οι: Διεθνείς-Μουντιαλικοί, οι μεταγραφές Γκολάσα-Μακ-Φανούρης ΣΥΝ οι μεταγραφές σε στόπερ (νευραλγική θέση που χρειάζεται χημεία και δέσιμο πάνω απ όλα) και αριστερός εξτρέμ. Διαφωνείς εδώ; Προφανώς και όχι. Εντελώς άλλη ομάδα απ αυτή που δοκιμάζεται τώρα.
Έχει λοιπόν, λιγότερο από ένα μήνα ο Άγγελος να έχει μια ομάδα, όσο το δυνατόν πιο έτοιμη σε σκελετό, με την πίεση του αποτελέσματος πάνω απ το κεφάλι του. Δεν διανοείται κανείς στραπάτσο στην Ευρώπη στον προκριματικό και οι πρώτες 5 αγωνιστικές είναι οι εξής:
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ Καλλονής
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Π.Α.Ο.Κ.
Π.Α.Ο.Κ. - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η.
Όπου και να χάσεις βαθμούς θεωρείται αποτυχία.
Στα φιλικά που αναφέρεις, δεν θα δεις τον κανονικό ΠΑΟΚ, θα δεις τον πρώτο σκελετό του φετινού ΠΑΟΚ, υπάρχει μεγάλη απόσταση να καλυφθεί κι ο χρόνος μετράει αντίστροφα.
Δεν αμφιβαλλει κανεις γ το ότι η ομάδα θα υστερεί σε χημεία κλπ,απλά πιστεύω πως η ομάδα θα ειναι πολύ καλύτερη απο όσο φαντάζεστε.
- Sick Bastard
Λεω:
Για το ''ποιός θα βασιστεί σε ποιές θέσεις'' δεν ισχύει μιας και δεν θα είναι βασικοί σχεδόν κανένας απ αυτούς (ελπίζω τουλάχιστον). Το ρήμα ''βασίζομαι'' πάει στους βασικούς παίχτες, όχι στον πάγκο. Δεν κάνεις προετοιμασία για τους παγκίτες. Για να βρεις βασικό κορμό κι ομοιγένεια κάνεις.
Τακτικά συμπεράσματα για τη βασική 11αδα αδύνατον να βγάλει μιας και όπως είπα, δεν είναι αυτοί οι βασικοί. Ένα απλό παράδειγμα, ένα καλό στοιχείο που δίχνει η ομάδα είναι το πρέσινγκ, αλλά αλλιώς πρεσάρουν τα πιτσιρίκια κι αλλιώς οι πιο έμπειροι (για να το πω κομψά) παίχτες. Σε άλλους χρόνους, με άλλη ένταση, με άλλη εμπειρία, άλλους παίχτες μέσα στον αγώνα κτλ κτλ κτλ.
Δεν είναι θέμα απαισιοδοξίας είναι θέμα των πραγμάτων που φαίνονται κι όχι των πραγμάτων που θέλουμε να νομίζουμε ότι υπάρχουν.
Λες:ουσιαστικά είναι τεστάρισμα της Κ20
καιΑυτά για Κ-20 και λοιπά για μένα είναι γραφικές χαζομάρες
και μετά ξαναλες:Τα φιλικά αυτά είναι για να δει ο Άγγελος τους μικρούς και να αποφασίσει σε ποιους θα βασιστεί και σε ποιες θέσεις,καθώς και για τακτικά συμπεράσματα.
Να μην ρωτήσω τι ισχύει τελικά, θα μπερδευτείς χειρότερα μάλλον.γράφω ότι τα φιλικά αυτά ειναι αξιολόγησης σπο τον Άγγελο όπως ακριβώς γράφεις κ εσύ
Για το ''ποιός θα βασιστεί σε ποιές θέσεις'' δεν ισχύει μιας και δεν θα είναι βασικοί σχεδόν κανένας απ αυτούς (ελπίζω τουλάχιστον). Το ρήμα ''βασίζομαι'' πάει στους βασικούς παίχτες, όχι στον πάγκο. Δεν κάνεις προετοιμασία για τους παγκίτες. Για να βρεις βασικό κορμό κι ομοιγένεια κάνεις.
Τακτικά συμπεράσματα για τη βασική 11αδα αδύνατον να βγάλει μιας και όπως είπα, δεν είναι αυτοί οι βασικοί. Ένα απλό παράδειγμα, ένα καλό στοιχείο που δίχνει η ομάδα είναι το πρέσινγκ, αλλά αλλιώς πρεσάρουν τα πιτσιρίκια κι αλλιώς οι πιο έμπειροι (για να το πω κομψά) παίχτες. Σε άλλους χρόνους, με άλλη ένταση, με άλλη εμπειρία, άλλους παίχτες μέσα στον αγώνα κτλ κτλ κτλ.
Δεν είναι θέμα απαισιοδοξίας είναι θέμα των πραγμάτων που φαίνονται κι όχι των πραγμάτων που θέλουμε να νομίζουμε ότι υπάρχουν.
Ρε συ sick θα με τρελάνεις; Γράφω πως πρόκειται για τεστάρισμα των μικρών,και ότι τα φιλικά αυτά (και όχι η προετοιμασία γενικά) εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό.Επίσης γράφω πως η ομάδα δεν είναι Κ-20,διότι έχει παίκτες έμπειρους οι οποίοι δεν έχουν παίξει ακόμη (λόγω μουντιάλ) κάτι για το οποίο δεν μπορούσαμε να κάνουμε και τίποτα.Είναι δύσκολο να το καταλάβεις;
Ούτε είπα οτι ο σχεδιασμός είναι σωστός,ούτε είπα οτι δεν έχουν καθυστερήσει οι μεταγραφές,ούτε τίποτα.Είπα να έχετε λίγη αισιοδοξία.Το οτι εσύ δεν βλέπεις τον λόγο να είσαι αισιόδοξος,ούτε με αφορά, ούτε με ενδιαφέρει.
Την ειρωνία την έχεις ξαναπουλήσει. Συζήτηση κάνουμε,αν νιώθεις την ανάγκη να προσβάλλεις τον άλλον για να αποδείξεις την γνώμη σου,αυτό λέει κάτι για εσένα όχι για μένα.Και θα παρακαλούσα αν δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις με τουλάχιστον ανεκτό τρόπο,να μην απευθυνθείς ξανά σε εμένα.Την ίδια συζήτηση την κάναμε και για την εθνική.Συγκρατήσου.
Ούτε είπα οτι ο σχεδιασμός είναι σωστός,ούτε είπα οτι δεν έχουν καθυστερήσει οι μεταγραφές,ούτε τίποτα.Είπα να έχετε λίγη αισιοδοξία.Το οτι εσύ δεν βλέπεις τον λόγο να είσαι αισιόδοξος,ούτε με αφορά, ούτε με ενδιαφέρει.
Την ειρωνία την έχεις ξαναπουλήσει. Συζήτηση κάνουμε,αν νιώθεις την ανάγκη να προσβάλλεις τον άλλον για να αποδείξεις την γνώμη σου,αυτό λέει κάτι για εσένα όχι για μένα.Και θα παρακαλούσα αν δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις με τουλάχιστον ανεκτό τρόπο,να μην απευθυνθείς ξανά σε εμένα.Την ίδια συζήτηση την κάναμε και για την εθνική.Συγκρατήσου.
- Sick Bastard
Έγινε φίλος, καλά.
Απλά δεν άρχισα να μιλάω εγώ, για ''γραφικές χαζομάρες'', οπότε καθρεφτάκι νια νια νια και καλό καλοκαίρι.
Απλά δεν άρχισα να μιλάω εγώ, για ''γραφικές χαζομάρες'', οπότε καθρεφτάκι νια νια νια και καλό καλοκαίρι.
Καλημέρα σε όλους. Δεν θεωρώ ότι τα φιλικά που δώσαμε μέχρι τώρα εξυπηρετούν κάποιο ομαδικό σκοπό ή ότι μπορούν να μας δείξουν που πάει η ομάδα. Το μοναδικό το οποίο μπορείς να καταλάβεις είναι ότι ο Άγγελος δουλεύει το πρέσινγκ. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις πως θα εφαρμοστεί χωρίς τους παίκτες που θα το εφαρμόσουν αφού είναι εμφανές ότι λείπουν πολλοί παίκτες.
Τα φιλικά που έγιναν νομίζω ότι προσφέρονται αποκλειστικά και, μόνον για να δούμε ποιοι νεαροί μπορούν να ανταπεξέλθουν. Επ' αυτού λοιπόν, παραθέτω την προσωπική μου άποψη, μετά τα τελευταία δύο φιλικά που είδα (αφού τα πρώτα δύο δεν τα είδα).
Ο Κουλούρης και ο Σαββίδης είναι έτοιμοι παίκτες και νομίζω ότι δικαιούνται (και θα έχουν) θέση στο rotation της ομάδας. Ο Πόζογλου έχει πολύ καλά στοιχεία και διακιούται και αυτός θέση στο ρόστερ και να πάρει παιχνίδια.
Ο Κωνσταντινίδης πάσχει στο ζήτημα της αμυντικής αντίληψης του χώρου, αλλά επιθετικά δεν είναι κακός. Θεωρώ ότι ο Κίτσιου είναι καλύτερος τακτικά και πρέπει να παίξει την θέση.
Ο Μελίσσας νομίζω ότι δεν είναι για αυτό το επίπεδο αφού δεν παρέχει καμία ασφάλεια (απορώ με μερικούς που τον βρίσκουν πολύ καλό). Αντιθέτως, ο Γιακουμής μου φαίνεται ότι έχει κάνει βήματα και ότι έχει δουλέψει. Δικαιούται θέση στο ρόστερ.
Ο Πόποβιτς, παρά την πραγματικά όμορφη ασιστ που δίνει, ενώ ξέρει μπάλα και έχει ταλέντο, του λείπουν πολλά στοιχεία για να μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της Α΄εθνικής. Ο Ποζατζίδης κάνει τα βασικα της θέσης με ταχύτητα αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι μπορεί να το κάνει κάτω από πίεση και όταν κρίνονται παιχνίδια.
Μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση ο Πολύζος (τον οποίο δεν είχα ξαναδεί) ο οποίος προσαρμόζεται σε κάθε ρόλο και φαίνεται να ξέρει μπάλα, ενώ διαθέτει και την κατάλληλη σωματοδομή. Πιστεύω ότι πρέπει να προσεχθεί και εγώ προσωπικά θα τον κράταγα στο ρόστερ.
Από τους υπόλοιπους, δυστυχώς δεν βλέπω κανέναν ο οποίος να μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Ο Κιόσε δεν νομίζω ότι μπορεί αν σταθει. Έχει τεράστιες αδυναμίες για την συγκεκριμένη θέση. Ο Τσανδάρης είναι φιλότιμος αλλά έχει ταβάνι. Ο Παναγιωτούδης μου φαίνεται στάσιμος.
Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι θα χρειαστεί και δεύτερη προετοιμασία ώστε να μονταριστεί η ομάδα με αυτούς που λείπουν και με αυτούς που (λογικά) θα έρθουν με μεταγραφή. Χρόνος υπάρχει και για να μην μηδενίζουμε τα πάντα πιστεύω ότι το γεγονός ότι 5 -6 παίκτες απο τις ακαδημίες μας φαίνεται να μπορούν να ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα συνιστά μεγάλη επιτυχία.
Τέλος, συμφωνώ με τα γραφόμενα του Despe σε σχέση εμ τον χειρισμό του ζητήματος του συμβολαίου του Κουλούρη.
Τα φιλικά που έγιναν νομίζω ότι προσφέρονται αποκλειστικά και, μόνον για να δούμε ποιοι νεαροί μπορούν να ανταπεξέλθουν. Επ' αυτού λοιπόν, παραθέτω την προσωπική μου άποψη, μετά τα τελευταία δύο φιλικά που είδα (αφού τα πρώτα δύο δεν τα είδα).
Ο Κουλούρης και ο Σαββίδης είναι έτοιμοι παίκτες και νομίζω ότι δικαιούνται (και θα έχουν) θέση στο rotation της ομάδας. Ο Πόζογλου έχει πολύ καλά στοιχεία και διακιούται και αυτός θέση στο ρόστερ και να πάρει παιχνίδια.
Ο Κωνσταντινίδης πάσχει στο ζήτημα της αμυντικής αντίληψης του χώρου, αλλά επιθετικά δεν είναι κακός. Θεωρώ ότι ο Κίτσιου είναι καλύτερος τακτικά και πρέπει να παίξει την θέση.
Ο Μελίσσας νομίζω ότι δεν είναι για αυτό το επίπεδο αφού δεν παρέχει καμία ασφάλεια (απορώ με μερικούς που τον βρίσκουν πολύ καλό). Αντιθέτως, ο Γιακουμής μου φαίνεται ότι έχει κάνει βήματα και ότι έχει δουλέψει. Δικαιούται θέση στο ρόστερ.
Ο Πόποβιτς, παρά την πραγματικά όμορφη ασιστ που δίνει, ενώ ξέρει μπάλα και έχει ταλέντο, του λείπουν πολλά στοιχεία για να μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της Α΄εθνικής. Ο Ποζατζίδης κάνει τα βασικα της θέσης με ταχύτητα αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι μπορεί να το κάνει κάτω από πίεση και όταν κρίνονται παιχνίδια.
Μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση ο Πολύζος (τον οποίο δεν είχα ξαναδεί) ο οποίος προσαρμόζεται σε κάθε ρόλο και φαίνεται να ξέρει μπάλα, ενώ διαθέτει και την κατάλληλη σωματοδομή. Πιστεύω ότι πρέπει να προσεχθεί και εγώ προσωπικά θα τον κράταγα στο ρόστερ.
Από τους υπόλοιπους, δυστυχώς δεν βλέπω κανέναν ο οποίος να μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Ο Κιόσε δεν νομίζω ότι μπορεί αν σταθει. Έχει τεράστιες αδυναμίες για την συγκεκριμένη θέση. Ο Τσανδάρης είναι φιλότιμος αλλά έχει ταβάνι. Ο Παναγιωτούδης μου φαίνεται στάσιμος.
Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι θα χρειαστεί και δεύτερη προετοιμασία ώστε να μονταριστεί η ομάδα με αυτούς που λείπουν και με αυτούς που (λογικά) θα έρθουν με μεταγραφή. Χρόνος υπάρχει και για να μην μηδενίζουμε τα πάντα πιστεύω ότι το γεγονός ότι 5 -6 παίκτες απο τις ακαδημίες μας φαίνεται να μπορούν να ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα συνιστά μεγάλη επιτυχία.
Τέλος, συμφωνώ με τα γραφόμενα του Despe σε σχέση εμ τον χειρισμό του ζητήματος του συμβολαίου του Κουλούρη.
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω καταλαβαινω την αγωνια των περισσοτερων απο την εικονα που δειχνει η ομαδα με τους πολλους νεαρους και οτι ακομα ειναι πολυ μακρια απο αυτο που θελει να παρουσιασει,αλλα τους μπερδευει το γεγονος οτι πρωτη φορα τα τελευταια χρονια η ομαδα ξεκιναει τοσο αργα τις επισημες υποχρεωσεις της.
αν θελουμε να κανουμε μια αντιστοιχια με την περσινη σεζον για παραδειγμα ειναι σαν να εχουμε 25 ιουνιου και δεν θυμαμαι αν σε αυτη την ημερομηνια ειχαμε ειδη ξεκινησει την προετοιμασια μας.
εχουμε εναν ολοκληρο μηνα μπροστα μας που ειναι υπεραρκετος για να καλυφθουν τα κενα και να χτιστει η καινουρια ομαδα.
η οποια βεβαια μονο μεσα απο τους επισημους αγωνες θα βελτιωνεται και θα αποκτα ολο και μεγαλυτερη χημεια
γι αυτο καλμα
αν θελουμε να κανουμε μια αντιστοιχια με την περσινη σεζον για παραδειγμα ειναι σαν να εχουμε 25 ιουνιου και δεν θυμαμαι αν σε αυτη την ημερομηνια ειχαμε ειδη ξεκινησει την προετοιμασια μας.
εχουμε εναν ολοκληρο μηνα μπροστα μας που ειναι υπεραρκετος για να καλυφθουν τα κενα και να χτιστει η καινουρια ομαδα.
η οποια βεβαια μονο μεσα απο τους επισημους αγωνες θα βελτιωνεται και θα αποκτα ολο και μεγαλυτερη χημεια
γι αυτο καλμα
- kataramenos5
Μακάρι να χεις δίκιο.Εφόσον ισχύει αυτό ,πιστεύεις οτι μπορεί να δούμε μια διαφορετική εικόνα(αγωνιστικά) σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οπου το Μαιο η ομάδα εμφανίζεται εξουθενωμένη?desperando έγραψε: εχουμε εναν ολοκληρο μηνα μπροστα μας που ειναι υπεραρκετος για να καλυφθουν τα κενα και να χτιστει η καινουρια ομαδα.
- desperando
- Επικοινωνία:
πρωτος στοχος ειναι να καταφερουμε να ειμαστε καλα στον διπλο τελικο που οδηγει στους ομιλους του γιουροπα.
απο κει και περα το πιο πιθανο ειναι να ακολουθησουμε την εικονα και την πορεια του περσινου βαζελου οπου μεχρι τον γεναρι ηταν αρκετα ασταθης αλλα και οχι τοσο καλος ως ομαδα.
βεβαια αν καταφεουρουμε οι τρεις παικτες που περιμενουμε σε στοπερ,χαφ και εξτρεμ εχουν την ποιοτητα των περσινων ξεκιναμε απο πολυ καλυτερη αφετηρια απο τον περσινο βαζελο αλλα και οτι θα υπαρχει η ποιοτητα να κερδιζονται παιχνιδια και οταν η ομαδα δεν θα ειναι καλη
απο κει και περα το πιο πιθανο ειναι να ακολουθησουμε την εικονα και την πορεια του περσινου βαζελου οπου μεχρι τον γεναρι ηταν αρκετα ασταθης αλλα και οχι τοσο καλος ως ομαδα.
βεβαια αν καταφεουρουμε οι τρεις παικτες που περιμενουμε σε στοπερ,χαφ και εξτρεμ εχουν την ποιοτητα των περσινων ξεκιναμε απο πολυ καλυτερη αφετηρια απο τον περσινο βαζελο αλλα και οτι θα υπαρχει η ποιοτητα να κερδιζονται παιχνιδια και οταν η ομαδα δεν θα ειναι καλη
- kataramenos5
Περισσότερο στο θεμα κούρασης- αντοχής απο μια παρατεταμένη (σε σχέση με τους άλλους) σαιζόν ηταν η απορία μου.Αυτός ο ένας μήνας περισσότερο ,σε σχεση με το ζέλο πχ μπορεί να ήταν αιτία για την κοιλιά που βλέπαμε στο τέλος?
Sick Bastard έγραψε:Έγινε φίλος, καλά.
Ξανά γράφω πως δεν απευθύνθηκα σε εσενα,γιατί δεν μου φαίνεται να τα παίρνεις με την πρώτη.
- desperando
- Επικοινωνία:
μαζι με τον ενα μηνα παραπανω βαλε και καμια 15αρια παιχνιδια παραπανω και εδεσε το γλυκο.kataramenos5 έγραψε:Περισσότερο στο θεμα κούρασης- αντοχής απο μια παρατεταμένη (σε σχέση με τους άλλους) σαιζόν ηταν η απορία μου.Αυτός ο ένας μήνας περισσότερο ,σε σχεση με το ζέλο πχ μπορεί να ήταν αιτία για την κοιλιά που βλέπαμε στο τέλος?
αν και δεν πιστευω οτι ειχαμε τοσο μεγαλα προβληματα φυσικης καταστασης
προβλημα αφελειας ειχαμε περσι....ολη τη χρονια τα ιδια γκολ τρωγαμε...κακο κλιμα με πολλους παικτες στο β γυρο..
φετος αυτα θα κοπουν το πιστευω....η ποιοτητα ομως δεν υπαρχει,ουτε η εμπειρια..
φετος αυτα θα κοπουν το πιστευω....η ποιοτητα ομως δεν υπαρχει,ουτε η εμπειρια..
Το οτι ο ΑΑ δεν βαζει μεσα τους "βασικους" μας (αν κ νομιζω οτι ειναι ανετοιμοι) μας οδηγει στο συμπερασμα οτι θελει να τεσταρει τις ενναλακτικες του οσον αφορα διαφορες θεσεις.
Παντως αν η ομαδα κατεβει με τους "11αδατους" της θα ειναι εντελως διαφορετικη.
Γλυκος
Κιτσιου -Μαντουρο-Βιτορ-Ρατς
Κατσε
Μακ-Γκολασα-????????
Φακουντο
Κλαους
Ναι ξερω ο αριστερος χαφ/εξτρεμ λειπει αλλα τι να κανουμε περιμενω τον Βιερινια
Δεν νομιζω να γινουν 3 πολυ καλες μεταγραφες αλλα με Ινσα/Νατχο/Βιερινια νομιζω οτι ειμαστε 95% ετοιμοι κ περιμενουμε εναν ακομα παικτη που θα μπορει να παιξει κ στις 2 πλευρες.
Παντως αν η ομαδα κατεβει με τους "11αδατους" της θα ειναι εντελως διαφορετικη.
Γλυκος
Κιτσιου -Μαντουρο-Βιτορ-Ρατς
Κατσε
Μακ-Γκολασα-????????
Φακουντο
Κλαους
Ναι ξερω ο αριστερος χαφ/εξτρεμ λειπει αλλα τι να κανουμε περιμενω τον Βιερινια

Δεν νομιζω να γινουν 3 πολυ καλες μεταγραφες αλλα με Ινσα/Νατχο/Βιερινια νομιζω οτι ειμαστε 95% ετοιμοι κ περιμενουμε εναν ακομα παικτη που θα μπορει να παιξει κ στις 2 πλευρες.