ΠΑΟΚ-Viktoria Plzen 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Viktoria Plzen 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αναφορικά με τα σχόλια στο τόπικ των παικτών, επειδή απορώ λίγο, ας το γράψω εδώ.
Ναι, παικταράδες όλοι και μπαλάρα για ένα δεκάλεπτο στο τέλος και αφού οι άλλοι έμειναν με 10.
Από αυτό τώρα τι συμπέρασμα βγάζετε για το ποιος έπρεπε να παίξει και ποιος πρέπει να παίζει, αδυνατώ να το καταλάβω αλλά that's me.
MVP Κοτάρσκαρος, εύκολα, για άλλη μια φορά. Μλκ βγήκε ο άλλος τετ α τετ και δεν αγχώθηκα καν έτσι όπως είδα να τον κλείνει, τέτοια σιγουριά πίσω είχα να νιώσω από την εποχή του Τόνυ του Γκάμπριτς κι αυτό επειδή ήμουν 8 και δεν ήξερα τι σημαίνει "σιγουριά"
Ναι, παικταράδες όλοι και μπαλάρα για ένα δεκάλεπτο στο τέλος και αφού οι άλλοι έμειναν με 10.
Από αυτό τώρα τι συμπέρασμα βγάζετε για το ποιος έπρεπε να παίξει και ποιος πρέπει να παίζει, αδυνατώ να το καταλάβω αλλά that's me.
MVP Κοτάρσκαρος, εύκολα, για άλλη μια φορά. Μλκ βγήκε ο άλλος τετ α τετ και δεν αγχώθηκα καν έτσι όπως είδα να τον κλείνει, τέτοια σιγουριά πίσω είχα να νιώσω από την εποχή του Τόνυ του Γκάμπριτς κι αυτό επειδή ήμουν 8 και δεν ήξερα τι σημαίνει "σιγουριά"
Επειδή δούλευα και δεν είδα όλο το παιχνίδι, για να καταλάβω, στην φάση που δεν έδωσε πέναλτι, έγιναν πριν ίδιο μαρκάρισμα και έδωσε φάουλ?
Δεν είναι ακριβώς ίδια φάση. Ήμουν σχεδόν στην ευθεία. Ο Μπράντον διεκδικεί μπάλα και προσπαθεί να μπει μπροστά από τον αμυντικό. Βέβαια το μαρκάρισμα είναι άγαρμπο. Δύσκολη φάση για τον διαιτητή, ο VAR δεν είδε επιλήψιμο. Ίσως να μπορούσε να δοθεί πέναλτι.
Εμένα η μόνη ένσταση μου είναι γιατί να γίνει ο Σβαμπ αλλαγή στο 58 και να χαθούν 13 λεπτά προσαρμογής για τον Αυστριακό. Τι περίμενε δηλαδή να δει από τον Μπακαγιοκο στην αρχή του δεύτερου, άλλον παίκτη; Δεν είναι ντροπή η αλλαγές στο ημίχρονο...
Αρκετοί φίλοι ισχυρίζονται ότι ο δεσποτας θα έπρεπε να ξεκινά ή να έχει ξεκινήσει.
Οκ, θα γράψω ότι συμφωνώ.
Ωστόσο πιστεύω ότι και να ξεκινούσε η επιθετική εικόνα της ομάδας δεν θα ήταν διαφορετική. Ίσως πολλοί φίλοι τότε να έγραφαν για την ανυπαρξία και θα υπήρχε ο αντίλογος, κάτι περισσότερο ξέρει ο προπονητής.
Η άποψη μου είναι ότι η εικόνα της ομάδας άλλαξε κυρίως λόγω της αποβολής και μετέπειτα με το φρεσκαρισμα μέσω των αλλαγών.
Όπως επίσης η δική μου άποψη είναι ότι με δύο χαφ αργά, σε αυτό το επίπεδο και τέμπο, Ρυθμό δεν έχεις πολλές πιθανότητες..,
Άσε που εξαντλείς αντριγια, Τάισον, ντελια και φορ γιατί πρέπει να τρέχουν και να μαρκάρουν ασταμάτητα.
Οκ, θα γράψω ότι συμφωνώ.
Ωστόσο πιστεύω ότι και να ξεκινούσε η επιθετική εικόνα της ομάδας δεν θα ήταν διαφορετική. Ίσως πολλοί φίλοι τότε να έγραφαν για την ανυπαρξία και θα υπήρχε ο αντίλογος, κάτι περισσότερο ξέρει ο προπονητής.
Η άποψη μου είναι ότι η εικόνα της ομάδας άλλαξε κυρίως λόγω της αποβολής και μετέπειτα με το φρεσκαρισμα μέσω των αλλαγών.
Όπως επίσης η δική μου άποψη είναι ότι με δύο χαφ αργά, σε αυτό το επίπεδο και τέμπο, Ρυθμό δεν έχεις πολλές πιθανότητες..,
Άσε που εξαντλείς αντριγια, Τάισον, ντελια και φορ γιατί πρέπει να τρέχουν και να μαρκάρουν ασταμάτητα.
- serafeimgr
Ο Καμαρά πρέπει σήμερα να πληρωθεί και τον μισθό του Μπακαγιόκο.
Να μην πάθει τίποτα ο Μπάμπα γιατί τη βάψαμε.
Ο Κωνσταντέλιας να γίνει εντελώς καλά.
Δεν μιλάω για τον Ραζβαν, γιατί δεν ήταν σε καλή μέρα ίσως επηρεασμένος
από τις που….ες του ποκ.
Πάμε να πάρουμε τον επόμενο αγώνα κυρίως για να πάρουμε αυτοπεποίθηση.
Να μην πάθει τίποτα ο Μπάμπα γιατί τη βάψαμε.
Ο Κωνσταντέλιας να γίνει εντελώς καλά.
Δεν μιλάω για τον Ραζβαν, γιατί δεν ήταν σε καλή μέρα ίσως επηρεασμένος
από τις που….ες του ποκ.
Πάμε να πάρουμε τον επόμενο αγώνα κυρίως για να πάρουμε αυτοπεποίθηση.
- nikos_algio
Από τα πολλά... ωραία που διάβασα στα σχόλια κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα σταθώ μόνο σ' αυτό: η ομάδα θα εξελιχθεί μόνο αν παίζει από europa και πάνω. Το conference κρύβει το επίπεδο κάποιων παιχτών και το πού η ομάδα χρειάζεται βελτίωση.
- thomas Murg
Κάτι που πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Είναι δυνατόν να συγκριθούν δύο παίκτες που ο ένας έπαιζε με ξεκούραστους αντιπάλους και εναντίον 11 μ'αυτόν που μπήκε αλλαγή και έπαιζε εναντίον 10;
-
εννοειται Europa και πανω. κονφερενς εκτος απο 2,3 ολες οι αλλες ειναι για κλαματα. εχουμε δουλεια να κανουμε για Ευρωπη. Μαλμε, στεαουα, σημερα δεν καναμε τιποτα. δε μιλαμε για μεγαθηρια. στην τουρκια παιξαμε καλα. τον οφη τωρα και βλεπουμε.
Στα θετικά η χρησιμοποίηση 2 σέντερ φορ επιτέλους όταν κυνηγάς το σκορ... Τισουνταλι πολύ καλός...
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝ Η ΕΚΛΠΗΚΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Β ....ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΟΣ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ 25 ΛΕΠΤΑ.....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....

Μη γραφεις τετοια,γιατί καποιοι εδω βγαζουν σπυριαeorptol1 έγραψε:ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝ Η ΕΚΛΠΗΚΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Β

Εντάξει, η ομάδα δεν είναι καλά. Το βλέπουμε, το ξέρουμε και το δείχνουν και οι αριθμοί.
1 νίκη στα τελευταία 6, 0 νίκες με αντιπάλους που ξεφεύγουν από το επίπεδο Σαμροκ/Λιβαδια και πάνω από την αρχή της χρονιάς.
Και το δείγμα δεν είναι μικρό, Νοέμβρης μπαίνει σε λίγες μέρες.
Ο τρόπος που τελείωσε το σημερινό ματς αφήνει μια αχτίδα φωτός από την χαραμάδα αλλά η εμφάνιση των πρώτων 75’ λεπτών δεν γίνεται να μην μας προβληματίσει.
Ο ίδιος ο Ραζβαν μίλησε για το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που θυμάται στην θητεία του στον ΠΑΟΚ.
Νομίζω ότι εδώ που φτάσαμε πρέπει να βρουνε ποιο είναι το θέμα που κρατάει την ομάδα πίσω και να το λύσουν.
Δεν γίνεται αλλιώς.
1 νίκη στα τελευταία 6, 0 νίκες με αντιπάλους που ξεφεύγουν από το επίπεδο Σαμροκ/Λιβαδια και πάνω από την αρχή της χρονιάς.
Και το δείγμα δεν είναι μικρό, Νοέμβρης μπαίνει σε λίγες μέρες.
Ο τρόπος που τελείωσε το σημερινό ματς αφήνει μια αχτίδα φωτός από την χαραμάδα αλλά η εμφάνιση των πρώτων 75’ λεπτών δεν γίνεται να μην μας προβληματίσει.
Ο ίδιος ο Ραζβαν μίλησε για το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που θυμάται στην θητεία του στον ΠΑΟΚ.
Νομίζω ότι εδώ που φτάσαμε πρέπει να βρουνε ποιο είναι το θέμα που κρατάει την ομάδα πίσω και να το λύσουν.
Δεν γίνεται αλλιώς.
Παρακαλώ να βρούμε 1-2 κανονικά μπακ αντί Σαστρε/Οττο.
Πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα και με αντεπιθέσεις, είναι δύσκολο να σκοράρεις σε σετ άμυνα πλέον
Καμαρα απίστευτος.
Δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πουθενά Ευρώπη δυστυχώς
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα και με αντεπιθέσεις, είναι δύσκολο να σκοράρεις σε σετ άμυνα πλέον
Καμαρα απίστευτος.
Δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πουθενά Ευρώπη δυστυχώς
Sent from my iPhone using Tapatalk