6. Dejan Lovren
Re: 6. Dejan Lovren
Σοβαρός
Στη φάση της κάρτας πρέπει να έπαθε εγκεφαλικό νόμιζα θα βγάλει κάνα ευαγγέλιο να αρχίσει να χτυπάει το κοράκι
Στη φάση της κάρτας πρέπει να έπαθε εγκεφαλικό νόμιζα θα βγάλει κάνα ευαγγέλιο να αρχίσει να χτυπάει το κοράκι
Άρχοντας. Έλλειπε από την ομάδα ένα εγκεφαλικό στόπερ από τότε που έφυγε ο Κρέσπο
Θα τον κρινω σοβαρά αφου τον δω σε ντερμπι. Τετοια ματσακια παντως σαν το χθεσινο τα εχει για πλακα.
Υ.γ. Η καρδια μου πηγε στην κουλουρη κανα δυο φορες. Ειπα δεν μπορει, ειναι και Κροατης, ολο και κάποιον εριστικο αντιπαλο ή κορακα θα αρπαξει και θα φάει κόκκινη...
Υ.γ. Η καρδια μου πηγε στην κουλουρη κανα δυο φορες. Ειπα δεν μπορει, ειναι και Κροατης, ολο και κάποιον εριστικο αντιπαλο ή κορακα θα αρπαξει και θα φάει κόκκινη...
- pisakaipoupoula
ότι και να είναι που είναι καλός ναι, στα 36 πια σε 8 μήνες πάλι θα ψάχνουμε στόπερ
λες?!!.... να μας βγει και να τον έχουμε για κάνα δύο χρόνια? να μαζεύει ότι πέφτει?
-
H κλαση δεν εχει χρονια, φαινεται.
Εγω θα τον εβαζα και στο προποτζιδικο, να πιασει τον Πιερο.
Η κουλα μονο με σεντρες μπορει να βαλει γκολ.
Εγω θα τον εβαζα και στο προποτζιδικο, να πιασει τον Πιερο.
Η κουλα μονο με σεντρες μπορει να βαλει γκολ.
Είναι λίγο μπάρμπας στο σουλούπι, είναι αλήθεια. Βασικά όχι μπάρμπας, απλά αν του βάλεις σακάκι πάει γραφείο άνετα αντί για γήπεδο. Αλλά έχει ευστάθεια μέσα στο γήπεδο, φαίνεται. Ελπίζω να φτάσει στα επίπεδα του Βίντα σε προσφορά στην ομάδα.giapas έγραψε:Αυτό περίμενα.
- Jean Valjean
Χαίρομαι που πήραμε αυτόν τον παίκτη.
Άκουσα τις δηλώσεις του στη Νόβα και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Φαίνεται έξυπνος άνθρωπος, με χιούμορ και με διάθεση να παίξει. Μου αρκούν αυτά, για τα υπόλοιπα υπάρχουν γυμναστές, προπονητές κι ένα σωρό άνθρωποι εντός ομάδας να ασχοληθούν.
Ενας παίκτης με τέτοια χαρακτηριστικά αλλά επίσης με εμπειρία και συμμετοχές στο υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει εντός της ομάδας.
Άκουσα τις δηλώσεις του στη Νόβα και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Φαίνεται έξυπνος άνθρωπος, με χιούμορ και με διάθεση να παίξει. Μου αρκούν αυτά, για τα υπόλοιπα υπάρχουν γυμναστές, προπονητές κι ένα σωρό άνθρωποι εντός ομάδας να ασχοληθούν.
Ενας παίκτης με τέτοια χαρακτηριστικά αλλά επίσης με εμπειρία και συμμετοχές στο υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει εντός της ομάδας.
Ωραία όλα αυτά για την ηρεμία και την εμπειρία του Λόβρεν, και τα αστειάκια με τον φρέντο εσπρέσσο, αλλά εγώ υπενθυμίζω ότι είναι βαλκάνιος μανουρατζής επιπέδου.
- buffalobill4
Νταξει με δείγμα μόνο ένα ματς, αλλά τέτοια αεροπορία χρόνια έχω να δω στον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να έχασε εναέρια.
- Jean Valjean
Δηλαδή;paokspren έγραψε:Ωραία όλα αυτά για την ηρεμία και την εμπειρία του Λόβρεν, και τα αστειάκια με τον φρέντο εσπρέσσο, αλλά εγώ υπενθυμίζω ότι είναι βαλκάνιος μανουρατζής επιπέδου.
Τι ακριβώς εννοείς με το "βαλκάνιος μανουρατζής επιπέδου";
...με συγχωρείς αλλά δεν καταλαβαίνω...
προφανώς προσδίδεις αρνητική χροιά, αν θέλεις εξήγησέ το