Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Δημοσίευση από novito »

Ο καθένας μπορεί να κρατήσει τη γνώμη του για οποιαδήποτε θρησκεία για τον εαυτό του και μακριά απ το συγκεκριμένο φόρουμ. Εδώ μέσα μπορεί να γίνεται λόγος για μία και μόνο Θρησκεία, κι αυτή δεν είναι άλλη απ τον ΠΑΟΚ.

υ.γ. Δε κατάλαβα (ή δε θέλω να καταλάβω) το " θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί όταν μιλάμε για την ορθοδοξία"..... :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι απλό. Δεν μπορώ εγώ, που δεν υπήρξα ποτέ κομμουνιστής να βγω και να πω τι πρεσβεύει ο κομμουνισμός. Είναι ανήθικο. Μπορεί να πω ότι δεν τον πιστεύω, αλλά όχι να τον αναλύω, όντας αναρμόδιος και μακριά του για όλη μου τη ζωή
Δεν άκουσα τον κ. Δούκα, για να ξέρω πώς του ήρθε να αναφερθεί στην ορθοδοξία, ούτε τι λόγο είχε να την αναφέρει σε κάποιο αθλητικό μέσο, αλλά καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί όλοι μας, όταν μιλάμε για ιδεολογίες, ή - ακόμη χειρότερα - θρησκείες.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Για να τελειώνει το θέμα, ο εν λόγω δημοσιογράφος απ ότι βλέπω δεν ανέφερε τι πρεσβεύει η ορθοδοξία, αλλά το πως τη βλέπει ο ίδιος. Άλλοι θα συμφωνήσουν, άλλοι θα διαφωνήσουν και άλλοι θα αδιαφορήσουν. Και το τελευταίο είναι που πρέπει να γίνει στο συγκεκριμένο φόρουμ, μιας και η κουβέντα δεν είναι απλώς εκτός θέματος, αλλά εντελώς άσχετη με ένα ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ... ;)
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Δημοσίευσηαπό yiannisPAOKitalia » 11 Αύγ 2010 00:54
yiannisPAOKitalia έγραψε:Πάλι ταναπού τα έκανε ο Τρέγιας... όπου πάει πλακώνεται. Πολύ παρτάκιας ο τύπος, και ξερόλας. Εγώ ειμαι ραδιοφωνικός παραγωγός κι εσύ δεν είσαι, κι εγώ είμαι αυτό κι εσύ δεν είσαι, και πήγε και στο στούντιο να πουλήσει τρέλα..

Στον αέρα ρε πούστη μου, φύγε εσύ, όχι φύγε εσύ, όχι άμα ανοίξω το στόμα μου κι εσένα δε σε ξέρει κανείς, άντε μαμηθείτε ρε μ@λ@κες... καραγκιόζη τρέγια, ε καραγκιόζη.
Πάλι ταναπού vol.2

Ποιος νομίζει ότι είναι αυτός ρε? Κλασσικός νταής ρε πούστη μου. Υψώνει φωνή και μετά τουμπεκί...

Μπροστά δε θα πάμε με τέτοιους τύπους να μιλάνε δημόσια στο όνομα του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

yianni συμφωνώ οτι αυτός ο τύπος (διευκρινίζω για την mediaκή του παρουσία) είναι εντελώς ακατάλληλος.

Η εν γένει mediaκή του παρουσία, εμπεριέχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να την στοιχειοθετήσουν ως ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΗ, ΒΛΑΚΩΔΗ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ, ΒΑΡΕΤΗ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ, ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ και εν τέλη ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.

Οι κοτσάνες που έχει πει, χρόνια τώρα, είναι παροιμειώδεις. (π.χ. μία που έχω πρόχειρη και σύντομη και την λέει επανειλημένως, παίρνοντας ύφος διανοούμενου ακαδημαϊκού, είναι η εξής: "..και οι δύο οι ομάδες εκκατέρωθεν..") :D

Επίσης επαληθεύει το ρητό που λέει οτι: "Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ". :redcard:

Ο Βασιλόπουλος που τον αφήνει να συνεχίζει εκεί με έχει αναγκάσει να γυρίζω βελόνα, αλλά αναγκάζομαι να τον ακούω για λίγο αφού στην εκπομπή του βγαίνει ο Σταύρος για ρεπορτάζ και δεν έχει ακριβεί ώρα κι έτσι μέχρι να βγει ο Κόλκας, τον τρώω στην μάπα. :o

Υ.Γ.: Δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να τον κρίνω αν δεν ήταν δημόσια η παρουσία του, αλλά και παρατεταμένη.
Ας πρόσεχε, τι δουλειά έχει ο άσχετος να δημοσιολογεί επί χρόνια τώρα.
Φτάνει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Τρί 09 Νοέμ 2010, 04:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yiannisPAOKitalia

Φυσικά και κρίνεται για την παρουσία του στο ράδιο, και όχι για το άτομό του.

Το ότι δεν μιλάει σωστά ελληνικά, δεν είναι τόσο τραγικό. Δε χρειάζεται να είναι όλοι επιστήμονες, ας λέει σωστές κουβέντες, κι ας χρησιμοποιεί λάθος την γλώσσα. Αλλά ούτε το ένα κάνει, ούτε το άλλο.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Ασφαλώς και η μη άριστη γνώση της γλώσσας δεν αποτελεί το βασικό πρόβλημα, άλλωστε ακούμε και άλλους που δεν γνωρίζουν άριστα την γλώσσα αλλά τα καταφέρνουν σχετικά καλά. Το θέμα μου έχει να κάνει με το περιεχόμενο το λεγομένων, το ύφος, την ευγένεια, την παιδεία, την νοημοσύνη, την ταπεινότητα, τον σεβασμό του ακροατή, τον σεβασμό προς τον συνομιλητή, το ήθος κ.α..

Στο κάτω-κάτω δεν έχουμε φτιαχτεί όλοι για να είμαστε ικανοί για όλα. Είναι απλά τα πράγματα. Να σου πω και το σπουδαιότερο στην παρούσα κουβέντα;

Δεν φταίει κανένας Τρέγιας για την παρουσία του στο μικρόφωνο και το λέω με πλήρη συνείδηση, φταίνε κατά κύριο λόγο αυτοί που τους δίνουν το βήμα και οι οποίοι υποτίθεται πως έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να ξεχωρίζουν τους ικανούς για κάθε δουλειά στο Μέσον που διοικούν (π.χ. βλ. Βασιλόπουλος).

Δεν δέχομαι ως δικαιολογία το γεγονός οτι μπορεί να μην αμείβονται για τις υπηρεσίες τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Τρί 09 Νοέμ 2010, 04:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yiannisPAOKitalia

Νταξ', κι ο Βασιλόπουλος τη δουλειά του κάνει ως επιχειρηματίας, όπως κι ο Μετρουλάκης.

Όσο για τον ίδιο τον Τρέγια, αυτό που μου τη δίνει, είναι που ξεφτυλίζονται δημόσια. Και στα @@ μου για τον Τρέγια και τον κάθε Τρέγια ατομικά, με ενδιαφέρει που ακούγεται στο ράδιο ως ΠΑΟΚτσής. Βγαίνει μια ψεύτικη εικόνα προς τα έξω με τέτοια άτομα στα ραδιόφωνα.

Τι να πω? Τζάμπα καθόμαστε και τα λέμε..
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Ορθά το συνέλαβες.

Επίσης επειδή θέλησα να στηρίξω αυτό το ραδιόφωνο, λόγω ΠΑΟΚ, με ενοχλεί που ο Βασιλόπουλος με τις επιλογές του με "διώχνει". Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Διευθυντής του σταθμού. Τουναντίον είναι ο κύριος-όχι ο μόνος-υπεύθυνος για την λειτουργία του Σταθμού. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Και πιστεψέ με έχω κι άλλη υπομονή επειδή κατανοώ κάποιες οικονομικές δυσχέρειες, προσπαθώντας να είμαι δίκαιος.

Το ερώτημα είναι μέχρι πότε και ποσοι από εμάς; (Καταλάβατε κ. Βασιλόπουλε;..ελπίζω)

:pano:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ena credit παντως απο μενα στο παρακατω δημοσιευμα!

Τα ΣΠΟΡ αποκαλύπτουν το μεγάλο σκάνδαλο

Η αθλητική δικαιοσύνη είναι τυφλή; Όχι κύριοι, δεν είναι. Μελετώντας προσεκτικά την σημερινή αποκάλυψη των ΣΠΟΡ του Βορρά θα διαπιστώσετε ότι έχει μάτια – ορθάνοιχτα μάλιστα – και βλέπει.

Γιατί, αν ήταν τυφλή δεν θα τιμωρούσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ποινή μιας αγωνιστικής, ενώ αντίθετα θα τιμωρούσε με ποινή την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δυστυχώς κάθε μέρα επιβεβαιωνόμαστε όσοι υποστηρίζουμε ότι ζούμε σε μια χώρα χωρίς ηθικές αξίες. Σε μια χώρα που κυριαρχούν το άδικο, οι δημόσιες σχέσεις και ο φόβος για τους επιχειρηματίες και τους εφοπλιστές – εσχάτως εμφανιζόμενους – που προκειμένου να ικανοποιήσουν τον προσωπικό τους εγωισμό, θα διαλύσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παραθέτουμε σήμερα τα έγγραφα στα οποία βασίστηκε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο του Ελληνικού ποδοσφαίρου εξετάζοντας τις υποθέσεις των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στους αγώνες ΠΑΟΚ – Αρη στην Τούμπα και Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για τις εκθέσεις της Γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της Γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής που εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας και να αντιληφθείτε πόσο διαφορετικά αντιμετωπίστηκαν από την αθλητική δικαιοσύνη ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Από τις εκθέσεις των γενικών διευθύνσεων της αστυνομίας προκύπτει ότι τα γεγονότα στην Τούμπα διαδραματίστηκαν ΕΞΩ από το γήπεδο, ενώ τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ διαδραματίστηκαν και ΜΕΣΑ και έξω από τις κερκίδες του γηπέδου.

Διαβάζοντας προσεκτικά τις εκθέσεις, θα διαπιστώσετε ότι αυτά που έγιναν στο περιθώριο του αγώνα Παναθηναικού – Ολυμπιακού, είναι πολύ πιο σοβαρά από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ – Αρη.
Το αποτέλεσμα το ξέρετε. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού της έδρας της και χρηματικό πρόστιμο 49.000 ευρώ ενώ η ΠΑΕ Παναθηναικός τιμωρήθηκε μόνο με 23.000 ευρώ.
Δεν χρειάζεται να προχωρήσω περισσότερο. Με τα ίδια σας τα μάτια μπορείτε να διαπιστώσετε την σοβαρότητα και τον όγκο των γεγονότων στα δυο γήπεδα. Μια ακόμα ( από τις εκατοντάδες ) απόδειξη του παρασκηνίου που οργιάζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Πάρτε μια ανάσα, γιατί δεν τελειώσαμε με τα δυο παραδείγματα που αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίστηκε με εχθρική διάθεση από την αθλητική δικαιοσύνη σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίστηκε ( και θα αντιμετωπίζεται μέχρι το τέλος της περιόδου όπως και ο Ολυμπιακός ) με μεγάλη προσοχή.
Σύμφωνα με το άρθρο 26, παράγραφος 3 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ «κάθε ομάδα είναι υπεύθυνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις, όλων όσων συνδέονται με αυτή ( συμπεριλαμβάνονται οι οπαδοί ) ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ».

Από την έκθεση της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και από τα ρεπορτάζ που δημοσίευσαν την επόμενη μέρα του αγώνα το σύνολο των ελληνικών εφημερίδων ( που ) προκύπτει ότι τα γεγονότα στρέφονταν εναντίον της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Πείτε μας τώρα εσείς με ποιο σκεπτικό παρέβλεψαν το σχετικό άρθρο του ποινικού κώδικα της ΕΠΟ και τιμώρησαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Προσέξτε την ευθύνη που φέρει τόσο το πρωτοβάθμιο όσο και το δευτεροβάθμιο όργανο που ανήκει στην ΕΠΟ του κ. Σοφοκλή Πιλάβιου.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ

Ιδού και τι αναφέρει στη δική της έκθεση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο της Τούμπας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στις 3 Οκτωβρίου 2010:

«Μετά τη λήξη του αγώνα περί ώρα 22.30 ομάδα περίπου (200) οπαδών του ΠΑΟΚ, συγκεντρώθηκαν εξωτερικά της εισόδου των αποδυτηρίων του Γηπέδου (παραπλεύρως της θύρας 1), προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ήττα της ομάδας τους. Με κατάλληλη διάταξη αστυνομικών δυνάμεων έμπροσθεν των ανωτέρων οπαδών και σε συνεργασία με το ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας (security), απετράπη οποιαδήποτε περαιτέρω προσέγγισή τους στην είσοδο των αποδυτηρίων. Ανωτέρω οπαδοί για διάστημα περίπου μισής ώρας, αναφώνησαν συνθήματα αποδοκιμασίας εναντίον των παικτών της ομάδας του ΠΑΟΚ. Η προσέλευση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο σημείο, συνεχίστηκε και ο συνολικός αριθμός τους ανήλθε περί τους 700 οπαδούς. Ακολούθως, ομάδα αυτών από το πίσω μέρος του πλήθους, επιτέθηκε απρόκλητα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, ρίπτοντας κατ’ επανάληψη εναντίον τους, κροτίδες, πέτρες, γυάλινα μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, με άμεσο κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιτότητα των ανωτέρω αστυνομικών, των ανδρών του προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (security) καθώς και των λοιπών συγκεντρωμένων οπαδών. Για την αποτροπή των ανωτέρω επικείμενων κινδύνων, έγινε από τις αστυνομικές δυνάμεις της ΔΕΑΘ περιορισμένη και αναγκαία χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης και δακρυγόνων μέσων.

Από τις ανωτέρω ρίψεις αντικειμένων τραυματίστηκαν ελαφρά δύο (2) αστυνομικοί της ΔΕΑΘ και προκλήθηκαν φθορές στο παρακείμενα σταθμευμένο υπ’ αριθμό ΕΑ-26233 υπηρεσιακό όχημα. Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη ένας (1) οπαδός του ΠΑΟΚ που επιχείρησε να ανάψει και ρίξει κροτίδα, εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Ακολούθως ομάδα πεντακοσίων (500) περίπου οπαδών του ΠΑΟΚ και αφού απωθήθηκε αρχικά από το χώρο εξωτερικά της εισόδου των αποδυτηρίων από τις αστυνομικές δυνάμεις, κινήθηκε επί της οδού Κλεάνθους είτε με κατεύθυνση προ της οδό Παπάφη, είτε προς την οδό Γρ. Λαμπράκη, θέτοντας φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και ρίπτοντας ταυτόχρονα κατά των αστυνομικών δυνάμεων πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Περί τα (300) περίπου άτομα εξ αυτών, κινούμενα επί της οδού Κλεάνθους με κατεύθυνση προς την οδό Γρ. Λαμπράκη, προκάλεσαν φθορές στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Θεσσαλονίκης, ήτοι θραύση υαλοπινάκων. Υστερα από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της ΔΕΑΘ περί ώρα 23.40 στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Τρικάλων, συνελήφθησαν 14 άτομα, τα οποία συμμετείχαν στην ομάδα των οπαδών που έρριπταν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις».

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟ – ΟΣΦΠ

Να λοιπόν τι ανέφερε στην έκθεσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις 30 Οκτωβρίου 2010:

«Περί ώρα 20.25 κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, εκατό (100) περίπου φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εξήλθαν από την κερκίδα της Θύρα 1 και στη συνέχεια άλλοι τετρακόσιοι (400) που εξήλθαν από την παραπάνω κερκίδα καθώς και από την κερκίδα της θύρας 35, αφού αρχικά διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, επιτέθηκαν στη συνέχεια απρόκλητα και με μεγάλη σφοδρότητα κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο σημείο εκτοξεύοντας φωτοβολίδες ριπτόμενες με πιστόλι, κροτίδες, σιδερένια κάγκελα, πέτρες κ.α. αντικείμενα. Οι εν λόγω δυνάμεις ενεργώντας ψύχραιμα και συντονισμένα και κατόπιν περιορισμένης χρήσης δακρυγόνων μέσων, απώθησαν τους φιλάθλους προς τις θύρες τους.

Ταυτόχρονα διακόσιοι (200) περίπου φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, εξήλθαν από τις κερκίδες των θυρών 3 & 4 και επιτέθηκαν με πέτρες, μάρμαρα, σιδερένιους λοστούς κ.α. αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες απέκρουσαν την επίθεση και απομάκρυναν τα εν λόγω άτομα χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω επεισοδίων, τραυματίστηκαν όλως ελαφρά χωρίς να κωλυθούν των υπηρεσιακών τους καθηκόντων δώδεκα (12) αστυνομικοί, υπέστησαν φθορές, μια υπηρεσιακή ασπίδα, τρία (3) προστατευτικά κράνη και μια (1) φόρμα επιχειρήσεων, ενώ μερίδα των προαναφερομένων φιλάθλων προξένησαν εκτεταμένες φθορές στο διαχωριστικό τμήμα των κερκίδων με τη ράμπα, μεταξύ των θυρών 35 & 1 (κάτω από ρολόι)».
Η αστυνομία όπως αναφέρεται στην έκθεση προχώρησε στην σύλληψη 13 οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε ένας δεν συνελήφθη με την κατηγορία της συμμετοχής στα παραπάνω επεισόδια!

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Πριν από περίπου τρεις μήνες ενώπιον των αθλητικών δικαστών βρέθηκε και η ΠΑΕ ΑΕΚ απολογούμενη για την επίθεση μερίδας των οπαδών στον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο φιλικό παιχνίδι Καλλιθέας – ΑΕΚ. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αθωώθηκε βάσει του άρθρου στο οποίο αναφερόμαστε σήμερα. Και σωστά αθωώθηκε ( βάσει του άρθρου ) καθώς οι πράξεις των οπαδών της στρέφονταν εναντίον της ίδιας της ομάδας.

Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το άρθρο δεν λήφθηκε υπόψη. Έτσι λειτουργεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά και τη σημερινή αποκάλυψη, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο. Είναι ώρα να το αντιληφθεί και η διοίκηση της ΠΑΕ και να λάβει τα μέτρα της.

http://www.sportouvorra.gr/index.php?op ... &Itemid=65
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Δημοσίευσηαπό yiannisPAOKitalia » 11 Αύγ 2010 00:54
yiannisPAOKitalia έγραψε:Πάλι ταναπού τα έκανε ο Τρέγιας... όπου πάει πλακώνεται. Πολύ παρτάκιας ο τύπος, και ξερόλας. Εγώ ειμαι ραδιοφωνικός παραγωγός κι εσύ δεν είσαι, κι εγώ είμαι αυτό κι εσύ δεν είσαι, και πήγε και στο στούντιο να πουλήσει τρέλα..

Στον αέρα ρε πούστη μου, φύγε εσύ, όχι φύγε εσύ, όχι άμα ανοίξω το στόμα μου κι εσένα δε σε ξέρει κανείς, άντε μαμηθείτε ρε μ@λ@κες... καραγκιόζη τρέγια, ε καραγκιόζη.
Πάλι ταναπού vol.2

Ποιος νομίζει ότι είναι αυτός ρε? Κλασσικός νταής ρε πούστη μου. Υψώνει φωνή και μετά τουμπεκί...

Μπροστά δε θα πάμε με τέτοιους τύπους να μιλάνε δημόσια στο όνομα του ΠΑΟΚ.
τραγικος ο τρεγιας τα αλλα παιδια ειναι ενταξυ....αλλα εδω μιλανε για ΠΑΟΚ καμορες και ζαγορες βεβαια σε αλλο
ραδιοφωνο αλλα μιλανε.....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

οικτρή η κατάσταση στα ραδιόφωνα σήμερα το βραδυ. το ένα πήρε γραμμή κατά τις διαιτησίας και τα ρίχνει όλα στη διαιτησία, το άλλο παίρνει την αντίθετη γραμμή (μια και το ένα πήρε εκείνη τh γραμμή) και το παίζει υπεράνω.

ακροματικοτιτα πάνω από όλα
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Βασιλο, ο σκορδας του ΠΑΟΚ...

αισχος, ντροπη...

παραληρημα κατα της διαιτησιας και μοναδικος φταιχτης της ηττας του ΠΑΟΚ...

Απορω ,ποιοι τους ακουνε ρε γμτ? :?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Απίστευτο πρωτοσέλιδο σήμερα.... :shock: :o
Και μετά απορούμε γιατί δε πάμε μπροστά....

υ.γ. τώρα γίναν 3 τα πέναλντι?? :roll:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εγκληματει κατα εαυτου οποις ακουει ή διαβαζει βασιλοπουλο κ τα τσιρακια του!ευχομαι το ενστικτο της ... αυτοσυντηρησης να ενεργοποιηθει σε οσους ακομα ασχολουνται με το δημοσιογραφικο συγκροτημα,που <<ευτυχως>> κατα καποιους υπαρχει για να προασπιζεται τα ασπρομαυρα συμφεροντα ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”