Rexaris έγραψε:Να μη φύγει. Να μάθει από τα λάθη του και να διορθωθεί όπως κάνουμε όλοι μας.
Ποια ήταν τα λάθη του? Ότι επιλέγουν να πουλάνε Ελληνες παικτες καθε καλοκαίρι? Ότι ζήτησε την παραμονή του Μειτε και του φέρανε το ξαδέρφακι του Εσιτι?
Rexaris έγραψε:Να μη φύγει. Να μάθει από τα λάθη του και να διορθωθεί όπως κάνουμε όλοι μας.
μην κολλας στα ονοματα αλλα στην ουσια...ο γαβρος σημερα ειχε 4 παικτες απο την ακαδημια του στην 11αδα και αλλους 2 στον παγκο...εμεις με εναν Θυμιανη μειναμε περα απο τον Ντελια και εχει εξαφανιστει ουτε στην αποστολη δεν ειναι για να χωρεσουν μπακαγιοκο και μουργκ...george188 έγραψε:Ο Γκούμας δεν παίζει στη β ομάδα (δεν ξέρω γιατί) και ο σμυρλης για την ώρα δεν δίνει τη πάσα ούτε από το δεξί στο αριστερό. Μόνο ο Κώττας ξεχωρίζει
Ρε συ Miles, συμφωνούμε και εγώ το ίδιο είπα. Απλά δε χρειαζόσουνα σήμερα δύο ψηλούς για να καθαρίσουν καμία ψηλή μπαλιά. Ήθελες γρήγορα πόδια όπως του Κετζιόρα για να πιέσεις τις μπαλιές στο ανοικτό χώρο, να βγεις μπροστά από τους παίκτες σε κάποιες, να μην κυνηγάς συνέχεια παίκτες που 8/10 δεν προλαβαίνεις να τους δεις γιατί δεν είσαι καν στον χώρο κίνησης τους. Δηλαδή το δεύτερο γκολ με Κεντζιόρα τον ένα από τα δύο μπακ, δεν έμπαινε, απλά. Και αυτό αποτελεί προσωπική μου άποψη, κατανοώντας τη σημασία των χρονισμών των γραμμών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ξεχαρβαλωθήκαμε από επιλογή, σε συνδυασμό με την πίεση που δεχτήκαμε στα πρώτα μέτρα από παίκτες πιο γρήγορους και πιο ευέλικτους και από τα δύο σέντερ μπακ μας.Miles έγραψε:Το πρόβλημα, και δεν εννοώ αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα, δεν ήταν σήμερα οι συνήθεις ύποπτοι, αλλά το δίδυμο των στόπερ που ήταν τραγικό. Μια εμφάνιση που κανείς δεν την περίμενε από τη στιγμή που είχαν δείξει τελείως άλλο πρόσωπο σε όλα τα προηγούμενα ματς. Και μην ακούω ότι έπρεπε να παίξει ο Πολωνός γιατί δήθεν θα καθάριζε όλες τις ψηλές μπαλιές, γιατί ακριβώς μέχρι τώρα ο Λόβρεν ήταν κλάσεις ανώτερος και πιο αποτελεσματικός στις ψηλές μπαλιές και στο διάβασμα των φάσεων. Από ένα σημείο μάλιστα κι έπειτα, στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να τους έπιασε πανικός: δεν ξέρανε πού διώχνανε, δεν ξέρανε πού να δώσουνε την μπάλα, δεν ξέρανε πού να μαρκάρουνε και πού να πάνε.
Δεν νομίζω ότι θα ξανακάνουνε τέτοια εμφάνιση, γιατί δεν ήταν το παιχνίδι των αντιπάλων που τους έκανε να εκτεθούν.
Το τρίτο γκολ ήταν πραγματικά ανέκδοτο. Από την άλλη, συνεχίζουμε να μην βάζουμε καθαρό γκολ από συνδιαστικό ποδόσφαιρο, το οποίο τόσο εύκολα είχαμε πέρσι. Το πρωτάθλημα βέβαια έχει πολύ δρόμο για να τα βάφουμε μαύρα, έχουμε ξαναβρεθεί σε ίδια φάση πέρυσι, στο ματς με την ΑΕΚ, απλά το σημερινό θα γίνει το κλασικό σημείο καμπής για τον προπονητή προκειμένου να καταλήξει σε κάποια πράγματα ή να αναθεωρήσει κάποια άλλα.
οι μικροί του γαυρου σηκωσαν ευρωπαικό.. να μην ξεχνιόμαστεMetagrafakias έγραψε:μην κολλας στα ονοματα αλλα στην ουσια...ο γαβρος σημερα ειχε 4 παικτες απο την ακαδημια του στην 11αδα και αλλους 2 στον παγκο...εμεις με εναν Θυμιανη μειναμε περα απο τον Ντελια και εχει εξαφανιστει ουτε στην αποστολη δεν ειναι για να χωρεσουν μπακαγιοκο και μουργκ...george188 έγραψε:Ο Γκούμας δεν παίζει στη β ομάδα (δεν ξέρω γιατί) και ο σμυρλης για την ώρα δεν δίνει τη πάσα ούτε από το δεξί στο αριστερό. Μόνο ο Κώττας ξεχωρίζει
Θλιβερο πραγματικα.Aed έγραψε:5 Έλληνες στην 11αδα ο ΟΣΠΦ, και άλλους τόσους στον πάγκο.
1 Έλληνα σε όλη την 20αδα ο ΠΑΟΚ.
Θλιβερό.
Χωρικός έγραψε:οι μικροί του γαυρου σηκωσαν ευρωπαικό.. να μην ξεχνιόμαστεMetagrafakias έγραψε:μην κολλας στα ονοματα αλλα στην ουσια...ο γαβρος σημερα ειχε 4 παικτες απο την ακαδημια του στην 11αδα και αλλους 2 στον παγκο...εμεις με εναν Θυμιανη μειναμε περα απο τον Ντελια και εχει εξαφανιστει ουτε στην αποστολη δεν ειναι για να χωρεσουν μπακαγιοκο και μουργκ...george188 έγραψε:Ο Γκούμας δεν παίζει στη β ομάδα (δεν ξέρω γιατί) και ο σμυρλης για την ώρα δεν δίνει τη πάσα ούτε από το δεξί στο αριστερό. Μόνο ο Κώττας ξεχωρίζει
george188 έγραψε:Sorry αδερφε αλλα αυτο ειναι υπεραπλούστευση. Ο κουλιε και ο ντέλιας ηταν σημαντικοι, τον τίτλο τον πήραν όλοι εκτός αν ξεχναμε τη σεζον που εκανε ο ζιφκο, ο ταισον (μισθοφορους τους θεωρεις κ αυτους?) ο κεντζιορα και πόσοι άλλοι. Υπαρχουν φουρνιες και φουρνιές, ο ολυμπιακός εβγαλε εξαιρετική φουρνια και τους βάζει στο παιχνίδι του.
Μπορεις ευκολα να δεις τα ματς της Β ομάδας και εκτος απο Κώττα αν βρεις κάποιον που μπορεις να πεις οτι στέκεται ανετα στην Α ομάδα εγω θα σου δώσω μεγάλα μπράβο. Ξανα είπα ουτε ο γκουμας που είπες ουτε ο σμυρλής δεν είναι καν πρωταγωνιστες. Όσο για το τζίμα ας τελειώσει με το καλο η χρονια και αν ειναι καποιος να δωσει 20 εκατομμύρια (δεν ειναι στραγάλια) χαλάλι στο παιδι
JohnDag έγραψε:Άλλος προπονητής με τέτοιο αρνητικο σερι θα είχε απολυθεί εδώ και καιρό και χωρίς δεύτερη σκέψη.
Δηλαδή πραγματικά, τόσο τα αποτελέσματα όσο και η εικόνα μέσα στο γήπεδο είναι πολύ κακά από την αρχή της σεζόν. Και είναι σταθερά κακά χωρίς να διαφαίνεται έστω μια μικρή βελτίωση.
Αλλά ο Ραζβαν δεν είναι ένας «άλλος προπονητής».
Με αυτόν θα πάμε μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει ότι δεν θέλει άλλο. Το έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα.
Άρα, ο μόνος που μπορεί να λύσει το πρόβλημα είναι ο ίδιος. Και όχι, για να μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ ότι είναι ούτε ο κύριος ούτε ο μοναδικός υπεύθυνος για το «χάλι» που βλέπουμε από την αρχή της σεζόν.
Είναι, όμως, δυστυχώς ο μόνος που μπορεί να βάλει τάξη σε αυτό το «χάλι» στην παρούσα φάση.
Δεν ξέρω τι θα κάνει, δεν ξέρω πως θα τους κάνει ομάδα αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Αν αυτό το σύνολο παικτών γίνει επιτέλους ομάδα το πρόγραμμα μετά την διακοπή και μέχρι τα Χριστούγεννα δίνει την δυνατότητα να επανέλθει το τρένο στις ράγες.
Αν δεν το καταφέρει, υπομονή και ψυχραιμία να περάσει αυτή η χρόνια. Συμβαίνει και στους καλύτερους, κάποιες χρονιές απλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θες.
Δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο.