Βόλος-ΠΑΟΚ 21/09, 17:00, CosmoteSports
Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 21/09, 17:00, CosmoteSports
Γιάννη, αν θυμάμαι καλά, πέρσι κερδίσαμε και εύκολα 5-0.
Πάει το πέρσι, φέτος να δούμε τί γίνεται. Το ματς είναι πονηρό, καθόλου εύκολο και θέλει προσοχή. Σε τέτοιους αγώνες να μας είναι παράδειγμα το τι έπαθαν οι 3 κάτω, με Αστέρα, Καλλιθέα, Λαμία και Αγρίνιο.
Πάει το πέρσι, φέτος να δούμε τί γίνεται. Το ματς είναι πονηρό, καθόλου εύκολο και θέλει προσοχή. Σε τέτοιους αγώνες να μας είναι παράδειγμα το τι έπαθαν οι 3 κάτω, με Αστέρα, Καλλιθέα, Λαμία και Αγρίνιο.
Το οτι όλοι είμαστε επιφυλακτικοί είναι το πρώτο μήνυμα οτι όλα θα πάνε καλά. Αν ισχύει το ρεπορτάζ οτι θα παίξουν βασικοί Μπάμπα και Τάισον είναι το 2ο μήνυμα..
Αναμονή της ενδεκάδας..
Αναμονή της ενδεκάδας..
- falconakis
Παμε δυνατά για το διπλό. Ηρθε η ωρα του Γιαννη Βαλαωρα, εργκχμμμ του Τσαλοφ ήθελα να πω....
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Αν θυμαμαι σωστα, 4800 εισιτηρια πηραμεMagpies4 έγραψε:Ξέρει κανείς τί γίνεται με τον λαό; Θα πάνε μεμονωμένα; Πόσο κόσμο περιμένουμε;
Ωραία ενδεκάδα, λογικά θα δούμε και Σωτήρη κάποια στιγμή.
Πάμε ΠΑΟΚΆΡΑ!
Πάμε ΠΑΟΚΆΡΑ!
Κοταρσκι, Σαστρε, Κεντζιορα, Κολλει, Μπαμπα, Καμαρα, Σβαμπ, Μουργκ, Ντεσποτοφ, Τισουνταλι, Ταισον

Αναπληρωματικος τερματοφυλακας, Μπαλωμενος.
Οι υπολοιποι Τσαλοφ, Σορετιρε, Κωσταντελιας, Βιερινια, Οττο, Μιχαηλιδης, Οζντοεφ και Μπακαγιοκο.
Παμε ΠΑΟΚαρα....
Οι υπολοιποι Τσαλοφ, Σορετιρε, Κωσταντελιας, Βιερινια, Οττο, Μιχαηλιδης, Οζντοεφ και Μπακαγιοκο.
Παμε ΠΑΟΚαρα....
-
Μπαλαφα ;astral έγραψε:Ωραία ενδεκάδα, λογικά θα δούμε και Σωτήρη κάποια στιγμή.
Πάμε ΠΑΟΚΆΡΑ!
- Μπαρκαρούτσος
Γουστάρω την ενδεκάδα. Αναμένω να δούμε και Bakayoko, Chalov, Tire, Andre, Ντέλια.
- Μπαρκαρούτσος
Στο FB της ΠΑΕ κράζουν που δεν έχει Έλληνες ή/και Μακεδόνες η 11δα.
Σύντομα θα κατέβω μια βόλτα Θεσσαλονίκη, αν κάποιος ξέρει πού πουλάνε το καλό πράγμα, να με πει να πάω να γίνω κι εγώ.
Σύντομα θα κατέβω μια βόλτα Θεσσαλονίκη, αν κάποιος ξέρει πού πουλάνε το καλό πράγμα, να με πει να πάω να γίνω κι εγώ.
Γεμίσαμε στο ΦΒ τρολ Μπάρκα , εχει κουράσει ο αρνητισμός τους για τα πάντα...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Στο FB της ΠΑΕ κράζουν που δεν έχει Έλληνες ή/και Μακεδόνες η 11δα.
Δυστυχώς δεν είναι τρολ, οι περισσότεροι τα πιστεύουν αυτά. Ζουμε ανάμεσά τους
- ΑποστόληςΑ
Έχω μια βάφτιση το απόγευμα και θα δω από τον αγώνα μόνο τα πρώτα 25 λεπτά. Αυτό είναι μάλλον καλό.
Αυτος π το έγραψε αυτό είναι παλιό μέλος του ΔΣ της αεχ προ αειμνηστων χρόνωνΜπαρκαρούτσος έγραψε:Στο FB της ΠΑΕ κράζουν που δεν έχει Έλληνες ή/και Μακεδόνες η 11δα.
Συνεχιστε να τσιμπατε κ να δημιουργειτε τσαμπα εντυπωσεις
Ο άλλος από Λαύριο, άλλος από Πειραιά κλπ κλπ