91. Dario Krešić

Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: 91. Dario Krešić

Δημοσίευση από stephanos »

Στη φάση που ο Μαλεζάς σώζει στη γραμμή, αντί να πέσεις μπροστά και να μπλοκάρεις, κυνηγάς την μπάλα.
Στο γκολ του Ρόμενταλ έχεις λάθος θέση. Πρέπει να καλύψεις την κλειστή γωνία στο βαθμό που αν πέσεις, να ακουμπάς το δοκάρι. Εσύ έπεσες και η μπάλα πέρασε δίπλα.
Αλλά έσωσες και ένα με τα ακροδάχτυλα στο πλασέ του Χολέμπας, λόγω ρεφλέξ.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Federacion έγραψε:Επρεπε να παίζει ο Χαλκιάς έλεγα κι εγω πριν απο λίγο καιρό.
Τώρα φανέλα βασικου πηρε ο Νταριο.
Ο οποίος δεν φταίει σε καμία φάση χτες.
Έχει κάνει γκέλες, έχει κοστίσει και βελτιωνεται παρ' όλ' αυτα.
αλλα όχι χτες.
Το αμυντικό μας πρόβλημα χτες δεν ήταν πρόβλημα κιπερ.
Να μην είμαστε τυφλοι.
Συμφωνω .
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Λάθος χτυπητό δεν έκανε αλλά η δουλειά του τερματά δεν εξαντλείται μόνο στο να μην κάνει λάθη.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

εχει αδυναμιες σε ορισμενα σημεια και φαινεται....ωστοσο αυτα με καιρο θα διορθωθουν......
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

εγώ να ξαναρωτησω. Ο Πάρντο του γαύρου , αν έτρωγε το γκολ του Φωτάκη θα έφταιγε; Ασφαλώς όχι. Το έβγαλε όμως!Έιχαμε τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος και ξαφνικά μπαίνει στον πάγο επειδή έκανε το λάθος να τραυματιστεί. Ο τερματοφύλακας έχει σαν βασική δουλειά να κουμαντάρει την άμυνα , όχι να σου βγάλει τετ α τετ. Φέτος τα αποτελέσματα δείχνουν οτι η καλύτερη άμυνα της Ευρώπης πελαγοδρομεί με κάθε είδους συνδυασμό. Μπορεί να είμαι κολλημένος , παλιομοδίτης δεν ξέρω και γω τί , αλλά θέλω Χαλκιά στην εστία, Βιερίνια στα δεξιά και ευκαιρίες σε Κριστιάνο Βασιλάκη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατ' εμέ ο Dario δεν φταίει για κανένα από τα τρία γκολ.
Το πρώτο ήταν τετ - α - τετ από απόσταση (δεν είχε περιθώριο να του κλείσει την εστία), που πήγε στη γωνία.
Το δεύτερο ήταν σουτάρα, νομίζω δοκάρι και μέσα.
Ακόμη και το τρίτο έξυσε το δοκάρι, με το φάλτσο που είχε.
Και στα τρία γκολ δεν υπήρχε άμυνα.
Στα θετικά του Dario ότι απέκρουσε δύο τετ - α - τετ εξ επαφής (ένα σε κάθε ημίχρονο).
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αν εντοπιζουμε το ρολο του τερματα μονο στο να αποκρουει κ να σωζει,μπορω να συνταυτιστω οτι ο κρεσιτς ειναι πολυ κοντα στις αντιστοιχες δεξιοτητες του χαλκια,πανω ή κατω δεν εχει σημασια.αλλά πιστευοντας οτι ο ρολος του τερματοφυλακα ειναι αρκετα πιο συνθετος,ενεχοντας κ λειτουργιες ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ δημιουργιας ευκαιριων κ οχι μονο ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ,με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ λεω πως ο χαλκιας υπερεχει ξεκαθαρα.σε τοσο παιχνιδια το μονο που εχω εντοπισει να εχει βελτιωσει ειναι η αυτοπεποιθηση καπως στις εξοδους του.σε τοσους επισημους αγωνες δεν εχει μια φορα συνεννοηθει με το μαλεζα κυριως να βγει να μπλοκαρει ενω ο μαλεζας καλυπτει τη μπαλα (λεμε τωρα).καθε φορα που η μπαλα απο αερος κατευθυνεται στην περιοχη μας παρατηρηστε οτι αν αναλαβει τη φαση ο μαλεζας,αφηνει τη μπαλα να σκασει,την καλυπτει με πλατη απο τον αντιπαλο που παει να πιεσει,φτανει η μπαλα στη μικρη περιοχη κ δεν βγαινει ο κρεσιτς να μπλοκαρει.δεν επεμβαινει ουτε στις ευκολοτερες φαινομενικα φασεις.αρκετα γκολ απο οσα εχουμε ως τωρα φαει τα φαγαμε ισως οχι απο ΤΥΠΟΙΣ ευθυνη του κρεσιτς,ουσιαστικα ομως απο την εμφανη αδυναμια του να καθοδηγησει σωστα την αμυνα!
Άβαταρ μέλους
navigator11

αν πω οτι εκανε παλι λαθος αποκρουση στο σουτ του παιχτη του ατρομητου ενω θα οφειλε να διωξει προς τα πλαγια τη μπαλα κινδυνευω να χαρακτηριστω εμπαθης;
black death

Δημοσίευση από black death »

Όχι αλλά υπάρχει διαφορά λάθους με λάθος. Να διαχωρίζουμε το που πραγματικά φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο κίπερ και που τον εκθέτει η άμυνα. Αλλιώς να πάρουμε τον Κασίγιας μπας και είμαστε ικανοποιημένοι.
Παρεμπιπτόντως, στη συγκεκριμένη φάση και πιο πλάγια να την έδιωχνε, πιθανότατα το τρώγαμε. 8-)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Η διαφορα ειναι περιπου μια δεκαετια ομως φιλε μου. Δε νομιζω οτι ο Χαλκιας αυτη τη στιγμη υπερτερει σε κατι, εκτος απο θεμα εμπειριας. Ομως προτιμω να παιζει ο τερματοφυλακας στον οποιο θα βασιστω στο μελλον και δειχνει οτι βελτιωνεται συνεχεια, απο το να παιζω με τον σχεδον συνταξιουχο (με καλη εννοια) και στα ξαφνικα να χρισω βασικο τον συνεχως παγκιτη Κρεσιτς.
Άβαταρ μέλους
navigator11

δεν υποστηριζω πως τη φορα αυτη φερει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης.ας εδιωχνε ως οφειλε να διωξει κ ας εμπαινε το γκολ.να ανεβαινε λιγο κ ο δεικτης δυσκολιας για τον αντιπαλο μωρε αδερφε ...

το οτι βελτιωνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ τιμο ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.εγω διαπιστωνω οτι η αποδοση του απο στιγμη σε στιγμη στα πλαισια του ιδιου αγωνα μπορει να μεταβληθει για ... πλακα.κατι που δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη!
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Εχω κουραστεί να τα γράφω...αλλά φευ

μεγάλο μερίδιο της φετινής κατρακύλας έχει η εν λόγω μετριότητα

κουραστήκαμε πλέον με τα πνιχτά του...τώρα άρχισε να δίδει και ασσίστ

μα καλά κανένας δεν του είπε ότι σε τέτοιες φάσεις και αφού αδυνατεί ως μέτριος-κακός τερματοφύλακας να αποκρούσει σταθερά....πρέπει να διώχνει με γροθιές

παπάρια βελτίωση έχει
χειροτερεύει δεν το βλέπετε
ένας νέος Ντάνι Φερνάντεζ είναι στην καλύτερη

καμμία εμπιστοσύνη
καμμία προσωπικότητα
καμμία καθοδήγηση στην άμυνά του

με μουαγιέν...τουλάχιστον 1.5 γκολ ανά ματς

που πάμε....ρε λέμε με τον καραμήτρο

έλεος πιά

με τις μετριότητες

θα μου πεις...εδώ εκθειάζουν μερικοί το μεγαλύτερο σακί όλων των εποχών τον Σάκη....στον Κρέσιτς θα κολλήσουμε ?

ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ 2 ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΜΑΤΣ
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

χαχαχαχα παλτο και ο κρεσιτς..... αιντε γιουργιααααααα

ΠΣ. για τον 2 γκολ ανα ματς φιλε αν έπαιζε ο χαλκιας με τοσες ευκαιριες που κανουν οι αντίπαλες ομάδες φετος θα ειχε 7 γκολ ανα ματς.

ΠΣ2. Ας μην κοτεβε με το στραμπουλιγμενο δάχτυλο μεσα στον αγιαξ που θυμήθηκε το αλιανζ αρενα να μην έμπαινε ο κρεσιτς.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

ναι ναι...και αν έπαιζε ο Μπουφόν...τρία γκολ και 2 μπουφάν

και αν έπαιζε ο παλτόν...και 2 αυγά τουρκίας

ούτε μαύρη μέρα δεν πρόκειται να δεις με τον Κρέσιτς

αλλά είπαμε δεν είπαμε ?

γεμίσαμε Ντάνυ Φερνάντεζ και στην εξέδρα και στο διαδίκτυο....

αν και θα και if

για αυτό πάμε για βρούβες...ομαδικώς

Βασιλεύει η φραπεδιά, το δεν βαριέσαι αδελφέ και η μετριότητα

τι είχες Γιάννη...τι είχα πάντα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”