19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
ioanmits

Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από ioanmits »

Orwell έγραψε:1.Οταν έχεις χοντρό οικονομικό πρόβλημα, όταν γίνεται ολόκληρη ΑΜΚ για να μαζευτούν 2 εκ., όταν σου λείπουν παίκτες σχεδόν παντού-μπακ,φορ,εξτρέμ λόγω της οικονομικής στενότητας που έχεις το να δίνεις 1,5 εκ. για να πάρεις παίκτη(είτε λέγεται Κούτσια,είτε Γκαλέτι) είναι το λιγότερο ανοησία και όχι επένδυση.
Πόσο μάλλον όταν κατά γενική ομολογία αυτός ο παίκτης χρειάζεται το λιγότερο 1 χρόνο για να μάθει τακτική!!!
2.Ακόμα και στην περίπτωση που ο μικρός "βγεί" και με δεδομένο ότι ο Τέλης έχει και 25% μεταπώληση....πόσο πρέπει να πουληθεί για να υπάρχει κέρδος?? Πάνω από 3 εκ. για να βγάλεις κέρδος που να αξίζει τον κόπο...Πόσοι Ελληνες παίκτες έχουν πουληθεί πάνω από αυτό το ποσό?? ΚΑΝΕΝΑΣ.....
Τρομερή επένδυση.....

Πολύ σωστά φίλε Orwell.. δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ τη λογική αυτής της κίνησης... Να είχαμε άπλα να το καταλάβω.. και μου είναι ακόμη πιο αδιανόητη όταν εμείς οι ίδιοι πέρυσι βγήκαμε από ένατοι δεύτεροι επειδή πήραμε 3 παίκτες (Γκαρσία, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς) και ανεβήκαμε επίπεδο ως ομάδα. Και αντί να ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή φέτος να ανεβούμε παραπάνω επίπεδο και να κάνουμε πρωταθλητισμό δώσαμε πολλά χρήματα για αυτή την κίνηση και αφήσαμε την ομάδα γυμνή σε πολλές θέσεις.
Θέλω μόνο να ελπίζω ότι η κίνηση αυτή δεν έγινε για να μπει στην ΠΑΕ ο Γκαγκάτσης χωρίς πολλές μουρμούρες...

ΥΓ Τα ίδια θα έγραφα ακόμη κι αν ο Βασίλης είχε καλή απόδοση...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κόψε το μαλλί και δείξε μας κάτι άιντε με τις κορδέλες και τις παπαριές στα μαλλιά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

το ποσο για κούτσια θα αποπληρωθεί σε διάστημα 3 χρόνwν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μέχρι τώρα πρέπει να είναι η μεγαλύτερη μεταγραφική αποτυχία του καλοκαιριού. Όπως και ο Leonardo...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Petm έγραψε:το ποσο για κούτσια θα αποπληρωθεί σε διάστημα 3 χρόνwν.

Σε δύο χρόνια petm. Επειδή γνωρίζω πολύ καλά το θέμα το φετινό κόστος είναι: 600.000 η πρώτη δόση, 250.000 στον παίκτη και 300.000 για τα δύο πληρωμένα συμβόλαια στον Εργοτέλη. Φέτος σύνολο: 1.150.000.
Του χρόνου τον Ιούνιο άλλα 600.000 και τέλος
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

εγώ άκουσα 3 χρονια Γιάννη. τις λεπτομέρειες δε τις ξέρω. τώρα αν εννοούσαν αρχή του 3ou έτοuς (δηλαδή τέλος του 2ου) δε ξέρω το θέμα.

δεν έχω και λόγο να αμφισβητήσω αυτό που λες εσύ. απλός δεν ξέρω από πρώτο χέρι

edit:πάντως στους ισολογισμούς δε θα είναι δύσκολο να το δούμε τι έφυγε φέτος και τι του χρόνου και πάει λέγοντας και αν υπάρχουν κολπάκια έτσι ώστε να το διανέμουν σε 3 διαφορετικούς ισολογισμούς, ίδιος από τι στιγμή που η μεταγραφή έγινε κοντά στον ιούνιο που είναι τότε που κλείνουν οι ισολογισμοί
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ο κουτσια ειναι φανταζι ποδοσφαιριστης με τριπλες θεαματικα κοντρολ .....αυτα ο σαντος δε τα θελει ...ετσι θα καει κ ο παιχτης.....με τον γκαυ και με τον βαζελο τα καρφωσε περσι αυτα που λετε περι "ηρθε σε καλυτερη ομαδα και ποιο δυναμικη " ισχυει για ενα πολυ μικρο ποσοστο στη συνολικη εμφανιση του για να μην πω κ καθολου......ο παιχτης αλλιως επαιζε περσι κ αλλιως φετος δειτε κ το βιντεακι που ανεβασε ο φιλος απο πανω..................

η μεταγραφη του παιχτη ειναι καλη απλα καποιος δε μπορει να την χειριστει καλα και τον καιει τον παιχτη....!!!!
αλλα εκτος απο ολα αυτα επρεπε να τα ειχε σκεφτει νωριτερα ο σαντος γιατι εχει τη δικια του φιλοσοφια στο παιχνιδι...οπου ηταν και επιλογη του κιολας να τον παρουμε.....ποιος φταιει.......????
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

O Sanos θα τον καταστρεψει? οπως το Βιερινια δλδ?.....Ο Κουτσια πρεπει να μαθει απλα οτι μπαλα δεν ειναι μονο να πετας μπροστα την μπαλα και να τρεχεις και ουτε να κανεις δηλωσεις συνεχεια..προτιμω αυτους που μιλαν στο γηπεδο...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Orwell έγραψε:Πολύ θα θελα να ήξερα τι εννοείς όταν λες δεν καιγόμαστε...
έχουμε μείνει με 2 εξτρέμ και δεν καιγόμαστε??
παίζει ο Φωτάκης ή ο Σορλέν σ' αυτήν τη θέση-που απ' ότι φαίνεται δεν την έχουν-και δεν καιγόμαστε??
Πότε καιγόμαστε δλδ??
Και κάτι ακόμα σχετικά με το αν είναι επένδυση...
1.Οταν έχεις χοντρό οικονομικό πρόβλημα, όταν γίνεται ολόκληρη ΑΜΚ για να μαζευτούν 2 εκ., όταν σου λείπουν παίκτες σχεδόν παντού-μπακ,φορ,εξτρέμ λόγω της οικονομικής στενότητας που έχεις το να δίνεις 1,5 εκ. για να πάρεις παίκτη(είτε λέγεται Κούτσια,είτε Γκαλέτι) είναι το λιγότερο ανοησία και όχι επένδυση.
Πόσο μάλλον όταν κατά γενική ομολογία αυτός ο παίκτης χρειάζεται το λιγότερο 1 χρόνο για να μάθει τακτική!!!
2.Ακόμα και στην περίπτωση που ο μικρός "βγεί" και με δεδομένο ότι ο Τέλης έχει και 25% μεταπώληση....πόσο πρέπει να πουληθεί για να υπάρχει κέρδος?? Πάνω από 3 εκ. για να βγάλεις κέρδος που να αξίζει τον κόπο...Πόσοι Ελληνες παίκτες έχουν πουληθεί πάνω από αυτό το ποσό?? ΚΑΝΕΝΑΣ.....
Τρομερή επένδυση.....

Επιμένω ότι δεν καιγόμαστε. Η ομάδα αυτό μου δείχνει. Αν καιγόμασταν θα παρακαλούσαμε τον Σέρτζιο να παίξει μέχρι τον Γενάρη π.χ. πιθανόν να είμαστε διατεθιμένοι να χάσουμε και κάποιους βαθμούς λόγω των ελλείψεων στα εξτρέμ. Αν καιγόμασταν είμαι σίγουρος ότι θα κάναμε κάτι.
Όσον αφορά την επένδυση, μπορεί να γίνουν όπως τα λες. Πάντα όμως επένδυση=ρίσκο+ευκαιρία. Ο συγκεκριμένος παίκτης πουλιόταν το καλοκαίρι και έπρεπε να αποφασίσουμε τότε.
Όσον αφορά τη συνταγή όταν είσαι στενάχωρος οικονομικά μη ρισκάρεις είναι μια άποψη. Ο άλλος θα σου πει αν δεν ρισκάρω τώρα που είμαι ταπί πως θα πάρω τα πάνω μου;
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Το ότι δεν καιγόμαστε πλέον δεκτό...καήκαμε που δεν μπήκαμε στους ομίλους,καήκαμε που οι 2 πρώτες θέσεις έχουν πλέον απομακρυνθεί ανεπιστρεπτί...αυτά πλέον πέταξαν ΚΑΙ γιατί τα 600-800 δεν πήγαν σε άμεση βοήθεια αλλά σε ένα παίκτη που θέλει 1 χρόνο για να μάθει τακτική!!!(το επαναλαμβάνω γιατί μου κάνει μεγάλη εντύπωση).
Μέχρι τα play-off που θα ξαναέχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε 2η θέση(λέμε τώρα) όντως δεν καιγόμαστε....
Το γιατί για μένα δεν είναι επένδυση αλλά μεγάλο ρίσκο και πιθανόν γκέλα, νομίζω το εξήγησα επαρκώς....
Για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας,επενδύσεις κάνεις με 200-300 χιλ. για να βγάλεις λαβράκι βλ. Βιειρίνια.
Με 200-300 χιλ. και να μη σου βγεί δεν χάνεσαι,δεν αλλάζεις όλο τον μεταγραφικό σου σχεδιασμό...με 1,5 εκ. δυστυχώς ναι.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

MANIAKOS έγραψε:O Sanos θα τον καταστρεψει? οπως το Βιερινια δλδ?.....Ο Κουτσια πρεπει να μαθει απλα οτι μπαλα δεν ειναι μονο να πετας μπροστα την μπαλα και να τρεχεις και ουτε να κανεις δηλωσεις συνεχεια..προτιμω αυτους που μιλαν στο γηπεδο...

επιλογη του σαντος δεν ειναι ο παιχτης????????????????????????? ειναι ναι .....

ο κουτσια αν ειναι ετσι οπως τα λες .......κ παλι επρεπε αυτο να το γνωριζει ο σαντος...... 1 000 000 δωσαμε φιλε....ο ποιο ακριβος μας παιχτης....

δικη του ευθυνη δεν ειναι,,,,?????? ναι δικη του...!!!

οκ τωρα ...το αποτελεσμα ποιο ειναι παλι...????

κ αν δεις κ γενικα το παιχτη και στα βιντεακια περσι εκανε κ τριπλες δεν ετρεχε μονο.........;)
ηρθε στον ΠΑΟΚ γινα γινει καλυτερος ετσι.....το βλεπεις αυτο???? οχι

ποιος φταιει .??? εσυ λες ο παιχτης ας το δεχτουμε κ ετσι οπως λες .....που δεν ειναι ετσι...ποιος τον επελεξε ????? ο σαντος ......αρα πιστευω να σ ελυσα την απορια οτι το αποτελεσμα ....ειναι ο σαντος..!!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΠΕς ΜΟΥ μια φαση που ο κουτσια ειναι ενας εναντιον ενος και ο βασιλης τον περασε. Δεν τον περασε ξερεις γιατι; Ο Σαντος φταιει!!! Οτι μας κατεβαζει η γκλαβα το λεμε...Ημαρτον!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τον πιστευω, ειναι απο τους παιχτες που θελει χρονο.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

τζάμπα τα λεφτά που δαπανήθηκαν

δεν μπορεί το παιδί...και δεν είναι θέμα προσαρμογής
απλά δεν μπορεί
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Kάτσε ρε συ Pepermint που μέσα σε 3 μήνες κρίναμε ότι δεν κάνει ο παίκτης.... Έλεος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”