Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Μεταγραφές...

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

GiorgosAtha έγραψε: 3. Αγορά 4-5 έτοιμων παίχτών -δέν είναι ανάγκη να είναι όλοι star, αυτούς τους φτίαχνεις. Άσε που σε μία ομάδα χρειάζονται και οι παίχτες εργάτες αλλά και οι έμπειροι (με παραστάσεις) παίχτες-.
Καταρχήν καλώς ήρθες Γιώργο. Θα ήθελα να μείνω στο υπογραμμισμένο, στο οποίο έχουμε πρόβλημα. Έχουμε πρόβλημα στο να φτιάχνουμε σταρ. Και εσύ εμμέσως παραδέχεσαι (αν σε διαβάζω σωστά) ότι σταρ μπορεί να φτιαχτεί μόνο ένας παίχτης που έρχεται έτοιμος από έξω. Εγώ δε θέλω αυτή την εύκολη λύση, θέλω να έχω σταρ τον Κίτσιου και τον Πόζογλου. Τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίχτες που τους άνδρωσα και τους έφτασα σε υψηλό επίπεδο τους έχω κάψει ήδη. Ας μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Realcon »

sotos26 έγραψε:Ρε πως βάζεις φωτό? Είμαι ντιπ άχρηστος\ :lol:
ΈΤΣΙ :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

dimbar έγραψε:
Parolos έγραψε:Εγώ που θέλω το πλάνο Μπόλονι ("θα βρω 4-5 παίχτες με 2εκ. σύνολο και τους 2 θα τους πουλήσω 4-5εκ.")
σε ποια κατηγορία μπαίνω?
Αφου σ αρεσε το πλάνο του πορτοφολά του Ρουμάνου που μας δούλευε ψιλό γαζί μπαίνεις στους ρομαντικούς μαζί με μένα και σίγουρα όχι στούς τους ψαγμένους ορθολογιστές.
Τελικά δεν είμαι μόνος μου?Αν και νόμιζα οτι ανήκαμε στους νεόπτωχους (οχι νεόπλουτους πάντως) .Και το ρομαντικός μου κάνει πάντως.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο Τριαδης από Ξάνθη φαίνεται καλός .. 21 χρόνων .. 2-3 ματς που είδα ήταν εξαιρετικός.. Αλλά τζάμπα το λέω γιατί λογικά αν συνεχίσει ετςι ,θα παει παρέα με τον βλαχοδημο..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαρτενς απο Αλκμααρ ο πρωτος;

http://www.gazzetta.gr/football/article ... ens-o-paok
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Παιχταράς δεν το συζητάμε.. αλλά.. υπάρχει ένα αλλά..
μιλάμε για πολύ άτυχο παίχτη σε όλη του την καριέρα.
Έχει πάθει χιαστούς, 2 φορές ζημιά στον αστράγαλο, και μία μινίσκο με αρκετή ζημιά..

Κατά τ'άλλα μιλάμε για δεκάρι αξιοπρεπέστατο.

Από το να έχω Νίνη για 10άρι με χίλια τον Βέλγο..

Edit: Λοιπόν μετά από μία ώρα βίντεο με highlights από παιχνίδια της AZ, ο παίχτης είναι αυτό που ψάχνουμε.
Είναι ένας Lucas σε λιγότερο τσαπατσούλικη version και σε version δεκαριού, αλλά παίζει και αριστερό εξτρέμ.
Πολύ καλό αριστερό, εκτελεί φάουλ-σέντρες, κόρνερ πολύ καλά στημένα, μακρινές μπαλιές πολύ καλές ακριβίας, γρήγορος στο transition, κι έχει και έξυπνη κάθετη κάτι που μας λείπει σαν στοιχείο, δεν την έχουμε.
Τα παιχνίδια που έπαιξε ως αριστερό εξτρεμ δεν τα κοίταξα.
Αν μείνει μακριά από τραυματισμούς, θα είναι πραγματικά αυτό που ψάχνουμε. Έχει το ρίσκο του όμως..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αν ισχύει marten k jucilei αλλάζεις επίπεδο.. Τρομεροί παίκτες.. Σε ανεβάζουν 2 σκαλοπάτια ... Μακάρι... Δύσκολο το κόβω.. Η είναι τελειωμένο η παπας.. Για martens πιο εύκολο.. Ο άλλος είναι top επίπεδο...
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μακάρι να ισχύει. ( Δεν μπορούμε να πάρουμε και τον Γκούντελι πακέτο ? :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μακάρι ρε μάγκες, είναι μεγάλη παιχτούρα! Λιγουλάκι δύσκολο να ψηθεί να ρθει Ελλάδα αλλά όχι και ακατόρθωτο, η στροφή γενικά σε Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία την πρωτιμώ απο βαλκάνια και Ρωσία.Είναι εν ενεργεία σε πολ΄υ καλή χρονιά και μετράει ήδη 10 ασσίστ και γενικά τα στατιστικά του είναι σούπερ έχωντας γύρω στα 130γκολ και ασσίστ σε 285 αγώνες, περίπου ένα γκολ ή μια ασσίστ σε 2 και κάτι παιχνίδια...διόλου άσχημα...Δεν ξέρω βέβαια τους τραυματισμούς που είχε το παληκάρι αλλά αξίζει το ρίσκο, και επειδή πολλά λέμε για Σίκα και έτσι, καλύτερα αυτός που χει και τα μυαλά στο κεφάλι του. Αρνητικό? Δεν βρίσκω κάτι πέρα απο την ηλικία που ναι 29, όχι άσχημα αλλά όχι σούπερ αλλά απ'την άλλη 25 χρονών διακριθέντας αθλητής της Ερεντιβίζιε δεν ερχόταν στην μπανανία, πάλι δύκολο το κόβω άσχετα απ'τις όποιες προθέσεις της ομάδας. Κλείνοντας να πω, ότι αν ισχύει μάλλον δείχνει και τις προθέσεις του Στέφενς και το πως θέλει την ομάδα να παίζει μελοντικά...Πιο πολύ τεχνική ποιότητα μπροστά

ΥΓ Παρόλε που παίζει κανονικά στο 4-3-3 της ΑΖ? Αριστερά δεν έπαιξε με μας? Διόρθωσε με please
ΥΓ Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που μου απάντησαν για το πως βάζεις φωτό...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Parolos »

Ναι στο 4-3-3 παίζει αριστερά, γιατί δεν το χει το μαρκάρισμα και το πάνω-κάτω για να παίξει σαν χαφ.
Στην ΑΖ τον έχει βάλει πάντως κι εκεί.. Όσο είδα πάντως δεν έχει στοιχεία χαφ ούτε ελάχιστα..

Κοίταξα μόνο τα φετινά ματς. Και πιό πολύ αυτά που έπαιξε πίσω από τον επιθετικό, στα οποία έπαιζαν 4-2-3-1.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ε που θα τον βάλω 10άρι άρα σε 4-5-1, στην Τούμπα με λιμό; Στο 4-4-2 θα πάει αριστερά και ο Στοχ ή πάγκο ή πίσω απ το φορ μάλλον...Εκτός αν παίξεις το μικτό 4-3-3 με δυο κόφτες και δεκάρι κάτι σαν 4-5-1 αλλά χωρίς να γυρνά να τα εξτρεμ... Ακόμα και να τον πάρεις θες και 8άρι πάλι! Που σου!!!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Τα σπορ γραφουν οτι ο προταθηκε ο Τζουσιλει της Ανζι. :shock:
Δεν ξερω αν τον εχει δει κανεις σας να παιζει αλλα ο τυπος ειναι υπερβολικα καλος,μακαρι να μπορεσουμε να τον φερουμε στην Τουμπα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχαχα μην απογοητευεσαι σοτο!

Πηραμε μπρος παντως!
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Τα σπορ όπως και η γάτα διαβάζουν πολυ παοκμανια....
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

mpouJr έγραψε:Τα σπορ γραφουν οτι ο προταθηκε ο Τζουσιλει της Ανζι. :shock:
Δεν ξερω αν τον εχει δει κανεις σας να παιζει αλλα ο τυπος ειναι υπερβολικα καλος,μακαρι να μπορεσουμε να τον φερουμε στην Τουμπα.
Χρονιαρες μερες κ πωλησεις 0 = παπας με τη γνωστη συνταγη.ο ιβαν ρωσσος.ο τσιστιακοφ ηρθε απο ανζι.η ανζι μειωννει μπατζετ αρα?
Παμε wiki να δουμε ροστερ να βγαλουμε παπα.τα ρωσσικα ονοματα δεν πουλανε οποτε δωσε βραζιλια στο λαο
Το πιο ενδιαφερον τοστ αυτες τις μερες ειναι αυτο που κανει ο χρηστης rou.μεχρι το φεβρουαριο προβλεπω καμια 70 εγκυρες πληροφοριες για στοχους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 24 Δεκ 2013, 09:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”