Πλέον φεύγουν μόνο όσοι Ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγουν...
ΕΡΓΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...
ΕΡΓΟ ΖΗΣΗ
ΕΡΓΟ ΣΑΝΤΟΣ
ΕΡΓΟ ΚΟΣΜΟΥ....
Ζήση είσαι για πάντα στις καρδιές μας! Μην το ξεχνάς αυτό ποτέ!
Για να καταλάβουμε πόσο γελοία είναι αυτά που γράφει ο -πάντα εμετικός και γλοιώδης- Σ@ράντης -σαράντα να'ναι οι ώρες οποιουδήποτε προσπαθεί συνειδητά να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ και ξέρω τι λέω δεν χρειάζεται να με εγκαλέσει κανένας στην τάξη -Παντ@ζής αρκεί να διαβάσουμε τον παραπάνω τίτλο... "Κάψανε το θέμα Σαλπιγγίδη οι ρουφιάνοι της ΠΑΕ"... Όλα όσα γράφει είναι γελοία αλλά αυτό απευθύνεται σε καθυστερημένους... Δηλαδή είχε κλείσει το Σαλπιγγίδη και οι ρουφιάνοι της ΠΑΕ το βγάλανε στη δημοσιότητα και κάηκε το θέμα της μεταγραφής του... Και πήγε και το είπε στην κοπή της πίτας στον σύνδεσμο της Νεάπολης... Τον σύνδεσμο που πρωτοστατεί στις αντιδράσεις για την έλευση του Σαλπιγγίδη... Πήγε και τους είπε "αχ ρε γαμώτο ήθελα να φέρω τον παιχταρά, τον αρχηγό το Μητσάρα το Σαλπιγγίδη και το είχα κανονίσει αλλά το ρουφιάνεψαν κάποιοι μέσα απο την ΠΑΕ στους δημοσιογράφους και μου το χάλασαν το έκαψαν το θέμα"... Πήγε μέσα στο σύνδεσμο της Νεάπολης και είπε αυτό το πράγμα... Και αυτοί του είπαν "όχι ρε γαμώτο, όχι ρε Ζήση, κρίμα, τον θέλαμε πολύ αυτό το λεβέντη τον παλίκαρο στην ΠΑΟΚάρα"...PARASANDALOS έγραψε:...Κάψανε το θέμα Σαλπιγγίδη οι ρουφιάνοι της ΠΑΕ...
Περὶ δὲ τὴν ἐννάτην ὥραν ἀνεβόησεν ὁ Ἰησοῦς φωνῇ μεγάλῃ λέγων, Ηλι ηλι λαμὰ σαβαχθανι τοῦτ' ἔστιν Θεέ μου θεέ μου ἱνατί με ἐγκατέλιπεςkass4 έγραψε:Ιντεραντ, είναι από το :
"Ηλί ηλί λαιμαι σαβαχθανί", (Ματθαίος 27:46, Μάρκος 15:34).
Άμα δεν πιστεύεις ρώτα και τον Satanas, λαιμαι.