1. Jiri Pavlenka
Re: 1. Jiri Pavlenka
πολύ καλός εχθές, έδειξε πως έχει αντανακλαστικά και γνωρίζει να παίρνει σωστή θέση σε στημένα.
Ένα λάθος έκανε, με αργή έξοδο, αλλά δεν φάνηκε διότι οι αντίπαλοι επιθετικοί δεν έκαναν κίνηση προς την μπάλα.
Δεν θα εκπλαγώ αν τελικά τον δούμε περισσότερες φορές στους επόμενους αγώνες.
Ένα λάθος έκανε, με αργή έξοδο, αλλά δεν φάνηκε διότι οι αντίπαλοι επιθετικοί δεν έκαναν κίνηση προς την μπάλα.
Δεν θα εκπλαγώ αν τελικά τον δούμε περισσότερες φορές στους επόμενους αγώνες.
Κανονικός τερματοφυλακας. Θα μπορούσε να έχει πάρει περισσότερα παιχνίδια.
Σε περίπτωση πώλησης Κοταρσκι θα ένιωθα πιο άνετα με αυτόν 1ο παρα με Τσιφτση.
Σε περίπτωση πώλησης Κοταρσκι θα ένιωθα πιο άνετα με αυτόν 1ο παρα με Τσιφτση.
Και ο Μοναστηρλης που όσοι ξέρουν από γκολκίπερς, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, πότε θα πάρει παιχνίδια? Εγώ τον πιτσιρικά θα τον είχα του χρόνου ως τον Νο "3" γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και πάνω από αυτόν, θα έβαζα μόνο δύο εκ των Κοτάρσκι, Παβλένκα, Τσιφτσή και Γκουγκεσασβιλι! Κι επειδή η ευρωπαϊκή λίστα θέλει Έλληνες, θα ήταν κι ο Τσιφτσής σ' αυτούς τους δύο..!!
- john4serres
Ακούγεται πως της διαφαινομενης πώλησης του Κοτάρσκι, θα ακολουθήσει η απόκτηση του Γκουγκεσασβιλι! Κι επειδή αφενός ο Παβλένκα θα μείνει στον ΠΑΟΚ, αφετέρου η ευρωπαϊκή λίστα χρειάζεται Έλληνες, η "μοιρασιά" θα έχει ως εξής : Στην Ευρώπη θα δηλωθούν ο Γεωργιανός (που θα είναι ο βασικός, με την προοπτική να πουληθεί εφόσον τα πάει καλά), ο Τσιφτσής και ο Μοναστηρλης και στο Πρωτάθλημα ο Παβλένκα (και όλοι οι υπόλοιποι), που θα θεωρείται κι ο βασικός γκολκίπερ γενικά της ομάδας... Βλέπουμε φυσικά!
Αν κλείσει ο Γεωργιανός θα είναι ένα καλό τρίο τερματοφυλάκων .ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ακούγεται πως της διαφαινομενης πώλησης του Κοτάρσκι, θα ακολουθήσει η απόκτηση του Γκουγκεσασβιλι! Κι επειδή αφενός ο Παβλένκα θα μείνει στον ΠΑΟΚ, αφετέρου η ευρωπαϊκή λίστα χρειάζεται Έλληνες, η "μοιρασιά" θα έχει ως εξής : Στην Ευρώπη θα δηλωθούν ο Γεωργιανός (που θα είναι ο βασικός, με την προοπτική να πουληθεί εφόσον τα πάει καλά), ο Τσιφτσής και ο Μοναστηρλης και στο Πρωτάθλημα ο Παβλένκα (και όλοι οι υπόλοιποι), που θα θεωρείται κι ο βασικός γκολκίπερ γενικά της ομάδας... Βλέπουμε φυσικά!
Δηλαδή από το βλέπω, πάει τον Κοτάρσκι τον πουλήσατε.
Και με τι ποσό τον δώσατε αν επιτρέπεται ?

Και με τι ποσό τον δώσατε αν επιτρέπεται ?
εμενα μου κανε θετικη εντυπωση κατω απο τα δοκαρια
αρνητικη γιατι δεν ειδαμε πουθενα εξοδο ....αραγε και αυτος πασχει απο την καταρα της εξοδου στον ΠΑΟΚ?
αρνητικη γιατι δεν ειδαμε πουθενα εξοδο ....αραγε και αυτος πασχει απο την καταρα της εξοδου στον ΠΑΟΚ?
Χθες είχα μια συζήτηση με παιδιά από εδώ Πανσερραικους για τον Γεωργιανό...γιατί φέτος δεν είδα αρκετά ματς για να έχω άποψη...
Όλοι μου είπαν το εξής..."Καλός τερματοφύλακας αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ..."
Και για να είμαι οντοπικ...όταν είδατε την πρώτη απόκρουση του Παβλενκα..μόνο σ εμένα φάνηκε ότι ο Ντομινίκ μπορεί και να το έτρωγε αυτό το γκολ;;
Όλοι μου είπαν το εξής..."Καλός τερματοφύλακας αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ..."
Και για να είμαι οντοπικ...όταν είδατε την πρώτη απόκρουση του Παβλενκα..μόνο σ εμένα φάνηκε ότι ο Ντομινίκ μπορεί και να το έτρωγε αυτό το γκολ;;
- ΑποστόληςΑ
- Metagrafakias
Παιδια δεν μιλαμε για εναν τυχαιο τερματοφυλακα...
ο Παβλενκα εχει μεγαλη καριερα στη Μπουντεσλιγκα με την Βερντερ βασικοτατος και πολλες παρουσιες με την εθνικη τσεχιας...
να παρει για μενα ολα τα παιχνιδια μεχρι το τελος για να μας δειξει αν εχει επανερθει πληρως απο τον περσινο τραυματισμο του για να ειναι ο βασικος του χρονου...
ο Κοταρσκι περα απο την κουραση φαινεται το μυαλο του να ειναι και στη μεταγραφη και καλως να παει το παλικαρι εδωσε οτι ειχε δεν εχω κανεναν παραπονο..
για τον φιλο που ρωταει με ενα ποσο στα 7-8 μπορει και 10εκ με μπονους ειμαστε υπερευχαριστημενοι....
ο Παβλενκα εχει μεγαλη καριερα στη Μπουντεσλιγκα με την Βερντερ βασικοτατος και πολλες παρουσιες με την εθνικη τσεχιας...
να παρει για μενα ολα τα παιχνιδια μεχρι το τελος για να μας δειξει αν εχει επανερθει πληρως απο τον περσινο τραυματισμο του για να ειναι ο βασικος του χρονου...
ο Κοταρσκι περα απο την κουραση φαινεται το μυαλο του να ειναι και στη μεταγραφη και καλως να παει το παλικαρι εδωσε οτι ειχε δεν εχω κανεναν παραπονο..
για τον φιλο που ρωταει με ενα ποσο στα 7-8 μπορει και 10εκ με μπονους ειμαστε υπερευχαριστημενοι....
σιγά μην έχουμε και 7 τερματοφύλακεςEagle1980 έγραψε:Αν κλείσει ο Γεωργιανός θα είναι ένα καλό τρίο τερματοφυλάκων .ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ακούγεται πως της διαφαινομενης πώλησης του Κοτάρσκι, θα ακολουθήσει η απόκτηση του Γκουγκεσασβιλι! Κι επειδή αφενός ο Παβλένκα θα μείνει στον ΠΑΟΚ, αφετέρου η ευρωπαϊκή λίστα χρειάζεται Έλληνες, η "μοιρασιά" θα έχει ως εξής : Στην Ευρώπη θα δηλωθούν ο Γεωργιανός (που θα είναι ο βασικός, με την προοπτική να πουληθεί εφόσον τα πάει καλά), ο Τσιφτσής και ο Μοναστηρλης και στο Πρωτάθλημα ο Παβλένκα (και όλοι οι υπόλοιποι), που θα θεωρείται κι ο βασικός γκολκίπερ γενικά της ομάδας... Βλέπουμε φυσικά!
2 πρέπει να έχουμε και 1 μικρό. φτάνουν.
φέτος ο παβλένκα αποκτήθηκε, γιατί ο τσιφτσής θα έμενε εκτός για άγνωστο διάστημα
αν έχει αποφασιστεί να μείνει ο παβλένκα (μακάρι), μην τυχόν γίνει καμιά λαλακία και ξοδευτούν τζάμπα λεφτά για γκουγκεσασβίλι, γιατί μετά πάλι θα ακούμε για κόφτη και για φφπ
ας αποφασίσουν ποιον από τους 2 θέλουνε
εγώ θα κρατούσα παβλένκα και λόγω παραστάσεων και γιατί θα γλίτων το transfer fee
ορθολογικές κινήσεις
Αμφιβάλω πολύ για το ότι ο Κοταρσκι θέλει να φύγει αν δεν έχει εγγύηση ότι θα είναι βασικός εκεί που θα πάει (και εννοείται μιλάμε για καλή ομάδα και όχι όπου να ναι)renegade έγραψε:Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μία πίεση από το φιλαράκι του λαμόγιου...μία πίεση που έχει αγωνιστικό αντίκτυπο.
Πιστεύω ότι θα πουληθεί και πιθανότατα αρκετά κάτω από αυτό που υπολογίζαμε
25χρονος τερματοφύλακας που θέλει να κάνει καριέρα σε μεγάλο πρωτάθλημα ακούει δεν έχει λόγο απέναντι στον παστορελο και άκου ευλαβικά ότι του λένε.
Είναι ξεκάθαρο ότι η επόμενη μέρα ( εκτός συγκλονιστικου απροόπτου) δεν θα έχει κοταρσκι.
Και προβλέπω ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί κι όλας αρκετά νωρίς ,στο πρώτο διάστημα της μεταγραφικής περιόδου
Είναι ξεκάθαρο ότι η επόμενη μέρα ( εκτός συγκλονιστικου απροόπτου) δεν θα έχει κοταρσκι.
Και προβλέπω ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί κι όλας αρκετά νωρίς ,στο πρώτο διάστημα της μεταγραφικής περιόδου
Ο Καβλένκα είναι κανονικός τερματοφύλακας και με εμπειρία
Σίγουρα έπρεπε να είχε πάρει παραπάνω παιχνίδια, θα βοηθούσε και τον Κοτάρσκι να μην έχει ένα κάρο παιχνίδια και ταξίδια
Ο Γεωργιανός των Σερρών δεν μου λέει κάτι, θα τον χαρακτήριζα ως στοίχημα και δεν έχει πάει και πολύ καλά αυτό με τα στοιχήματα στον ΠΑΟΚ
Δεν θέλω να φύγει ο Κοτάρσκι, αλλά πολύ το φοβάμαι ότι θα πέσουν μέσα οι εκτιμήσεις που λένε ότι θα τον πουλήσουν - μπορεί να φιλοδοξεί και ο ίδιος κάτι ας πούμε ανώτερο, ως πρωτάθλημα
Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην παρούσα φάση ο Παβλένκα, στα ντέρμπι των πλέι-οφ
Θα ήταν ρίσκο οτιδήποτε χωρίς Κοτάρσκι, στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια
Σίγουρα έπρεπε να είχε πάρει παραπάνω παιχνίδια, θα βοηθούσε και τον Κοτάρσκι να μην έχει ένα κάρο παιχνίδια και ταξίδια
Ο Γεωργιανός των Σερρών δεν μου λέει κάτι, θα τον χαρακτήριζα ως στοίχημα και δεν έχει πάει και πολύ καλά αυτό με τα στοιχήματα στον ΠΑΟΚ
Δεν θέλω να φύγει ο Κοτάρσκι, αλλά πολύ το φοβάμαι ότι θα πέσουν μέσα οι εκτιμήσεις που λένε ότι θα τον πουλήσουν - μπορεί να φιλοδοξεί και ο ίδιος κάτι ας πούμε ανώτερο, ως πρωτάθλημα
Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην παρούσα φάση ο Παβλένκα, στα ντέρμπι των πλέι-οφ
Θα ήταν ρίσκο οτιδήποτε χωρίς Κοτάρσκι, στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια