ΠΑΟΚ - Αρης 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Αρης 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
εμενα αυτο που με αγχωνει περισσοτερο ειναι τι θα γινει σε περιπτωση που σε ντερμπι δεν θα παιξει ο Κωνσταντελιας.
Ολα απο τα ποδια του περνανε,χωρις αυτον πεφτει πολυ το επιπεδο της ομαδας.
Ολα απο τα ποδια του περνανε,χωρις αυτον πεφτει πολυ το επιπεδο της ομαδας.
Αυτο που παρατηρω λεω.Luigi Vampa έγραψε:Είσαι στις συσκέψεις του προπονητικού τιμ;embuji έγραψε:20 γκολ ειχε περσι ο τισουνταλι. Φτανει αυτη η χαζομαρα με τους μη γκολτσιδες φορ. το Συστημα του λουτσεσκου δε παιζει με τον φορ του να ειναι σε θεση βολης αλλα με το να ερχονται οι 3 πισω του σε αυτη. Οι επιλογες του Λουτσεσκου σημερα εφεραν το αποτελεσμα. Οτι δε δινει με τιποτα χρονο στους παικτες παρα μονο 20λεπτα και ξεζουμισε παικτες μετα το ματσ στην Πολη.tsaousila1234 έγραψε:λοιπον . Δεν υπαρχει μεγαλος γκολτζης στον ΠΑΟΚ και τετοια ματς πρεπει να τα παιρνει ενας τετοιος . Αυτος ο τυπος δεν υπαρχει αν και ο τισουνταλι το εχει το παιδι οπως φαινεται αλλα δεν ειναι ...πριγιο. Ο επιθετικος μας δεν απασχολει ποτε τους αντιπαλους αμυντικους γιατι παντα παιζει 25 μετρα μακρια απ την εστια. απλα .
Αυτο με τον Ταισον εχει αρχισει να γινεται εκνευριστικο και θα την ακουσει ο παικτης γιατι ο Λουτσεσκου δε μπορει να του πει οχι θα παιξει αλλος. Το ιδιο ειχε γινει και στο παρελθον με λουτσεσκου. Παικτες να μην τραβανε αλλα να επιμενει σε αυτους σε σημειο να τρωνε το σκατο οι παικτες χωρις να φταινε γιατι ηταν εμφανες σε ολους εκτος ενος οτι δεν τραβαγαν.
Γυρισα σπιτι και ειμαι στεναχωρημενος, αλλα οχι σκασμενος.
Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο.
Εχεις τρια δοκαρια, ανεπαναληπτες ευκαιριες, αλλα δεν σκοραρεις.
Αυτοι εβαλαν γκολ απο την κλειδαροτρυπα.
Βεβαια το κακο εχει παραγινει με δαυτους στην Τουμπα.
Ο Μπακαγιοκο εδειξε σημερα οτι θα προσφερει τα μεγιστα στην ομαδα.
Οταν χανεις, πολλα "αν" μπορει να ισχυριστει κανεις.
Αν εβαζε τον ταδε, αν εβγαζε τον δεινα.....
Εγω εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα, στους παικτες, στον προπονητη.
Εχουμε πολλες και καλες επιλογες.
Κι ακομα δεν τους ειδαμε ολους (Λοβρεν, Γκομεζ).
Παμε γερα να παρουμε το τριποντο την Πεμπτη.

Επίσης, δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά η απώλεια του ακατανόμαστου στο κέντρο έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται στα δύσκολα ματς.
Δεν φάγαμε τυχαία τα λυσσακά μας το καλοκαίρι κάποιοι.
Καλός παίκτης ο Μπακαγιόκο και θα βοηθήσει πιστεύω, να μην παρεξηγηθώ. Και ο Κάμαρα είναι καλός και ο Οζντοεφ ανεβασμένος.
Κανένας δυστυχώς από αυτούς δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε ο ακατανομαστος, του οποίου η παρουσία ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια ήταν ανεκτίμητη.
Τεσπα, περασμένα ξεχασμένα αυτά. Αυτοί είμαστε τώρα και προχωράμε.
Η ομάδα σίγουρα θα βελτιωθεί και θα παίξει καλύτερα στο μέλλον.
Ίσως όχι τόσο καλά όσο περιμένουμε και ίσως όχι τόσο καλά όσο πέρσι.
Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε αξιοπρεπείς και φέτος, γι’ αυτό δεν έχω αμφιβολία.
Δεν φάγαμε τυχαία τα λυσσακά μας το καλοκαίρι κάποιοι.
Καλός παίκτης ο Μπακαγιόκο και θα βοηθήσει πιστεύω, να μην παρεξηγηθώ. Και ο Κάμαρα είναι καλός και ο Οζντοεφ ανεβασμένος.
Κανένας δυστυχώς από αυτούς δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε ο ακατανομαστος, του οποίου η παρουσία ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια ήταν ανεκτίμητη.
Τεσπα, περασμένα ξεχασμένα αυτά. Αυτοί είμαστε τώρα και προχωράμε.
Η ομάδα σίγουρα θα βελτιωθεί και θα παίξει καλύτερα στο μέλλον.
Ίσως όχι τόσο καλά όσο περιμένουμε και ίσως όχι τόσο καλά όσο πέρσι.
Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε αξιοπρεπείς και φέτος, γι’ αυτό δεν έχω αμφιβολία.
Καμία σχέση. Πέρσι με τον Μεϊτέ και χωρίς βέβαια να φταίει αυτός σε δύο ματς στην Τούμπα με αυτούς κάναμε μηδέν σχεδόν ευκαιρίες. Σήμερα είχαμε πολλές φάσεις και δύο δοκάρια, αλλά κακές επιλογές στην τελική. Τί θα έκανε ο Μεϊτέ σήμερα, μήπως θα σκοράριζε;
Δεν μιλαω για ένα ματς, είπα και πιο πάνω σε άλλο σχόλιο ότι φέτος στα 5 δύσκολα ματς που έπαιξες από την αρχή της χρονιάς δεν κέρδισες ούτε ένα. Μηδέν. Zero.Γερασίμου έγραψε:Καμία σχέση. Πέρσι με τον Μεϊτέ και χωρίς βέβαια να φταίει αυτός σε δύο ματς στην Τούμπα με αυτούς κάναμε μηδε΄ν σχεδόν ευκαιρίες. Σήμερα είχαμε πολλές φάσεις και δύο δοκάρια, αλλά κακές επιλογές στην τελική. Τί θα έκανε ο Μεϊτέ σήμερα, μήπως θα σκοράριζε;
Εν παση περιπτωσει, μακάρι να κάνω λάθος. Πραγματικά το ευχομαι.
Θα το δούμε στην συνέχεια.
- Kabamaru11
εμενα με προβληματιζει οτι δε βλεπουμε τον σωτηρη ενω ειναι πολυ ντεφορμαρισμενος ο Ταισον. Ειναι ντεφορμε ειναι ξεκαθαρο.Cylon-4 έγραψε:Γυρισα σπιτι και ειμαι στεναχωρημενος, αλλα οχι σκασμενος.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν είναι άστοχο αλλά το ματς δεν πήγε έτσι. Και εμείς θα έπρεπε να είναι λίγο πιο αποφασιστικός στο να αλλάξει το πλάνο. Να δώσει φρεσκάδα πριν ακόμα ξεκινήσουμε να χάνουμε την Επιθετικοτητα μας.arrwstos έγραψε:Απλά πράγματα. Παίξαμε, χάσαμε, προχωράμε. Μπιγκ ντηλ τώρα.chri5ti9 έγραψε:Γιατί σήμερα ο Λουτσε ήθελε 2-0 στο 50´ και έβαλε την ενδεκάδα που εμπιστεύεται μπροστά . Μετά από εκεί θα έκανε το ροτεισον του και θα έσβηνε το ματς . Δεν του βγήκε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμεpotamda έγραψε:Η μεγαλύτερη απορία είναι γιατί ο κακός 37χρονος Τάισον της Τετάρτης, πήρε άλλα 75΄σήμερα, που πάλι ήταν κακός, έχοντας στον πάγκο πολλές εναλλακτικές;
Ας εμπαινε ο σορετιρε στο 60ο λεπτό. Ας έμπαινε ο Καμαρα πιο νωρίς. Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο πήγαινε εξαιρετικά. Και δε τη βοήθησε γρήγορα ο προπονητης να παραμείνει στο ίδιο τέμπο πίεσης.
Όσο περιέργο και να φαίνεται, μετά την εικόντα του πρώτου ημιχρόνου πάνω κάτω περίμενα αυτό που θα συμβεί. Αφού ξεκωλώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο και λογω κούρασης δεν μπορέσαμε να τους πιέσουμε ορθολογικά.
Μπάμπα - Όττο έχουν ψοφήσει και θέλω να δω ποιος θα παίξει την Πέμπτη.
Δε γίνεται να συνεχίζει να βάζει τον Τάισον συνέχεια ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια σέρνεται για να μη στραβώσει ο παίχτης.
Ο Σορετίρε ξαφνικά εξαφανίστηκε.
Το σημερινό είναι ξεκάθαρα ευθύνη του Λουτσέσκου.
Μπάμπα - Όττο έχουν ψοφήσει και θέλω να δω ποιος θα παίξει την Πέμπτη.
Δε γίνεται να συνεχίζει να βάζει τον Τάισον συνέχεια ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια σέρνεται για να μη στραβώσει ο παίχτης.
Ο Σορετίρε ξαφνικά εξαφανίστηκε.
Το σημερινό είναι ξεκάθαρα ευθύνη του Λουτσέσκου.
Μονο για σορετίρε μπορουμε να πουμε οτι κακώς δνε μπήκε, αλλα πρακτικα στο πρωτο ημίχρονο το ματς ηταν για 2-0. Δεν κανεις ευκολα αλλαγες με την εικονα ετσι, εκ του αποτελεσματος κρίνουμε
-
Όταν χάνουμε φταίνε όλα. Αλλά ότι θα άκουγα για τον Μειτέ δε το περίμενα. Εντάξει, σεβαστές όλες οι απόψεις, εννοείται. Αλλά πραγματικά σήμερα δε περίμενα να ακούσω για αυτόν, ειδικά όταν έχεις πχ έναν Καμαρά στον πάγκο και τον βάζεις αλλαγή αφού έχει γίνει το μοιραίο. Και να πεις ότι δε φαινόταν ότι έρχεται;
-
Φαινόταν ότι το κέντρο είχε χαθεί από την αρχή του ημιχρόνου.george188 έγραψε:Μονο για σορετίρε μπορουμε να πουμε οτι κακώς δνε μπήκε, αλλα πρακτικα στο πρωτο ημίχρονο το ματς ηταν για 2-0. Δεν κανεις ευκολα αλλαγες με την εικονα ετσι, εκ του αποτελεσματος κρίνουμε
Ο Καμαρά θα έπρεπε να είχε μπει στην θέση του Σβαμπ αν όχι με την έναρξη του β΄ μέρους, το αργότερο από το 55΄. Όχι επειδή στο α΄ μέρος είχαμε τον έλεγχο του αγώνα δεν αλλάζεις κανένα στο ημίχρονο, όταν ένας παίκτης είναι απλή αναφορά στο φύλο αγώνα.
Και κάτι για την Τούμπα. Κάποτε οι φωνές από το γήπεδο ακουγόταν μέχρι τον Βαρδάρη και οι αντίπαλοι, ειδικά από Ευρώπη, παραπονούνταν ότι δεν μπορούσαν να παίξουν από την οχλοβοή και κάποιοι απορούσαν για το πώς μπορούσαν να παίξουν και οι δικοί μας παίκτες (Μαραντόνα). Από το 2018 ή '19 και μετά και με ελάχιστες εξαιρέσεις, νανουρίζεις και μωρό μέσα στο γήπεδο.
Και κάτι για την Τούμπα. Κάποτε οι φωνές από το γήπεδο ακουγόταν μέχρι τον Βαρδάρη και οι αντίπαλοι, ειδικά από Ευρώπη, παραπονούνταν ότι δεν μπορούσαν να παίξουν από την οχλοβοή και κάποιοι απορούσαν για το πώς μπορούσαν να παίξουν και οι δικοί μας παίκτες (Μαραντόνα). Από το 2018 ή '19 και μετά και με ελάχιστες εξαιρέσεις, νανουρίζεις και μωρό μέσα στο γήπεδο.