Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

gash04 έγραψε:Δυτικές δεν είναι το Κορδελιό?
Με αυτόν θα κάνετε τίποτα?
Καμιά ανακοίνωση θα βγει?
Είδατε πως μίλησε για τον Σαλπιγγίδη.
gash04 έγραψε:Περιττή η παράθεση εμείςσαςψηρίζουμε.

Υπάρχουν γνωστά πρόσωπα απο το Κορδελιό για να σου λυθούν και πιθανόν και άλλες απορίες.
εσυ εχεις αποριες ,εγω δεν εχω καμια
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

emeissaspsirizoume4 μηπως σε πληρωνουν ρε οι συνδεσμοι?????????
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:φυσικα εβγαλε συμπερασματα
το ξαναλεω απο πλαστογραφηση ξεκινησαμε για αγγελο και γεωργιαδη ποσταρεις

οποιος βλεπει τον δ.σ. μονο σαν επαγγελματια παιχτη και τον θελει πισω για αγωνιστικους λογους ειναι σεβαστος απο ολους

οποιος ομως θελει να ''αθωωσει'' τον δ.σ. να διαστρεβλωσει τα γεγονοτα και να προσπαθησει να τον αγιοποιησει το μονο που καταφερνει ειναι να ξεφτιλιζεται και να εκτιθεται
οι μεν προσπαθουν να τον αγιοποιησουν και οι δε προσπαθουν να του φορτωσουν ολα τα εγκληματα που εγιναν
στην ομαδα ΟΛΑ ....θα αρχισω να πιστευω οτι και στην υποθεση κουδα αυτος η καποιος στενος συγγενης του σαλπι θα ειχε συμμετοχη να παει στον γαβρο.....για να το ψαξουμε.....
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

PARASANDALOS έγραψε:emeissaspsirizoume4 μηπως σε πληρωνουν ρε οι συνδεσμοι?????????
ναι
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

eortopol αν αναφερεσαι σε μενα εγω μονο τα γεγονοτα απαριθμο και αναφερω,μακρια απο μενα γενικευσεις τετοιου ειδους.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έτοιμο στο πιάτο.
Και ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθω βαλλέτω
7 μέρες πριν την προσφυγή.

«Αυτή η χειρονομία ήταν κάτι αυθόρμητο που δεν έχω μετανιώσει. Το έκανα με το συναίσθημα και όχι με το μυαλό, το έκανα για το καλό του ΠΑΟΚ. Απευθυνόταν σε αυτούς που κάνουν κακό στην ομάδα. Στενοχωρήθηκα μετά, ίσως επαγγελματικά να ήταν λάθος μου, αλλά μιλούσε η καρδιά και το συναίσθημα, όχι ο επαγγελματισμός. Δεν ήταν σχεδιασμένο»

«Αυτό που έκανα απευθυνόταν σε μια μειοψηφία. Έγινε μεγάλος ντόρος, αν και δεν θα έπρεπε. Κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν γιατί έκανα αυτό που έκανα ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Δεν θα είναι η πρώτη φορά, αν μου στοιχίσει αυτό. Και πέρυσι ήρθαν στο αεροδρόμιο και μου όρμησαν όταν αποκλειστήκαμε από το Αιγάλεω στο Κύπελλο, με έβριζαν και μου επιτέθηκαν κιόλας. Κάθε άνθρωπος κάποιες στιγμές φτάνει στο αμήν, σκάει. Για κάποιους είναι θάρρος, για κάποιους είναι βλακεία, για κάποιους είναι αλητεία. Όταν αγαπάς κάτι δεν μπορείς να τα βάλεις με τα συναισθήματά σου. Θολώνεις, ξεσπάς. Το ξέρω ότι θα είμαι στη μπούκα»

«Μέσω τρίτων δέχτηκα απειλές. Όμως ήμουν τυχερός, γιατί μετά από τρεις ημέρες έφυγα για τη Σαουδική Αραβία με την εθνική ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτεσαι, ανησυχείς να κυκλοφορήσεις. Ευτυχώς στη γειτονιά που μένω με ξέρουν και τους ξέρω, εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο κέντρο της πόλης δεν θα κατέβαινα για καφέ, όχι…»

«Επειδή λέγεται κι αυτό, ότι δηλαδή έκανα το επεισόδιο για να ζητήσω μεταγραφή, απαντώ πως ποτέ δεν θα προβάλω αυτό το λόγο. Το θεωρώ ασέβεια, πρώτα προς τον εαυτό μου και μετά προς τις υπόλοιπες χιλιάδες των ΠΑΟΚτσήδων που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα. Και προς τους συμπαίκτες μου»

«Αν με ζητήσει ομάδα της Αθήνας κι ο ΠΑΟΚ με πουλήσει ή με ξεπουλήσει ή με διώξει-εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς-τότε μπαίνεις σε δίλημμα. Η θέση μου είναι δύσκολη. Ειλικρινή απάντηση δεν μπορώ να δώσω. Έχει γίνει πάντως ήδη δύο φορές! Κι ήμουν ελεύθερος τότε. Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, έχει περάσει, ας το αφήσουμε. Το θέμα είναι ότι μου δόθηκε η δυνατότητα να φύγω παλιότερα από τον ΠΑΟΚ και δεν το έκανα. Για πολλούς λόγους τότε»

«Είναι λογικό να ενδιαφέρει κάθε παίκτη η προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Βέβαια δεν μιλάμε για όλες τις χώρες. Δεν θα έφευγα για να αγωνιστώ στη Ρουμανία. Μιλάμε για Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία… Εκεί που ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζεται αλλιώς». «Όλα ξεκινούν από κάπου και καταλήγουν στο αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει ο καθένας από το δικό του πόστο να προσπαθήσει περισσότερο. Σε θέματα διοικητικά δεν μπορώ να μπω, αλλά κι εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πιστεύω ότι πολλές φορές μας λείπει η νοοτροπία του νικητή. Βέβαια σε έμψυχο υλικό οι ομάδες της Αθήνας είναι κακά τα ψέματα πιο ενισχυμένες»

«Δε νιώθω ηγέτης του ΠΑΟΚ, νιώθω κομμάτι του παζλ. Εξάλλου ηγέτης δεν είναι εκείνος που έχουν ψηλά όλοι; Ε, εμένα δεν με έχουν ψηλά όλοι. Κάθε εβδομάδα ακούω πολλά. Ακούω από μια συγκεκριμένη μερίδα μια μόνιμη αμφισβήτηση. Οποιοσδήποτε θα αισθανόταν πίκρα. Και ειδικά εγώ. Αλλά έχω ένα καλό: όση πίκρα κι αν νιώθω, όση στενοχώρια, δεν τα παρατάω ποτέ. Πιστεύω ότι αυτό με κρατάει. Ακόμη και τον Χριστό τον αμφισβήτησαν και τον σταύρωσαν. Τι να λέμε τώρα για ποδόσφαιρο; Πού να ψάχνουμε δικαιοσύνη;»

από sportnet.gr(6-2-2006)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

και 4 μήνες ακριβώς.

Βασικό αυτό
Άβαταρ μέλους
bakunin4

τι θες να πεις Γκας με την παραθεσεση της συνεντευξης του προδοτη ?
τι εννοεις ?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Για το κλίμα τότε 6 μήνες πριν φύγει και το κλίμα σήμερα 6 μήνες πριν έρθει.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

κάτσε ρε εορπτολ...
εγώ και ο τεοδ που δεν θέλουμε να τον αγιοποιήσουμε γιατί δεν σεβάστηκε τους οπαδούς γιατί δεν βγήκε να τα πει...

αλλά δεν θεωρώ οτι πρόδοσε κανέναν γιατί δεν υπήρχε διοίκηση και πιέστηκε με νομιμους και παράνομους τρόπους να φύγει...

που θεωρώ οτι ή θα κρίνονται όλοι όσοι κάνουν κάτι μεμπτο και όχι κάποιος ή κάποιοι...

που θεωρώ οτι σε τέτοια τιμή,τέτοιος ποδοσφαιριστής που θα τα δώσει όλα απο την πρώτη στιγμη και με μια προετοιμασία να αρχίζει σε ένα μήνα...

εγω λοιπόν που ανήκω?και γιατί πρέπει να ανήκω κάπου?
Άβαταρ μέλους
bakunin4

gash04 έγραψε:Για το κλίμα τότε 6 μήνες πριν φύγει και το κλίμα σήμερα 6 μήνες πριν έρθει.
Α τον εδιωξε ο κοσμος ,καινουριο αυτο μαλιστα.....
αγιοποιηση οπως ειπε και ο εορτοπολ......
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

ελλλαα ρε φιλε τι προδοτης τι εκανε ηταν στο πολεμο κ αποκαλυψε την κρυψωνα...........????????

εχετε μαζευτει 2-3 ατομα και καθε φορα που ποσταρει καποιοσ κατι κρατατε φαναρι για να εκδηλωσετε οτι δε τον θελετε οκ μη μας πρηζετε τα @@ το καταλαβαμε....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

bakunin4 έγραψε:
gash04 έγραψε:Για το κλίμα τότε 6 μήνες πριν φύγει και το κλίμα σήμερα 6 μήνες πριν έρθει.
Α τον εδιωξε ο κοσμος ,καινουριο αυτο μαλιστα.....
αγιοποιηση οπως ειπε και ο εορτοπολ......
Άλλο κατάλαβες για αυτό δεν θα βγάλουμε άκρη.
Καλό σερφάρισμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Κανεις λαθος προσωπικα ποσταρω οταν λεει καποιος ψεματαμ,οταν σταματησουν τα ψεματα θα σε απαλλαξω ομορφοπαιδο.
Τπτ δεν εκανε αγιος ειναι ουτε σε προσδωσε ουτε σε εβαλε με την αποφαση του και αλλο μεσα ......Αγιο παιδι ο λυραρης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”