27. Mirosław Sznaucner
Re: 27. Mirosław Sznaucner
δυστυχώς εκανε σημερα ισος το χειρότερο του παιχνιδι 5 χρονια τωρα που ειναι στον ΠΑΟΚ.
Ελπιζω να καταφερουν να τα ριξουν ολα πανω του και οι μισθοφοροι να την βγαλουν παλι καθαρη.
Ελπιζω να καταφερουν να τα ριξουν ολα πανω του και οι μισθοφοροι να την βγαλουν παλι καθαρη.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δε κανει εχει μεινει στην εποχη σαντος κ τα χρονια περνανε....το 2 γκοαλ ηταν ευθυνη του
τι θες να πεις φιλε μου...παμπαλαιο μπακ που επειδη τα χρονια παιρνουν χανει το αμυντικο που ηταν καλος..
Τον λυπήθηκε η ψυχή μου τον φουκαρά. Είναι απο τους αγαπημένους μου παίκτες. Βάλε μέσα Αποστολόπουλο, Σταφυλλίδη, Λεονάρντο ή όποιον μπορεί να παίξει τέλος πάντων απο τ' αριστερά. Κρίμα είναι κι αυτός κι εμείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Κυρ 30 Οκτ 2011, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Αν ο στοχος μας ειναι ο ρουλης μια χαρα ειναι ο σναου, να τον ανανεωσουμε κιολας.Αν καποια στιγμη επιθυμουμε να ανεβουμε επιπεδο παικτες οπως αυτος, ο μπαλαφας, ο παπαζογλου και διαφορες αλλες μετριοτητες που με μιση καλη εμφανιση αποθεωνουμε και αντιστοιχα η διοικηση τρεχει να ανανεωσει δεν εχουν θεση στην ομαδα.
Μιρο αυτη η εμφανιση σε εριξε πολυ στα ματια μας...δεν περιμεναμε ποτε απο σενα τετοια αθλια εμφανιση, κριμα....
Ήταν για να τρελλαίνεσαι πραγματικά φίλε μου.ΜVP παίκτης που δε στρίβει και δεν μπορεί να τρέξει.Όπως έγραψε και το όλα παοκ και συμφωνώ για 1η φορά,παίκτες που δεν μπορούν σε ανταγωνιστικό επίπεδο.Falegkos έγραψε:με τον ρουλι τον βγαζατε MVP...
τεσπα.

το ολαπαοκ ας γλυψει τα παπαρια του κοντου που ειναι οτι πιο αχρηστο υπαρχει στην ομαδα εδω και 2 χρονια και ολοι το κανουν γαργαρα....
ο σναου τοσα χρονια δεν εχει δωσει δικαιομα και μια φορα εκανε κακο ματς και τον φαγατε απο την ομαδα (ανετα θα φυγει για αυτην την εμφάνιση για να κλησει τα στοματα ο κοσμος).
ο σναου τοσα χρονια δεν εχει δωσει δικαιομα και μια φορα εκανε κακο ματς και τον φαγατε απο την ομαδα (ανετα θα φυγει για αυτην την εμφάνιση για να κλησει τα στοματα ο κοσμος).
Ρε σεις καλά δλδ για να καταλάβω,σήμερα έχετε πρόβλημα με τον κοντό???Αυτό σας έφταιξε????Δεν ήταν τρομερός αλλά ούτε και κακός.Ο Σνάουτσερ αυτό μπορεί.Δε μπορεί για περισσότερα και με το ρούλη το ίδιο ήταν απλά έπαιζε εναντίων ομάδας Β εθνικής.

ε πως να ειναι κακος?
αμα δεν ακουμπισεις μπαλα σε ολο το ματς τη κακος να εισαι?
Το προβλημα ειναι οτι παιζω με 10 παικτες 2 χρονια τωρα και οχι οτι ο σναου ηταν κακος σε ενα ματς. και στο κατω κατω 200,000 περνει και ειναι και 2ο μπακ (παιζει αναγκαστικα).
Οταν φυγουν παπαζογλου,μπαλαφες,σαλπιδες,αριες,και απιθανοι που παιζουν 2-3 ματς το 6αμηνο και τους παιρνουμε για να λεμε οτι πειραμε μεταγραφες τοτε ας παρει πουλο και ο σναου για να αλλαξουμε επιπεδο.
αμα δεν ακουμπισεις μπαλα σε ολο το ματς τη κακος να εισαι?
Το προβλημα ειναι οτι παιζω με 10 παικτες 2 χρονια τωρα και οχι οτι ο σναου ηταν κακος σε ενα ματς. και στο κατω κατω 200,000 περνει και ειναι και 2ο μπακ (παιζει αναγκαστικα).
Οταν φυγουν παπαζογλου,μπαλαφες,σαλπιδες,αριες,και απιθανοι που παιζουν 2-3 ματς το 6αμηνο και τους παιρνουμε για να λεμε οτι πειραμε μεταγραφες τοτε ας παρει πουλο και ο σναου για να αλλαξουμε επιπεδο.
Οι ίδιοι που ξαφνικά σε θυμήθηκαν και τι πιστός στρατιώτης ο Πολωνός και τι εργαλείο κι έτσι και αλλιώς τώρα θα πέσουν να σε φάνε για το όντως χοντρό λάθος στο δεύτερο γκολ. Τι σημασία έχει που ο Βιεϊρίνια μπήκε στην κάλτσα του Μαρίνου και δεν έλεγε να βγει, τι να το κάνω που ο Σαλπιγγίδης οεοεοέ έκανε μία καλή ενέργεια και αυτή στο ζέσταμα, εσύ φταις για όλα. Υπάρχουν βέβαια και οι συνεπείς μη Σναουτσνερικοί, τους καταλαβαίνω και το σέβομαι γιατί γούστα είναι αυτά.
Φταίει πολύ εννοείται, όπως και όλοι τους σχεδόν. Αλλά εξακολουθώ να το θέλω στον ΠΑΟΚ έστω για δεκαοχτάδα. Διώξτε κανέναν άλλον αν θέλετε.
Δε μ' αρέσει να απαξιώνω παίχτες και ειδικά όταν είναι εύκολο, στις ήττες, αλλά αν δεν τα γράψουμε στο διαδίκτυο να είμαστε ήρεμοι αύριο στη δουλειά και στο πανεπιστήμιο, θα μαλώνουμε μεταξύ μας.
Φταίει πολύ εννοείται, όπως και όλοι τους σχεδόν. Αλλά εξακολουθώ να το θέλω στον ΠΑΟΚ έστω για δεκαοχτάδα. Διώξτε κανέναν άλλον αν θέλετε.
Δε μ' αρέσει να απαξιώνω παίχτες και ειδικά όταν είναι εύκολο, στις ήττες, αλλά αν δεν τα γράψουμε στο διαδίκτυο να είμαστε ήρεμοι αύριο στη δουλειά και στο πανεπιστήμιο, θα μαλώνουμε μεταξύ μας.
ο Μίρο πάντα παλεύει όσο μπορεί και ότι έχει το δίνει..αδιάφορο δε θα τον δείς ποτέ σαν κάποιους άλλους..απ'τα αριστερά δεν μπορεί να δώσει πολλά ούτε πίσω ούτε μπροστά..ποτέ δε θα τον κράξω στο γήπεδο αλλά νομίζω είναι η ώρα να δοκιμαστούν Σταφυλίδης, Λεονάρντο, Αποστολόπουλος
αν ειναι τοσο κακος αμυντικα ..επιθετικα δεν χρειαζεται καν αναλυση..περαν του παιχνιδιου με αρη και περσι ειχε καθοδικη πορεια και δυσκολια με γρηγορους....