Γιακουμή δανεικό για άλλη μια η απόκτηση με 2.5-3 αγόραζα χθες.Mpoz έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 13:04 Ακριβώς όπως τα λες, ο γερεμεγιεφ πρέπει να μείνει γιατί και τα παστέλωνει και προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά για πρώτος ο γιακουμ δεν ενθουσιάζει ούτε αξίζει τα 5 που ζητάνε. Πρέπει να βρεθεί ένα ποιοτικό φορ και να διώξεις τσαλοφ
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
-
Psagmenos4
Και τώρα που έμεινε ελεύθερο το αγαπημένο φορ του Ραζβαν που ήθελε 2 χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν είναι ο Ραζβαν στον παγκο μας.
Θέλετε λοιπόν Λιβάγια στον ΠΑΟΚ κι ας πίνει κάνα ουισκι παραπάνω?
- Shivaspace
για τον Καμαρά έχει γίνει σίγουρα λάθος απ τον ληξίαρχο, είναι πιο μικρός κι απ ότι φαίνεται , δηλαδή τον παραχωρείς τώρα με μεταγραφή, κι έχει μεταπωλητική αξία για το κλάμπ που θα τον αγοράσει
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παίκτης επιπέδου ΑΕΚ που κυνηγάει καμιά 3η θέση.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 13:43 Και τώρα που έμεινε ελεύθερο το αγαπημένο φορ του Ραζβαν που ήθελε 2 χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν είναι ο Ραζβαν στον παγκο μας.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- DonnieMcGrath
- Shivaspace
-
anaximandros4
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αλίμονο.....μη τυχόν και χαλάσουμε το γούρι των πωλήσεων νεαρών πριν καλά καλά τους δούμεDemir έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 11:07 σιγουρα ηρθε ενδιαφερον για 8 εκ για μυθου .. δεν ξερω τι εγινε μετα ομως... μου ειχε μεταφερθει πως με 10 συν ποσοστο θα λεγαμε ναι μαλλον..
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- curtis
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Εγώ φοβάμαι περίπτωση Τζόλη και Κουλιεράκη που τους δώσαμε για φραγκοδίφραγκα και τώρα κοστίζουν 40 έκαστοςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 11:30Εγώ φοβάμαι περίπτωση Κάτσε, που δεν τον δώσαμε Λάτσιο για 4 και μετά κοπανούσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Έχει να κάνει με το πως αξιολογεί κανείς τον παίκτη. Εγώ δεν είδα κάτι από το οποίο να πιαστώ και να πω ότι ο παίκτης θα φτάσει να κοστίζει όσο ο Κωνσταντέλιας, και το ότι μας δίνουν όσα έδωσαν πριν 5 χρόνια για Τζόλη μου φαίνεται ακραίο.embuji έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 11:14 Καλα το μακαρι ειναι και λιγο δικοπο. Δηλαδη, αν δινουν τωρα 10, αν παιξει μια χρονια και παρει λεπτα, κολλησει παραπανω που θα τα κολλησει, φανει και στην ευρωπη λιγο παραπανω, του χρονου μπορει να μην κανει 10 αλλα 20+.
Οποτε εγω θα προτιμουσα λιγοτερες κινησεις φετος και στηριξη στους μικρους και μετα σιγα σιγα να πουλαμε και να ανεβαινει η επομενη φουρνια.
Τα 10 +% ομως ειναι δελεαστικα κακα τα ψεματα.
- These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 2):
- Metagrafakias, curtis
Εγώ ως μίζερος θα πω πως στην 3αδα πίσω από το φορ καλά είμαστε .
Τάισον Ντεσποντοφ Χατσιδης Ζιφκο Ντελιας Πελκας . Μετράω 6 , 2 για κάθε θέση . Να βάλουμε μπαλαντέρ Σορετιρε ;
Τέλος , αν με τα 10 εκ. από Μύθου , μπορέσω να πάρω 3 μυρια χαφ , 3 Γιαννουλης , 2 Χ´διακος και 2 Γιακουμης + δανεικό βαρέλα , τότε επίσης είμαι οκ .
Από εκεί και μετά θα έχεις λίπος τον Γκόμεζ , τον Τειλορ και τον Τσάλοφ , τον Σορετιρε μπας και βγάλεις σύνολο 3-4 (και 2.5 σε μισθους)ώστε να πάρεις 4ο Σέντερ μπακ και 5ο χαφ .
ΥΓ δεν υπολογίζω πώληση Σάντσεζ γιατί ότι παρθεί θα δοθεί για αντικατάσταση (;;;)
Τάισον Ντεσποντοφ Χατσιδης Ζιφκο Ντελιας Πελκας . Μετράω 6 , 2 για κάθε θέση . Να βάλουμε μπαλαντέρ Σορετιρε ;
Τέλος , αν με τα 10 εκ. από Μύθου , μπορέσω να πάρω 3 μυρια χαφ , 3 Γιαννουλης , 2 Χ´διακος και 2 Γιακουμης + δανεικό βαρέλα , τότε επίσης είμαι οκ .
Από εκεί και μετά θα έχεις λίπος τον Γκόμεζ , τον Τειλορ και τον Τσάλοφ , τον Σορετιρε μπας και βγάλεις σύνολο 3-4 (και 2.5 σε μισθους)ώστε να πάρεις 4ο Σέντερ μπακ και 5ο χαφ .
ΥΓ δεν υπολογίζω πώληση Σάντσεζ γιατί ότι παρθεί θα δοθεί για αντικατάσταση (;;;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Δευ 29 Ιουν 2026, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ομάδα θέλει στοχευμένες κινήσεις. Μια από αυτές είναι η παραμονή Μύθου και ο μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής του τη νέα χρονιά. Διαφωνώ με πιθανή πώληση του.
Πωληση Μυθου σημαινει ψαχνουμε για 2 φορ.
Πωληση Χατσιδη σημαινει εχουμε 8-9-10 μυρια για μεταγραφες. Μπορουν μελλοντικα η εστω και για λιγα λεπτα να τον αντικαταστησουν οι Μπερδος - Μπαλντε. Ειμαστε πληρεις στους μεσο-επιθετικους, με εξαιρεση ενα βασικο αριστερο εξτρεμ
Πωληση Χατσιδη σημαινει εχουμε 8-9-10 μυρια για μεταγραφες. Μπορουν μελλοντικα η εστω και για λιγα λεπτα να τον αντικαταστησουν οι Μπερδος - Μπαλντε. Ειμαστε πληρεις στους μεσο-επιθετικους, με εξαιρεση ενα βασικο αριστερο εξτρεμ
- ΑποστόληςΑ
Το πρώτο φιλικό είναι μεθαύριο;
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Dimitris_L4
-
Refused1337
Το θέμα δεν είναι η πώληση του Μύθου και αν θα ειναι 8,5 η 9,5, το θέμα ειναι που θα πουλήσεις τον Μύθου.
Αν ειναι να τον δώσεις στα καναρίνια αντί στην μπριτζ, αν ειναι να τον δώσεις στους λύκους αντι στην αιντραχτ, θα μιλάμε για ανεπίδεκτης μαθήσεως άτομα, επικίνδυνα και με σφραγίδα πλέον
Αν ειναι να τον δώσεις στα καναρίνια αντί στην μπριτζ, αν ειναι να τον δώσεις στους λύκους αντι στην αιντραχτ, θα μιλάμε για ανεπίδεκτης μαθήσεως άτομα, επικίνδυνα και με σφραγίδα πλέον
-
savvastheod
Οι παίκτες δεν επηρεάζονται και πολυ απο την ομάδα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.. ο Τζολης απο όλων τον οργανισμό ΠΑΟΚ σπρωχνοταν να πάει Μπριζ... Ξέρω μεχρι και τα οικονομικά δεδομένα που ειναι αδιάφορα αυτην την στιγμή.. Ο Χρήστος όμως όταν είδε το 1.4εκ μισθό αντι για τα 800 της Μπριζ στηλωσε τα πόδια να παει Πρεμιερ... Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει πολλά.. Ομοίως ο Κουλιε πηγε Βολφσμπουργκ γιατι θα έπαιζε άμεσα βασικος ενω Αιντραχτ θα ειχε ανταγωνισμό...
- These users thanked the author savvastheod for the post (total 3):
- geobila, astral, Unpsofable78