Ibrahima Bakayoko

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
xtbabis

Re: Ibrahima Bakayoko

Δημοσίευση από xtbabis »

δεν κανει οντως. θελουμε γρηγορα φορ βολιδες σαν τον Λιακο. ειχε κεφια χθες ο Λιακος,μερακλωσε και εριξε και μια ζειμπεκια
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

για τους παραπάνω λόγους υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει το ενδιαφέρον για Μακίνουα..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

εγω ξερω οτι οι αμυντικοι εχθες ακομα τον ψαχνουν ..
καθομουν με εναν φιλο ηρακλιδεα και ειχε παθει πλακα με τον μπακα και δεν ειναι κανενας τυχαιος ξερει μπαλα.

μπορει να εχει αυτο το στιλ...πέφτω στο επόμενο βημα αλλα εχθες εκανε οτι ηθελε τους ειχε ταραξει στις τριπλες και ειναι ο μονος μαζι με τον βιερινια που μπορουν να κανουν τριπλα...κανενας αλος στην ομαδα..ισος λιγο ο σορλεν ισος.
Άβαταρ μέλους
theONEandONLY

Δημοσίευση από theONEandONLY »

παντως ειναι φανερο πως θελουμε 3 γρηγορους παιχταραδες στα χαφ στα ακρα, δημιουργους και ενα φορ.
αυτες ομως ειναι δυσκολες θεσεις.σχεδον ολες οι ομαδες του πλανητη παιχτες σε αυτες τις θεσεις ψαχνουν...διοτι η δημιουργια και η αποτελεσματικοτητα(βλεπε μπλανκο) ειναι δυσκολη,η αμυνα ειναι πολυ πιο ευκολη. το θεμα ειναι αν υπαρχει το παραδακι για τετοιο ανοιγμα χωρις να παει πισω η εξυγιανση.κινησεις να γινουν αλλα σε λογικα πλαισια...ας μην ειναι αεροδρομιου(προκλητικες δηλαδη)...ξερει ο τεο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theONEandONLY την Δευ 18 Μάιος 2009, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μακινουά ως αντιΧούτος... μπορει!
Ο Μπακα θα μείνει... Δεν θα φύγει ρε!
Κι ο Μούσλι θα μείνει κι ας μη το καρφώνει το γκολάκι...
Ο Λιάκος δεν ξέρω... Ισως μείνει κι αυτός...Ισως φύγει και έρθει ο Παπαζογλου...
Ο Κλάους αν μείνει τότε οκ... Αν φύγει δεν θα φύγει ο Λιάκος...

Μαντεύω ότι...

Του χρόνου θα έχουμε: Μουσλιμοβιτς, ΜΠΑΜ-ΠΑΤΑΓΟ, Μπάκαπανθηρα, Παπάζογλου, Αναστασάκο... Και λογικά το ΜΠΑΜ- ΠΑΤΑΓΟΣ πρέπει να είναι γρήγορος επιθετικός...
Άβαταρ μέλους
theONEandONLY

Δημοσίευση από theONEandONLY »

παντως οι επιθετικοι διχως δημιουργικα και γρηγορα χαφ ειναι σαν να εχεις ενα φοβερα αεροδυναμικο αμαξι...μια κουρσα απιστευτη διχως κινητηρα..δεν πανε πουθενα
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Η φάση με τον συμπαθέστατο Μπάκα είναι ότι βλέποντάς τον, νομίζεις ότι και την παραμικρή του ενέργεια την κάνει κατά τύχη. Ακόμα και στον τρόπο που κάνει κοντρόλ, στον τρόπο που πάει να κάνει ντρίμπλα, ακόμα και στα ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ γκολ που πέτυχε φέτος, τα έβαζε με τέτοια αγαρμποσύνη, που αναρωτιόμουν αν το ήθελε. :)
Και να θυμίσω κάτι που έχει ξαναειπωθεί. Αν σκεφτεί την ενέργεια που θα κάνει, το γ@μησε και ψόφησε. Αν το κάνει ασυναίσθητα, τότε βγαίνει σε καλό.

Ότι και να λέμε, μας ξελάσπωσε τόσες φορές φέτος, που όλα τα παραπάνω τα βλέπει κανείς με συμπάθεια.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

του χρόνου παίκτης που δεν θα είναι γρήγορος καλύτερα ας μην περάσει το κατώφλι της ΤΟΎΜΠΑΣ....
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Αν και μου άρεσε πολύ φέτος δεν είμαι ζεστός στην ανανέωση του Μπακαγιόκο.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

PAOKmadness έγραψε:Δεν ξέρω ρε παιδιά ή είμαι στραβός ή εντελώς άμπαλος δεν ξέρω. Ο άνθρωπος αυτός με εκνευρίζει δεν κολλάει στο μοντέρνο ποδόσφαιρο μου θυμίζει άλλες εποχές όπως αλεξανδρή στον γαύρο και δημητριάδη στο χανούμι που στήναν περίπτερο και βγαίναν πρώτοι σκόρερ.

+1 στραβός και άμπαλος! :)
Αλλά φέτος είχε απίστευτη αποτελεσματικότητα. Αμφιβάλλω αν είχε ποτέ στην καριέρα του τέτοια αναλογία γκολ/συμμετοχών.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε σας ρώτησε κανείς αν τον θέλετε??? Μην δημηουργείται θέμα... Θα μείνει είπαμε... Ξεκολλάτε! Πατε στο τόπικ του Χούτου να βγάλετε χολή... :) Γενικά γυρνάω όλα τα τόπικ και παντού όλοι βγάζουν μια χολή... ενώ η ομάδα τερμάτησε δεύτερη, δεν τα κατάφερε και μάλλον θα παίξει ουέφα που ήταν και ο στόχος μας, στα πλέι οφφ παίζει επιθετικά και προμηνύει τι θα γίνει του χρόνου... ΕΛΕΟΣ! Σταματήστε να γκρινιάζετε και να κάνετε υποδείξεις για όλα... Μεχρι πριν λίγο καιρό που πηγαίναμε καλά όλοι κάναμε καλοπρωαίρετη κριτική, τώρα παραέγινε! Σταματήστε....
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

+1975
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

ΟΣΟΙ τον θεωρουν αμπαλο κλπ μλκιες δεν εχουν παρα να δουν το βιογραφικο του και τις ομαδες απο τις οποιες περασε. μαζι με τον Σεργιο και τον Παμπλο ειναι πρωτοι και με διαφορα
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

τι γινεται με τον Μπακα τελικα; καπου ειδα να λεει αμφιβολος για του χρονου
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

μπακα και του χρονου
μην ξεχαστεις ομως πανω σε καμια μπανανια τωρα στις καλοκαιρινες σου διακοπες..
:) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”