Νομίζω ότι οι λόγοι του να θέλει κάποιος η ομάδα να αγωνιστεί στην ευρωλίγκα είναι πολύ απλοί
Πρώτον γιατί θέλει να βλέπει την ομάδα του απέναντι στους μεγαλύτερους συλλόγους της ευρώπης
Και δεύτερον γιατί μέσω της ευρωλίγκας έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει όσο το δυνατόν υψηλότερης ποιότητας αθλητές
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Ναι απλα στο ποδοσφαιρο,οπως βασικα και σε καθε αλλο ομαδικο σπορ απο αυτα που παιζονται στην Ελλαδα, ξερεις ακριβως τι πρεπει να κανεις για να αντιμετωπισεις τις μεγαλες ομαδες της Ευρωπης.Να παρεις πρωταθλημα η να περασεις σε προκριματικους γυρους.Στο μπασκετ ειναι ενα τριμπουρδελο αν δεν εισαι μετοχος της Ευρωλιγκας χωρις τιποτα καθορισμενο.
Ε ναι ρε φίλε προφανώς όλοι θέλουμε το μεγαλύτερο επίπεδο τα μεγαλύτερα έσοδα και τους καλύτερους παίκτες
Αλλά δεν θα κάθομαι να παρακαλάω κιόλας να γίνω κομμάτι αυτού του αίσχους
Να κι αν μας δεχτούν, να κι αν δεν μας δεχτούν
Αυτοί χάνουν.
Αλλά δεν θα κάθομαι να παρακαλάω κιόλας να γίνω κομμάτι αυτού του αίσχους
Να κι αν μας δεχτούν, να κι αν δεν μας δεχτούν
Αυτοί χάνουν.
Τώρα αυτά τα " παρακαλάω " είναι άνευ λόγου υπερβολές
Καμία ευρωλίγκα δεν θα έρθει να μου προτείνει από μόνη της θέση στην διοργάνωση.
Καλώς ή κακώς σήμερα όλα είναι business και δημόσιες σχέσεις... και πολλές φορές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Πάνω σε αυτό το πλαίσιο γίνονται όλες οι απαραίτητες διεργασίες πιστεύω ούτως ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε μέλος της συγκεκριμένης διοργάνωσης όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Καμία ευρωλίγκα δεν θα έρθει να μου προτείνει από μόνη της θέση στην διοργάνωση.
Καλώς ή κακώς σήμερα όλα είναι business και δημόσιες σχέσεις... και πολλές φορές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Πάνω σε αυτό το πλαίσιο γίνονται όλες οι απαραίτητες διεργασίες πιστεύω ούτως ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε μέλος της συγκεκριμένης διοργάνωσης όσο το δυνατόν γρηγορότερα.