Μια που θα το δώσει το χέρι στην αρχή του παιχνιδιού και μια στο τέλος του αγώνα.van rooy έγραψε:ο μπακαγιοκο θα τον σβήσει τον πινέδα
Δε νομίζω να ξανασυναντηθούν στη διάρκεια του παιχνδιού.

Μια που θα το δώσει το χέρι στην αρχή του παιχνιδιού και μια στο τέλος του αγώνα.van rooy έγραψε:ο μπακαγιοκο θα τον σβήσει τον πινέδα
Ωραια σκεψη κ ενδιαφέρον πείραμα θα ήταν αυτοmarsantos έγραψε:Αν ο Ντελιας δεν ξεπεράσει τη φαρυγγίτιδα θα ήθελα πολύ να δω Καμαρά σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό όπως τον έβαζε ο Μαρτινς. Λογικά και από τις 2 ομάδες θα δούμε ένα παιχνίδι παρόμοιο με το περσινό 1-1 της Τούμπας οπως και το φετινό 2-0 της ΑΕΚ με το βαζελο. Δλδ διωξιμο από τα στόπερ και κυνήγι της δεύτερης μπάλας. Σε τέτοιο παιχνίδι θα ήταν μανούλα ο Καμαρά σε πιο προωθημένη θέση.
Ειδικά μαζί με Μπράντον θα τους πέθαιναν στην πίεση.
Αντίστοιχα ο Αλμέιδα θα κάνει το ίδιο πιστεύω. Τον Πινέδα
με τον βαζελο τον έβαλε μπροστά από τα χαφ και πίσω από τον Πιερο.
Ο Καμαρά πάντως αν είναι υγιής και παίξει βασικός στη δυάδα πρέπει να είναι φουλ συγκεντρωμένος αν έχει απέναντι του τον Πινέδα. Δεν πρέπει και φέτος να κάνουμε το κλασικό λάθος έξω από την περιοχή.
Αν ρωτάς για ίωση του αναπνευστικού ή του γαστρεντερικού, η πρώτη υφίεται πιο εύκολα και χωρίς παρεπόμενα, ενώ η δεύτερη φέρνει ένα βαθμό εξάντλησης λόγω απώλειας υγρών και ηλεκτρολυτών.marsantos έγραψε:Τι συμβαίνει στη μια περίπτωση και τι στην άλλη;
Μπάρκα ευχαριστώ για τα λόγια σου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Χρόνια είχα να διαβάσω καλύτερη περιγραφή για το φόρουμ.
Δυστυχώς ελάχιστοι το αντιλαμβάνονται αυτό. Έστω, λίγοι.
Επί Revolution εάν δεν ήξερες για τόκους,χρέη,πότε θα μπει η δόση για να σταματήσει η προσφυγή δεν ήσουν ΠΑΟΚ!Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ έχω γίνει και λογιστής και σε λίγο παίρνω και δίπλωμα Ουέφα προ.
Δεν το αποκλείω για τον Καμαρά. Και τον Ντάγκλας άλλωστε τον είχε χρησιμοποιήσει σ' αυτή τη θέση. Αν θέλουμε να πάμε σε στιβαρό κέντρο υπάρχει και ο Οζντόεφ ο οποίος μπορεί να καλύψει τη θέση γιατί έχει επαφή με τα δίκτυα.marsantos έγραψε:Αν ο Ντελιας δεν ξεπεράσει τη φαρυγγίτιδα θα ήθελα πολύ να δω Καμαρά σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό όπως τον έβαζε ο Μαρτινς. Λογικά και από τις 2 ομάδες θα δούμε ένα παιχνίδι παρόμοιο με το περσινό 1-1 της Τούμπας οπως και το φετινό 2-0 της ΑΕΚ με το βαζελο. Δλδ διωξιμο από τα στόπερ και κυνήγι της δεύτερης μπάλας. Σε τέτοιο παιχνίδι θα ήταν μανούλα ο Καμαρά σε πιο προωθημένη θέση.
Ειδικά μαζί με Μπράντον θα τους πέθαιναν στην πίεση.
Αντίστοιχα ο Αλμέιδα θα κάνει το ίδιο πιστεύω. Τον Πινέδα
με τον βαζελο τον έβαλε μπροστά από τα χαφ και πίσω από τον Πιερο.
Ο Καμαρά πάντως αν είναι υγιής και παίξει βασικός στη δυάδα πρέπει να είναι φουλ συγκεντρωμένος αν έχει απέναντι του τον Πινέδα. Δεν πρέπει και φέτος να κάνουμε το κλασικό λάθος έξω από την περιοχή.
Δεν είναι κακή η σκέψη σου. Δεν ξέρω όμως αν ο Ράσβαν προτιμήσει τον Κυριλλο έναντι του Αντρίγια όταν ο πρώτος έχει χάσει τόσες προπονήσεις με την ομάδα.aivas19 έγραψε:Ο Σορετίρε μπήκε;
Μακάρι να ξεκινήσει με Ντεσπότοφ την Κυριακή απέναντι στον Πήλιο. Θέλει να πάρει τα πάνω του μετά τη μουρμούρα στην Εθνική Βουλγαρίας