Πανσερραικός-ΠΑΟΚ 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
1
1%
Michailidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Otto
3
3%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Camara
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
1
1%
Konstantelias
44
51%
Despodov
32
37%
Tissoudali
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Swhwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Shoretire
3
3%
Murg
2
2%

Σύνολο ψήφων: 86

Afanas
Has thanked: 2 times

Re: Πανσερραικός-ΠΑΟΚ 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Afanas »

Ο Ben Griffis που φτιάχνει αυτές τις καρτέλες παίρνει τα δεδομένα (από που έγινε το κάθε σουτ και κάτω από ποιές συνθήκες κλπ) από την οπτα αλλά μετά χρησιμοποιεί δικό του μοντέλο για να υπολογίσει τα xG. Δεν παίρνει έτοιμο δηλαδή το νούμερο που υπολογίζει η οπτα με το μοντέλο της.

Σε γενικές γραμμές το μοντέλο του Ben βγάζει αρκετά μεγάλες τιμές xG και νομίζω σε αυτό είναι λιγότερο ακριβές από της οπτα. Για παράδειγμα, έχουν μπει 239 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα και τα xG του Ben βγαίνουν 303.8...

Αναλογικά όμως στα περισσότερα παιχνίδια είναι αρκετά κοντά τα δυο μοντέλα και δίνουν παρόμοια εικόνα για το ποιός ήταν πιο επικίνδυνος και πόσο. Το καλό όμως με του Ben είναι ότι τα έχει ελεύθερα διαθέσιμα να τα πάρεις να τα φορτώσεις σε ένα excel και να παίξεις. Ενώ της οπτα πρέπει να μπαίνεις σε όλα τα άρθρα του σπορτ24 και να τα γράφεις χειροκίνητα ή να έχεις κάποια συνδρομή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

JohnDag έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Παλικάρι afana είναι πολύ χρήσιμα όλα αυτά που βρίσκεις, αλλά, σ' εμένα τουλάχιστον, χρειάζεται κάποιος να αποκωδικοποιήσει όλα αυτά τα σχεδιαγράμματα.
Να σε βοηθήσω εγώ Απόστολε.

Το να παίζει ο αντίπαλος σου με δέκα από το 20’, να έχει 30% κατοχή και παρόλα αυτά 1.42 xgoals καλό δεν το λες.

Μεσοαμυντικα υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν ξέρω πως θα λυθεί αν δεν έρθει 1 τουλάχιστον, ιδεατά δύο χαφ επιπέδου Μειτε τον Γενάρη.

Γιατί για μένα όλα τα κακά από εκεί ξεκινάνε.

Τα στόπερ μπορεί να μην μαγεύουν αλλά όταν δέχεσαι μονίμως άμεσες επιθέσεις ενώ είσαι ομάδα που παίζει επιθετικά ε τι να σου κάνουν και τα στόπερ;
Αει γειά σου!
Αυτό θέλω. Κάποιος να μου πει το αποτέλεσμα αυτών των ιερογλυφικών.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Casual

Δημοσίευση από Casual »

Afanas έγραψε:Καλημέρα μαρσαντος. Σε αυτή την εφαρμογή το βρίσκω https://football-match-reports.streamlit.app/

Αριστερά στο μενού επιλέγεις πρωτάθλημα και ομάδα. Όλα τα στατιστικά που κρατάει μπορείς να τα βρεις και σε μορφή csv στο github του άμα σε ενδιαφέρει να τα δεις ή αναλύσεις περισσότερο.
Πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα. Υπάρχει και εφαρμογή;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το οτι ο Πανσερραικος βγηκε πιο πολλες φορες στα δεξια δεν νομιζω οτι ειναι λογω Μπαμπα...
Ειναι και ο τροπος που παιζει μια ομαδα αλλα και οι παικτες που εχει...
Δεξι εξτρεμ παιζει ο Τομάς που ειναι σταθερα απ τους καλυτετερους παικτες του Πανσερραικου απο περυσι ακομη...
Συν οτι ο Μπετανκορ αρεσκεται να κανει κινηση προς τα δεξια...
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

σωστή παρατήρηση του σάικο!!!

φίλε αφάνα, μιας που κάνεις αυτή την ωραία δουλειά, αν έχεις χρόνο και διάθεση να μας δίνεις και τις επεξηγήσεις αυτών των γραφημάτων, μεγάλοι άνθρωποι με προβλήματα όρασης κλπ, άρα θέλουμε βοήθειες, στο πιάτο....
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο μπάμπα χθες ήταν αρκετά χαλαρός...το επέτρεψε το παιχνίδι ίσως.

Όμως όπως εμεις βλέπουμε ότι ο μπάμπα δεν μπορούσε να περπατήσει στα προηγούμενα παιχνίδια απο τη κούραση...και ότι ο οττο είναι πολύ ανεβασμένος είναι λογικό να υπάρχει και στόχευση και εντολή του αντίπαλου προπονητή.

Το θέμα μας δεν είναι μόνο τα χαφ, στην ομάδα μας τα τρεξίματα δεν είναι πειστικά ούτε και πολύ πιεστικά.

Σε ολό το παιχνίδι διέκρινα μια χαλαρότητα.

Προηγηθήκαμε με 2 τέρματα ..και κάπου εκει ...<χάλασε> η συγκέντρωση.

Μου λείπει η περσινή λύσσα να πάρουμε τη μπάλα πίσω...να μην αφήσουμε κανέναν να περάσει....έπρεπει οι αντίπαλοι να τους βγούν τα πνευμόνια ...τώρα χαλαρά όλοι φτάνουν στον κοτάρσκι.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Αυτό είναι πολύ σωστό αλλά κυρίως οφείλεται στην δυναμική που αναπτύσσει η ομάδα στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και κυρίως στο υπόβαθρο παικτών που μπορεί να πατησει. Σε εμάς υπάρχουν παρά πολλοί περιορισμοί που έχουν να κάνουν και με συγκεκριμένες λύσεις σε ορισμένες θέσεις και στο γεγονός ότι είμαστε αναγκασμένοι να πάμε σε διαχειριση τέμπου κι δυνάμεων λόγο του πολύ επιβαρυμένου προγράμματος που ακολουθεί
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Afanas έγραψε:Ο Ben Griffis που φτιάχνει αυτές τις καρτέλες παίρνει τα δεδομένα (από που έγινε το κάθε σουτ και κάτω από ποιές συνθήκες κλπ) από την οπτα αλλά μετά χρησιμοποιεί δικό του μοντέλο για να υπολογίσει τα xG. Δεν παίρνει έτοιμο δηλαδή το νούμερο που υπολογίζει η οπτα με το μοντέλο της.

Σε γενικές γραμμές το μοντέλο του Ben βγάζει αρκετά μεγάλες τιμές xG και νομίζω σε αυτό είναι λιγότερο ακριβές από της οπτα. Για παράδειγμα, έχουν μπει 239 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα και τα xG του Ben βγαίνουν 303.8...

Αναλογικά όμως στα περισσότερα παιχνίδια είναι αρκετά κοντά τα δυο μοντέλα και δίνουν παρόμοια εικόνα για το ποιός ήταν πιο επικίνδυνος και πόσο. Το καλό όμως με του Ben είναι ότι τα έχει ελεύθερα διαθέσιμα να τα πάρεις να τα φορτώσεις σε ένα excel και να παίξεις. Ενώ της οπτα πρέπει να μπαίνεις σε όλα τα άρθρα του σπορτ24 και να τα γράφεις χειροκίνητα ή να έχεις κάποια συνδρομή.
Αυτό που λες για τα xg είναι σωστό και το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Όχι μόνο σε αυτή την αγωνιστική.
Δηλαδή δε μπορεί η Σέρρες να είχαν χτες σχεδόν 1.5 xg , είναι κάτι που μάλλον συμφωνούμε.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

psykoman έγραψε:Το οτι ο Πανσερραικος βγηκε πιο πολλες φορες στα δεξια δεν νομιζω οτι ειναι λογω Μπαμπα...
Ειναι και ο τροπος που παιζει μια ομαδα αλλα και οι παικτες που εχει...
Δεξι εξτρεμ παιζει ο Τομάς που ειναι σταθερα απ τους καλυτετερους παικτες του Πανσερραικου απο περυσι ακομη...
Συν οτι ο Μπετανκορ αρεσκεται να κανει κινηση προς τα δεξια...
Το ότι ο Πανσερραικός βγήκες τόσες φορές από ην πλευρά του Μπάμπα, δεν φταίει ο Μπάμπα αλλά ο Τάισον που, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν έδωσε καμιά βοήθεια. Παίζαν δύο μόνιμα από εκεί και ο Τάισον αχνοφαινόταν στο πλάνο ...
Μεγάλε Ιβάν μας έχεις κάνει όλους ρόμπες
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

πολυ καλη και η κερκιδα μας....περα απο την ομαδα... :opaokara: :opaokara: .
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

καλά όλα τα advanced metrics,
τo 9-19 στα φάουλ δεν ξέρω πως βγαίνει
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Διπλό (;) με μβπ Ντελια

Συνεχίζουμε με τας ευρωπας
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”