Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από Maximus »

barlow4 έγραψε:αν πεταξεις με ryan sos να εκτυπωσεις το boarding pass σου.εμεις πηγαμε να κανουμε check in με το κινητο κατι που δεχονται σχεδον ολες οι εταιρειες πλεον αλλα η ryan μας ειπε οπωσδηποτε οτι το θελουν εκτυπωμενο και οτι αυτο το εκτυπωνουν με 80 ευρω το κεφαλι.μια φωτοτυπια 80 ευρω..το θεμα ειναι οτι στη θεσσαλονικη στο αεροδρομιο δεν υπαρχει μερος που να μπορεις να κανεις εκτυπωση.βεβαια ευτυχως ειχαμε καλωδιο usb για το κινητο και μας ειπαν στις πληροφοριες οτι αν κλαφτουμε στους μπατσους θα μας το εκτυπωσουν αυτοι.οπως και εγινε..
αν εισαι ξενος βεβαια κλαφτα τα λεφτα σου.γιατι ως γνωστον εξω οι ξενοι.
Όπως εκείνος στην διαφημιση ε?

"Καλέ μπάτσε, κανε φρου φρου να σε ακούσω! Πωπω, τι ωραιες μπότες είναι αυτές? Καλέ, πας γυμναστήριο?"

:lol:

Σε λίγο θα κλαιγομαστε στον μπάτσο να μας φέρει 2ο κομμάτι ψωμί στην φυλακή (για φοροφυγαδες)... :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

http://www.krotiriresort.gr/

Γνωριζει κανεις το εν λογω ξενοδοχειο???Στη χαλκιδικη..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

arrwstos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να 'στε καλά!
Έχω πετάξει και με τις δύο και είναι περίπου ίδιες.Η Easyjet πλέον έχει λίγο μικρότερη χειραποσκευή,αλλά κατά τα άλλα είναι πάνω κάτω ίδιες.Ίσως ένα ελαφρύ προβάδισμα δίνω στην Ryanair.Πάντως για καθυστερήσεις και τέτοια δεν ξέρω,γιατί δεν είχα ποτέ.Γενικά είναι τρομερά συμφέρουσες οι προσφορές τους.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γύρισα από το River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς.

Είδα Δήμο Αναστασιάδη, Tonys Sfinos, DUB Inc., Γιάννη Αγγελάκα, Σωκράτη Μάλαμα, Υπόγεια Ρεύματα, Πάνο Μουζουράκη, τους JAMES, Μάριο Φραγκούλη, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Κωστή Μαραβέγια, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μπάμπη Στόκα, Δημήτρη Σταρόβα, Γιάννη Ζουγανέλη μέσα σε 5 μέρες!

Ψιλοείδα Νατάσσα Μποφίλιου και Στέλιο Ρόκκο.

Παπακωνσταντίνου ανεπανάληπτος, απίστευτος δυναμισμός στην σκηνή, ροκάρει δυνατά, ξύπνησε μνήμες από την εφηβεία μου, Πρωτοψάλτη δυναμική με το καλύτερο σύνολο μουσικών που 'χω δει (ίσως μετά τους Scorpions), οι DUB Inc. με εξέπληξαν θετικά, ο Μουζουράκης όπως τον περίμενα, ο Φραγκούλης φωνάρα (όχι, δεν τραγούδησε όπερες :mrgreen: ).

Περάσαμε ΓΑΜΑΤΑ!

Για 50 ευρώ (40 ευρώ προπώληση) είναι πολύ καλό value-for-money (που λένε και στο χωριό μ'). Αλλά πρέπει να 'χεις για φαγητό αρκετά χρήματα εκεί μέσα..πάλι καλά, είναι νόστιμο.
Καταπληκτική φυσική ομορφιά, πολύ καλή οργάνωση (εντάξει, οι καλλιτέχνες συνέχεια είχαν θέματα με τον ήχο, αλλά δε γαμείς), επίσης προσοχή στους σουρωμένους που σνιφάρουν διάφορα.

Είχε και πολλούς ΠΑΟΚτσήδες. Κάτι φλώροι με ρουχάκια άλλων ομάδων, από την 2η μέρα και μετά δεν τόλμησαν να συνεχίσουν να τα φορούν.

Θα πάω και του χρόνου λογικά..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είπα κι εγώ, γιατί σοβάρεψαν τα τόπικ? :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

RoMaN έγραψε:Γύρισα από το River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς.

Είδα Δήμο Αναστασιάδη, Tonys Sfinos, DUB Inc., Γιάννη Αγγελάκα, Σωκράτη Μάλαμα, Υπόγεια Ρεύματα, Πάνο Μουζουράκη, τους JAMES, Μάριο Φραγκούλη, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Κωστή Μαραβέγια, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μπάμπη Στόκα, Δημήτρη Σταρόβα, Γιάννη Ζουγανέλη μέσα σε 5 μέρες!

Παπακωνσταντίνου ανεπανάληπτος, απίστευτος δυναμισμός στην σκηνή, ροκάρει δυνατά, ξύπνησε μνήμες από την εφηβεία μου, Πρωτοψάλτη δυναμική με το καλύτερο σύνολο μουσικών που 'χω δει (ίσως μετά τους Scorpions), οι DUB Inc. με εξέπληξαν θετικά, ο Μουζουράκης όπως τον περίμενα, ο Φραγκούλης φωνάρα (όχι, δεν τραγούδησε όπερες :mrgreen: ).

Περάσαμε ΓΑΜΑΤΑ!

Για 50 ευρώ (40 ευρώ προπώληση) είναι πολύ καλό value-for-money (που λένε και στο χωριό μ'). Αλλά πρέπει να 'χεις για φαγητό αρκετά χρήματα εκεί μέσα..πάλι καλά, είναι νόστιμο.
Καταπληκτική φυσική ομορφιά, πολύ καλή οργάνωση (εντάξει, οι καλλιτέχνες συνέχεια είχαν θέματα με τον ήχο, αλλά δε γαμείς), επίσης προσοχή στους σουρωμένους που σνιφάρουν διάφορα.

Είχε και πολλούς ΠΑΟΚτσήδες. Κάτι φλώροι με ρουχάκια άλλων ομάδων, από την 2η μέρα και μετά δεν τόλμησαν να συνεχίσουν να τα φορούν.

Roman και γω μολις γυρισα απο ριβερ αλλα έχω αντίθετη άποψη. (πλην του οτι το κάμπινγκ ήταν ασπρόμαυρο)

Από τους καλλιτέχνες αυτοί που πραγματικά άξιζαν ήταν James, DUB Inc, Mαχαιριτσας και λίγο ο Φραγκούλης. Ζουγανέλης πολύ κόμπλεξ έβγαζε, Σταρόβας γαμάτος αλλά 5-6 λεπτά να κάθησε πάνω. Οι υπόλοιποι ήταν, για μένα, στο όριο του καλού, πλην της Φαφουτη που ήταν για σφαλιάρες.

Το φαγητό ήταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ για τα δεδομένα της εποχής και των νέων ειδικότερα. πχ πρωινό: 2,5ε ζαμπόν-κασέρι-σάλτσα (κρύο), 1,5ε 1 κουταλια καφε, 1 κουταλια ζαχαρη σχεδόν αχτύπητα και νερό (γλυκός φραπές?) σύνολο: 4ε :redcard: , στην Καβάλα τα παίρνω με 1,70 άντε 1,80.

Άπειροι μπάτσοι, άπειροι σεκιουριτάδες, άπειροι ασφαλίτες μέσα στο κάμπινγκ :redcard: (καλύτερα να πήγαινα σε αστυνομικό τμήμα για διακοπές). οκ για ασφάλεια κλπ αλλά το παράκαναν. Στην είσοδο σου ψάχνουν το αμάξι, τις τσάντες των κοριτσιων κλπ!! και μας ρώτησαν αν φέραμε ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!

Ντουζ δεν έκανες για καμία παναγία. Το ποτάμι 6 τα ξημερώματα ήταν πιο ζεστό. :redcard:

Μπύρα είχε ΜΟΝΟ amstel(βασικός χορηγός) και όπως έγραψε ένα παλικάρι "θέλουμε μπύρα, όχι αμστελ".

Ας μη συνεχίσω τις κόκκινες... Πιστεύω πάνε να το κάνουνε πολύ οικογενειακό φεστιβάλ, αλλά οικογένειες να έρθουν 1-2 μέρες το πολύ (20ε το μεμονομένο εισητήριο μιας μέρας. δηλ 4χ20=100 χωρίς φαγητό, μπύρες/αναψυκτικά κλπ.)

Απ ότι έμαθα είχε 50% λίγοτερο κόσμο από πέρισυ. Τέτοια μείωση προβλέπω και για του χρόνου.

Ήμασταν 5-6 άτομα και όλοι φύγαμε αρκετά δυσαρεστημένοι. Δε θα ξαναπήγαινα.

ΥΓ. Αυτό που μ άρεσε πολύ, ήταν μια ταβέρνα μέσα στο Νεστόριο. πεντανόστιμα όλα και φθηνά. :pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

don PAOK έγραψε:

Περάσαμε ΓΑΜΑΤΑ!

Roman και γω μολις γυρισα απο ριβερ αλλα έχω αντίθετη άποψη. (πλην του οτι το κάμπινγκ ήταν ασπρόμαυρο)

Από τους καλλιτέχνες αυτοί που πραγματικά άξιζαν ήταν James, DUB Inc, Mαχαιριτσας και λίγο ο Φραγκούλης. Ζουγανέλης πολύ κόμπλεξ έβγαζε, Σταρόβας γαμάτος αλλά 5-6 λεπτά να κάθησε πάνω. Οι υπόλοιποι ήταν, για μένα, στο όριο του καλού, πλην της Φαφουτη που ήταν για σφαλιάρες.

Το φαγητό ήταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ για τα δεδομένα της εποχής και των νέων ειδικότερα. πχ πρωινό: 2,5ε ζαμπόν-κασέρι-σάλτσα (κρύο), 1,5ε 1 κουταλια καφε, 1 κουταλια ζαχαρη σχεδόν αχτύπητα και νερό (γλυκός φραπές?) σύνολο: 4ε :redcard: , στην Καβάλα τα παίρνω με 1,70 άντε 1,80.

Άπειροι μπάτσοι, άπειροι σεκιουριτάδες, άπειροι ασφαλίτες μέσα στο κάμπινγκ :redcard: (καλύτερα να πήγαινα σε αστυνομικό τμήμα για διακοπές). οκ για ασφάλεια κλπ αλλά το παράκαναν. Στην είσοδο σου ψάχνουν το αμάξι, τις τσάντες των κοριτσιων κλπ!! και μας ρώτησαν αν φέραμε ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!

Ντουζ δεν έκανες για καμία παναγία. Το ποτάμι 6 τα ξημερώματα ήταν πιο ζεστό. :redcard:

Μπύρα είχε ΜΟΝΟ amstel(βασικός χορηγός) και όπως έγραψε ένα παλικάρι "θέλουμε μπύρα, όχι αμστελ".

Ας μη συνεχίσω τις κόκκινες... Πιστεύω πάνε να το κάνουνε πολύ οικογενειακό φεστιβάλ, αλλά οικογένειες να έρθουν 1-2 μέρες το πολύ (20ε το μεμονομένο εισητήριο μιας μέρας. δηλ 4χ20=100 χωρίς φαγητό, μπύρες/αναψυκτικά κλπ.)

Απ ότι έμαθα είχε 50% λίγοτερο κόσμο από πέρισυ. Τέτοια μείωση προβλέπω και για του χρόνου.

ΥΓ. Αυτό που μ άρεσε πολύ, ήταν μια ταβέρνα μέσα στο Νεστόριο. πεντανόστιμα όλα και φθηνά. :pano:
Τι εννοείς ότι ο Ζουγανέλης έβγαλε κόμπλεξ; Εγώ τον γουστάρω γενικά (δεν είναι αυτό που νομίζεις) και ίσως γι'αυτό δεν κατάλαβα τίποτα.
Ο Σταρόβας έκατσε λίγο στη σκηνή γιατί τα πιτόγυρα κρύωναν! :mrgreen:
Η Φαφούτη τραγουδάει το πολύ 2 χρόνια και ήθελε να κάνει με τον κόσμο παιχνίδι λες και έχει κανένα εξαιρετικό πρόγραμμα ή τραγουδάει 25 χρόνια. Κάτσε ρε, πού πας;

Με τους staff της ασφάλειας δεν είχα πρόβλημα, ας υπάρχουν και αχρείαστοι να 'ναι.. Αν και στη συναυλία του Παπακωνσταντίνου χρειάστηκαν, έγινε ψιλοφασαρία με έναν μαστουροπιωμένο, δίπλα ήμουν, έπεσε πολύ σπρωξίδι...

Το ντουζ ήταν μια χαρά..τις ώρες 10:00 - 14:00 και 18:00 - 22:00 και μόνο στις ζώνες Β' και Γ'..εγώ που ήμουν Δ', έπρεπε να περπατήσω λίγο.. :mrgreen:

Η μπύρα με άφησε αδιάφορο, αφού δεν ήπια καθόλου αλκοόλ.

Οι τιμές πάντως ήταν όντως τσιμπημένες.. Παρ'όλην την φθηνή είσοδο, το εστιατόριο ήταν όντως ακριβό!
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

RoMaN έγραψε:
don PAOK έγραψε:

Περάσαμε ΓΑΜΑΤΑ!

Τι εννοείς ότι ο Ζουγανέλης έβγαλε κόμπλεξ; Εγώ τον γουστάρω γενικά (δεν είναι αυτό που νομίζεις) και ίσως γι'αυτό δεν κατάλαβα τίποτα.
Ο Σταρόβας έκατσε λίγο στη σκηνή γιατί τα πιτόγυρα κρύωναν! :mrgreen:
Η Φαφούτη τραγουδάει το πολύ 2 χρόνια και ήθελε να κάνει με τον κόσμο παιχνίδι λες και έχει κανένα εξαιρετικό πρόγραμμα ή τραγουδάει 25 χρόνια. Κάτσε ρε, πού πας;

Με τους staff της ασφάλειας δεν είχα πρόβλημα, ας υπάρχουν και αχρείαστοι να 'ναι.. Αν και στη συναυλία του Παπακωνσταντίνου χρειάστηκαν, έγινε ψιλοφασαρία με έναν μαστουροπιωμένο, δίπλα ήμουν, έπεσε πολύ σπρωξίδι...

Το ντουζ ήταν μια χαρά..τις ώρες 10:00 - 14:00 και 18:00 - 22:00 και μόνο στις ζώνες Β' και Γ'..εγώ που ήμουν Δ', έπρεπε να περπατήσω λίγο.. :mrgreen:

Η μπύρα με άφησε αδιάφορο, αφού δεν ήπια τίποτα.

Οι τιμές πάντως ήταν όντως τσιμπημένες.. Παρ'όλην την φθηνή είσοδο, το εστιατόριο ήταν όντως ακριβό!

Μου φάνηκε να βγάζει λίγο κόμπλεξ, λίγο με τα μαλλιά, λίγο με το είμαι ψωλαράς και κάτι παρόμοια που τα ελεγε 3-4 φορές το λεπτό. Ισως μου φάνηκε εμένα έτσι γιατί πρώτη φορά τον βλέπω live. :)

Κατά τις 19:00 που πήγαινα για μπάνιο/κρυοπάγημα στα ντουζ της Δ έρχονταν άτομα από Β,Γ και λέγαν ότι τελείωσε το νερό και εκει.

Ησουν στα παιδία που την παρασκευη άκουγαν το φιλικο??
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

don PAOK έγραψε:Μου φάνηκε να βγάζει λίγο κόμπλεξ, λίγο με τα μαλλιά, λίγο με το είμαι ψωλαράς και κάτι παρόμοια που τα ελεγε 3-4 φορές το λεπτό. Ισως μου φάνηκε εμένα έτσι γιατί πρώτη φορά τον βλέπω live. :)

Ησουν στα παιδία που την παρασκευη άκουγαν το φιλικο??
Αυτός είναι ο Ζουγανέλης! Βγάζει πολύ γέλιο πάντως, αν είχε χρόνο να κάνει κανονικό πρόγραμμα με σκετσάκια κτλ με τον Σταρόβα (και όχι μόνο) θα γελούσες περισσότερο!

Ήμουν ακριβώς κάτω (ή δυο σειρές κάτω) από τα παιδιά που άκουγαν το φιλικό.. Οι ίδιοι άκουγαν και τον αγώνα με την Metalist (εγώ τον άκουσα στο κινητό τελικά).
danirifle έγραψε:είπα κι εγώ, γιατί σοβάρεψαν τα τόπικ? :mrgreen: :mrgreen:
"Έγιναν μουντά και βαρετά" ήθελες να πεις μάλλον, δάσκαλε! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Γύρισα απόψε από τη Σίβηρη, επίσης τράκα δγιακοπές, με τη παρέα.

Πολύ οικογενειακή φάση, λίγη νεολαία, 1-2 μαγαζιά για κανένα ποτάκι για τους νέους το βράδυ. Αν είστε οικογένεια με παιδιά κτλ, πάτε, αλλιώς όχι, δεν έχει "κίνηση" ;) .

Προσοχή στις τιμές του φαγητού.
Πήγαμε ένα μεσημέρι στο Family (ψητοπωλείο) και οι μερίδες ήταν γύρω στα 7 ευρώ. Ο γύρος, αν θυμάμαι καλά, στα 2.70, ο χοιρινός. Από ποιότητα klein mein. Γύρος κοτόπουλο δεν υπήρχε.

Στην παραλία λίγα μαγαζιά με ξαπλώστρες κτλ, οπότε υπήρχαν αρκετοί χώροι για να στρώσεις πετσέτα/πσάθα και να παίξεις άνετα ρακέτες.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από karlat85 »

Σiβηρη Ε; Έχει πάει κανείς τελευταία στην ελάνη τς σιβηρης; Έχω να πάω από μικρό παιδί
Χτίσανε εκεί; τότε κάνανε μόνο camping
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ελανη κατω στη παραλία εχει το ξενοδοχείο και τα "παλια" σπιτια και επάνω στο λόφο εχει τις καινούριες μονοκατοικίες! Καλη θαλασσα εχει κατω!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ερωτηση σοβαροτατη
ξερει κανεις αν εχουν αναμεταδοση αθλητικα ραδιοφωνα απο θεσσαλονικη ή γενικα αθλητικα ραδιοφωνα στον νομο της καβαλας??
γραψτε συχνοτητες θα ειμαι εκει απο παρασκευη και για μια βδομαδα και θα χασω τα μπαμ μπουμ!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Καβαλα μετρόπολις 92,2
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

stelyk έγραψε:θα ειμαι εκει απο παρασκευη και για μια βδομαδα και θα χασω τα μπαμ μπουμ!!

Επειδη μπορει να αργησει το "μπαμ" , να καθεσαι στη σκια και να πινεις δροσερα ποτα , οπως κανει το κοριτσακι στη φωτο....

Εικόνα

Υ.Γ. Καλες διακοπες ...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”