Σε 2-3 σημεία ψιλοδιαφωνώ ... κ καλή καρδιά ....αλλά η μεγάλη αλήθεια είναι το τελευταίο.tad έγραψε:Μπράβο στα παλικάρια ...
Μεγάλη υπόθεση οτι άντεξαν ... Κατσουρ έκανες για ακομα μια φορά φέτος την ίδια βλακεία ...
Πάντως θεωρώ οτι στα πρώτα δυο ματς έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας ...
Επειδή τον Σαντος τον ξέρουμε καλύτερα απο τον καθένα, την ίδια ώρα το πλεονεκτήματα του ειναι και μειονέκτημα του ... Λάθος επιλογές όπως αποδεικνύεται με την μη πρόσκληση του Κλαους στην θέση του τραυματία Μητρογλου και αυτή την εμμονή στην άμυνα ...
Στο Μουντιάλ δύσκολα γίνεται θαύματα ... Αν δεν ρισκάρεις και λίγο δεν βάζεις γκολ ...
Μπράβο πάντως στις αδυναμίες μας Μανιατη και Μανωλά ... Και κυρίως στον παιχταρα Παπαθασταθοπουλο και τον Τοροσιδη και τον Χολεμπας.. Όλοι βέβαια πάλεψαν πολύ στο τέλος
Μεγάλη υπόθεση να είμαστε εκεί ...
Όσο αφορά τα δικά μας εύχομαι στο επόμενο Μουντιάλ που θα πάμε να έχουμε τους καλύτερους παίχτες της εθνικής στην ομαδα μας !!! Αυτό θα ειναι σοβαρή κατάκτηση ...
Η απαξίωση της εθνικής μακριά απο τον Παοκτση ... Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να χαρίζει την εθνική σε κανέναν
F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Μακαρι αυτο το παιδακι, ο Μανωλας, να παει εξωτερικο
Εχει τρομερα αθλητικα προσοντα, και με την Εθνικη δειχνει να ξερει απο αμυνα... Να παει στο εξωτερικο ωστε να βελτιωσει το ποδοσφαιρικο του μυαλο και κυριως ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ νοοτροπια, και θα παει ψηλα...
Εχει τρομερα αθλητικα προσοντα, και με την Εθνικη δειχνει να ξερει απο αμυνα... Να παει στο εξωτερικο ωστε να βελτιωσει το ποδοσφαιρικο του μυαλο και κυριως ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ νοοτροπια, και θα παει ψηλα...
[youtube]mYcoiy14TQo[/youtube]
Όταν μιλάμε για βετεράνους παίκτες μιλάμε για αυτόν εδώ Τιμ Κάχιλ.
Σε σχέση με τα δικά μας παλικάρια που ως βετεράνοι πέφτουν μόνο και ξανά μανά πέφτουν και ξανά... Μέχρι μπας και σφυρίξει ο διαιτητής. Ηλίθια Ελληνική ΕΠΟ σχολή νοοτροπία
Όταν μιλάμε για βετεράνους παίκτες μιλάμε για αυτόν εδώ Τιμ Κάχιλ.
Σε σχέση με τα δικά μας παλικάρια που ως βετεράνοι πέφτουν μόνο και ξανά μανά πέφτουν και ξανά... Μέχρι μπας και σφυρίξει ο διαιτητής. Ηλίθια Ελληνική ΕΠΟ σχολή νοοτροπία
Αυτό το "άλογο" Σαμαράς, δεν μπορεί να τον φέρει στην Τούμπα ο Γιάννης;
Γιατί ρε αδερφέ ?
Γιατί το κάνεις αυτό ?
Να έχουμε να λέμε για εθνικές κ παρεάκια κ κλίκες κ όλα αυτά ?
Ασε...ότι πει ο Αγγελος,
Να λέει κάποιος να έχει κ την ευθύνη.
Γιατί το κάνεις αυτό ?
Να έχουμε να λέμε για εθνικές κ παρεάκια κ κλίκες κ όλα αυτά ?
Ασε...ότι πει ο Αγγελος,
Να λέει κάποιος να έχει κ την ευθύνη.
Άστους να λένε...
Σίγουρα ότι πει ο Άγγελος. Αν και σε μια τέτοια κίνηση δεν νομίζω να έλεγε οχι. Αλλά σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να έχει τον πρώτο λόγο.
Εμένα μου αρέσει πολύ μα πολύ ο Σαμαράς.
*Θα το "μεταφέρω" στης μεταγραφες.

Σίγουρα ότι πει ο Άγγελος. Αν και σε μια τέτοια κίνηση δεν νομίζω να έλεγε οχι. Αλλά σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να έχει τον πρώτο λόγο.

Το θέμα φίλε μου είναι να βρούμε κ άλλους να τους αρέσει πολύ μα πολύ ο ΠΑΟΚ.Realcon έγραψε:Άστους να λένε...![]()
Κ να τον αγαπάνε όπως εσύ κ εγώ.
Χωρίς να παίζει να βγάλουμε μισό ευρώ.
(Πλάκα πλάκα φίλε είμαστε ντιπ off-topic)
Μπράβο τους γιατί μέχρι το 70' δεν είχα καταλάβει ότι παίζαμε με 10 (δεν είχα δει την αποβολή και νόμιζα ότι ο Καραγκούνης είχε μπει αλλαγή τού Κατσουράνη)!
- ΑποστόληςΑ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Σήμερα θα γίνουν οι αγώνες:
19:00
Italy (ITA) - Costa Rica (CRC)
22:00
Switzerland (SUI) - France (FRA)
01:00
Honduras (HON) - Ecuador (ECU)
Σήμερα θα γίνουν οι αγώνες:
19:00
Italy (ITA) - Costa Rica (CRC)
22:00
Switzerland (SUI) - France (FRA)
01:00
Honduras (HON) - Ecuador (ECU)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 20 Ιουν 2014, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
ΕΠΙΣΗΜΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (με πληροφορίες και για τους φίλους μας στη Βραζιλία):
Group D: Italy - Costa Rica 19:00 (13:00 Local Time)
City: Recife
Stadium :Arena Pernambuco
Group E: Switzerland - France 22:00 (16:00 Local Time)
City: Salvador
Stadium: Arena Forte Nova
Group E: Honduras - Ecuador (21/6) 01:00 (21:00 Local Time)
City: Curitiba
Stadium: Arena da Baixada
Group D: Italy - Costa Rica 19:00 (13:00 Local Time)
City: Recife
Stadium :Arena Pernambuco
Group E: Switzerland - France 22:00 (16:00 Local Time)
City: Salvador
Stadium: Arena Forte Nova
Group E: Honduras - Ecuador (21/6) 01:00 (21:00 Local Time)
City: Curitiba
Stadium: Arena da Baixada
- angelheart
- Επικοινωνία:
Επειδή είδα (!!!) το παιχνίδι, δεν νομίζω ρε tad ότι είναι βλακεία. Απλά το σώμα του πια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Η κίνησή/πρόθεσή του δεν είναι λάθος. Απλά αργεί 1-2 κλικ και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα τάκλιν και ένα μαρκάρισμα για κίτρινη. Ο διατητής (που έδωσε σχετικά εύκολα και τις δυο κάρτες - να τα λέμε όλα) τι να έκανε δλδ ; ΟΚ, αν τον έλεγαν Τζέραρντ θα του τη χάριζε. Τον λένε Κατσουράνη όμως.tad έγραψε:Μπράβο στα παλικάρια ...
Μεγάλη υπόθεση οτι άντεξαν ... Κατσουρ έκανες για ακομα μια φορά φέτος την ίδια βλακεία ...
Πάντως θεωρώ οτι στα πρώτα δυο ματς έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας ...
Επειδή τον Σαντος τον ξέρουμε καλύτερα απο τον καθένα, την ίδια ώρα το πλεονεκτήματα του ειναι και μειονέκτημα του ... Λάθος επιλογές όπως αποδεικνύεται με την μη πρόσκληση του Κλαους στην θέση του τραυματία Μητρογλου και αυτή την εμμονή στην άμυνα ...
Στο Μουντιάλ δύσκολα γίνεται θαύματα ... Αν δεν ρισκάρεις και λίγο δεν βάζεις γκολ ...
Μπράβο πάντως στις αδυναμίες μας Μανιατη και Μανωλά ... Και κυρίως στον παιχταρα Παπαθασταθοπουλο και τον Τοροσιδη και τον Χολεμπας.. Όλοι βέβαια πάλεψαν πολύ στο τέλος
Μεγάλη υπόθεση να είμαστε εκεί ...
Όσο αφορά τα δικά μας εύχομαι στο επόμενο Μουντιάλ που θα πάμε να έχουμε τους καλύτερους παίχτες της εθνικής στην ομαδα μας !!! Αυτό θα ειναι σοβαρή κατάκτηση ...
Η απαξίωση της εθνικής μακριά απο τον Παοκτση ... Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να χαρίζει την εθνική σε κανέναν
Σε γενικές γραμμές όμως δεν μπορείς να πεις ότι παίξαμε άσχημα. Χειρότερους μας περίμενα να πω την αλήθεια.
Όπως είπε και κάποιος εδώ που είμαι (

- Μπαρκαρούτσος
Τους έχουμε ήδη:tad έγραψε:Όσο αφορά τα δικά μας εύχομαι στο επόμενο Μουντιάλ που θα πάμε να έχουμε τους καλύτερους παίχτες της εθνικής στην ομαδα μας !!! Αυτό θα ειναι σοβαρή κατάκτηση ...
Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Φορτούνης (σύμφωνα με τον ace), Σαλπιγγίδ

- desperando
- Επικοινωνία:
θα συμφωνησω angel δεν ειναι βλακια αυτο που κανει (στην δευτερη φαση,γιατι στην πρωτη κανει αυτο που πρεπει) ειναι τεμπελια,γιατι επιλεγει την ευκολη λυση να πεσει να κανει τακλιν και να παει την φαση 50-50,το σωστο θα ηταν να κανει το σπριντ μαζι με τον ιαπωνα...αλλλα ποιος καθετε να κανει 40αρια-50αρια σπριντ τωραangelheart έγραψε: Επειδή είδα (!!!) το παιχνίδι, δεν νομίζω ρε tad ότι είναι βλακεία. Απλά το σώμα του πια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Η κίνησή/πρόθεσή του δεν είναι λάθος. Απλά αργεί 1-2 κλικ και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα τάκλιν και ένα μαρκάρισμα για κίτρινη. Ο διατητής (που έδωσε σχετικά εύκολα και τις δυο κάρτες - να τα λέμε όλα) τι να έκανε δλδ ; ΟΚ, αν τον έλεγαν Τζέραρντ θα του τη χάριζε. Τον λένε Κατσουράνη όμως.
Σε γενικές γραμμές όμως δεν μπορείς να πεις ότι παίξαμε άσχημα. Χειρότερους μας περίμενα να πω την αλήθεια.
Όπως είπε και κάποιος εδώ που είμαι (![]()
) "εμείς πάντως ΜΕΤΑ από την Αγγλία και την Ισπανία θα ετοιμάσουμε βαλίτσες"
![]()

-
Αυτά που κάνει ο Κατσουράνης δεν εξηγούνται για την εμπειρία του. Μάλλον κουράζεται απ' το 30' και θολώνει, συν ότι παίζει με μια άγνοια κινδύνου που πολλές φορές στοιχίζει πλέον, το είδαμε και στον ΠΑΟΚ. Μεγάλη βλακεία του Σάντος να τον ξεκινήσει πάλι.
Γενικά η ομάδα χθες ήταν χειρότερη απ' ότι με την Κολομβία, αλλά τουλάχιστον άφησαν τα κόκαλά τους στο γήπεδο.
Όλα τα λεφτά η φιγούρα του Κονέ να μη μπορεί να αναπνεύσει καλά καλά όταν βγαίνει αλλαγή, και ο Μανιάτης που σε μια φάση προς το τέλος κυνηγάει γύρω γύρω τους Ιάπωνες με ένα ύφος "άμα σας πιάσω σας μάμησα"...
Γενικά η ομάδα χθες ήταν χειρότερη απ' ότι με την Κολομβία, αλλά τουλάχιστον άφησαν τα κόκαλά τους στο γήπεδο.
Όλα τα λεφτά η φιγούρα του Κονέ να μη μπορεί να αναπνεύσει καλά καλά όταν βγαίνει αλλαγή, και ο Μανιάτης που σε μια φάση προς το τέλος κυνηγάει γύρω γύρω τους Ιάπωνες με ένα ύφος "άμα σας πιάσω σας μάμησα"...

- Μπαρκαρούτσος
http://www.paraskhnio.gr/i-akti-kathari ... -oi-iapon/
Η Ακτή καθάρισε στο γήπεδο και οι Ιάπωνες στις κερκίδες!
Μαθήματα πολιτισμού παρέδωσαν φίλαθλοι της Ιαπωνίας που παρακολούθησαν την αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού.
Μπορεί η Εθνική τους να μην τα κατάφερε και να γνώρισε την ήττα με 1-2 από τους «ελέφαντες» αλλά στο τέλος είχαν διάθεση για να… συμμαζέψουν.
Διότι μόλις το παιχνίδι τελείωσε ξεκίνησαν να μαζεύουν τα σκουπίδια από τις κερκίδες και τις παρέδωσαν καθαρότερες από ότι τις βρήκαν!
Φωτογραφίες στο link.
Η Ακτή καθάρισε στο γήπεδο και οι Ιάπωνες στις κερκίδες!
Μαθήματα πολιτισμού παρέδωσαν φίλαθλοι της Ιαπωνίας που παρακολούθησαν την αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού.
Μπορεί η Εθνική τους να μην τα κατάφερε και να γνώρισε την ήττα με 1-2 από τους «ελέφαντες» αλλά στο τέλος είχαν διάθεση για να… συμμαζέψουν.
Διότι μόλις το παιχνίδι τελείωσε ξεκίνησαν να μαζεύουν τα σκουπίδια από τις κερκίδες και τις παρέδωσαν καθαρότερες από ότι τις βρήκαν!
Φωτογραφίες στο link.