Γιώργος Δώνης

Armagedonas

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Armagedonas »

Ξεχνάτε ότι

1.Με Λάρισα και καλό υλικό,σώθηκε τελευταία αγωνιστική στον αγώνα-κωμωδία με Καλαμαριά?

2.Με Ατρόμητο επίσης με καλό υλικό και ενώ ήταν για Ευρωπη,σώθηκε πάλι τελευταία αγωνιστική σε αγωνα-παρωδία με Ολυμπιακό?

Αυτά.Από πότε έγινε προπονητής ο Δώνης?Πού σπούδασε,δίπλα σε ποιον?Σε ποια σχολή πήγε?

ΥΓ Και μόνο που επέμενε για Κουμαλό,είναι κάκιστο σημάδι για τις γνώσεις και την αξία του

Σου δινεται η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ να δουλέψεις στον ΠΑΟΚ και πάς και φέρνεις τον Κουμαλό αλλά και τον υπερβαρο Λόρενς????
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δηλαδη περιμένουμε να μας σώσει την τελευταία αγωνιστική σε ματς παρωδία :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Συγνώμη για αυτό που θα πώ αλλά αυτό το τόπικ κακώς υπάρχει, για να κρίνεις έναν προπονητή, πρέπει να είσαι προπονητής και δεν νομίζω εδω μέσα να εχει κανένας το πτυχίο που εχει ο Δώνης και ο κάθε Δώνης.

Απο κει και μετά στο τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε εναν απολογισμό.

Γιατί όπως πολύ σωστά ειπε γνωστός δημοσιογράφος της πόλης σε έναν ακροατή ....."είστε προπονητής κύριε μου;;"
"Οχι αλλά τόσα χρόνια πάω στα γήπεδα...δεν ξέρω;;"..............και παίρνει την εξης πολύ σωστή απάντηση...." Και εγω κύριε μου τόσα χρόνια πάω στα μπουζούκια και μπουζούκι δεν έμαθα να παίζω"..................

Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του και εμείς την δική μας, γιατί εως τώρα δεν νομίζω εξαιτίας κανενός προπονητή να τιμωρηθήκαμε είτε απο την ουέφα ειτε απο την επο.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Θέλει πτυχιο για να βάλεις τον Σταφ να παίξει?
Θελει πτυχιο για να ξερεις οτι ο Γκαρσία ήταν ανετοιμος?
Θελει πτυχιο να δεις οτι ο Ρομπερ ειναι για να πουλαει μπαλόνια Τζαμπο?
Θελει πτυχίο για να δεις οτι Γιαννου κανει μόνο για να ττουιτάρει?
Θέλει πτυχίο για να μην είσαι εγωιστής και να μην ταπεινώνεις το λαο του ΠΑΟΚ και να μη διαγράφεις μια τεράστια πορεία στην Ευρώπη τα τελευταία 3 χρόνια και βάλε?
Θέλει πτυχίο για να δεις οτι δε μπορεις να παιξεις 4-4-2 με αυτους τους παικτες?
Μπολονι -Σαντος (ο θεος να με συγχωρέσει που τους συγκρινω με τον Δωνη ) ήταν ανευ πτυχίου που παίζανε το σύστημα που μπορούσε να υποστηρίξει το υπάρχον ρόστερ?

Βαριέμε να γράψω κι αλλα.........!

Στάθη....σχώρα με αλλα ή τελευταια σου πρόταση-παραγραφος είναι άκυρη....με όλο το σεβασμό.....δε κολλάει ούτε με κόλλα πλακιδιων με το αγωνιστικο έκτρωμα που ειδα τη περασμένη Πέμπτη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μερικοί αδιόρθωτοι είστε..Να προσθέσω ότι ο Δώνης πήρε κύπελλο με την Λάρισα και πήγε σε 2 τελικούς με τον Ατρόμητο.Εμείς σε πόσους πήγαμε ακριβώς;
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Όσο και να μην αρέσει ο Δώνης σε πολλούς, είναι καλύτερος από τον γελωτοποιό που είχαμε πέρσι.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ρε παιδιά το ότι ο Δώνης πέτυχε σε ομάδες μικρόβια μπροστα στο μέγεθος του ΠΑΟΚ δε σημαίνει οτι κάνει για το ΠΑΟΚ.
Δε μπαίνουν όλα τα μοτερ σε όλα τα αυτοκίνητα.

Δε γίνετε να πετυχαίνεις παντού.

Τον ξεχνάω στη κούλα που εκλαιγε?Που εφταιγαν όλοι εκτος απο αυτόν.......χαζευα δηλώσεις στο γιουτουμπ επι αεκ και γέλαγα ολο το βραδυ.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Argonaut4 έγραψε:Θέλει πτυχιο για να βάλεις τον Σταφ να παίξει?
Θελει πτυχιο για να ξερεις οτι ο Γκαρσία ήταν ανετοιμος?
Θελει πτυχιο να δεις οτι ο Ρομπερ ειναι για να πουλαει μπαλόνια Τζαμπο?
Θελει πτυχίο για να δεις οτι Γιαννου κανει μόνο για να ττουιτάρει?
Θέλει πτυχίο για να μην είσαι εγωιστής και να μην ταπεινώνεις το λαο του ΠΑΟΚ και να μη διαγράφεις μια τεράστια πορεία στην Ευρώπη τα τελευταία 3 χρόνια και βάλε?
Θέλει πτυχίο για να δεις οτι δε μπορεις να παιξεις 4-4-2 με αυτους τους παικτες?
Μπολονι -Σαντος (ο θεος να με συγχωρέσει που τους συγκρινω με τον Δωνη ) ήταν ανευ πτυχίου που παίζανε το σύστημα που μπορούσε να υποστηρίξει το υπάρχον ρόστερ?

Βαριέμε να γράψω κι αλλα.........!

. Ξέρεις εσυ οτι ο Γκαρσία ήταν ανέτοιμος; .είσαι μέσα στο Ιατρικό τιμ;.....αν έβαζε γκόλ θα ηταν έτοιμος; .........το οτι τον χρησιμοποίησε δείχνει οτι δεν γράφει τον λαό και την ομάδα στα παλιά του τα παπούτσια.

Για όλα τα υπόλοιπα που γράφεις απο κάτω ειναι προσωπική σου γνώμη και μονο ο χρόνος θα δείξει.

Μπορώ να γράφω και εγω μέχρι αύριο τα ακριβώς αντίθετα................και να πώ και κατι άλλο, εγω δεν εχω κανέναν μα κανέναν λόγο να υποστηρίξω τον Δωνη, απλώς μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Olorin έγραψε:Όσο και να μην αρέσει ο Δώνης σε πολλούς, είναι καλύτερος από τον γελωτοποιό που είχαμε πέρσι.

Προς το παρον Ολορίν στεγνα ψυχρα και με αριθμούς είναι χειρότερος.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Γιατί σε αυτήν την χώρα δεν αφήνουμε εναν αθρωπο να δουλέψει και να τον κρινουμε στο τέλος;;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Argonaut4 έγραψε:
Olorin έγραψε:Όσο και να μην αρέσει ο Δώνης σε πολλούς, είναι καλύτερος από τον γελωτοποιό που είχαμε πέρσι.

Προς το παρον Ολορίν στεγνα ψυχρα και με αριθμούς είναι χειρότερος.

γιατι? 80% νικες εχει...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

stathis73 έγραψε:Συγνώμη για αυτό που θα πώ αλλά αυτό το τόπικ κακώς υπάρχει, για να κρίνεις έναν προπονητή, πρέπει να είσαι προπονητής και δεν νομίζω εδω μέσα να εχει κανένας το πτυχίο που εχει ο Δώνης και ο κάθε Δώνης.

Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι αφού δεν είμαστε πολιτικοί ΔΕΝ θα πρέπει να κρίνουμε και τις αποφάσεις που λαμβάνουν αυτοί για το "καλό" μας. :evil:

Μπουζούκι μπορεί πολλοί να μην ξέρουν να παίζουν αλλά από την εμπειρία τους τόσα χρόνια
σε αυτά τα πολιτιστικά κέντρα καταλαβαίνουν ποιος νταλαβερτζής πατάει καλά τα τέλια. ;)
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Argonaut4 έγραψε:...
...

Δεν ξέρω για τις άλλες θεότητες του Βορρά, αλλά για τον Othin είναι η τελευταία φορά που συγχωρεί την ιεροσυλία σου, πριν πέμψει τους κεραυνούς του επί της κεφαλής σου και στείλει τους λύκους του να ξεσκίσουν τις σάρκες σου. Εκάς βέβηλε :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Othin την Σάβ 01 Σεπ 2012, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Για όλους αδερφέ υπάρχει και κατάλληλος άνθρωπος να τον κρίνει, δεν μπορεί εσυ-εγω που δεν τελείωσες το δημοτικό να κρίνεις τις ενέργειες ενός οικονομολόγου, δεν μπορεί ενας άσχετος να κρίνει έναν μαέστρο, ουτε ενας που δεν εχει ιδέα απο μουσική να πεί οτι στην κλίμακα του φα, είναι λάθος η τάδε χρωματική κ.τ.λ, πρέπει να ξέρουμε πότε μιλάμε για πιο πράγμα μιλάμε και πώς το λέμε, και οχι όποιον πάρει ο χάρος, τέλος πάντων δεν εχω τίποτα και με κανέναν εδω μέσα απλός να μην προτρέχουμε για να μην οδηγούμαστε και σε λάθος συμπεράσματα.
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

+10000
Ίσως είναι βαρυς ο χαρακτηρισμός αλλά ο άνθρωπας δεν τους έκανε καν προθέρμανση :o
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”