Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
μια επιστολη που τιμα τον ΠΑΟΚ, θρησκος δεν ειμαι ουτε στο ελαχιστο, αλλα ειναι τιμη ενας πνευματικος ανθρωπος να αναφερεται στην ομαδα μας....η ουσια των λογων σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ελαχιστη, ο συμβολισμος ειναι πιο σημαντικος....αλλωστε ως μη ειδικος περι ΠΑΟΚ ή ποδοσφαιρου ή αθλητισμου λιγα σημαντικα θα μπορουσε να προσθεσει....

Εμενα πραγματικα με συγκινησε η αναφορα του παναγιοτατου στους Κατσουλαι..
Παοκσακια σαν τον Ασημακη Κατσουλα βγηκαν λιγα και θελουμε και αλλα.
Βουντου βουντου και μια καρφιτσα μαυρη..

Τι κάνει ο αδερφός Κατσούλας?
Ακόμα μέσα είναι?
Κάτι κάποτε ακούστηκε ότι ήταν να ελευθερωθεί λόγο καλής διαγωγής.
Ακόμα μέσα είναι?
Κάτι κάποτε ακούστηκε ότι ήταν να ελευθερωθεί λόγο καλής διαγωγής.
Μπα ακομα μέσα είναι ο Μακης. Και δεν το βλέπω να βγαινει σύντομα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΕ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΕ!
+1diniko80 έγραψε:μια επιστολη που τιμα τον ΠΑΟΚ, θρησκος δεν ειμαι ουτε στο ελαχιστο, αλλα ειναι τιμη ενας πνευματικος ανθρωπος να αναφερεται στην ομαδα μας....η ουσια των λογων σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ελαχιστη, ο συμβολισμος ειναι πιο σημαντικος....αλλωστε ως μη ειδικος περι ΠΑΟΚ ή ποδοσφαιρου ή αθλητισμου λιγα σημαντικα θα μπορουσε να προσθεσει....
diniko80 έγραψε:μια επιστολη που τιμα τον ΠΑΟΚ, θρησκος δεν ειμαι ουτε στο ελαχιστο, αλλα ειναι τιμη ενας πνευματικος ανθρωπος να αναφερεται στην ομαδα μας....η ουσια των λογων σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ελαχιστη, ο συμβολισμος ειναι πιο σημαντικος....αλλωστε ως μη ειδικος περι ΠΑΟΚ ή ποδοσφαιρου ή αθλητισμου λιγα σημαντικα θα μπορουσε να προσθεσει....
Μια ευλογία θα ηταν αρκετη πιστευω...χωρις αναφορες σε συντριβανια και γηπεδα, Φασουλαι και Λαχανα(που λεμε κι εμεις οι Ποντιοι...)!!!!!!!!!!
Εμενα η επιστολη με προβληματισε παντως...και ο συμβολισμος πιστευω οτι απετυχε απο τη στιγμη που βαζει μεσα ονοματα, ειδικα αυτα που ειναι απαγορευμενα.
Λαθος μεγα του παναγιοτατου εκ της Κωνσταντινουπολεως...
SATANAS έγραψε:Εμενα πραγματικα με συγκινησε η αναφορα του παναγιοτατου στους Κατσουλαι..
Τωρα πλακα κανεις μαλλον..ετσι????
Η αναφορα γινετε στον Μανθο Κατσουλη (πρωτιστως κι οχι μαλλον στον αδερφο του Ζαχαρια) κι οχι στον Ασημακη Κατσουλα...
χουμορ εκανα, ρε Πλατωνα. Ειπαμε, ειμαι γιδακι απο μπασκετ αλλα λιγο ιστορια συλλογου γνωριζω
..αν και για μενα προσωπικα μονο (για να μην αρχισουμε τις κοντρες) το εννοουσα.
..αν και για μενα προσωπικα μονο (για να μην αρχισουμε τις κοντρες) το εννοουσα.

- DimisK
- Επικοινωνία:
Τι άλλο θ' ακούσω Θεέ μου! Μέχρι και τον Ασημάκη Κατσούλα κάποιοι επικροτούν!!! Ρε πάτε καλά; Ξέρετε ποιος είναι αυτός και τι έκανε;
Ελπίζω απλά να κάνουν πλάκα τ' αδέλφια, όπως λέει κι ο Πλάτων...
Διαφορετικά θ' αρχίσω να αμφιβάλλω για πολλούς εδώ μέσα. Ακόμα και η πλάκα έχει όρια...
Ελπίζω απλά να κάνουν πλάκα τ' αδέλφια, όπως λέει κι ο Πλάτων...
Διαφορετικά θ' αρχίσω να αμφιβάλλω για πολλούς εδώ μέσα. Ακόμα και η πλάκα έχει όρια...
Αχαχαχα...διαβολικε μου αδερφε...ολα καλα τοτε...SATANAS έγραψε:χουμορ εκανα, ρε Πλατωνα. Ειπαμε, ειμαι γιδακι απο μπασκετ αλλα λιγο ιστορια συλλογου γνωριζω

- trobonaras
Tωρα αμα ρωτησω εγω,που ειμαι ΠΟΛΥ γιδακι απο μπασκετ,τι εκανε θα μου πειτε οτι βγαινω οφ τοπικ....
trobonara μην αγχώνεσαι, οι περισσότεροι δε ξέρουμε πολλά δυστυχώς, οπότε καλό θα ήταν να τα αναφέρουν όσοι γνωρίζουν. Εγώ απλά ξέρω ότι ήταν για χρόνια παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς και αρχηγός της εθνικής μπάσκετ
(ωχ, στο τόπικ του Ζαγόρ είμαστε...
)
(ωχ, στο τόπικ του Ζαγόρ είμαστε...

Επειδή δεν τον ξέρω αυτόν τον Ασημάκη Κατσούλα, ποιος είναι? Τι έκανε και είναι φυλακη? Αν γίνετε κάποιος να με απαντήσει με pm μιας και είμαστε στο τόπικ του Ζαγόρ...
Και κάτι περί του τόπικ... ΣΚΥΛΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ!
Και κάτι περί του τόπικ... ΣΚΥΛΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ!