Προετοιμασία 2013-2014, σκέψεις και σχόλια.
Re: Προετοιμασία 2013-2014, σκέψεις και σχόλια.
Αποστόλη κατά τη γνώμη μου, πολύ δύσκολα θα σταθεί το κέντρο χωρίς το Κάτσε ή αν θέλεις σωστότερα χωρίς ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά που έχει ο Κάτσε και λείπουν απελπιστικά από τους υπολοίπους..
τουλάχιστον απέναντι σε καλές ομάδες
τουλάχιστον απέναντι σε καλές ομάδες
- ΑποστόληςΑ
Έγινε από τώρα τόσο απαραίτητος; Μακάρι, αλλά δεν το νομίζω. Το πρόβλημά μου είναι:
1. Ο Stevens προτιμάει το 4-4-2
2. Δεν παίζει με Vukic
3. Τα εξτρέμ παίζουν ανάποδα
1. Ο Stevens προτιμάει το 4-4-2
2. Δεν παίζει με Vukic
3. Τα εξτρέμ παίζουν ανάποδα
- Maximus
RoMaN έγραψε:*Οff-topic alert*
teo4giannitsa, respect στην υπογραφή σου!![]()
*Off-topic closed*
*Οff-topic alert*
teo4giannitsa, respect στην κοπέλα στην φωτογραφία σου!
*Off-topic closed*
- Maximus
joshua έγραψε:Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι το γεγονος οτι ενω θεωρητικα στοχευαμε φετος σε μεταγραφες εντεκαδατων η ποιοτητα των νεοαποκτηθεντων τουλαχιστον μεχρι τωρα τους φερνει λιγο πανω η κατω απο αυτους που βρηκαν στην ομαδα.Οι περισσοτεροι απο εμας περιμεναν φετος μια εντεκαδα με 8 νεους παικτες,παικτες με ξεκαθαρη διαφορα επιπεδου απο τους υπολοιπους και μεχρι τωρα αυτο φανταζει ουτοπικο.
Έχεις δίκιο. Θεωρητικά επίσης όμως και η μεταγραφική περίοδος λήγει τέλος αυγούστου. Άρα θεωρητικά θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλες μεταγραφές.
Όλα αυτά θεωρητικά πάντα...

Odi έγραψε:Βαριέμαι να ξαναγράφω για την απαισιοδοξία και την γκρίνια,ας γράψω λοιπόν ένα off-topic:
Παίζει να μην υπάρχει ούτε ένα άτομο που να μην βλέπει Game Of Thrones..
Μετρα εναν που δεν βλεπει ουτε τηλεοραση(εκτος αν δειχνει ΠΑΟΚ)...

Κατσε και Αθανασιαδης πρεπει να δουλεψουν πολυ με τον Στεφενς για να παιξουν ενδεκαδα ενω ο Κιτσιου φαινεται να κερδιζει προς το παρον τον Σκονδρα που ειναι πιο ολοκληρωμενος παικτης....
για Γκαρσια δεν τον βλεπω στα πρωτα παιχνιδια ουτε στην αποστολη...
παρ ολο που δεν μου αρεσουν καποιες επιλογες του προπονητη βγαζω το σκασμο και περιμενω μετα απο καμια 10αρια παιχνιδια να βγαλω τα πρωτα συμπερασματα...
ειμαι σίγουρος οτι οι πρωτες μουρμουρες για τον Στεφενς θα αρχισουν απο το πρωτο παιχνιδι...

για Γκαρσια δεν τον βλεπω στα πρωτα παιχνιδια ουτε στην αποστολη...
παρ ολο που δεν μου αρεσουν καποιες επιλογες του προπονητη βγαζω το σκασμο και περιμενω μετα απο καμια 10αρια παιχνιδια να βγαλω τα πρωτα συμπερασματα...
ειμαι σίγουρος οτι οι πρωτες μουρμουρες για τον Στεφενς θα αρχισουν απο το πρωτο παιχνιδι...

για αυτό που λέτε με τους τερματάδες, παίζει ο "καλός" να παίζει με τη "δεύτερη" 11άδα για να δέχεται θεωρητικά κάποια παραπάνω πίεση και όχι με την "πρώτη" 11άδα και να είναι θεατής.
Από αυτά που άκουσα από την προπόνηση μου άρεσαν περισσότερο οι δηλώσεις του Στέβενς. Προσήλωση στη νίκη, χαβαλές ούτε στην προπόνηση.
Από αυτά που άκουσα από την προπόνηση μου άρεσαν περισσότερο οι δηλώσεις του Στέβενς. Προσήλωση στη νίκη, χαβαλές ούτε στην προπόνηση.
- desperando
- Επικοινωνία:
ABOLEYTOI έγραψε:για αυτό που λέτε με τους τερματάδες, παίζει ο "καλός" να παίζει με τη "δεύτερη" 11άδα για να δέχεται θεωρητικά κάποια παραπάνω πίεση και όχι με την "πρώτη" 11άδα και να είναι θεατής.
αυτο δεν παιζει με τιποτα,ισα-ισα ο τερμας με τους αμυντικους πρεπει να παρουν παιχνιδια μαζι για να αποκτησουν χημεια και να εχουν καλυ συνεννοηση
Δεν πιστεύω να έχει εμμονή ο Στέβενς με το 4-4-2. Ενδέχεται να είδε ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλά το 4-2-3-1 και να εστίασε περισσότερο στο 4-4-2, που είναι πιο δύσκολο για το ρόστερ, ώστε να έχει μεγαλύτερη ευχέρεια να εναλλάσσει το σύστημα ακόμη και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Γι' αυτό το λόγο ίσως χρησιμοποιεί παίκτες σε αντίθετες πλευρές, ή βάζει το Λούκας επιτελικό και γενικά ανακατεύει τους παίκτες πίσω από τον επιθετικό. Αξιοσημείωτο είναι όμως ότι δε δείχνει να υπολογίζει καθόλου το Σάλπι ως ακραίο.
Rizla έγραψε:Odi έγραψε:Βαριέμαι να ξαναγράφω για την απαισιοδοξία και την γκρίνια,ας γράψω λοιπόν ένα off-topic:
Παίζει να μην υπάρχει ούτε ένα άτομο που να μην βλέπει Game Of Thrones..
Μετρα εναν που δεν βλεπει ουτε τηλεοραση(εκτος αν δειχνει ΠΑΟΚ)...![]()
![]()
![]()
μια απ'τα ίδια Ριζλα.. και πάνω που βρήκαμε κοινό σημείο θα μας αφήσεις γμτ.... μπορώ να πάρω το αβαταρ με τη γκόμενα όταν θα χάσεις τον λογαριασμό;;;
- sourmenetes
- Moderator
Για να δουμε τι θα δοκιμασει αυριο ο κοουτς.
Θα ηθελα να δω ενα 4-2-3-1 ως εξης.
---------------------ΣΑΛΠΙ-----------------------
ΛΟΥΚΑΣ---------ΒΟΥΚΙΤΣ-----------ΟΛΙΣΕ
------------ΤΖΙΩΛΗΣ-----ΛΑΖΑΡ--------
ΛΙΝΟ------ΒΙΤΟΡ-----ΚΑΤΣΟΥΡ-------ΚΙΤΣΙΟΥ/ΣΚΟΝΔΡΑΣ
Και αμα θελει να το γυρισει σε 4-4-2 στη θεση του βουκιτς να βαλει το νεσιντ.
Θα ηθελα να δω ενα 4-2-3-1 ως εξης.
---------------------ΣΑΛΠΙ-----------------------
ΛΟΥΚΑΣ---------ΒΟΥΚΙΤΣ-----------ΟΛΙΣΕ
------------ΤΖΙΩΛΗΣ-----ΛΑΖΑΡ--------
ΛΙΝΟ------ΒΙΤΟΡ-----ΚΑΤΣΟΥΡ-------ΚΙΤΣΙΟΥ/ΣΚΟΝΔΡΑΣ
Και αμα θελει να το γυρισει σε 4-4-2 στη θεση του βουκιτς να βαλει το νεσιντ.
- desperando
- Επικοινωνία:
o βουκιτς δεν θα ξεκινησει γιατι δεν μπορει να πιεσει σωστα ψηλα,μακαρι να αποκτησει ανασες γιατι οπως δειχνουν τα πραγματα θα τον χρειαστουμε.
οσο για τον λουκας,το παιδι πραγματικα στα αριστερα χανει τουλαχιστον το μισο της επικινδυνοτητας του γι αυτο και πιστευω οτι σπανια να τον δουμε να παιξει εκει.
εγω θα ηθελα να κατεβουμε καπως ετσι

αλλα μαλλον χλωμο καθως μαλλον θα ξεκινησουμε με γλυκο αντι χακομπο και γεωργιαδη αντι ολισε.
μακαρι επισης στις 7-8 προπονησεις που απομενουν ο νεσιντ να δειξει οτι ειναι σε καλη κατασταση και να παρει την θεση του κλαους στην επιθεση
οσο για τον λουκας,το παιδι πραγματικα στα αριστερα χανει τουλαχιστον το μισο της επικινδυνοτητας του γι αυτο και πιστευω οτι σπανια να τον δουμε να παιξει εκει.
εγω θα ηθελα να κατεβουμε καπως ετσι

αλλα μαλλον χλωμο καθως μαλλον θα ξεκινησουμε με γλυκο αντι χακομπο και γεωργιαδη αντι ολισε.
μακαρι επισης στις 7-8 προπονησεις που απομενουν ο νεσιντ να δειξει οτι ειναι σε καλη κατασταση και να παρει την θεση του κλαους στην επιθεση
- sourmenetes
- Moderator
Οι 2 μαζι μπροστα δεν αποδιδουν...
Ισως αν ο νεσιντ ειναι ετοιμος να μπορει να βοηθησει πολυ περισσοτερο απο τον κλαους..
Ισως αν ο νεσιντ ειναι ετοιμος να μπορει να βοηθησει πολυ περισσοτερο απο τον κλαους..
- desperando
- Επικοινωνία:
με την κοπενχαγξ που ηταν και το καλυτερο μας παιχνιδι απο αποψη δημιουργιας παιξαν καλα.
βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να παει ο λουκας πισω απο τον σαλπι και στα δεξια ο λορενς.αλλα σε αυτη την πειπτωση θα ειμαστε πολυ αργοι απο τα ακρα και ακινδυνοι συν οτι θα χαραμισουμε τον λουκας και την ταχυτητατου στον αξονα
βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να παει ο λουκας πισω απο τον σαλπι και στα δεξια ο λορενς.αλλα σε αυτη την πειπτωση θα ειμαστε πολυ αργοι απο τα ακρα και ακινδυνοι συν οτι θα χαραμισουμε τον λουκας και την ταχυτητατου στον αξονα