Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Taseos »

επειδη δε γνωριζω, ο κυριος αυτος που εφαγε και ηπιε απτην ΠΑΕ..ποσα λεφτα εχει βαλει στισ αμκ και ποσα διαρκειας εχει αγορασει?

:D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μην εχει διαρκειας ο σταμος και τον αδικουμε ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να μην βγαίνει ο στάμος και ο κάθε "στάμος" στα ράδια και να μας πουλάει μυαλά, θα θερμοπαρακαλούσα τον Θόδωρο Ζαγοράκη να είναι πολύ προσεχτικός σε κάθε κίνησή του, και να φυλάγεται ιδιαίτερα από τους ποντικούς που αλιεύουν πληροφορίες εκ των έσω για προσωπικό όφελος.

Θεωρώ επίσης άστοχη την σημερινή περιοδεία του δικηγόρου του κονσόρτσιουμ στα ράδια της πόλης, χωρίς προηγουμένως να έχει μπει ούτε ευρώ τσακιστό στα ταμεία της ΠΑΕ.

Το θέμα έχει ξεχειλώσει επικίνδυνα από παντού και θα πρέπει σιγά - σιγά να μαζεύεται μέχρι την τελική απόφαση, όποτε ληφθεί αυτή. Προς το παρόν δεν έχουμε τίποτα το χειροπιαστό. Οτι ξέρουμε είναι δηλώσεις και ανακοινώσεις.

Μέχρι να μπούν οι υπογραφές υπάρχει δρόμος πολύς ακόμη.
thief

Δημοσίευση από thief »

navigator11 έγραψε:προτεινω να χαλαρωσετε απαντες κ να ξανα-ασχοληθειτε με το θεμα,υπαρκτο ή μη,του χρονου παλι.ειναι πραγματικα αστειο να καταδικαζετε καποιοι ελαφρα τη καρδια τον οποιονδηποτε <<προτιθεται>> να συνδραμει οικονομικα την ομαδα επειδη εχετε ασχημες μνημες απο μπατατουδογουμενους.τους οποιους ξερετε πολυ καλα ποιοι φυτεψανε στον ΠΑΟΚ.για τους συγκεκριμενους τουλαχιστον ειναι παρηγορο το οτι εχει εικονα ο ζαγορακης ...

ο καθενας ας εχει ο,τι αποψη θελει για τον καθε επιδοξο επενδυτη.βασιζομενος ομως στο ατυχες οντως σχετικο παρελθον ουδεις νομιμοποιειται να καλλιεργει αρνητικο κλιμα.προτου καν εχει την παραμικρη πληροφορια σχετικα με τους ανθρωπους αυτους ωστε να σχηματισει ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΨΗ!γι'αυτο,οπως προταθηκε κ παραπανω,λιγη αυτοσυγκρατηση ...

Παρόλο που έχω εκφράσει ότι δεν είμαι υπέρ της λύσης επενδυτών-μεγαλομετόχων (όχι για τους συγκεκριμένους αλλά γενικά) και παρόλο που έχω διαφορετική φιλοσοφία από τον navigator11 στο θέμα το διοικητικό, στο συγκεκριμένο Post του συμφωνώ 100% μαζί του.

Το παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι ότι ποτέ οι άνθρωποι αυτοί δεν επιδίωξαν ΚΑΜΙΑ διαφήμιση. Που σημαίνει ότι τουλάχιστον στα μάτια μου φαίνονται σοβαροί. Υπομονή συνεπώς και ο χρόνος θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πω ρε φουστη μου δεν την γλυτωνουμε μεχρι να τελειωσει το θεμα(ειτε θετικα ειτε αρνητικα) θα εχουμε αρχισει τα βαρια με αυτα που διαβαζουμε...μεχρι και το σταμο ξεθαψανε(γελανε και τα καρεκλακια στην τουμπα)...

υγ ρε πως θα μας παρουν οι αραβες αφου οι μετοχες ειναι στο συρταρι του σωκρατη....ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Parolos έγραψε:μετά τις υπογραφές σε ένα μήνα να φανταστώ οτι θα παίξει η κασέτα "απατεώνες" ?
Edit: Από σήμερα ξεκίνησε...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Καμία μεγάλη αλλαγή φίλε μου δεν γίνεται χωρίς αντιδράσεις. Το θέμα θα προχωρήσει, οι αντιδράσεις θα υπάρξουν, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, γιατί στον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ αθλητισμό δεν είθιστε να ρωτούνται όλοι όσοι μπορεί να έχουν άποψη για να γίνει κάτι. Όπως και σε μία πολυεθνική δεν γίνεται να ερωτηθεί ο κάθε υπάλληλος και εργάτης για τη στρατηγική και τις αποφάσεις της. Πόσο μάλλον ο κάθε καταναλωτής των προϊόντων της...

Σέβομαι και τις διαφωνίες και τις αμφιβολίες και το δικαίωμα να διατηρούν και να εκφράζουν την άποψή τους όλοι. Επειδή όμως το ποδόσφαιρο είναι πια επαγγελματικό, αν δεν το δούμε έτσι σε όλους τους τομείς, θα σκουντουφλάμε στο ταβάνι μας και θα τρωγόμαστε μετά τι φταίει και δεν ανεβαίνουμε όροφο.

Εγώ την έλευση επενδυτή τη βλέπω ως μονόδρομο. Άλλος όχι. Οκ, ας χαλαρώσουμε, δεν αποφασίζουμε εμείς, όσο και να μας ενοχλεί αυτό.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

Υπάρχει η συναίνεση από τον Ερασιτέχνη στην παραχώρηση του γηπέδου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με προοπτική δημιουργίας άλλου γηπέδου. Προφανώς σε άλλο σημείο από την Τούμπα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8732:2010-12-20-17-49-50&catid=151:paok&Itemid=121

χαχαχαχαχαχαχ το αλλο με το φουρνελο το ξερετε?
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Καλά έκανες κι έβαλες τη δήλωση. Την είδα, κι εμένα με θορύβησε αν και αόριστη. Αυτές τις μέρες θα ακούσουμε πολλά πάντως...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

[youtube]BLxplNT5Lis[/youtube]

Να το ακουσουν ολοι...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

νατο και το θέμα του γηπέδου...τελικά δεν άργησαν και πολύ.μπήκαν στο ψητό και γρήγορα

ακόμα μια μέρα πέρασε και οι περίφημες πετρελαϊκές εταιρίες δε φανερώθηκαν pies είναι. τι κακό και αυτό να έχεις πετρελαϊκές εταιρίες και να το κρύβεις

μερικές ερωτήσεις για τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν, αντί να γλείφουν ας ρωτήσουν κάτι ουσιώδες μιαs και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δε μας λέει τίποτε την ίδια ώρα που άσχετοι άνθρωποι με το ΠΑΟΚ έχουν πάρει σβάρνα τα ράδια .

1) ο ΠΑΟΚ θα ανήκει στον Οντάι, στην εταιρία του Οντάι η στις πετρελαϊκές και στα consortium που αποφεύγουν να φανερωθούν και pia είναι αυτa?
2) ο οντάι θα βάλει κάποια λεφτά τα οποια προφανώς και δεν είναι δικά του , γιατί αν ήταν δικά του δε θα έτρεχε στο qatar να ρωτήσει. πως προμηθεύτηκε αυτά τα λεφτά δηλαδή του τα χάρισαν, τα δανείστηκε η του δόθηκαν με τh προοπτική επενδύσεις και pies υποχρεώσεις έχει ως αντάλλαγμα για αυτά τα λεφτά?
3) είναι συμφωνία για το γήπεδο ορος για να προχωρήσουν οι άραβες σε αυτήν την επένδυση?

απλές ερωτήσεις, τίποτε το δύσκολο για να απαντηθεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 21 Δεκ 2010, 02:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:Υπάρχει η συναίνεση από τον Ερασιτέχνη στην παραχώρηση του γηπέδου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με προοπτική δημιουργίας άλλου γηπέδου. Προφανώς σε άλλο σημείο από την Τούμπα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8732:2010-12-20-17-49-50&catid=151:paok&Itemid=121

χαχαχαχαχαχαχ το αλλο με το φουρνελο το ξερετε?
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

έγινε καμια συνέλευση ερασιτέχνη και δε το καταλάβαμε?

στο μυαλό αυτουνού και τwν ανθρώπων του ΠΑΟΚ που χειρίζονται τι κατάσταση (μια και δεν είδα κανένα να διαψεύδει τις δηλώσεις του) :
1) τέλος το γήπεδο στη Τούμπα
2)πάμε σε άλλο χwρo
3) η τούμπα θα γίνει κάτι που ακόμα δε το έχουν αποφασίσει η δεν θέλουν να το πουν.

περίφημα.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

από την μια δεν ξέρουμε αν μπει επενδυτής στην ΠΑΕ, από την άλλη το πρόβλημα μας είναι το γήπεδο που θα το χτίσει ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ... λογικό από την άλλη όταν ο στόχος Πρωτάθλημα εξανεμίστηκε...
Πάντως ρε παιδιά αμανάτι το έχω να έχω αφεντικό φραγκάτο έτσι για να μπορώ να έχω την ομάδα που γουστάρω.
Να μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις και αγορές παικτών αναμφίβολης αξίας. Να έχω πρόεδρο που να μπορεί να διακόπτει συμβόλαια με άνεση, να λέει στον παίκτη έλα εδώ αγόρι μου Βερον (παράδειγμα καθαρά τυχαίο) δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ, το μυαλό σου το έχεις αλλού, πάρε τα 300.000 και άδειαζε μου την γωνιά θέλω παίκτη στην θέση σου γιατί μου κόβεις το πρωτάθλημα. Να είναι όλη πληρωμένοι στην ώρα τους, να μην περιμένω χορηγίες από τον ΟΠΑΠ και τον κάθε πικραμένο αντιΠαοκτσή, να μην χαραμίζω χώρο στην φανέλα για "Πάμε στοίχημα", "Πάμε για τρέλες στις Σευχέλες" κτλ κτλ. Να με σέβεται το πανελλήνιο, και το σημαντικότερο... ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΝΤΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. τώρα θα μου πείτε ποιος δεν το θέλει αυτό...???
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

xxxxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Παρ 19 Αύγ 2011, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Σε τέτοιες περιόδους ύφεσης γίνονται οι καλύτερες επενδύσεις και ανακαλύπτονται ευκαιρίες... Έτσι ξεκινάει η ανάκαμψη κιόλας: η ύφεση σε κάνει να ανακαλύπτεις καινούρια κόλπα γιατί τα παλιά τα έφτυσαν.

Σημείωση: σε καμία περίπτωση δεν προεξοφλώ χωρίς στοιχεία ότι όλα ΟΚ με τους Άραβες. Απλώς γράφω το παραπάνω για να μη νομίζετε ότι το επιχείρημα περί ύφεσης είναι κατ' ανάγκη σωστό. Ο καθένας έχει την άποψή του φυσικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”