ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 27/10 21:00 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
scarsick

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 27/10 21:00 NovaSports

Δημοσίευση από scarsick »

Τελευταίο ποστ από μένα στο θέμα γιατί άκρη δεν βγάζω και προφανώς φταίω εγώ.

Το "είναι φόρουμ και ο καθένας μπορεί να εκφέρει την άποψή του" το άκουσα πρώτη φορά το 2003 που γράφτηκα σε φόρουμ και εκεί πέρα έμαθα και ότι ο καθένας επίσης να περιμένει από τους υπόλοιπους του φόρουμ ότι ίσως σχολιάσουν και όσα γράψει, ακριβώς γιατί είναι φόρουμ. Αν βγω και πω ότι εγώ προτιμώ Ντουμιτρέσκου από Λουτσέσκου γιατί μαρέσουν πιο πολύ τα καρό, η άποψή μου είναι, προφανώς, αλλά ναι, τι.

Από χθες που ανακοινώθηκε η ΑΠΟΣΤΟΛΉ γράφτηκε για "αμπαλοσύνη" (ακόμα δεν κατάλαβα ποιανού) και τώρα για ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, που δεν θα παίξει ο κίλλερ απέναντι στον οφη. Εντάξει, ξέρω γω, χαλαρώστε λίγο;

Το ότι αν στραβώσει το ματς ξέρουμε τι θα ακούσουμε είναι δεδομένο, να θυμίσω ότι μετά την Μάλμε γράφτηκε από πολλούς ότι με Σαμάτα μέσα δεν αποκλειόμασταν. Όλα θεμιτά, φόρουμ είναι, μέρος διαλόγου και κατάθεσης απόψεων, απλά και λίγη ψυχραιμία δεν θα ήταν άσχημη, η ομάδα είναι πρώτη, με νίκη πάμε στο +5 από το χαρτί, νταξ, μπορεί να τα φέρει έτσι η μοίρα και να μη χρειαστεί ο Τσάλοφ (!).

Τα λέμε μετά το 4-0 :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Brandon έχει χαρακτηριστικά που είναι πλέον κατάλληλα όταν η ομάδα παίζει πίσω και πιέζει τους μπροστά για να μην τους αφήσει να κάνουν παιχνίδι. Πιέζει όσο κανένας άλλος.
Από την άλλη ο Chalov είναι φορ και (φαίνεται να) είναι πιο ενδεδειγμένος για αγώνες που η άλλη ομάδα θα κάτσει πίσω κι εμείς θα πιέσουμε για γκολ.
Θα με πεις βέβαια, μήπως κι αυτό το φορ που πήραμε έδειξε ότι μπορεί τις όποιες ευκαιρίες του παρουσιαστούν να τις κάνει γκολ; Όχι.
Ωστόσο έδειξε, στο προηγούμενο αγώνα, ότι μπορούν μαζί με τον Τισου είτε να σκοράρουν (Τισου), είτε να ανοίξουν χώρους για να δράσουν άλλοι (Baba).
Δεν ξέρω. Εδώ δεν θα εκφέρω άποψη και θα πω κι εγώ ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Όμως, αν ο Ρώσος δεν έχει τραυματισμό, είναι επικίνδυνο για την παραμονή του στην ομάδα να μην παίζει σε τέτοιους αγώνες. Αν δηλαδή δεν θεωρείται ικανός να πανικοβάλει την αντίπαλη άμυνα, μέσα στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, τότε μάλλον είναι άχρηστος.
Τουλάχιστον για την ώρα.
Ίσως βέβαια τον ξεκινήσει στο Αιγάλεω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

scarsick έγραψε: Το "είναι φόρουμ και ο καθένας μπορεί να εκφέρει την άποψή του" το άκουσα πρώτη φορά το 2003 που γράφτηκα σε φόρουμ και εκεί πέρα έμαθα και ότι ο καθένας επίσης να περιμένει από τους υπόλοιπους του φόρουμ ότι ίσως σχολιάσουν και όσα γράψει, ακριβώς γιατί είναι φόρουμ.
Αυτό που έγραψα είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να λέει σε κάποιον άλλον "τι γράφεις ρε, ξέρεις εσύ καλύτερα από τον προπονητή";
Αυτό ακούγεται σαν: "Δεν έχει δικαίωμα να γράφεις γιατί ο προπονητής ξέρει καλύτερα". Το ότι όμως ο προπονητής ξέρει καλύτερα δεν σημαίνει ότι εγώ δεν έχω δικαίωμα να πω την (σωστή ή λανθασμένη) άποψή μου.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

η φάση είναι

ήρθαμε πάλι για να αρρωστήσουμε
και να φωνάξουμε ΠΑΟΚ ολέ
άουτ δοκάρια να τα αγνοήσουμε
και νικητής να 'σαι εσύ αετέ

καλό κουράγιο σε όσους βρεθούμε Τούμπα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αν χρειάζεται τόσο πολύ ο Τσαλοφ για να κερδίσουμε τον ΟΦΗ τότε ζήτω που καηκαμε!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
scarsick έγραψε: Το "είναι φόρουμ και ο καθένας μπορεί να εκφέρει την άποψή του" το άκουσα πρώτη φορά το 2003 που γράφτηκα σε φόρουμ και εκεί πέρα έμαθα και ότι ο καθένας επίσης να περιμένει από τους υπόλοιπους του φόρουμ ότι ίσως σχολιάσουν και όσα γράψει, ακριβώς γιατί είναι φόρουμ.
Αυτό που έγραψα είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να λέει σε κάποιον άλλον "τι γράφεις ρε, ξέρεις εσύ καλύτερα από τον προπονητή";
Αυτό ακούγεται σαν: "Δεν έχει δικαίωμα να γράφεις γιατί ο προπονητής ξέρει καλύτερα". Το ότι όμως ο προπονητής ξέρει καλύτερα δεν σημαίνει ότι εγώ δεν έχω δικαίωμα να πω την (σωστή ή λανθασμένη) άποψή μου.
Οταν γραφει ο αλλος οτι εμεινε εξω ο Τσαλοφ για να χωρεσει στην αποστολη ο Μουργκ...καμια σχεση η θεση που παιζει ο ενας με τον αλλον ναι θα του γραψω ...''Τι γραφεις ρε''...οπως και οτι γραφει μαλακιες...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Κι εγώ, παρόλο που ο Τσαλοφ με έχει απογοητεύσει, με το πόσο σοφτ είναι, πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα σε παιχνίδι που η αντίπαλη ομάδα αμύνεται μαζικά

Μαζί με Τισουνταλι, μπορούν να γεμίσουν περιοχή, να ανοίξουν χώρους, να τρυπήσουν τις άμυνες

Ο Μπραντον είναι κοντός, πολύ καλός στο πρέσσινγκ, αλλά με άμυνες λεωφορεία, δε νομίζω ότι ταιριάζει

Σίγουρα δεν χρειαζόμαστε τον Τσαλοφ, για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ούτε την λέμε στον προπονητή, εξάλλου λίγα πράγματα έχει δείξει ο Ρώσος
Ποδοσφαιρικη άποψη κατατίθεται κ γίνεται συζητηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

psykoman έγραψε: Οταν γραφει ο αλλος οτι εμεινε εξω ο Τσαλοφ για να χωρεσει στην αποστολη ο Μουργκ...καμια σχεση η θεση που παιζει ο ενας με τον αλλον ναι θα του γραψω ...''Τι γραφεις ρε''...οπως και οτι γραφει μαλακιες...
Όχι, αυτό δεν είναι σωστό. Δεν μπορεί για όσους έχουν αντίθετη άποψη να λέμε ότι γράφουν μακακίες. Ασχέτως αν είναι λάθος η άποψή τους. Το σωστό και το λάθος εξ άλλου είναι υποκειμενικό.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Εννοειται οτι δεν ειναι σωστο γι αυτο και το εθεσα εμμεσως και οχι αμεσα...
Αλλα το πιστευω οτι τουλαχιστον 9/10 οταν το διαβασαν σκεφτηκαν απο μεσα τους το δευτερο που εγραψα παραπανω
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Άιντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ. πάμε γερά..είσαι πρώτος και θα παράμεινεις μέχρι το τέλος...
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Θα παίξει στο Αιγάλεω ο Τσάλωφ...στο προηγούμενο παιχνίδι στην ΑΕΚ ήταν εκτός αποστολής ο Τισουντάλι ...ο κόουτς θέλει να είναι δίκαιος και να μοιράζει το χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Pavlenka
Otto - Lovren - Colley - Gomez
Ozdoev - Schwab
Despodov - Murg - Konstantelias
Tissoudali

Sent from my Pixel
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Παβλένκα?
Με το Αιγάλεω λέω ότι θα τον βάλει τον Τσέχο
Σήμερα δεν θέλω πειράματα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδιά ξανατονιζω τη δύναμη που πρέπει να δώσει ο κόσμος.

Την Πέμπτη φτάσαμε στο 70κατι για να δώσει γκάζια η κερκίδα. Η 5 6 τπτ!!

Πάλι καλά ξύπνησαμε στο τέλος και βοηθήσανε την ομάδα. Η 4 ότι και να κάνει ειναι μια θύρα.

Πρέπει όλοι να δώσουμε φωνή!

Βγάλτε φωνή!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

psykoman έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Οταν γραφει ο αλλος οτι εμεινε εξω ο Τσαλοφ για να χωρεσει στην αποστολη ο Μουργκ...καμια σχεση η θεση που παιζει ο ενας με τον αλλον ναι θα του γραψω ...''Τι γραφεις ρε''...οπως και οτι γραφει μαλακιες...
Εγώ πώς να σε αποκαλέσω όταν αυτό που γράφω το μεταφράζεις ως σύγκριση θέσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο;;; Αλήθεια πώς να σε αποκαλέσω;; Θα μείνω στο αμπαλος.. για αρχή..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”